Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogyha aktív használat közben már meleg a telefon, pl navigáció, vagy játék után, akkor ha mondjuk megnyitok egy alkalmazást, aminek fehér a háttere (akkor látszik jól), megnyílik és azonnal visszavesz a fényerőből. Ha bezárom visszaáll, de ha megint újra megnyitom, akkor megint látszik, hogy a fehér hátterű alkalmazás megnyitása után lejjebb megy a fényerő. Az auto fényerő nyilván kikapcsolva.
Köszi...
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16296 üzenetére
Igen Odin 3.07 aszem,és pda-ba kell tallózni,onnan már sima ügy.
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16294 üzenetére
Igen olvastam...szívtam vele tegnap este....egy file-osat tettem fel,és minden ok! 4.3-ig már ez marad sajni.
-
Giovanny
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítségét,vissza ment a MH8 és minden rendben van, már azt hittem vége a telefonnak tegnap este
4.3 ig megpróbálok hanyagolni a romolást,ha sikerül
-
supertrezi
aktív tag
válasz
silentkiller #16281 üzenetére
Csak az a baj, hogy ha majd ráteszel valamit a memkártyára, akkor egy idő után (pár nap, 1 hét) megint megőrül a Médiaszerver... Nekem legalábbis ezt csinálja, fene essen bele. Őrület, hogy formázás nélkül nem lehet kinyírni.
-
Sikerült fel tenni az MGG romot jol meg is szivtam vele. Valami megoldás h le tudjam szedni a telorol ?
-
Danny750
őstag
válasz
z123456789 #16285 üzenetére
Az újabb frissítések után már nem laggol az S4..
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Mennyire igazak a telefonnal kapcsolatban a laggolás infók?
Továbbá az is érdekelne hogy ez a cikk mennyire megalapozott?
Illetve anyaghasználatban nem mentek egy kicsit színvonal alá?Nézegetem a telefont, ezért érdeklödöm.
Köszönöm!
-
csabám
addikt
válasz
FireShadow #16238 üzenetére
?
-
2008Kft
tag
válasz
Giovanny #16280 üzenetére
Hogy hogy? Na akkor mi a gond? Mit szeretnél csinálni pontosan? Lényeg, hogy dmh8 felrakod odinnal. Utána felrakod a legujabb philztouch-os recoveryt és utána feltudsz rakni szinte bármilyen romot, de a hanggal lesznek gondok. Nekem már nincsen, én most rakom fel a 10.2 nightly-t mert elég volt a touchwiz-ből. Az lenne a jo,ha lenne egy nandroid mentésed. De a pre-roted romot is felrakhatod xda-n a Worldpremier romoknál megtalálod. Recovery nem jön be?
-
2008Kft
tag
válasz
Giovanny #16278 üzenetére
Chainfire irta, hogy jelenleg nem megoldhato a downgrade. Max philztouch custom recoveryvel custom rom. De a pre-rooted rom sem saját kernelel van! Nekem is dmh8 van,és tök faszán müködik...eredetire odin,egyfájlos dmh8,azt factory reset és oké
Max ugy tudod,hogy valami másik kernelt fel flesheled a mga telepitése után,ami a knoxot kilövi... -
tsuckware
tag
válasz
supervisor #16265 üzenetére
Telenornál megy a 4g? Mert én Telenornál vettem a telót de xeh a product és független is, mégsem megy...
-
lefkosia
őstag
-
szuper94
tag
Sziasztok! Egybkis segítséget szeretnék kérni tőletek. A telefonomon az MGG rom van és nem tudok visszatérni a gyári romra. Próbáltam az egy fájlos romot az felmefy a telefonra de minden alkalmazás megmarad sok lefagy és írja a hibaüzeneteket hogy az alkalmazás leállt
a 4 + 1 fájlos rom esetén pedig azt írja az odin hogy: complete(write) operation failed. És nem telepít semmit a telefonra (több odinverzióval is próbálkoztam)
Légyszi segítsetek! Nem tudom mit csináljak már -
Manka76
senior tag
válasz
tsuckware #16264 üzenetére
Ha Budapesten próbálod akkor nem is fog menni mert a Telenornak nincs lefedettsége csak vidéken használható az LTE. Lefedettség
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Christian79 #16260 üzenetére
MH8 nem zárt bootloaderes rom?
-
lefkosia
őstag
Tok vásárlása előtt állok. Milyen tokot tudnátok ajánlani?
Őt néztem ki, de amint látom nálunk nem igen kapható. -
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #16255 üzenetére
Ateszpapa : alap...
Gizmo : Igen,nekem is elegge gyanus volt...
-
s4hu|SyD^
addikt
Elvileg a 4G-hez valami szoftverfrissítés kell. A szolgáltatóm ezt írta. Nyugalom.
-
tsuckware
tag
Hàt én ezt nem vágom... Pont az s4-en nem megy a 4g. Én is telenoros vagyok, de ez megint mi???? Sim-et cseréltettem, de így sincs 4g... szóval akkor mi a megoldás? Vagy egyenlőre semmi??
-
Dare2Live
félisten
válasz
silentkiller #16177 üzenetére
Tolts lr egy medis rescant futtasd. Voila
-
Christian79
tag
Sziasztok! Nekem is van egy kis problémám: MGA rom frissített MH8-ra, ami nem tetszett, és vissza szerettem volna ODIN-nal rakni a 4-fájlos MGA romot. Az odin FAIL-t írt, majd a telefon valami helyreállítási lehetőséget írt ki a KIES-sel, és nem akar bebootolni... Erre van valami megoldás? Download módba be tudom rakni a telefont.
-
Giovanny
őstag
Üdv. kellene egy kis segítség,romolás közben valami hibát dobott az odin és csak download modba tudok tenni a telefont,próbáltam párszor,de mindig hibát jelezz,mit tegyek?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
A garjegyet külön adják, nincs a gyári dobozban benne.
Tehát már az is kamu, hogy ezért nem bontja ki...
Meg NE vedd!! -
Gizmo94
veterán
válasz
Kitöltetlen garijegy szart se ér. Hogy hol dolgozik az meg kit érdekel? Ebbe így nem ugranék..
-
manokaki
addikt
válasz
supertrezi #16254 üzenetére
Ez azért van mert hirtelen levan terhelve nagyon , ha abba hagytad a játékot , megpihen és piciz összeszedi mahát ezért van utána +1-2% emelkedés..
-
FrankMonzano
őstag
peter_kiszely ma, 21:01
Szia!
Adásvételit tudunk írni, garanciának annyit, hogy Telenor alkalmazott vagyok. A doboz bontatlan, nem is szeretném èn kibontani, így a garjegy sincs kitöltve. Nyeremény készülék közvetlenül a Samsungtól kaptam. Érdekel?S4-rol van szo,kicsit kamm gyanus nem ?:d
-
tibi3650
tag
-
zazenke
őstag
tudja e valaki hogy miért van az hogy van a külföldi gsmarena oldal ahol az ismertebb telefonok kameráinak tesztképét is meg lehet nézni sőt össze lehet hasonlítani egyszerre 3 telefon képét is ugyanazon tesztképekkel. én már szinte kipróbáltam minden variáció és azt tapasztalom hogy a legélesebb képet az s4 készíti. mindegy hogy csúcs lg vel vagy a galaxy s4 active-val hasonlítom össze nem találtam élesebb képű telefont ami abszurdnak tűnik mert ezek közül némelyik telefon ugyanolyan jó kritikát kapott.de még a mostanában emlegetett csúcs nokia képe is homályosabbnak tűnik nagyítva. összehasonlításként a színes poszter tesztképet választom és ott is a jobb fölső sarokban van egy fekete fehér képrészlet egy hajóval és annak a feliratát és környékét nézegetem. Életlen az lg a sony és minden más is .talán a note 2 és s3 hasonlít rá de ott ugye a 8mpx skálázásra kell állítani a képeket. Egyszerűen nem értem és már félek más telefont venni mint s4 et. ez csak valami tesztelési baki lenne ?[link]
-
-
proly01
őstag
Az gáz ha olyat csinál a telefon hogy 2% on van és megnézem 20 perc múlva akkor meg már 3% on?
Töltés nélkül persze. -
tothl
addikt
válasz
FireShadow #16233 üzenetére
Nem tudom nekem juni vege ota tokeletes de ez meg semmi
-
Szakiii
addikt
Valaki tud olcson flip covert?
-
FireShadow
senior tag
válasz
csabám #12386 üzenetére
Van nekik UK boltjuk es hozza tartozo ebay sellerük: http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-Series-Case-for-Samsung-Galaxy-S4-SIV-i9500-Infinity-White-/181130160477?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2a2c32e95d kicsit olcsobb, de dragabb a szallitas viszont tuti nincs rá vám, lehet több mindent is egyszerre. Nem trackelt kicsi küldemény könnyen eltünik.
-
tibi3650
tag
Sziasztok! Régóta olvasom már itt a fórumot, szépen sorba: S, S2, Note2 és most itt az S4 témát, ahogy cserélgettem a telókat. Sokat segítettetek, mondtatok új dolgokat, amit köszönök is
Most egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Telenorral sikerült-e már valakinek 4G-re váltania? Párom S4 minijével simán megy, Nekem meg semmi H+ a legnagyobb sebességem. Próbáltunk kártya cserét a két teló között akkor mind a kettő csak H+ -ig jut. Ha visszacseréljük Neki megint vígan 4G-t ír. Valami ötlet mi lehet a hiba?
-
emre33
addikt
S4 lassított felvétel milyen felbontás mellett tudja, és hány FPS-el?
Hirtelen nem találtam a neten.
kösz!
-
kozmy
őstag
Akkor lesz egy S4,semmi kép nem ado lejeb.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok előre is bocsánat az offért de kérhetnék valakitől segítséget amazonos rendeléssel kapcsolatban?Egy UAG tokot akarok venni de
a .com és a .co.uk oldalon is azt az üzenetet kapom, hogy nem szállítanak M.o-ra.8000-ért meg nem biztos, hogy szeretném megvenni offical store-ból. -
Giovanny
őstag
MH8 helyett milyen romot érdemes még kipróbálni? Stock rom érdekel csak és nem muszáj hogy magyar legyen.
-
kozmy
őstag
Nem a lééé a lényeg itt,most adok el egy Asus Padfone.2 telót szoval. Csak a véleményre voltam kíváncsi.
-
kozmy
őstag
Srácok S3 vagy S4 érdemes venni? melyik a meg bízhatóbb? Most a hardver annyira nem érdekel,mert atom játékokat nem akarok rajta futtatni,csak alap progik meg net.
A választ előre is köszi. -
válasz
bulikavagyok #16220 üzenetére
nem annak a függvénye, de egy ideje már amúgy is kevésbé jellemző a re-partition képes firmware - kivétel a szervizes forrás -, és ez nem véletlen...
anno, még az sgs és sgs2 idejében a sammobile - és elődje - is főként re-partition képes firmware verziókat nyomott ki, legalábbis azok voltak többségben, mára ez már megváltozott. -
-
csabám
addikt
válasz
Giovanny #16217 üzenetére
Októbert írtak utoljára...
Szerk.: Ha betartják... Majd kiderül
bulikavagyok: Arra semmi nem mutat egyértelműen, hogy a 4.3 4+1 fájlos lesz. Szerintem az esély erre nulla, tekintve, hogy a 4+1 fájlos romok szállítója (kékrandabéka) nem rég nyilatkozott, hogy egyelőre vagy végleg nem lesz újabb 4+1 fájlos rom.
-
Giovanny
őstag
válasz
bulikavagyok #16216 üzenetére
Az idén lesz 4.3 ?
csabám ha betartják
-
-
válasz
bulikavagyok #16211 üzenetére
az úgy érdekes, akkor érdemes lesz majd a későbbiekben tiszta alapot tenni a rendszer alá, ha egy új firmware felhúzására kerül sor.
-
tothl
addikt
Az Uj firmwarekre tett már valamelyikőtök custom recovery -t ?
-
Poplacsek
senior tag
-
-
válasz
bulikavagyok #16188 üzenetére
recovery alatt nem elég csak az egyik wipe elvégzése, mindkettő esetén viszont beáll a product code - abból is is látszik, hogy az egyik wipe után nem indul újra a telefon, csak a másik lefutását követően.
Szakiii, igen, lehet!
-
Szakiii
addikt
T-s garanciánál is lehet kérni háznál javítást? Mert ugye elvileg ez is samsung gari
-
kozmy
őstag
Itt olvasom,hogy ilyen gyenge az S4 üvege? vagy csak egyes telókon ilyen gyenge?
-
Köszönöm urak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest