- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Tudna esetleg valaki linkelni nekem egy 4.4.2-es gyari romot, ami tudja a magyar nyelvet?
-
Intel q8200
senior tag
Jo reggelt! Tudnátok segíteni abban, hogyan tudok animációt kérni az időjárás widgetemre? Nem nagyon mocorog.
-
Intel q8200
senior tag
Most jelzett a telefon, hogy 1.22 mb-os frissítés letolthet.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok. Valaki tudna segiteni, hogy tudom eltuntetni az uj hangposta uzenet ertesitest az ertesitesi savrol?
-
Intel q8200
senior tag
Kiprobaltam a sensoros temperaturet. Hat nem sok köze van a valósághoz sajnos.
-
Intel q8200
senior tag
Nekem a bent keszult kepek kritikan aluliak automatikus beallitasnal... S3 jot csinalt ugy. Nem tudom, hogy lehetek ilyen bena. Ha nektek jo, akkor en nem csinalok valamit jol. Dehat automatikusan van mindketto beallitas...
-
Intel q8200
senior tag
Felrakom holnap en is ezt az uj romot. Igazabol reset kene szerintem, hogy minden rendben legyen, de nem akarok mindent ujra rakni....
-
Intel q8200
senior tag
Sajnos sok apro es idegesito kis hiba van. Nehanyszor elegge fel is idegesit. Mar egy ideje nem szidom Felesegem One-jat cukkolasbol sem, mert jocskan leveri az s4-em... Fele ennyi idegesito dolog sincs Neki. De en akkor is samsung parti vagyok. Lesz ez meg jobb! Csak mikor màr? Megiscsak csucskategoria...
-
Intel q8200
senior tag
válasz
dani0113 #12647 üzenetére
Nekem sem volt ilyen gyatra azt hiszem. Csak azt nem tudom miert lett ilyen rossz. Minden 2. honapban factory reset kell. Mert ha ossze vissza telepitgetnek az oke, de csak sms, hivasok es netezes megy. Mar olyat is csinalt ketszer, hogy az erintokepernyo meghulyult. Azt hittem eloszor bekrepalt. De ujrainditas utan jo lett.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Nagyon régen nem irtam màr ide. Mindig csak olvasgatok. Gondoltam most beirom a tapasztalataim. MF8-as gyari nemet romot hasznalok az i9505-on. Az aksi folyamatos mobil internettel es szinkronizalassal kb 2:45 perc kijelzot megy. A fotoim kb 50%-a, amit a nappaliban keszitek szemcses lesz. Nekem még kozel sem tokeletes ez a telefon. Valamit nem jol csinalok? Nem nagyon van feltrakva plussz alkalmazas sem. Szinte csak a gyariak.
-
Intel q8200
senior tag
Gyari bongeszovel letolteskor hol tudom megnezni mennyivrl tolt le... reszleteket?
-
Intel q8200
senior tag
Korabban tobbszor szo esett egy programrol, ami megmutatja reszletesen mi mennyit eszik azakksibol. Nem talalom visszafele. Valaki beirna mi a program neve?
-
Intel q8200
senior tag
Sracok! Eszkoz keszenletben 12 es fel orabol 9 es fel orat megy. Mi lehet az? Talan ezert bir csak 3 orat eppen az akksi?
-
Intel q8200
senior tag
Gyari bongeszon valo facebookozaskor, mikor fel percekre befagy a bongeszo es a kepeket alig akarja betolteni... Olyankor visszasirom a note 2ot. Jojjon mar vegre egy stabil jo szoftver a majd 200E ftos telefonomra pls!
-
Intel q8200
senior tag
Letezik, hogy az uj MEA rommal es cx400 fulessel meg mindig pattog szamvaltaskor?
-
Intel q8200
senior tag
Javult az uzemido a MEA rommal.
-
Intel q8200
senior tag
Nektek mukodik az a funkcio, aminel ha eltekintessz a videorol leall?
-
Intel q8200
senior tag
Sracok, hogy birtok kihozni 4-5 oras kijelzo idoket egy toltessel? Allando mobil internettel H+, 5 percenkent email es1 orankent idojaras frissites van beallitva. 1orat bongesztem a tobbi sms es ora csekkolas. 13 orat ment 2 ora 25 perc kijelzovel es 11%-on all az akksim. Ez kb minden nap igy van. Alig birok 3 ora kijelzo idot kihozni belőle. Most toltom az uj romot. Odin es megy felfele. Remélem azzal jobb lesz.
A filnezes kozben valo eltekintes szuneteles mar megy az uj romban? -
Intel q8200
senior tag
Szomoru vagyok, hogy a telefon meg nem talal frissitest. Kene mar az az MEA.
Most olvasom, hogy meg csak i9505-re van. De hamarosan kapja az i9500 is. -
Intel q8200
senior tag
Valaki tudna segiteni abban, hogy asztali nezetben bongeszek es, ha uj lapot nyitok miert valt mobil nezetre?Ugyan ez van, ha konyvjelzobol nyitok lapot akkor is, pedig direkt asztali nezetben mentem a konyvjelzoket. Pl: facebook.com
-
Intel q8200
senior tag
Az akksi idos hozzaszolasokhoz en is hozzaszolnek. Nekem bongeszessel, sms-el es par perc beszelhgetessel kb 3 ora kijelzo idot bir. I9505XXUAMDM gyari szoftver van rajta. Ez kicsit kevesnek tunik nekem a tietekhez kepest.
-
Intel q8200
senior tag
Rá kukkantani valaki, hogy nektek is ilyen rosszul zoomol asztali nezetnel dupli klikkre?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #5644 üzenetére
Most meg azt vettem eszre, hogy fulessel zenehallgataskor menugomb es hangosabban szol a zene. Aztan amikor kepernyon van a zenelejatszo alkalmazas ujra halkabb lesz.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Daryl Dixon #5642 üzenetére
Annyira nem vészes es csak a felso resze, alul nem.
A gyari bongesz Neked is olyan butan zoomol? -
Intel q8200
senior tag
Nektek is melegszik a telefon, ha töltés közben bongeszgettek vele?
Azt vettem még észre, hogy dupla kattintasra nem jol nagyit ra az oldalakra. Van hogy tul kozel es van hogy jobban is nagyithatna az olvashatosag miatt es a sorok meg kifernenek oldalra gorgetes nelkul... -
Intel q8200
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #5565 üzenetére
Én vettem ebayrol tobb telefont is. Az utolso pl azt irta gyartoi garit ad. Megjott a telefon es semmi szamla... Irtam neki, hogy hol a gyartoi gari, erre azt irta kuld egy invoicet es a samuhoz mehetek vele. Ennyit roluk. 4u-ba vettunk felesegemnek egy uj Htc One es ott is csak egy blokkot adtak. Itt minden maskepp megy mint otthon.
-
Intel q8200
senior tag
Megvan ay S4!!! Nagyon franko a fogasa. Note 2 kicsit kenyelmetlen volt mar. Kivancsi leszek. hogy szuperal majd.
-
Intel q8200
senior tag
Délután megyek is telefon nézőbe. Az első kiadások gyári hibait, hogy tudom kipróbálni ott vagy megnézni valahogy?
-
Intel q8200
senior tag
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Holnap megyek megnézni egy i9505s S4-et. Használtan veszem itt Angliában. Miket javasoltok, hogy nezzek át garancián es imiei szamon kívül.
Biztos sokan kérdezték már, de tudnátok kicsit irni róla, hogy gyári rommal mennyire gördülékeny és mennyi kijelző időt bír? Folyamatos netkapcsolat mellett, nalam keményen igénybe vannak véve a telefonok. Az S3 2, 5-3 és a note 2 kb 4-4, 5 órát bír. Az S4 versenybe tud lepni a note 2-vel akksi időben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest