Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz Kunsztler #18646 üzenetére

semmi extra; google asszisztens, extra kereső, különböző helyszolgáltatások...stb.

b.bela1; semmi sépci, de sokan pont ott rontják el, hogy bele sem kukkantanak bizonyos funkciókba, pedig az alapban úgy került beállításra, hogy fusson a háttérben, gyűjtse a hasznos infókat - tartózkodási hely...stb -, cserébe a - szerintük, illetve a reklámozók szerint - legideálisabb dolgokat/szolgáltatásokat kínálja fel számomra, meg ilyesmi, de én ezekre nem vagyok kíváncsi, pláne nem folyamatosan, konkrétan rákeresek valamire, ha az érdekel, vagy szükségem van azzal kapcsolatos infóra.

Blaise; ebből a szempontból pont az android kényeztet el, mivel semmi extra igényem nincs, ios alatt is csak a t-s navigon volt fent, semmi más alkalmazás, mivel amikre használom a telefont (telefonálás, sms, e-mail, net...stb), azokra alapban is kiszolgál, android alatt csak a csupasz verzió lenne problémás, attól az ios is több alapban, de a samsung és sony firmware verziók pont azokat a dolgokat tartalmazzák, amik esetleg még hiányozhatnának - viszont ezek is mind a két rendszer alá elérhetők -, de olyan alkalmazás nincs, amit külön kellene letöltenem, illetve amikre mostanában rászoktam, azok szolgáltató specifikusak (t-s műsorújság, meg ilyesmi), de azok ios és android alatt is adottak.
    ja, ios 5 alatt volt még azért hiányérzetem, nem volt adott néhány funkció (például; safari alól nem lehetett a telefonról betallózni képet...stb képtárra...stb történő feltöltéshez), de ios 6 óta azok is pótolva lettek.

Új hozzászólás Aktív témák