- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Dr.FantastiK #395 üzenetére
Tényhuszár, mégis mivel fogod ezt az állításodat bizonyítani? Mert kellene, ha már tény...
-
Criton
veterán
válasz
Dr.FantastiK #509 üzenetére
Na erre voltam kíváncsi, akkor nem is kérdés. iPhone 4S -es em volt előtte, na arra vigyázni kellett. Ott a garancia tetszett, mert hivatalos szerviz akkor még nem volt Magyarországon, nem tudom most van-e, de bevittem a telefont a StarKinghez, megállapították, hogy valami tényleg nem OK és két napra rá jött az "új" készülék. Ilyen árú telefonoknál minimum a jó szerviz szükséges - szerintem. A One-t is nézegettem, de ez az új Sense... barátnőmnek Desire X van, nekem volt még anno Hero, Sensation...azok még úgy ahogy hozták azt amit vártam, de a One-al, hogy a garancia na meg a szétszedés..most ebbe nem akarok belemenni, gondolom mindenki tudja mire gondolok.
Samsungnál egyébként hogy vannak frissítések? Mennyit kapott egy S2 vagy S3?
iPhone esetében nem akarok kitérni mert az teljesen más kategória, vagy is más "rendszer"... de eddig volt nekem az a két HTC meg most a barátnőmnek, és amennyire emlékszem, mind a két készülékemnél max 1 frissítés jött. Ha frissebb és újabb Androidot akartál akkor vegyél új készüléket... Samsung is ezt a stílust csinálja? Egyszer kellett egy hivatalos HTC szerviznél leadnom a Sensationt, 3.kerület és persze cserekészüléket nem kaptam, vagy DE! másfél hétre rá ajánlottak valamit, de akkor inkább a semmi, ezek után váltottam Apple-re. Most az 5öt nézem meg a Samsung S4-et, eddig a Samsungok nem jöttek be, se az "oprendszer" kezelőfelülete, de az S4 nagyon megtetszett még külsőleg is (Allee-ban megtapogattam), lehet azért mert eddig egy darab Samsung telefonom nem volt. Ismerőstől anno még kaptam kölcsön egy Samsungot, de annak is vagy 3éve, a típusát már nem tudom, de az nem igazán jött be. Mondjuk nem is volt "okos" telefon.
Egyébként, hogy nálunk csak 4magos lesz és nem 8 ez teljesítményben is megfog látszódni?
Nem a benchmarkok miatt kérdezem, mert azok nem igazán érdekelnek, nem azért szeretnék telefont venni, hogy a toplistát nézegessem most kinek lett jobb/több pontja mert egy telefon szerintem nem arra van, használni akarom arra amire venném.(#510) vagyula : a 16GB-os lenne 250ezer? ha ez így van, akkor megint fordul a kocka...
tavaly december óta várok, nézegetek és most hogy döntenék...
-
Rhino666
addikt
válasz
Dr.FantastiK #404 üzenetére
Ok, nézzük a cucc képességeit eltekintve a silány minőségű burkolattól. Féltucat Snapdragon 600-as okosteló van a láthatáron. Az S4 mitől lesz a legjobb? Attól, hogy rá van írva hogy nyamnyung?
Ott van pl. az S3 tavalyról. A HOX jobb, most akkor hogy is van ez?
-
Rhino666
addikt
válasz
A Samsung gyártja a legokosabb szappantartókat. Ez így már mindjárt tény lenne.
-
blade zte
őstag
válasz
Köhkōhköh, hapci, böhö kráákk. De ha te így gondolod.
Nekem a csúcspaletta alja. -
lafaty80
addikt
válasz
És ez pedig egy szubjektív kijelentés így
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest