- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
válasz
B-L-A-C-K #17007 üzenetére
Az előfizetésre kötnék, csak díjcsomagra nem akarok 2 évet. Eléggé kizsákmányolónak tartom ezeket a médiás díjcsomagokat. Le sem beszélem a havidíjat, a net forgalom meg nevetséges egynémelyikben....és 1.5 év múlva egy ilyen média XL, stb. csomag méginkább nem éri meg az árát(már így sem). Szerintem legalábbis. Plusz nagyon olcsó flottás díjcsomagban vagyok, persze arra nem lehet hűséget vállani!
-
pleslie82
tag
válasz
B-L-A-C-K #17005 üzenetére
Köszi....bár nem volt pontos az infóm, mert most megint megnéztem a T honlapját és díjcsomag hűség nélkül jelenleg 147ezer. Így viszont már nem feltétlenül éri meg függőt vennem. Amúgy T-s maradok, csak a majdani eladás miatt gondoltam, hogy esetleg szerencsésebb függetlent vennem.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #17001 üzenetére
ááá...
Annyitól nem.
Masszívan napokig kell max fényerőn ugyanannak a képnek a kijelzőn lenni, hogy beégjen.
DE!
Nem vagyok egy régi tag itt, éppen ezért lehet szavam nem sokat ér. Azonban mindenkit arra kérnék felejtsük már el ezt a tanácsot, hogy mindenki égesse be jól a kijelzőt ha karcos lesz, vagy lepereg a festék a keretről, majd a Samsung kicseréli gariban. Mert előbb-utóbb ki fog erre is adni a Samsung egy körelvelet, hogy csak akkor cserélik ki, ha a szokásos helyeken (Óra, térerőjelző, meg szolgáltató) ég be a kijelző, mivel ezeket nem lehet manipulálni... Aztán mindenki szívni fog...
Üdv.
-
Gizmo94
veterán
válasz
B-L-A-C-K #16999 üzenetére
ÉBe tud égni, mint minden Amoled, de egyre nehezebb beégetni, ha összekarcoltad a kijelzőt, vagy a keretet és gariztatni akarod.
Kell kínlódni hozzá rendesen, míg beég.. Már az S3 sem hamar ég be.. Három percig?? Három nap alatt sem igen ég be.. Több kínlódás kell full fényerőn nyomatva is.
-
válasz
B-L-A-C-K #16934 üzenetére
innen is mentek oda, onnan is jöttek ide, minden telefon kompromisszumos, a kérdés az, hogy kinek melyik a fontosabb tényező.
valaki a kamera miatt tért át s4-re a one után, más a gördülékenyebb rendszer miatt ment át one alá az s4-ről, és ez a kezdetben pláne elfogadható volt, hiszen az s4 röcögött rendesen az első firmware verziókkal. -
T3ccO
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #16927 üzenetére
" Értem én mire akarsz célozni, de ebben az esetben most nem lesz egy telefon minőségibb összeszerelésben mert nem foltosodik be a víz hatására "
Oké...mind1.. nekem azért ez jelent valamit, hogy melyik sínyli meg jobban a tesztet.
Hozzá kell tennem, ha elég objektív és korrekt akarok lenni, hogy talán az is befolyásoló tényező lehetett, hogy az iPhone készülékháza teljesen zárt, míg az S4 szétszedhető.Lényeg a lényeg.. elég sokat volt a kezemben S4..annak ellenére, hogy nem ilyen készülékem van..és hidd el nem véletlenül döntöttem a megvásárlása mellett. Kevés olyan telefon van jelenleg a piacon és talán egy fél éven belül nem is nagyon lesz ami ettől több innovációt pakolna bele egy mobilba.
Az, hogy egyre combosodnak a procik...na és.. most a jelenlegi csúcsmobil ami jön a nexus 5 Snap 800 és 4X 2.3GHz.. nagyon sokat rávert az S4 4X1.9GHz-reVedd meg nyugodtan..én is azt fogom tenni heteken belül.
Peace
-
válasz
B-L-A-C-K #16927 üzenetére
nem kell okosba cseréltetni, van rá egyszerű módszer, de én nem reklámozom, nem élek vissza a gyártó/szerviz jóindulatával.
én csupán egy zoknit vettem a telefonhoz, főként a zippzáras zsebek miatt, nehogy becsúsztatáskor vagy kivételkor megkarcolja, illetve problémásabb felületekre is arra teszem le, nekem elég ennyi óvintézkedés. -
T3ccO
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #16910 üzenetére
"Megmondom neked őszintén nem azért veszek 100 ezer forint feletti telefont hogy vízbe dobáljam, így hogy XY készülék közül melyik lesz vízfoltosabb nem befolyásol...
"
Elég baj az, hogy nem befolyásol... Ha kicsit is műszaki ember vagy, és most nem bántani akarlak, akkor elgondolkozol, hogy vajon miért a szifon kijelzője maradt foltos.
1. meghamisították a videót(kétlem)
2.az S4 is tudott olyan összeszerelési minőséget produkálni (ha nem jobbat) mint az egekig magasztal iPhone.Itt a hangsúly nem azon van, h vízbe fogod dobálni..ez a teszt azt mutatja be h milyen az összeszeréls minősége.. Emlékeztetnélek, hogy az S4 2 órával tovább bírta víz alatt mielőtt feladta..
-
válasz
B-L-A-C-K #16922 üzenetére
nem csak úgy cserélik, de kivitelezhető.
meg ugye nem sok gyártónál mutatsz olyan egyszeri méltányosággi, fizikai sérüléses javításokat, amit a samsung sokszor kivitelez.
egy korábbi galaxy típusú, akkori csúcstelefonhoz kellett hátlap, bementem a westend city center samsung üzletbe - azóta már megszűnt ott -, de nem volt raktáron, mivel előtte nem sokkal került piacra adott típusú telefon, így még csak rendelni tudtak, de néhány napon belül jött is az sms, hogy mehetek érte, és alig volt drágább az eredeti hátlap, mint a legtöbb helyen az utángyártott.Parallaxis; aki visszafelé is tud lépni, legalábbis számomra azt jelentené.
mivel többes számot írtál, így gondolom már legalább két ember megtette...
még az a szerencse, hogy onnan is talász itt tagot, akinek előrelépés volt az s4 a note 2 után.
kár ezekből következtetni, pléne néhány ember véleménye/döntése alapján. -
válasz
B-L-A-C-K #16914 üzenetére
3 e ft környékén van a gyári hátlap.
a karcos kijelzőt nem nehéz gariban cseréltetni.
én semmi pénzért nem tennék egyik telefonomra sem fóliát - többet ér a felhasználói élmény -, és eddig minden telefonomat kifogástalan állapotban adtam el, még az iphone 4s hátlapja is karctalan állapotban volt 13 hónap után - ezen fórum lakója vette meg, tudja tanúsítani -, pedig az ugye elég hajlamos a hajszálkarcok begyűjtésére.proly01; link 7 óra felett lett volna a kijelzős üzemidő, ha teljesen lemerítem, de azt nem szereti az akkumulátor, szóval jobb a békesség.
-
Gizmo94
veterán
válasz
B-L-A-C-K #16910 üzenetére
Mindenáron valami hibát akarsz? Legyen. Ronda a hátlapja a feketének, mindegyiknek sérülékeny és szerintem nem túl esztétikus a műanyag de fémnek mondott kerete, a kamerája beltérben, vagy este rossz fényviszonyok között vaku nélkül szerintem nagyon zajos képeket készít. Ezen kívül nem fedeztem fel rajta hibát. A kifejezetten műanyag kivitelen kívül szerintem nincs gyakorlati hibája, igazán jól megtervezett, szinte tökéletes telefon. Az biztos, hogy a Samsung S sorozat eddigi tényleges csúcsa, sokkal jobb-több mint bármelyik korábbi modell.
-
T3ccO
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #16900 üzenetére
Ezekről a hibákról meg nem is beszélve.. [link]
és ezt nem egy embertől hallottam már..engem speciel zavarna egy ilyen illesztési probléma..nem beszélve az éles alu szélekről amiről oldalakat lehet olvasni..
S4-nél ilyet nem találsz..azt kézbe veszed..és érzed hogy egyben van.. -
T3ccO
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #16900 üzenetére
Én a helyedben nem vennék One-t...veszteséges a cég..hiába a csúcsmobil..sosem fog úgy frissülni mint egy S4. Én is vásárlás előtt állok és én is S4-et veszek. Ahogy Samu írja..annyi innováció van benne, hogy 2-3 évig maximálisan kielégíti minden vágyadat.. (meg az enyémet is
)
-
samu496
tag
válasz
B-L-A-C-K #16897 üzenetére
semmi
hát ha megtetszett az IOS akkor nehéz lesz . (ne haragudj ,de az IOS-esekt nehezebb valamiért meggyőzni, szerintem), na de nem meggyőzni akarlak
én adnroid párti vaygok teljesen, meg akkor is az volta mikor az előző telóm össze vissza laggolt ..
gyeneg volt nekem szegény . szóval hát a NOte 2 -től szebb sokkal ! a kijezelő sokat fejlődött a fehér például, meg ugy Full HD, S pen nincs de zet gondolom tudod, de amúgy minden ami több az S4 faeture akármilyen videót megnézel ezek az okosságok csak S4-en vannak mind meg. erősebb is lett vas ez mondjuk nem észe vehető. az IR Led az egy hatalmas + nekem legalább is
a kamera is jobb meg az oksságok ott is
igazából most egy telefon sok újat nem tud nyújtani fizikailag, (x mag xGHz) az Apple az I5S az újelnyomat olvasóval próbált valamit ..... szoftveresen vannak komoly dolgok, természtes egy Hihg end vasra építve. nekem nagyon bejön egy telefonra se cserélném az I5s-re sem ez a legjobb
most mondhatok sok mindent de tényleg használat közbe érzed hogy mennyire jól dönöttél ,,mert így papíron videón stb. nem lehet visszaadni próbálj ki egyet 1 napig vagy valami ilyesmi
ha érdekel még valami konkrétan akkor kérdezz !!
-
samu496
tag
válasz
B-L-A-C-K #16880 üzenetére
Szia
szerintem ezzen ne filóz S4 és kész !! Az I5 az..na.. ha Isheep vagy akkor az de másképp nem ..kicsi kijelző . Az egyetlen + az hogy optimalizálják a játékokat
a HtC One az gyorsabb valamivel de a külömbséget nem veszed észre. De az is 0 .. semmit nem ad ..egy androidos teló .. az S4 az téll álllejetős ..ennél jobb megfogalmazás nincs !! A kiejlző egyszerűen gyönyörű mást kb nem is akarsz nézni .. en egy darabig ezen filmeztem borzasztó jó a kijelző igaz visszaválottam a Tv-re a 3D miatt . Az s4 annyi feature-t ajánl amitől igazi "társ lesz" igaz egy része csak parasztvakítás .. de van amelyik hasznos..és csak használat közbe derül ki hogy mennyire hasznos. A telefont megunni nem lehet mindennapra van kb egy feature amit akkor veszel eszre. Én a megjelenéskor vettem és még mindig találom új dolgokat anélkül hogy le kéne töltéssel valamit. Ezek azbI5 re meg a One -ra nem mondhatók el .a kamera az a legjobb!! Nincs jobb ! Meg van egy csomó opció ott is amikkel el lehet szorakozni
nem kell felned semmitől.. olyan Iphone érzés. .nem azt nézed h 4 mag Xghz .hanem egy S4 .
nekem nagyon bejött meg szerintem szép is.ha zavar a műanyag akkor semmi ..de a fém szerintem rosszabb hideg ..vagy túl meleg..de ez szubijektív. A kijelző nagyon érzékeny pontos.. és nem zavarja a szemed! A Samsung támogatása kimagasló androidnál 1st! A garancia is nagyon ott van de ezt itt is olvashattad
1 szóval S4
ez az én véleményem próbáltam mindent összeszedni
-
Szakiii
addikt
válasz
B-L-A-C-K #16754 üzenetére
Pont az az a játék ami csak tegra készülékeken fut max grafikán a többin butitott verzió megy, de xdan van egy mod amit ha felteszel a jatekhoz akkor ugyan úgy maxon megy nézz meg egy tegra 3 videós verziót az is sokkal szebb mint bármelyik másik nem tegrás telón ez nem az s4 hibája így van megírva a játék, hiába bírná ez ilyen.
-
samu496
tag
válasz
B-L-A-C-K #16775 üzenetére
Nah akkor oké
most olvasom h téged nem igazán az érdekelt
de itt van minden füst ..valami szál.. szval full
am a Real Racing 3 -ra visszatérve .. az is szerintem full .és már lag mentes..az elején volt h meg megakadt de most már alig van amikor nincs is
csak azért ha régebbi videókat néztél
-
samu496
tag
válasz
B-L-A-C-K #16764 üzenetére
Hello
megnéztem a Dead Trigert és van minden víz füst .a kjjelző hullámzik ha oda melyek ahol folyik víz szálnak a falevelek meg minden remélem érted nem olyan mint a képeken
régen lehet h olyan volt de most néztem full grafika
am a dead trigger androidnál Tegra 3 kiváltság volt a full grafika
real Racing 3 is full szerintem
de ehhez csak androidos alapom van
ahhoz képest full
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest