Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pike1
csendes tag
Hát akkor ezt megszívtam... Szerinted ha szétkapom és esetlegesen nincs elszíneződve mi a teendő?
Látni fogják, hogy szét lett szerelve a készülék? Mert akkor így konkrétan semmit se csinálhatok. Ha nem is biztosítással, csak simán szervizbe küldetem ott is látják, hogy hozzá lett nyúlva? Mert akkor semmit sem tehetek most. -
pike1
csendes tag
válasz
Gold_fish #11942 üzenetére
Már rájöttem, hogy ott van, tudom. Csak a kérdés az, hogyha most szétszedem és nincs beázva, vagyis nem színeződött el, akkor nem fognak semmit csinálni garanciálisan -mert ettől ugye azért bármi más is tönkremehet, nem feltétlen kell annak leszíneződni szerintem - mert szét lett szedve a telefon. Szóval most olyan fogalmam sincs mit kellene tenni dolog van
-
pike1
csendes tag
-
pike1
csendes tag
válasz
migabi24 #11936 üzenetére
Az egyik ez, a másik meg, hogy meddig ne kapcsoljam be? Ott ha megkötöm be kell mutatni a készüléket. Gondolom csak az eladó nézi meg vagy nem tudom, mert ott helyben mikor megveszem is meglehetett volna kötni. Mondjuk az új készülék. Áhh nem tudom mit kellene tenni, felrobbanok. Az az indikátor matrica hol van benne? Mert rögtön tényleg rögtön ki lett kapva, 3 másodperc ha lehetett amíg benne volt. Gondolom a jack, meg a töltő résznél lesz gázos a dolog. Azokba lazán bemegy a víz, könnyebben mint máshova.
Ahogy néztem ha meg is kötik 25k amit be kell fizetni majd. Ha meg működik is sima szervízbe nem tudom mit lenne érdemes megnézetni. Mire hivatkozzak mi baja. Vagy olyankor mindent átnéznek? -
pike1
csendes tag
válasz
Sebibalu #11927 üzenetére
Vodánál vettem úgy egy hónapja, lehet annyi sincs. Azt hiszem ott is lehet még vásárlástól számított 3 hónapon belül. Indikátor papírokat merre találom? Nem szedtem szét csak annyira, hogy kivettem az akksit és kész. Gariba mit mondjak mi baja? Mert tegyük fel tönkremegy a jack aljzat ők meg teljesen más területen keresgélnek. Szóval azért nem tudom mi tévő legyek.
Meg elég hülyén néz ki, hogy most megkötöm és 1-2 hétre rá viszem is a telefont, hogy baja lett :S Vagy nem tudom hogyan kellene.
-
pike1
csendes tag
Remélem valaki tud valami jót mondani.
Voltunk ma horgászni az asszonnyal. Mikor már mentünk volna haza fogtam egy halat és kértem fotózza le. Mikor fordultam egyet, ahogy annak lennie kell kivertem a kezéből. Bele a vízbe. Egy olyan 10-20 centis kavicsos rész volt és olyan 3-5 mp-ig lehetett benne, rögtön ki lett kapva. Pont ment a kamera, mondtam most már fotózzon egyet, majd kikapcsoltam. Akkor hallottam már, hogy fele olyan hangos a kikapcsolásnál mint kellene. Gondolom hangszórónak annyi. Szétkaptam gyorsan, a hátlapon belül volt 3-4 vízcsepp az akkunál minden csont száraz volt. Megfújkáltam , szétszedtem, fújkáltam még és most szétver az ideg,
Lehet valamit kezdeni vele? Vagy ennyi volt a telefonnak? Mert oké, hogy működni fog, de ki tudja mi baja lehet, vagy lesz? Biztosításom természetesen nincs... ez előtt Defy-m volt, kimondhatatlanul sok horgászat sár , dagonya van mögötte mégse ejtettem soha vízbe... Gondoltam ezzel már csak nem lesz semmi egy egyszerű fotótól...
Valakinek van valami tippet mit csináljak? Olyan másfél órája van szétszedve, még nem kapcsoltam be, vagy raktam össze. Mit tegyek, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a dologból?Előre is köszi!
-
pike1
csendes tag
Vodkas S4em van es ma kaptam egy rendszerfrissitest. Valami 350mb volt. 9oratol netezgetek meg facebook ilyesmi es 76-77%rol 37-re jutottam. Ebbe volt kb egy 1 perces yt video es play store nezegetes. Kozel 2 ora es 40%. Nem sok ez egy kicsit? Az elozo verzio mintha sokkal jobban birta volna. Valakinek hasonlo?
-
pike1
csendes tag
Volt egy problémám, hogy böngészés közben a telefon hol levett a fényerőből, hol adott hozzá. Írtátok, hogy vegyem ki a pipát a képernyőtónus automatikus beállítása elől, de nem oldotta meg a problémát. Ugyan úgy váltogatja egymást. Mit tudnék még tenni? Vagy a készülékkel lesz valami gebasz?
-
pike1
csendes tag
Valaki játszik itt az Order and Chaos online-al a telefonon?
Néha rohadt mód szaggat, lehet a játék jellege miatt, ugye mmorpg és viszonylag sok mindent kell megjelenítenie. Pár óra után az elérhető memória olyan 700mb körül lesz. Ha újraindítom a telefont 700mb/1,78gb szóval jó egy gb üres memória lesz. Ilyenkor picivel mintha szebben futna de hamar elkezd ugyan olyan lenni.
Kíváncsi lennék másnak is akad, laggol-e a játék.
Korábbi témához hozzászólva, szép vagy nem szép dolog de mielőtt fizetnék játékért, inkább leszedem feketén. Pl érdekelt egy pár játék ami fizetős és nem úgy futott ahogyan egy ilyen telefontól már elvárható lenne. Ilyen téren kicsit keserű a szájízem.
Kamera kint szép képeket csinál, főleg a makrók tetszenek. Bent egy párat lőttem, azoktól én sem voltam elájulva -
pike1
csendes tag
Nektek vodás 16gb-os verziónál mennyi az elérhető szabad hely? Nálam 9,25gb-ot ír frissítés után. Ez normális? Vagy valami hiba van a gépezetben?
Gyári vodás rom nálam is laggol és akad... Én is kicsit ideges voltam, mert többre számítottam, főleg játékoknál... lehet azok szoftveresen ilyenek, de a legtöbbnél (hd játékok amik azért igénylik a vasat) érezhető az alacsony fps szám... -
pike1
csendes tag
7739 és 7743-ra valaki tudna válaszolni?
Előre is köszi! -
pike1
csendes tag
No jött egy új dolog amit észrevettem a telefonon és nem tudom mire vélni. Ahogy böngészem a play-t a képernyő sokszor egy árnyalattal sötétebbé vélik majd egy kis idő után megint az eredeti fényerőre megy vissza. És ez így sokszor előfordul. Valamit a beállításoknál kellene kutatni, vagy más tapasztalt már ilyet?
-
pike1
csendes tag
Ez a ram probléma engem is aggaszt. Factory reset volt szóval, semmi nincs nagyjából a telefonon. Facebook, chrome megy lapok megnyitása nélkül. Játékot is talán 3-at szedtem le, de nem fut egyik se.
Így elérhető 543mb. Alap dolgokat nyit meg amiket alapból is megnyitna gondolom. Ha kiirtom lesz 734mb, de csak a battery widget megy meg a task killer.
Nos ez miért van így? Ez nekem se okés... -
pike1
csendes tag
Valami magyar oldalon találtam egy rootolást. Már nem tudom melyik.
motochopper mappából run fájlt indítom és elkezdi a rootolást. Telefonon engedélyezem, végigmegy a telepítés és kész.
Megjelenik a superuser app de hiába lépek bele, nem engedi frissíteni egyáltalán, ezért nem működik, és nincs meg a jogom se.
Ha nyomtam tegnap rá egy factory resetet és ma is csinálok lehet baja a telefonnak? Vagy ez nem befolyásol semmit? Mert akkor megpróbálom ezt az odin-es verziót amit itt irtatok. -
pike1
csendes tag
válasz
Bayzee5 #7513 üzenetére
Nem értek hozzá egyáltalán ezért is kértem segítséget. Régi telefonom gond nélkül tudtam rootolni és nem kellett ez az SU bináris frissítés vagy mi az isten. De sehol nem találok rá megoldást hogyan lehetne megcsinálni, pedig 1-2 program kellene amihez rootolt telefon kell. Ugye rootoltam de mégse mivel az SU-t nem bírom frissíteni.
Szóval ha valaki tudna segíteni, előre is köszönöm!migabi24
Nem cserélem galaxy minire, csak kérdeztem normális-e, hogy elég meleg, bocsi... -
pike1
csendes tag
7480-ra valaki?
Illetve ami kicsit furcsa, hogy a legtöbb játéknál néha be beakad a telefon. Azt hittem ilyen csúcs telefonnál ilyen nem sűrűn fordul elő. Pl a real racing 3 a xperia z-n sokkal szebben fut...
Vagy a procik le vannak korlátozva? -
pike1
csendes tag
hello.
Vettem ma egy galaxy s4-et...
Rootoltam de nem ad superuser jogokat, mert bináris frissítés kell. Annyi helyen kerestem de egyszerűen fogalmam sincs, hogyan kell megcsinálni. Szedtem le superuser fixert az se működött. Valaki tapasztalt hasonlót, hogyan tudnám megcsinálni? Mert nagyon idegtépő.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest