- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lojza
csendes tag
válasz
charlie1975 #2998 üzenetére
Pont most néztem én is, hogy mind a 200 emberke elérhetőségét is megkaptam a mail-el.
Márta néninek gratulálok. -
AMD X2
senior tag
válasz
kissandras20 #2994 üzenetére
Arra az ablakos kinyithatóra gondolsz?
Én használom, és faja. -
charlie1975
aktív tag
most kaptam emilt a az ajándék tok miatt kicsit kényes a dolog adatvédelmi szempontból ugyanis a a többi címzett emil címe is látható magyarul akinek jár az ajándéktok az mind megkapta az összes többi tulaj emil címét is kicsit ciki szerintem hogy a T így vigyáz az adatainkra
-
Mangerd
aktív tag
válasz
mate198712 #2993 üzenetére
25325 energiatakarékosan, anélkül 25267
-
BroCreSt
aktív tag
"Tisztelt Ügyfelünk!
Szeretnénk Önnek eljuttatni az S4 készülékéhez az ajándék tokot.
Mivel Ön Pick Pack pontba rendelte meg Samsung Galaxy S4 készülékét, oda postázni nem tudunk, kérem, küldje el azt a postai címet, amire meg szeretné kapni a tokot, erre az email címre: galambos.marta@telekom.hu"
GLS hozta!
De ezt vagy elküldték mind az első 200 vásárlónak, mert a másolatot kap-ba ott van 200 e-mail cím, az biztos!
-
rekyt9
csendes tag
Szép napot! A segítségeteket kérném. Nektek működik rendesen az s beam? Haverom note2-jével szerettem volna megpróbálni,de sajnos semmi. Nem is látja
csak s4ek között volna megoldható? Valamint a group play sem jó. Talán a különböző szoftver miatt? Előre is köszönöm
-
kissandras20
aktív tag
Valakinek már van gyári flip tokja?
-
mate198712
tag
válasz
Bone123 #2988 üzenetére
Hát mind1 végülis, csak mégis érdekes, hogy ami még a hét elején volt nálam S4 24500-at ért el, a csere pedig átlagban 22000.
Pedik sgkátya nincs benne, és memória kiürítés után ér el 23000-et. Ha még1szer lefuttatom már 500-1000 el kevesebb ér el. Gőzöm sincs mitől lehet ez a különbség. -
Jaffa75
őstag
sziasztok,
egy kérdés csak... az S4-nél is működik a Galaxy-khoz való app, hogy több szolgáltató kártyájával is működhessen? kösz előre is...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
mate198712 #2987 üzenetére
24k körül teljesen rendben van a dolog, ingadozások mindig vannak hardverizzasztó teszteknél, pl. külső hőmérséklet vagy HW előzetes használata, "melegen" indítva ugyanis a HW hővédelme előbb leszabályoz (ami sújtja is az Octás változatot). Vedd ki az SD karit, lődd ki a háttérfolyamatokat és adatkapcsolatokat, rakd be a cuccoc a mélyhűtőbe 3-4 percre, majd onnan futtasd le a tesztet, hátha lesz 24k+. Már ha ez számít.
-
törölt tag
válasz
manokaki #2981 üzenetére
Ez most komoly? Már a JB is vesztett pár helyen az ICS szabadságából, de ha efelé haladunk, akkor a végére szinte almás lesz a dolog...
Nyilván ettől még frissítek, és biztos kárpótol majd valahol. de ez akkoris hülyeség.
(#2984) Robertoq: IMEI alapján gondolom látják, nem? Szerintem ez nem olyan, hogy elfelejtették megnyomni a "függő" gombot, mielőtt eladták. Valszeg első körben ilyet kapnak a gyártótól.
-
manokaki
addikt
válasz
mate198712 #2982 üzenetére
nekem most 25652 pont , független S4 , és már tele van appokkal
-
mate198712
tag
válasz
FragMaster #2964 üzenetére
Nincs bekapcsolva, épp ezért nem is értem. Az amit lecseréltem fixen teljesített antutu-n 24500akat. Ez meg csak 21000-23000 között.
Neked hogy teljesít ?
-
manokaki
addikt
válasz
kontrabass #2980 üzenetére
mindig fogja az összeset a 4.2.2-n , csak a sorrendet tudod változtatni !
-
Mangerd
aktív tag
válasz
Robertoq #2978 üzenetére
és közben ne mozgasd a gépet...
Értem én, hogy működik, csináltam is pár teszt képet. De nem hiszem, hogy egy ilyen hasast elsőre le tudnék kapni, főleg ha nincs idő neki készülni, mert spontán nyomja... Viszont sorozat képet nagyon könnyű lőni, és azt egymás után nézegetve, mint egy képregény
A MinDig TV app-ot kipróbáltam, most már nézhetem az M1-M2 Duna-t meg hallgathatom a Kossuth-Bartókot, amit erre valókészüléken se tennék
De megtehetném, ha akarnám
Viszont az élvezhetőbb TV2 RTL meg a "prémium adók" nem mennek rajta (nem mintha azokat nézném)
-
Robertoq
őstag
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, de a gyári böngèszőben hogy tudnám a flash telepíteni, illetve honnan tudnám letölteni??Köszi szèpen :-)
-
Mangerd
aktív tag
válasz
Robertoq #2969 üzenetére
So some Smartphones are smarter than other Smartphones
Jól összerakták néhány fícsőr gyakorlati példáját. De a valóságban ennyire nem működnek jól
Hopp, beelőztek
Szerintem a szagos csak arra vonatkozott, hogy mennyire élethű. Anyu rázza is a fejét, hogy nem, drágám, azt még azért nem tudja... -
stvnppp
senior tag
"So some smartphones are smarter than other smartphones..."
Az első jelenet mire akar utalni a sült szagával?
-
Robertoq
őstag
#2968 kontrabass
nem értem -
kontrabass
csendes tag
Üdv mindenkinek na megérkezett a drágaságom, ez valami csodálatos viszont abban segítsen valaki nekem,hogy tudom beállítani hogy ha lehúzom a főképernyőnél akkor hogy tudom hogy ne az összes ikont mutatja hanem csak amit kiválasztok...
-
lojza
csendes tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel értesítjük, hogy Ön az első 200 megrendelő között rendelte meg a Samsung Galaxy S4 készülékét, ezért szeretnénk Önt megajándékozni egy kiegészítővel, egy Galaxy S4 tokkal is.
Az ajándékot nem a telefonnal együtt fogjuk szállítani, hanem előreláthatólag a május 13-ai hét folyamán.
Megértését köszönjük,
-
Def26
félisten
Kapott már valaki értesítést a t-mobile ajándék tokról?
-
FragMaster
addikt
válasz
mate198712 #2963 üzenetére
Energiatakarékos mód nincs bekapcsolva?
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Nem mintha olyan nagy jelentősége lenne, de Antutun, 3dmark, Quadrant-on mennyit szokott elérni a telótok átlagban ?Nekem valamiért nagyon gyengén muzsikál, pedig alig van új progi telepítve rá.
Légyszíves nézzétek már meg, hogy tudjak valamihez viszonyítani. Köszi előre is!!!
-
Dasfaf
tag
.
-
BFeco
aktív tag
Itt van olyan amivel megy az S4, lehet nézni a Mindig TV-t
Valaki már gyorsabb volt. -
Robertoq
őstag
válasz
szaboba2 #2956 üzenetére
1. Vöröses fekete: sötétben látszik a kijelzőn fekete esetében egy vöröses árnyalat, de már javították is csak még nem jött ide az update.
2. Elmosódás: pl a beállításokban alacsonyabb fényerőn egy gyorsabb scrollozásnál elmosódnak dolgok. Ha olyanok a körülmények és tudod mit kell nézni akkor látszik. Jó kérdés, hogy szoftveres vagy sem, idővel kiderül.
3. Keret: nekem mintha picit elengedett a keret, szemmel mintha látnám (vagy csak úgy látom mintha), de nagyon minimális, viszont akkora már van, hogy nyomásra azért hangot ad.
4. Térerő: 1 hét alatt nem volt vele nagy probléma, 2x volt h kihagyott pár mp-re, abból egyik autópályán, szóval nem vészes, de más is írta, szóval elő-elő fordulhat, bár ezt tesztelni nem lehet, max valami progival.
5. Melegedés: mintha jobban melegedne mint pl S3, nem vészes, 30fokban persze kellemetlenebb. Néztem battery temperaturet, 38fok volt a max. Egyébként volt róla cikk, szóval ez is jelenség.Kb ezek, ebből a legrosszabb a keret, de ettől függetlenül szuper telefon, nem bántam meg a váltást! Első daraboknál mindig is előjöttek és elő is fognak jönni hibák, nem véletlen a gyerekbetegségek fogalom sem. Ezt el kell tudni fogadni. Persze az lenne az elvárható, hogy egy bármelyik gyártó csúcskészüléke tökéletes legyen, de ez nincs így.
#2958 belashx
Én tegnap, vagy tegnap előtt regisztráltam be a telefont, nem volt vele semmi gond.
Regisztráció ok, kihívni a szervizest, na az nem megy.#2959 migabi24
Nagyon elkapkodott szoftverrel adták ki, de ezeket remélhetőleg gyorsan javítják majd
Ez így van. Látszik, hogy próbálták a végsőkig húzni, legalábbis ápr 12 a build dátuma, azaz 2 héttel a kézhezvételtől, ami kb arra volt elég, hogy rátolják a hardverre, csomagolás, szállítás stb. A Samsung kicsit be lett hajszolva, hogy mihamarabb kiadják a konkurencia miatt. De a Samsung a legjobbak között van szoftverfrissítés terén és ez csak egy csúcsmodell, szóval bízom benne, hogy rövid időn belül megoldják a problémákat. De érdekes adat, hogy több HTC One-t vittek vissza a Sprinthez mint S4-et. -
Robertoq
őstag
Az csak tv,hűtő,mosógép mellé jár. Ami vicces, mert a telefon legalább olyan drága, de úgysem a kártya a lényeg, hanem hogy kijönnek és megcsinálják.
#2954 rolcsibácsi
Én eddig 2x vettem észre ilyet, de csak pár mp-ig tartott. Sajnos van pár tétel eddig a hibalistámon és akár most is mehetnék cserélni, de az h függetlent adott a Telenor az elég nagy fegyvertény és nem merem bekockáztatni, egyik hiba sem kritikus, aztán majd kihívom a szervizest ha elérhető -
rolcsibácsi
őstag
Van mostmar egy eleg nagy hiba ami nem a legjobb. Mar masodszor kelek fel ugy hogy azt latom hogy a wifire van csatlakoztatva de nincs mobilhalozat igy nem tudnak elerni.. a csikok helyett agy athuzott kör van..
lehet csere lesz belole. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Na! Nem is tudtam, hogy van ilyen, meglepően jó a kép, nincs késés sem a mostani telómon (Huawei). Előfizetőknek az összes csatorna nézhető mobilról?
Feltételezem még nem lett frissítve a kompatibilitási lista, ha valahonnan meg tudod szereztni az APK fájlt, megpróbálhatod SD kártyáról telepíteni.
-
Robertoq
őstag
Rákérdeztem a prémium szolgáltatás igénylésére:
Az Ön készüléke egy prémium kategóriás termék, ezért örömmel tájékoztuk, hogy igénybe veheti szervizfutár vagy házhozmegyünk szolgáltatásunkat, melynek keretén belül kiemelten kezeljük készülékének javítását és a javítás ideje alatt cserekészüléket biztosítunk.Szeretném Önt biztosítani, hogy a Galaxy S4 készülék hamarosan megjelenik a prémium kategóriás termékek listájában és ezen prémium szolgáltatásokat igénybe veheti.
#2949 lojza
Lehet ezt a felbontást nem támogatja (még) -
lojza
csendes tag
Sziasztok!
A MinDigTv alkalmazással már lehet tv-t nézni a mobilon, Galaxy S2-vel szépen megy, de az S4-re nem telepíthető, mert "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval."
Szerintetek ez miért van? -
assemble
addikt
válasz
mate198712 #2947 üzenetére
Tobb hetes hir egyreszt, masreszt a 2-4 honap eleg nagy zoldseg szerintem, ha nem most az I/O-n jelentik be (ami a hirek szerint eleg valoszinu, es most csak 4.3 jon), akkor kb novemberig nem is fognak ujat bejelenteni, ami meg 6 honap. Mellesleg alapbol sem ertem hogy milyen halasztasrol beszelunk, soha nem volt szo se rola hivatalosan hogy most jonne, meg csak a letezese sem volt megerositvve, es valszeg nem is nagyon lesz egeszen a bejelentesig.
-
mate198712
tag
Örültem volna neki, ha most jön ki májusban, ne a 4.2-n dolgozzanak
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Terraxx000 #2944 üzenetére
Elég joo képeket csinal.
-
mate198712
tag
válasz
Terraxx000 #2942 üzenetére
Az a baj, hogy a telenor üzletek 90% franchise rendszerben üzemel, és az ilyen üzletek nincsenek erre felhatalmazva, nekem azt mondták nincs nyomtatványuk meg semmi arra, hogy ezt meg tudják csinálni.
De ha egy rendes telenor üzletbe mész be aki nem csak ilyen viszonteladó akkor ott meg tudják csinálni elvileg. -
Terraxx000
csendes tag
válasz
mate198712 #2941 üzenetére
Beszéltem velük telefonon! Azt mondta az emberke, hogy ezt ő így nem tudja megállapítani vigyem be a legközelebbi Telenor üzletbe.
-
mate198712
tag
válasz
Terraxx000 #2940 üzenetére
Ha neten vagy telefonon keresztül vásároltad a készüléket akkor személyesen sztem nem tudod elintézni.
Én is próbáltam elzavartak a picsába :S :@ kva fa.....at, azt mondták semmi közük az ilyen vásárláshoz, be voltak rágva mert nem kapnak jutalékot. 1220 at hívd aztán 7-es gomb utána meg 4-es
ott bejelented ők majd továbbítják és majd felfognak hívni és megmondják mikor küldik stb.
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
mate198712 #2939 üzenetére
Köszi! Akkor még van remény!!
Holnap beszaladok egy Telenor üzletbe, remélem ott mást mondanak...
Közben próbálom intézni a Samsungos szervizest, aki házhoz jön szerelni! Kiderült hogy ez a telefon még nincs is a prémium termékek között ezért nem is tudom kihívni házhoz a szervizest...Remélem a Samsung csak elfelejtette hozzáadni az ottani listához a telefont!
-
mate198712
tag
válasz
Terraxx000 #2934 üzenetére
Ugyan ezt eljátszottam a telenorral mint amit te fogsz most, A lényeg ha 3 napon belül jelentetted a hibát kötelesek kicserélni egy teljesen újra.
Nekem is illesztésbeli hibám volt, kértem a cserét küldték is a másika. De ha ennek is baja lett volna szemrebbenés nélkül kicseréltettem volna ezt is, de szerencsére ez tökélet, legalább is azt hiszem.
Én pénteken kaptam a csere darabot ma néztem meg független nekem is, legalább is t-mobilos kártyával tudtam telefonálni vele. Gyorsan cseréltesd ki sztem még mindig függetlenül adják !Am a telenor mond mindent, ahányszor hívtam a 1220-at annyiszor mondtak mást, ki is akasztottak rendesen. Felháborító amit a telenor csinál........
Egy dolog van ami jó a telenorban, az hogy jó áron vannak a készülékek!
-
zseko
veterán
Nálam meg pont a futár szarta le hogy házhoz kellett volna hozni, beadta a postára 7:30 körül (7:45-kor rögzítették be a rendszerbe, néztem az értesítést), oszt' csá...
Csak úgy érdekességképpen, 8:00-17:00 közöttre ígérték a szállítást, _lakcímre_...(#2937) szaboba2 szerintem lehet, az S2-n a mai napig nem javították a kamera szoftvert, kevés fényben használhatatlan videót csinál (~15fps-re leesik a framerate 10mp-ként + pulzál az autofokusz folyamatosan, nem tud beállni) az LGCamera progival kellett készítenem videót ilyenkor, az jól kezelte a kamerát. Zaj meg ugye erősítés és zajszűrés függvénye csak, ha máshogy kezeli le simán eltérhet.
-
szaboba2
tag
válasz
Robertoq #2936 üzenetére
Csak a zajos felvételhez tudok/szeretnék hozzászólni. Néhány nap alatt eddig nem sokat próbálgattam a kamera(fotó/videó) részt, de ma valami furát vettem észre. Telepítettem a CamScanner -Phone PDF Creator progit a GooglePlay-ből és összehasonlítottam a két szoftver kameraképét. A szobában kb félhomály volt és az alap kamera szoftver meglehetősen zajos képet mutatott (szvsz zajosabb volt a kép, mint kellett volna). Ez után kíváncsiságból kipróbáltam az említett scanner programot és azt vettem észre, hogy ugyanolyan körülmények között csak nagyon minimális zajt láttam... nem tudom, létezhet az, hogy a két szoftver ilyen szintű különbséget mutat?
-
Robertoq
őstag
válasz
Terraxx000 #2930 üzenetére
Én a Telenornál a zajos videófelvétel miatt jelentettem csereigényemet 3 napon belül még szerdán, el is lett intézve és mehetnék holnap érte, csak azóta történt pár dolog:
- kiderült, hogy másnak is, vagyis nagy valószínűséggel szoftveres és hiába cserélném ki megmaradna a probléma, bár lenne 1 héttel fiatalabb telefonom
- aztán meg az derült ki tegnap, hogy független, így nem érdemes cserélni, mert ez nagyon jó dolog és ki tudja milyet kapnék
- erre ma meg elkezdett "recsegni" az oldalkereta bekapcsoló gomb alatt ha megnyomom a keretet akkor elmozdul minimálisan és hangot is ad. Először azt hittem a hátlap, de tuti, hogy a keret, úgy látom alig észrevehetően eláll a telefon oldalától. Minimális az egész és nem is mindig, de zavaró, rossz helyen van, mert a tetején sose nyomnám meg, de a gomb alatt mikor mellé nyomok akkor pont azt a részt találom el. Emiatt meg egyből csere, de inkább kihívom a szervizt, hogy megmaradjon a függetlenség.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
igen, ez nagy szemetseg a pannon gsm reszerol!
errol egyebkent mar itt a forumon esett szo!
nem kell ketsegbe esni, kerni kell a premium szervizt!
helyszinen javitjak, nem kell var od, es addig is hasznalhatod! -
BroCreSt
aktív tag
válasz
Hm, nem a Posta szállítja már a Telenyomor csomagokat?
Akkor a T-nél miért működik a 8 napos elállás, ott is a futárnál kell aláírni a szerződést.
Hülyék ezek a Telenyomorosok.
-
Def26
félisten
válasz
Egyértelmű hogy a futátrnál hibáztál. Én pont leszarnám, hogy a futar siet...
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
Terraxx000 #2929 üzenetére
Közben beszéltem a Telenoros ügyfélszolgálattal. Itt csak 3 napos csere garancia van, mivel én személyesen írtam alá a szerződést, ezért személyes vételnek számít.
Pedig én kértem a futárt, hogy szerződés aláírás előtt meg szeretném nézni a készüléket. Erre az a válasz jött, hogy ez csak az aláírás után lehetséges. Majd mondta, hogy ő siet és a szerződést se engedte átolvasni rendesen. Ezért csak futólag tudtam a szerződést elolvasni az aláírás előtt.
Az ügyfélszolgálatos azt mondta erre, hogy nekem jogom lett volna kibontani és megnézni a telefont az aláírás előtt. Most ezzel nem lehet mit kezdeni ha mindenki mást mond.
-
Terraxx000
csendes tag
Kérdés már csak az hogy az előrendelés minek számít! Mi van akkor ha én egy normálisan összerakott készüléket akarok és nem az értékét? Most a szervizbe 1 hét után hozzá kell nyúlni egy 200+ ezer forintos készüléknek annak nem örülnék...
-
Terraxx000
csendes tag
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ilyenkor a 8 napos garanciánál hogy van? Bemegyek bármelyik Telenorba és kérem hogy cseréljék ki a készüléket? Elviszik bevizsgálni hónapokra vagy milyen gyorsan zajlik le egy ilyen csere?
-
Muffi
aktív tag
Ez a 8 napos csere csak a rendelt készülékekre érvényes vagy arra is ha én személyesen bemegyek pl a T-mobilba és akkor ott megveszem?
-
mondomén
őstag
válasz
Terraxx000 #2917 üzenetére
Előfordul az ilyen. Nekem a nexus volt ilyen. A sarka állt el egy picit és be lehetett nyomkodni. Használd ki a 8 napos lehetőséget...
-
válasz
Terraxx000 #2921 üzenetére
Az enyém egyforma mindenhol.
-
metosz
csendes tag
válasz
Terraxx000 #2921 üzenetére
Tapintással is egyformának tűnik mindenhol, szerintem a tied sajnos hibás lehet
-
metosz
csendes tag
válasz
Szia,
alaposan megnéztem, és nálam a kijelző felső peremétől mindenhol egyforma mélységben van a kijelző, természetesen szabad szemmel
-
Dare2Live
félisten
válasz
Samsung simán visszadobja én 8napos lehetőséget kihasználnám az 100% megy.
-
Terraxx000
csendes tag
Sziasztok! Ma észrevettem egy hibát a kijelző illesztésnél. Ami körbe fut a "fém" keret a kijelző körül, a telefon jobb oldalán a kijelzőtől magasabbra van (gondolom ez lenne a normális). A bal oldalon érezni a képernyő szélét az ujjammal! Ott a keret lejjebb van mint a képernyő!! Próbáltam azon az oldalon nézegetni a kijelzőt, ha nyomkodom akkor mozog kicsit lefelé az üveg! Szabad szemmel is látni hogy 0.5-1mm-t kilóg a keretből! Nézzétek meg a sajátotokon is légyszíves!
Telenortól vettem előrendelésbe, még a 8 nap se járt le. Cseréltessem ki 8 napos cseregaranciával, vagy hívjam egyből a Samsung szervizt? -
Sz.Miki
őstag
válasz
Starlights #2913 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi hibát én sem.
-
belashx
senior tag
válasz
Starlights #2913 üzenetére
Nekem semmi gondom a wifivel.
-
chester99
aktív tag
Üdv
A tegnapi nap folyamán megrendeltem fehérben a szépséget a vodától 165k-ért. Remélem kedd, szerda körül megkapom. Valami jó tanács, ez lesz az első Samsungom, Htc One X-et váltottam le...
-
Starlights
csendes tag
hi,
Tapasztalt még valaki gondokat a wi-fi csatlakozással? Vagy egyedi probléma?
-
szimike79
őstag
válasz
NandorHUN #2906 üzenetére
Kintről behozott telók, bolti garival. Jó vétel lehet, főleg ha gond lesz vele. Akkor visszaviszed gariztatni, ők visszajuttatják oda ahonnan beszerezték, jobb esetben csak egy hónapot kell várnod a javításra. Ha szerencséd van, akkor rendesen megcsinálják. Sajnos volt már ilyenre példa.
-
szaboba2
tag
válasz
rolcsibácsi #2877 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne
-
LuXAA
csendes tag
S4 szimulator a neten, aki esetleg nyomogatni szeretne virtualisan :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest