Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
vettem egy UAG (urban armor gear) s4 es telefonhoz . 5500 ft ért jutottam hozzá .időközbe sajnálatos módon nem lett s4 es telefon. ezért itt aki rácsap az 2000+ postaköltségért viheti. színe acélkék ami a narancs előtt van a képen. van hozzá egy képernyővédő fólia és egy törlő kendő is ki se vettem a védő celofánból őket. [link]
a youtube-n meg lehet nézni mire is jó egy ilyen tok -
zazenke
őstag
válasz
kavics325i #20762 üzenetére
szuper képek
-
zazenke
őstag
válasz
Kunsztler #20740 üzenetére
én csak a mobilarénás összehasonlító és a külföldi gsm aréna tesztjeit olvastam mindkettőnek ugyanaz az eredménye. a mobilarénás elő képekkel a másik labor képekkel tesztel. betudod linkelni azt az oldalt ahol az s4 elbukik egy normálisabb teszt során nappali felvételekkel? kíváncsi vagyok mert nekem ez fontos szempont lenne. és szerdán már dönteni kell melyiket veszem meg. az n5 nél ha jól tudom az aksi is pincuri lesz és kisebb kamera és kepernyő
-
zazenke
őstag
mi az az igaz azokról a mikro laggokról meg gondolkozási szünetekről amikről más fórumokban irkálnak. lassan dobja be a tárcsázó képernyőt, meg galériából való visszalépéskor gondolkozik a telefon akadozgat
-
zazenke
őstag
ismeri valaki az expansys céget. 147 000 ért árulnak s4 et. ez hivatalos magyar garanciával értendő tehát a prémium garancia érvényes rá ?. ez a cég valami külföldi székhelyű csak nálunk is van képviselete. Ér valéami hátrány abból ha tőlük veszem mert olcsóbb mint az extrém digital stb.[link]
-
zazenke
őstag
köszönöm a válaszokat időközbe kiderült hogy az lg g2 csak 16 gb verzióban érhető el a t mobilnál(én ugye ez nem bővíthető tovább) , így nálam csúnyán elvérzett , az s4 gyel szemben.
-
zazenke
őstag
válasz
Gizmo94 #20063 üzenetére
sajnos nincs lg g2 -m hogy megmondjam igaz e valójában de a mobilarénás teszt fórumán ezeket írogatják az lg g2-nél. A t mobilnál a két készülék ára között 20 000 ft különbséggel vehetem meg én újabb két év aláírásával. és most azon gondolkodom hogy a két készülék miben jobb vagy rosszabb a másiknál. a gsm arena tesztfotóiból az derül ki hogy az s4 jó fényviszonyoknál élesebb képeket készít hiába újabb modell az lg. Videóban az lg a jobb gondolom az optikai képstabilizátor miatt. aksiban is az lg jön ki győztesen. az lg háttértára viszont nem bővíthető bár nekem a 25 giga elégséges ami szabadon marad a 32 ből. Én azt látom hogy a telefonok közül a samunak esik legkevésbé az ára mintha mesterségesen magasan tartanák.
-
zazenke
őstag
sziasztok megszeretném kérdezni hogy ha én a tmobilnál veszek egy ilyen készüléket akkor amikor kihozom a boltból a 2 gb ram-ból mennyi van szabad memória. ez között és az lg g2 között vacillálok de a lg nél riogatnak hogy mindössze 600 mb szabad rammal gazdálkodhatok a 2 gb ból ami szerintem egy kicsit gázos érték.
A válaszaitokat előre is köszönöm -
zazenke
őstag
tudja e valaki hogy miért van az hogy van a külföldi gsmarena oldal ahol az ismertebb telefonok kameráinak tesztképét is meg lehet nézni sőt össze lehet hasonlítani egyszerre 3 telefon képét is ugyanazon tesztképekkel. én már szinte kipróbáltam minden variáció és azt tapasztalom hogy a legélesebb képet az s4 készíti. mindegy hogy csúcs lg vel vagy a galaxy s4 active-val hasonlítom össze nem találtam élesebb képű telefont ami abszurdnak tűnik mert ezek közül némelyik telefon ugyanolyan jó kritikát kapott.de még a mostanában emlegetett csúcs nokia képe is homályosabbnak tűnik nagyítva. összehasonlításként a színes poszter tesztképet választom és ott is a jobb fölső sarokban van egy fekete fehér képrészlet egy hajóval és annak a feliratát és környékét nézegetem. Életlen az lg a sony és minden más is .talán a note 2 és s3 hasonlít rá de ott ugye a 8mpx skálázásra kell állítani a képeket. Egyszerűen nem értem és már félek más telefont venni mint s4 et. ez csak valami tesztelési baki lenne ?[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest