Hirdetés
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissandras20
aktív tag
Én is S3-ról váltottam. (Végig mentem a teljes galaxy s szérián)
Szerintem érdemes váltani. Szebb a kinézet, nem az a gagyi lekerekített műanyag.
Kijelző üt mindent. Iphone elbújhat. Mindenki fikázza a samsungot, pedig elég ütős cuccok vannak már benne. Távirányító. Fejjel böngészés. S health nagyon hasznos. (Persze akit érdekel)
Ezekhez képest iphone megnyújtotta a képernyőt...bravoAnnyi újdonság van, hogy még ki sem próbáltam mindent.
S5-ig tuti marad! Ja és 150e-ér kártyafüggetlenül bontatlanul ajándék volt! Kösz M!!!!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ferike77 #2594 üzenetére
Mondjuk szerintem nirmal fenyviszonyok kozott egy k750 is fasza kepet csinal.
de persze arra gondolok hogy s3 vagy egy iphone vagy egy htc vagy barmi mas kepei is ugyanilyenek.
keves fenynel meg ez nem sokat fejlodott de nem azt mondom hogy szar lenne vagy szarabb mint a tobbi. -
ferike77
tag
Szia!
Melyik az a távirányító progi és honnan lehet letölteni?
Egyébként én is iphone 5-ről váltottam,nekem nem jött be a zárt rendszer,mert
előző s3-mat sokminden másra is használtam.
meg ez a kijelző messze van az iphone-tól
sok almát kell még enniük.
a szürkületben való fotózás még nem az igazi az s4-en
de normális fényben eszméletlen jók a képek.... -
Gold_fish
tag
válasz
Samsung SPS #2591 üzenetére
Köszi, a szinkronizálás be van kapcsolva, a Chrome-ban be vagyok jelentkezve, és a Chrome át is vette az asztali gépen elmentett könyvjelzőket. A gyári Samsung böngésző azonban nem. A S3-on ez simán magától ment, itt meg a gyári böngésző valamiért nem akar együttműködni. Érdekes, hogy ha elmentek egy könyvjelzőt, akkor a könyvjelzők között a Google felhasználónevem (email címem) alatt menti el, szóval kapcsolatban van a google accounttal. Csak a könyvjelzőimet nem akarja behozni sehogy...
-
majestic
őstag
Nem tud valaki olyan helyet, ahol 2 kiegészítőt tudnék venni "normális" áron? Ez a HRM (szívritmus ellenörző) és az S-Band (karpánt) lenne.
Köszi
-
Mangerd
aktív tag
-
islorinc
tag
Van közületek olyan, aki a nyolcmagos Galaxy S4-et használja (I9500)? Vagy mindenkinek az I9505-ös verzió van?
(Mivel sokat mobilnetezek, abban sem vagyok igazán biztos, hogy a NON LTE verziót választanám, mégha lehetne sem, mert minimális sebesség deficitért - amit normál használatnál észre sem veszek - cserébe kapok LTE támogatást, ami nekem elég fontos lenne.)
De kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra, ki melyik verziót használja, ti mit gondoltok erről..stb.
-
Robertoq
őstag
válasz
Mangerd #2585 üzenetére
Lehet bizony, nekem ez a kedvencem az S4től
Milyen telefonról váltottál amúgy? S3-hoz képest javult valamit, de azért van még hova fejlődni -
buci30
addikt
Közeli kép:
[link]Ma én is nyomkodtam a gépet kicsit
90% facebook messenger mivel tudjuk az sokat fogyaszt.
Szóval most 25% és 8:52perc aku használat. Kijelző 4:21percSzerintem teljesen jó.
Ha nincs ennyit nyomkodva mert ez azért soknak mondható akkor simán bír egy napot szerintem átlag használat mellett. -
Mangerd
aktív tag
Még, hogy közeli képeket nem lehet vele lőni...
Mellesleg tegnap tűzőnapon, napszemüvegben -5ös automata fényerőn simán láttam mindent. (előző telón örültem, ha árnyékban takarva láttam az időt)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Közlel a 30.000... Természetesen a nyolcmagoson.
-
zseko
veterán
jeee, úgy néz ki az enyém is független
-
lojza
csendes tag
válasz
ForRedGlory #2577 üzenetére
Nagyon jó képek.
-
mondomén
őstag
válasz
Tényleg szép képeket csinál. A középső panorámán bal oldalt a szőke csaj milyen vékonyka.
-
Gold_fish
tag
Nektek átveszi a gyári böngésző a Chrome könyvjelzőket, vagy nem?
-
mate198712
tag
válasz
Krva jók a panoráma képek
, meg a többi is!
-
sajby
senior tag
Remélem élőben szebb mint az s3,mert ma láttam olyat először közelről,saját kézben és kifejezetten nem tetszett
-
Dare2Live
félisten
válasz
Sanci789 #2570 üzenetére
edigital van pesten? Én ma ott újra megnyomkodtam. Észre is vettem, hogy van feloldás lag is, csak a korábbi S3/Note2s lagnak kb a fele/harmada, én észreveszem, de ezzel már együtt lehet élni.
Őszre remélem leesik egy 150bruttora, akkor vagy megveszem, vagy meglátjuk milyen lesz a Nexus5 (meg az új moto)
-
Def26
félisten
válasz
rolcsibácsi #2571 üzenetére
Van olyan teló amiben igen?
-
rolcsibácsi
őstag
Erős napon nem sokat latni a kijelzobol
-
Sanci789
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy pesten hol lehet megtekinteni és megnyomkodni kicsit az S4-et?
Főleg kispesten érdekelne. Nem tudja-e valaki véletlenül, hogy az Europarkban lehet-e valahol? -
metosz
csendes tag
Sziasztok, sajnos nálam is jelen van a sercegés a videó felvételeken, szerintem hasonló mint annak idején galaxy s-nél volt. Szerintem is túl van vezérelve a mikrofon.
Viszont én is megerősíthetem, hogy az első szériás telenoros telók függetlenek -
Def26
félisten
Az s4 még nincs a prémium küszlékékek között.
[link]
Galaxy S (GT-i9000)
Galaxy S Plus (GT-i9001)
Galaxy S II (GT-i9100)
Galaxy S III (GT-i9300)
Galaxy S III LTE (GT-i9305)
Galaxy S III Mini (GT-i8190)
Galaxy S Advance (GT-i9070)
Galaxy Latona (GT-i9003)
Galaxy 3 (GT-i5800)
Galaxy Ace (GT-S5830, GT-S5830I)
Galaxy Ace 2 (GT-i8160)
Galaxy 551 (GT-i5510)
Galaxy Note (GT-N7000)
Galaxy Note II (GT-N7100)
Galaxy Note II LTE (GT-N7105)
Galaxy Nexus S (GT-i9020, GT-i9023)
Galaxy Nexus (GT-i9250)
Galaxy W (GT-i8150)
Galaxy Beam (GT-i8530)
Wave (GT-S8500)
Wave II (GT-S8530)
Wave III (GT-S8600)
Wave 723 (GT-S7230)
Omnia 7 (GT-i8700)
Omnia 2 (GT-i8000 -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Parallaxis #2563 üzenetére
isten vagy
-
zseko
veterán
Beregisztráltam a telefont a Samsung oldalán és nem adja meg a Helyszíni javítás / Prémium szervizfutár igénylése (Ingyenes szolgáltatás)-t?
-
rekyt9
csendes tag
Segìtsègeteket kérném. Hogy tudok rtl mostot nézni s4-en? Silverlightot kér folyamatosan ha vissza szeretnék nézni valamit
Előre is köszönöm!
-
Én T-től megyek át a Vodához, de csak május 18. után, mert akkor jár le a hűségem. Red tarifacsomag mellé megkapom 129e-ért a telót, ha minden igaz. Most jelenleg nem elérhető a honlap szerint, viszont felfedeztem egy újdonságot: "Feltöltőkártyás csomag esetén:
Készülékár: 185 990 Ft" Ez eddig jóval több mint 200 volt, ha jól emlékszem...Hátha valakit érdekel, illetve remélem nem elírás!
[link] -
Yokayee
tag
válasz
ForRedGlory #2551 üzenetére
Dehogynem
-
Yokayee
tag
válasz
rolcsibácsi #2550 üzenetére
Köszi mindenkinek :-)
-
Robertoq
őstag
Köszi
Úgy néz ki a pattogás itt is meg van, az elején (1-3mp között) hallani, úgyhogy szoftveresnek tűnik a dolog számomra. Szerintem túl érzékeny a mikrofon, mert a Hangrögzítő appban is hasonlót tapasztaltam, de ha átállítom Normál minőségű felvételre akkor jobb lett, csak videóban nem lehet ezt állítani. Azért kíváncsi vagyok otthon megnézve Neked mi a véleményed.
#2553 bordi10
Megy felfelé DB-ba, nemsokára linkelem. -
bordi10
senior tag
Egy kis kérésem lenne az S4 tulajokhoz: leledzik egy promó videó az S4-ben, egy helikopteres cucc.
Lenne valaki oly szíves és feltöltené ezt a videót valahova, jöhet privi is (ami a telóban van az kellene, nem YT link meg hasonlók stb...) -
Yokayee
tag
válasz
mondomén #2547 üzenetére
Ha tudtok valami okosságot,és elküldenétek privátban, ne kíméljetek
továbbítom neki.
A torrentről leszedett videók nem akarnak felmenni az iPadre, de ezt más is mondta, igaz, ő aztán tényleg ne ért hozzá.Amúgy azt hittem, az Apple cuccokhoz nem kell érteni, annyira intuitívak
-
Yokayee
tag
-
charlie1975
aktív tag
engem is nagyon érdekelne hogy hogyan
valaki tudna segíteni hogy lehet programokat külső sd re másolni hogy onnan működjenek navigáció vagy nagyobb méretü játékokat pl
-
buci30
addikt
válasz
erikthekippa #2528 üzenetére
Mert lehet unrootolni? Ezt nem tudtam...
Mit kell feltelepíteni? Vagy magától felteszi ami kell a root engedélyekhez? A Super Su-ra gondolok.
-
Vagany
őstag
válasz
rolcsibácsi #2540 üzenetére
Független?
-
-
rolcsibácsi
őstag
Nekem most jött valami update. Improved stability ennyi volt beleirva.
remelem zsir lesz -
Vagany
őstag
Igen, ezek az újabb romok, nem tudom mi a changelog, de ezt kapták meg a németek legelsőként kies-en keresztül, a sammobile-on sorra jön a többi régió is, de úgy látom azok hivatalosan kies-en nincsenek még.
Nekem elvileg ma jön meg. A Magyar Posta szerint nem bonthatom fel a csomagot, tehát a Telenor érvelése elég furcsa ezzel kapcsolatban. -
jagelo
aktív tag
Van gond itt is látom olvasgatva elég sok a elégedetlen ember ez a telefon sem tökéletes.
-
Vagany
őstag
Sammobile-on úgy látom a brazilok, angolok, olaszok is megkapt(j)ák az I9505XXUAMDM firm-ot.
-
Robertoq
őstag
válasz
Robertoq #2497 üzenetére
Na még egyszer, 3 a magyar igazság:
Kedves S4 tulajok!
Valaki segítsen már ezzel a problémával kapcsolatban. Csak annyit kellene tenni, hogy kb 20mp videózni és visszahallgatni, hogy stimmel-e a hang, nem hullámzik, nem pattog stb. Azért lenne fontos, mert ha másnak is akkor felesleges cseréltetni. Egyébként az engadget sample videójában is pattog rendesen
Köszi -
emre33
addikt
Két S4 közt nem csak a CPU a különbség, más a wifi, más a GPS chip stb..
Pár hete találtam egy oldalt, ahol szépen le voltl írva minden chip típusa és verziója.
Keresem, de nem találom, nem tudja valaki véletlen? -
rolcsibácsi
őstag
Nekem is megy
illetve nekem a gyariban is megy nehany oldalon, pl redtube, de az rtl klubot csak a firefox viszi ami rohadtjo
Pedig mar kezdtem beletorodni hogy nem sokkal jobb ez sem mint az iphone, de megy.
Meg a taviranyito progi is tokeletesen mukodik minden tv vel amivel probaltam eddig.
Ugyan nem ertek jopar dolgot ami regebben tok jo volt az androidban azt mer kell elbaszni de szerencsere valahogy megoldhato minden. Gondolok pl arra hogy egy weboldalra fel akartam tolteni valamit de betallozasnal nem lehet látni az osszes fájlt de droobixbol igen ugyh elobb oda fel kellett toltenem. Regen latni lehetett a fajlokat rendesen..
a torrentek sem mennek normalisan, nem indulnak el ha az alapértelmezett mappába mentem őket igy valahova át kell őket helyezni és úgy már jó. .
a lényeg hogy van mindenre lehetőség.
En eleg sok mindent kikaocsoltam amit nem hasznalok-az app kezeloben igy nem is olyan laggos, ugyhogy addig is boldog vagyok vele mig kijon vmi vmi frissítés. -
erikthekippa
tag
Teljes értékű root jogokat kaptam. Egyszerűbb unrootolni mint rootolni. Amúgy még soha nem volt gondom root miatt ha garanciával javították a telefonom. HTC pl. csak azt nézte S-on ba van e a telefon. Amúgy szoftveres gonddal soha nem vittem szervizbe telefont ha baj van megoldom.
-
törölt tag
Hell-o Mindenkinek!
Jelenlegi legújabb telefonrajongó újoncként csak annyi Infot szeretnék leadni A Galaxy S4röl, hogy a Tescoban A mai nap még Akcióba van 209990Ft tehát 210000HUF
Nem a reklám helye csak nekem is nagy álmom egy ilyen telefon csak sajna nem engedhetem meg magamnak.Kondoltam telefonrajongó társaimnak szólok, hogy ez még ma egy 20assal olcsóbb mint a legtöbb helyen
Bejöttem megkérdezni és ez csak a mai napra vonatkozik. Valami bevezetés vagy valami ilyesmi de itt is fentebb fog menni átlagra tehát 230e Ftra.Gondoltam szólok
A Legjobbakat minden telefonmániásnak
-
mate198712
tag
válasz
kontrabass #2516 üzenetére
Jelen pillanat gyorsaságban nem fogsz semmit észrevenni az S3-hoz képest, akadni sajnos akad :S
, de hát majd frissítenek szoftvert és megoldódik. A kijelző szép, de nekem is jelen vannak az itt felsorolt hibák. Nm tudom fogtál e már kezedben S4-est, de sokkal jobb tartani mint az S3-at. De majd meglátod holnap milyen is
-
ForRedGlory
félisten
válasz
carpediem007 #2519 üzenetére
Engem alapjaban veve nem zavar, igy nem foglalkozom vele. Majd ha kesobb csereltetem, ha ezt mar lestrapaltam. A masik gondja jobban idegesit a kijelzonek.
Amugy tegnap este akkor kezdett el lagolni de kurvara, amikor toltore tettem... A ma reggeli ujrainditasig lagolt. Elegge optimalizalatlan a motyo meg... de kezd egyre jobban tetszeni.
-
zseko
veterán
válasz
erikthekippa #2518 üzenetére
kipróbáltam, valóban, firefoxban megy a flash.
-
majestic
őstag
válasz
carpediem007 #2519 üzenetére
Nem azért de úgy tünik, hogy rengeteg a hibás készülék..., vagy csak nekem tünik így? És mi van ezzel a különböző színű csikok megjelenésével? Ez úgy mindenkinél jelentkezik?
-
Zolly1
csendes tag
válasz
mate198712 #2514 üzenetére
mégse
-
buci30
addikt
válasz
erikthekippa #2518 üzenetére
Hát bátor vagy :-) Mert ha jól tudom még nincs is rendes root, és nem is lehet visszaállítani még.
Én ezért nem mertem még :-(Pár gyors hívásos nevet kiszeretnék tenni. Van erre valami egyszerű de mutatós program?
-
carpediem007
tag
válasz
ForRedGlory #2128 üzenetére
Én is így jártam
Holnap viszem vissza az Extrémhez. Ráadásul a kijelző föntről lefele sávosodik, és mikor a billentyűzet feljön akkor egy enyhe vibrálás De ez a fentről lefele vílágosodik
S3 nak sokkal jobb a képe mellérakva. Neked mit mondtak a boltban?
-
erikthekippa
tag
Mint már azt többször említettem Firefoxban megy a flash szépen
http://galaxys4root.com/galaxy-s4-root/how-to-root-galaxy-s4/
én ez alapján csináltam. itt vannak képek is. beállítások jobb oldalon utolsó sor egyebek fülre nyomsz. azon belül telefon névjegyét. ott build számot addig nyomkodod míg ki nem írja hogy fejlesztői opciók megnyitása. akkor egyet vissza lépsz, fejlesztői opciókat USB hibakeresés bekapcsolod, telefont rádugod a számítógépre, ha a telefonon felugrik egy ablak akkor ott engedélyezd amit akar. ha nem ugrik fel akkor az általam linkelt oldalról szedd le a Samsung USB drivert és tedd fel. ha kész szintén onnan szedd le a motochopper. zip fájlt. tömörítsd ki. és indítsd el a run.bat nevű fájlt. nyomj entert várd meg míg lefut a végén kéri hogy press return to reboot nyomj entert a telefon magától újra indul. és kész is -
kontrabass
csendes tag
Üdv mindenkinek,pénteken én is belépek a klubba akkor hozza majd a futár,remélem jó választás lessz,s3-ról váltok...
-
Sword
őstag
válasz
mate198712 #2514 üzenetére
Valamiért úgy rémlik, hogy a telenor nem szokott sim lock-kal vacakolni.
-
-
manokaki
addikt
Van esetleg valakinek már I9500-sa ???
-
BFeco
aktív tag
Samsung Galaxy s4 Secret Codes,New Galaxy S Four Hidden Code [link]
-
zseko
veterán
válasz
rolcsibácsi #2496 üzenetére
Én nem tudom. Én is találkoztam már vele máshol is, és mindig csak fekete színnél jön elő, ha kicsit szürkés akkor nincs (pl. x-plore). Mások meg vöröses árnyalatú fekete színt említenek, szerintem összefügg a kettő. Reméljük szoftveres, ha meg nem és majd végül megoldják, akkor gondolom garanciában cserélik majd.
-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory #2504 üzenetére
Boldog a szívem. Végre valami pozití tőled.
Megnéztem az én telóm csak tmobile -os. Tehát nem független.
-
Robertoq
őstag
Holnap nem lesz valaki Széll Kálmán tér környékén 10-17 között aki nem Telenoros? Összefuthatnánk egy gyors sim lock tesztre, mert más módot nem tudok.
Erre valaki? Biztos kipróbáltátok már a videózást.
Amúgy felhívtam Telenort, futár jön majd érte és cseréli. Viszont ha kiderülne hogy független akkor lehet inkább a szervízfutárt hívnám ki nehogy a cserébe már függő jöjjön ki, ezért is lenne jó kideríteni.
-
buci30
addikt
Dokkolót lehet venni valahol?
Mert azért az hihetetlen ,hogy megint a hátlapra kellett tenni a hangszórót ami így elég halk.
Bezzeg ha nem úgy lenne amikor felveszem akkor nagyon jó a hangereje. -
ForRedGlory
félisten
Elso normalis ciklus
11.5 ora keszenlet
4 ora kijelzo (ami leginkabb fenykepezes volt max fenyeron, cirka 130 kep) kb 4 ora LTE, a tobbi wifi.Jo lesz ez.
-
FireShadow
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2501 üzenetére
A tartozékait hol érdemes beszerezni, van valami bolt vagy árlista róla hogy ha én pl szeretnék wireless töltést akkor az mennyi +pénz?
@rolcsibácsi: Most jut eszembe hogy mi ismerjük egymast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GTA V
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS ROG Ally
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest