- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Pont a Note2-öt akartam felhozni példának. De mivel a Note2 és S4 közötti időszakot egy Nexus4-el vészeltem át, így nem fanyalgok, mert ez utóbbinál minden jobb kijelzőidőben. Jellemzően 1,5-2 óra kijelző 1 nap készenléttel. Ezek után az S4 bőven elegendő. Note 2 erőteljes használattal 5-6 óra kijelzőidőt tudott úgy, ahogy most nálam 3 órát megy az S4. Ettől függetlenül már jobban szeretem az S4-et, pedig a Note2-vel sem volt semmi bajom.
Szerethető volt az is, de ez még jobban.
(#8690) zseko
Feltettem tesztelni, aztán majd kiderül. Mondjuk semmi extra...Pusztán bizonyos appoknak megtiltja illetve redukálja a frissítési periódusait.
-
zack
nagyúr
Ezt értem. Biztos van akinek ennyit elmegy ilyen feltételek mellett. De ettől még aki másképpen használja, sok progival, sok felhasználót informáló widgettel, egyéb push alapokon működő üzenetküldő alkalmazásokkal, annak nem fog ennyit elmenni. Ezt csak azért célszerű kiemelni, mert nem kell hogy mindenki pánikoljon, akinek 3-3,5 óra kijelzőt megy a kütyü. Igen sokrétűek a felhasználói igények, van akinek kevés progi is elég, van aki sokat használ, van aki nem használ üzenetküldő alkalmazásokat, van aki ezek nélkül csak "fél ember"...Az biztos, hogy már be lehet lőni, 3-6 óra közötti kijelzőidő teljesen normális.
-
s4hu|SyD^
addikt
Természetesen Viber, Line, Facebook és társai mennek a háttérben. GPS is, stb
Mit javasolsz akkor inkább szívja a wifi hotspot le az aksit, majd normálisan töltsem vissza? Vagy ha már úgyis wifi akkor legyen rajta a gyári töltőn folyamat, ne az USB-n? Egyébként ugye még mindig áll az a dolog, hogy hagyhatom a töltőn, mert ha maxon van leáll a töltés? Szóval no para ha egész estére fent marad a töltőn?
-
-
Gizmo94
veterán
Lehet benne valami és ez eléggé szégyenletes a gyártóra, azaz Samsungra nézve..
elek0 Jövő júniusig? Mert ez már majdnem eltelt..
Egyébként már volt rajta 20%, de visszavitte a t- Viszont jönnek ki az újabb modellek (megintcsak fuck Samsung) és ha ide is kerül belőlük, akkor biztosan zúgatják az árát.. Pláne, ha jön a nagyobb Snapdragonos verzió ide is.
-
b.bela1
őstag
Nem teljesítményre. Stabilabb volt az első kettő. 3-4-nél TW akadozik, ezt most Nova kivette. Ezért ez szoftveres hibának tünik. Talán javítják. Kamera hasonló godokkal küzd. Használható, de a beharangozóhoz képest többet vártam. Lehet pont az a baj, hogy túl régóta használom az S- sorozatot. Ezért össze tudom hasonlítani. Mindenesetre nagyon várok egy frissítést. Belenyúlni nem szeretnék.Gyári, független. Ilyen összegekért nem szeretnék megoldásokat keresni. Nem?
-
-
Vertigo
aktív tag
Azert mert nem akarok flamebe bocsatkozni, jo igy szurkeben...
Azt veszem alapul, hogy amiket itt irnak a userek, es ahhoz hasonlitva az hogy 2 napot elvagyok bekapcsolt nettel, telefonalgatva, netezve, egyaltalan nem tunik rosszabbnak, persze mindez erosen felhasznalo fuggo, baromira nem laboroatoriumi korulmenyek. Mindemellett azonos korulmenyek kozott prociigenyes felhasznalasnal 18% szazalekkal gazdasagosabb a 9500 az is egy informacio... (konkret szamoknal leginkabb kijelzohasznalatot szoktak errefele emlegetni, ez nalam eleg hektikus, volt mar 2 ora is, de 5.5 is... ha a szelsoertekeket nezem ez sem tunik rossznak)
Most akkor mirol beszelunk!? Arrol, hogy az egyik teszt szerint a 05 gazdasagosabb 3g beszelgeteseknel, a masik szedrint meg a 00 procihasznalatban? Alma a kortevel, a felhasznalasi szokasok dontik el kinek a kezeben melyik muzsikal jobban.
En azt latom az amcsi piac miatt mindenfele keppen eroteljesen supportalniuk kell az SDt, de azt is latom, hogy a sajat piacukra nem azt valasztottak, es en tobb lehetoseget latok ebben az architecturaban (persze meg kell jegyezzem, nem all szandekomban romokkal fozocskezni, aki akar nyilvanvaloan a 05 lesz a kezenfekvobb), ami a jelenlegi relative kezdetleges enrgiagazdalkodasi funkciokkal is jol muzsikal.
...nem tudom, en csak azt latom, hogy idonkent 1-1 emberben fellobban a fikazhatnek, es kapaszkodik minden vacakba, mintha valamit kompenzalni akarna, hogy vegre valamiben az ove jobb (reszemrol nem irtam be jo ideig, mikor csamcsogtatok a teszteken, en elvagyok a sajatommal, nem akarok senkit meggyozni, hogy cserelje le ilyenre, max ha barataim megkerdezik melyiket vegyek, akkor elmondom mit tapasztaltam, es rajuk bizom a dontest). En nem bantam meg a 00-t.
iOS...
Szoval akkor egy dev (meg beta se) oprendszert hasonlitasz a droidhoz megpedig a szinhasznalata alapjan (ugye megerted, hogy erre nem akarnek reflektalni) -
Vertigo
aktív tag
Nem tudom, en meg mindig azt latom, hogy egy forras szajkozza ezt, ellentetben a korabbi tesztekkel es az itteni uzemidokkel, illetve sajat tapasztalatommal.
En vidam vagyok, a kamerat meg a droid beta feeling-jet (ios-hoz kepest) leszamitva, most is ezt a valtozatot valasztanam SD-vel szemben.
-
tisvol
aktív tag
Köszi az ötletet.
Eltávolítás-újra csatolással jó lett. Annyira evidens, hogy az ember ezt is kipróbálja, (mégis nem jut az eszébe) de az is evidens, hogy az ember azt hiszi, ha másnak nem is, de egy androidos telefonon a Gmail-nek mindig, minden körülények között MENNIE KELL
-
boletus
aktív tag
+1 !
#8231# Ezt én is így gondolom,és,bizonyára sokan vagyunk akik nem adtak le nevezést a véget nem érő "ROOT,ROM versenyekre". "Húúú,ez az orosz az igazi",két óra múlva egy másikat olvasok: "ez a legjobb,ez a grönlandi !". Nem offnak szántam,csak "kali" fórumtárssal értek egyet,főleg abban hogy néha elege van az embernek a topic "vélemények" olvasásából. -
szaboba2
tag
Talán lehet úgy fogalmazni, hogy egy picit sarkítottak a vélemények (persze nem mindenkié, és nem is feltétlenül ezen a fórumon), de ez talán annyiban jó, hogy felkészít a legrosszabbra, ami után az ember nyugodtan azt mondja majd, hogy "ez nem is akkora gond". Nálam pl az első és legnagyobb dilemmát a készülék mérete okozta (én a vásárlás pillanatáig nem láttam se S4-et sem S3-at élőben). Mert rengeteg helyen olvastam, hogy húú akkora, hogy ez csak nagy kezekbe való, és amúgyis óriási, meg, hogy kisebb kézben használhatatlan... Aztán kibontotta az eladó, a kezembe vettem és máris elszállt minden kétségem... Nekem nincs nagy kezem, de abszolút nem zavar a mérete
ebből adódóan, talán más "problémák" is talán picit el vannak túlozva (persze ez csak az én véleményem, és nem azt jelenti, hogy attól még esetleg valakinek ne lehetne ténylegesen problémája)
-
Dare2Live
félisten
"a pc piacot az olcsósodó notik nyírták ki, mobiltelefonoknál más azért a helyzet."
Egyrészt jönnek az olcsó Kínai gyártók amik szórják ki az olcsó notikat illetve mobilokat. elég a ZTE Bladera, vagy a Meizukra gondolni. Miben más a helyzet?
Másrészt imo a a pc piacot elsősorban nem az olcsó notik nyríták kinyírja ki hanem hogy nincs értelme fejleszteni, régen meg 2-3évente új gépet vettem, vettünk.
-pl barátnőm 4éves 99KFt ért vett laptopjával bőven elvan most is pedig néha photoshopolgat is ami azért már power user szint. 100Ks laptop azaz kb I3, 4gbram, 320gb hdd. Eszebe nem jut cserélni, majd jövőre veszünk egy úk aksit. Ennyi.-Én is csak egy villámcsapás miattc seréltem le az 5éves konfigom, nem volt igényem többre, pedig azért megy a lightroom+photoshop.
-munkahelyen E7200 4gb ramos 2008as gépek vannak, 5évesek és nincs komoly gond a teljesítményükkel.
-vállakozásban egy X2 4000+ gép van 7éves semmi szükség a cseréjére.
És jegyzem meg nekem nem sok bajom volt az I9000em teljesítményével, azért cseréltem mert bnőm mobilja tönkrement és megkapta tőlem. Akkor akinek egy S2/S3/N2e van mi a fenének cseréljen S4re? Mi az a "nagy" előrelépés amivel többet tud az S4?
Nemhogy előrelépés a fél topic azért sír mert rosszabb mint az S3a mert melegszik, szar az aksi, akad rosszabb mint S3..."temettek már gyártókat, hogy nagyon behalnak majd"
én biztos nem temettem Samsungot és a cikkben se láttam semmi "belehalást""ha nem dobnak nagyot"
Hát itt a baj. Az S4 egy icipici dobás lett és nem látom az S5 mitől lehet nagyobb. Nem nemkell 5"ra 2560*1600as felbontás. Az van mint a pc piacon. Nem nő majd, leáll a piac."sokan megveszik mindig az újabb szériákat"
Ez az 1%. Nem lehet arra építeni, hogy ráírom a köv modellre, hogy S5 azt az 1% ugyis megveszi."nekem is elég lenne egy s3 lte, de s4 lett"
Na de nem is az új belépökről beszélünk mert ez egy és egyre jobban telített piac. Lassul majd esik a forgalom. A bummnak vége. A marzs meg azért esik mert Kínai gyártók meg mert egy középkategóriás/kifutó széria (S2 majd S3 pl) mobil is elég a 99%nak. Persze szuper, hogy az 15gigás 1080Ps filmet röccenés nélkül viszi S4, míg S3 nem, de ez a 99.9%ot nem érdekli. Még engem sem mert semmi előnye nincs, pedig azért TVn csak 1080Pn magas bitrátán nézek filmet.Samsungnak is gyorsan igencsak innovativnak kell lennie mert a nagyobb felbontást rakok a mobilba, megduplázom a proci teljesítményt senkit se érdekel. Engem sem.
szerk: Kicsit hosszú lett, meg 100%ban nem is téma, de nem vághom meg hamár.
-
Dare2Live
félisten
"kell a mozgás néha a pénzpiacon, az meg így is elérhető, aztán majd jön a pozitív változás híre, és így tovább, ördögi kör ez, de nem kell foglalkozni vele."
Akkor jön a pozitiv változás, ha kitalálnak valamit, amiért az emberek haljlandóak fizetni vagy pl megszünik a konkurencia.
Ha fentiek nem következnek be és nem látom mit akarnának akkor nem tudom hogy nőhetnének az értékesítések vagy/és a marzsok. A piac telítődik az emberek meg nem vesznek új mobilt mert a régin is elfut nagyjából jól minden, az új nem tud lényegében többet. ld a leálló pc/noti eladásokat.
Egyaltalán nem biztos lesz pozitív hír. -
zack
nagyúr
Sok a hozzá nem értő. Minket nem tudnának megvezetni, de a 80%-ot igen. Arról nem is beszélve, ha van forrás az alaplaphibás példányok hátlapját megvenni, tehát a legális "donor" adott. Pont mint az autóknál. Rommá tört papíros autókat szerinted miért lehet eladni jó pénzért? Mert lopatnak rá egy pont olyat, és máris adott egy piaci ár feléért összeállított tiszta autó.
-
zack
nagyúr
Nem ilyen egyszerű. Pláne ha van belsős segítség megfelelő juttatásért cserébe...IMEI azonosítókat pedig hiába figyelik. Aki nem pancser, alaplaphibás telcsik IMEI számát rakja át, ami ellenőrizhetetlen a továbbiakban. Az egyetlen buktató, ha valaki olyan IMEI számát kapja meg a z okosított példány, ami forgalomban van, és fel van jelentkezve a hálózatra. Ilyenkor IMEI ütközés van, és mivel csak az egyik tud fellépni a hálózatra, ha ez éppen egy ébredés utáni bekapcsolást követően a legálisan megvásárolt, és ezt bejelenti a tulaj, hogy nincs hálózat, ebből lehet csúfos bukta. De ott is túl sok az utánajárás hatóságilag. Beháromszögelni a másik példányt, ami nem túl egyszerű, majd ha meg is van, a tulajjal adás vételi meglétét követően semmit se tudnak csinálni, mivel jóhiszemű vásárló. Majd mennek az eladóhoz, feltéve ha nem magánszemélyként hirdeti, illetve elérhető. Ha elérhető még bolt oldalról is hivatkozhatnak sok mindenre, ők már így vették, és mutatnak egy kam adás vételit, ahol megáll az ügy.
-
-
rolcsibácsi
őstag
Rjg: a filmen nekem mar tul fako igy a fotoson hasznalom de nem errol van szo, nezd meg egy masik telo mellett amit emlitettem es rajossz hogy ezt hiaba allitgatod.
Igazad van nem a technologia hibaja hisz s3on nem volt ilyen ugyh csak az s4 sajatossaga. Ez tuti nem szoftveres gond, legalabbis szerintem eleget volt emlegetve hogy javithatta volna a samsung de nekem minden szoftverben ugyanolyan volt. Mdm, mea, custom romok..
melyikben nem csinalja szerinted?Azt hogy erted hogy a menu alatt okkal lehet az elmosodas? Ez valami csini effekt lenne a tobbi remek samsung ficsor mellett??
-
zack
nagyúr
Majd meglátom. Lehet felteszek egy gyárit, bár ez a Torrente 2.0 ROM azon túl hogy itt-ott csinosítgatva van, eredeti kernellel szinte gyári MEA rommal megegyező elvileg.
A programok amiket használok, régóta megvannak, Note2-ön is ezeket használtam, és semmi gondom nem volt a kijelzőidővel. Tehát a progik kizárhatóak. Ráadásul mindegyik Play-ről töltött, tehát még az sincs hogy warez miatt lenne karcsú a kijelzőidő. -
zack
nagyúr
Szerinted ez mennyire összehasonlítható egy olyan belakott rendszerrel mint az enyém 80+ telepített alkalmazással? Elképzelhető ha nálad is ennyi telepített progi lenne, akkor nem brillírozna a telefon üzemidő tekintetében.
Nagyon sokat számít egy belakott rendszer. És én a Note2, Nexus4-et is belakva használtam, és így lett összevetve az S4-el. Az 5 óra kijelző átlagosan meg kellene hogy legyen. A 3ó30p még belakott rendszer esetében is elég karcsú.
Nexus 4 tudott ilyen 2,5-3 óra kijelzővel 16-17 óra készenlétet, pedig az hírhedten karcsú aksi üzemidőben. -
-
tsuckware
tag
Az s4 az saját, a német MEA rommal, az s3 és a note2 full gyári 4.1.2 vel vannak. Semmi módosítás nincs egyik telefon rendszerében se...
abban igazad van, h valószínűleg alkalmazások alatt már más a helyzet, de én csak a TW-t próbálgattam. És mindkét teló "olajozottabbnak" tűnt.
-
dobolson
senior tag
-
Matt87
csendes tag
Én még a vodafonra gondoltam, mert kanadában az egyik mobil szolgáltaató a "Rogers" partnerségben van a Vodafonnal, sőt ha jól tudom, akkor ez a kettő egy és ugyan az csak más a neve! Lehet azt kéne próbálnom...
Csak nem szivesen dobok ki az ablakon majdnem 5000 ft!
Ezért gondoltam hogy valami beállitás szügséges! -
Oké, ezek szerint úgy lehet ahogy gondoltam..
Tehát, ha nem három fájlossal próbálkozok, és nincs bepipálva a re-partition mód, akkor ha elszáll, szerintem elvileg gariztatható.
Gizmo94: Szerintem is túl van lihegve ez az egész sztori, de legközelebbi romolásnál, ennek ellenére lehet, hogy én is lementem, mert sikerült elültetni ezt a kis félelmet az agyamban, pedig eddig kicsit sem hittem benne...
zack: úgy tudom, itt nem működik, hanem egy sima stock rom nullázza
-
Matt87
csendes tag
Még nem próbáltam más szolgáltatóval... de mikor meg vásároltam a simet, az elsővel egyáltalán nem müködött, majd a telenoros srác hozott egy másikat, azzal müködöt, majd megint nem... érdekes, hogy mikor a telenoros ügyintéző berakta a saját előfizetéses sim kártyáját azzal elsőre müködött és nem volt gond... végül úgy jöttem el onna, hogy amit vettem simkártyát mükődött, majd utána el kezdötek ezek a gondok! :S
-
ThorsHUN
őstag
Amugy pont ez a resz az amit keresztbeszarok (bocs)
A tobbi az erdekes. Ne pattogjon a hang, a gyorsan mozgo gyerekeket le tudjam kapni a kameraval, ne akadozzon a rendszer es ne KELLJEN mokolnom, hogy jol mukodjon
A kamera sebesseget kellene valahol megneznem, mert a kiallitott darabokon ugye meg regi a szoftver es azon igen lassu a kamera. -
ThorsHUN
őstag
-
-
anonym1s
őstag
Pl. valaki irta hogy idojaras adatok nem frissulnek, masnak frissul de csak bekapcsolt gps mellett. Volt aki alkalmazasinditokkal kuzdott, volt akinek gyorsabban merult az akksi, meg ami nem jut most eszembe. Nem mondtam le teljesen rola, csak ezen hibak alapjan olyan erzesem van, mintha ez a beta tesztelesi idoszak lenne, en meg nem kivanok beta tesztelo lenni. Kesobb, ha mar megoldodtak a problemak.
Oke, ezek nem olyan komoly hibak, de ilyen erteku telefonnal mar nem kene ilyeneknek sem lenni.
-
Sz.Miki
őstag
ez meg is történt, amikor arra kért hagyjam ott a telómat, hogy bevizsgálják, majd mikor a demo készüléken mutattam neki a hibákat csak pislogott
De mind 1 nem akarok ebből feszkót.
Csak jó lenne néha olyan emberekkel beszélni akik igazán szeretik ezt a készüléket és azon dolgoznak, hogy jobbá tegyék és segítsenek.
Lényegében ezért szeretem a fórumot, mert millio pozitív és negatív tapasztalatot lehet megtanulni és megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest