- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
Trespa #49074 üzenetére
Minden szolgáltató lassít. Korábban is említettem, hogy a TMH Romokat a DT hagyja jóvá, úgyhogy elég körülményes ügy ez. (egyébként az nem igaz, hogy a T-s romok tele vannak leszedhetetlen bloatware-ral, szerintem csak a Telekom appot nem hagyja letörölni, de lehet, hogy még azt is.)
-
Zsolaf
addikt
válasz
Trespa #49067 üzenetére
Te valamit félre értesz, mikor azt mondják, hogy kiadják, az azt takarja amikor az első hivatalos megjelenik valahol, nem azt, hogy minden régióra azonnal megjelenik. És ez már megtörtént, tehát még előbb megjelent mint ahogy ígérték!
De ahogy elnézem, mindegy mit mondunk rugózol mindenen.
-
gusthy
veterán
válasz
Trespa #49055 üzenetére
1, február és május között 3 hónap van
2, most február közepe van, nem vége.
3, április - május még az év első fele, június végén van a félév-forduló.Ja és
4, nem "ígértek" semmit, nem is szokták. Max te valahol olvastál valamit, de az nem hivatalos közlemény volt, amiben volt határidő, az tuti. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Trespa #48894 üzenetére
Ászul fest, van róla képed totálban is?
(#48899) migabi24 - Annál nagyobb hülyeséget nem is csinálhatna. Ki kell várni ~ 1 évet és féláron megveheti az ember. Addig elkészül a topikjához egy normális összefoglaló, a többiek kiderítik milyen hardveres és szoftveres hibákat rejt a fejlesztők pedig orvosolják a szoftveres részt és javítanak a felépítsen.Problem?
-
válasz
Trespa #47927 üzenetére
nem attól hamisítvány valami, hogy kínában készült.
akkumulátor esetén is forgalmazzák eredetileg a telefont kínai, koreai, vietnami, malajziai, japán és még sok más gyártmányúval, és ez a töltőfejre is igaz, több gyártmányú létezik hozzá hivatalosan, eredetileg úgy adják a telefonhoz eltérő gyártósan, melyikhez milyet.
lehet hamisítvány bármilyen gyártmányú jelzéssel. -
lkristóf
senior tag
válasz
Trespa #47218 üzenetére
Szerintem egy ilyen csíptethető változattal jobban járnál ugyanis amit linkeltél arra mindig fel kell tuszkolni azt a kemény műanyag tokot ami azt jelenti, hogy ha használni szeretnéd mindig ki kell venned az aktuális tokból és átcserélni erre ami esetlegesen meg is sértheti a telefon keretét. Mindenesetre ha megjön én várom a képeket.
-
hagymas7up
tag
válasz
Trespa #47192 üzenetére
Ilyen OTG cuccost miként tudnánk nekem intézni. Elutalom az árát, az ok? Na tudod mit, inkább privi. Én nem tudok ebayezni ezért kérném a segítséged.
Bár most olyan akkor is kell érzés kapott el a tok miatt, le kell cserélnem az S4et egy Note 3ra. Nekem az a tok kell.
Szerinted nagyon lötyögne benne az S4? -
norrberth
addikt
válasz
Trespa #47079 üzenetére
Nézzél gyári S4 es fóliát olcsóbban az e bay ről! ismerem a haverom is ezeket a minőségi 300Ft os fóliákat rendelni, annyit is értek, meg addig is tartanak, a gyárival össze nem lehet hasonlítani! Ránézel és már karcos! meg hót fos a tapintása. ráadásul nem adja vissza a kijelző minőségét..
-
válasz
Trespa #46274 üzenetére
Igazad van, a rootolástól tényleg nem lesz jobb a telefon. Viszont van egy csomó olyan progi, amitől jobb lesz, de ezek a progik root jogosultságot kérnek. Nem kell messzire menni, egy mezei reklámblokkoló program sem fut root nélkül.
Ha mélyebben bele akarsz menni, olvass utána, mi mindent lehet még csinálni, ha rootolt telód van. -
válasz
Trespa #46096 üzenetére
nem tudom hogy neked az e a baja ami nekem volt, de leírom hogy nálam mi volt a jelenség! Töltésnél megállt 90% körül, és valami brutálisan meleg volt az akku körül, több alkalommal tapasztaltam ezt, azóta nincs ez a jelenség amióta letöröltem a Clean Master-t, mintha beragadt volna néhányszor és pörgette a processzort!
-
migabi24
nagyúr
válasz
Trespa #46010 üzenetére
Mégegyszer leírom hátha most elolvasod, ez Kitkat bug tehát az alapszoftverbe van a hiba nem a samsung portolásába, ez a hiba nexuson is jelen volt de S5, Note3 topikba is olvastam ilyent 4.4.2 verzióval, érdekes, hogy nem mindenkinél jelentkezik, valakinek külső alkalmazás hozza elő, de olvastam olyat is akinek a gyári kamera program okozott ilyet, én nem csinálnák gyári visszaállítást amíg nem durvul el a helyzet, figyelgesd
-
Carline
őstag
válasz
Trespa #45045 üzenetére
Hogy folyamatosan fusson, arra egyik sem való.
Ez alapján mondjuk egyik sem kell szerintem. Memória van elég. Tárhely is. Mit kell pucolgatni?Én amikor felhízik a rendszer akkor a cm.et lefuttatom 1x, hogy honnan és mit tudna törölni.
Ha a pucolással végzett akkor uninstall.ricsi0307:
A xiaomi powerbank mekkora? Az is elég benga lehet a 10Ah cellákkal.
Más: én görög buszos útra a szünetmentesem két kilós akkuját vittem el a kézitáskában, rászereltem egy 12V autós töltőt. Oda-vissza utat kibírta úgy, hogy az én és a lányom telóját töltötte 3-4 óránként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest