Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtboy86
tag
kali: persze el tudom képzelni, az a baj hogy hozzám már így kerül és most próbálom kitalálni hogy mi lehet a gond
őszintén, picit ez a sok rom, fw, sw, megkavar a mai napig épp ezért nem is játszom vele ha nem muszáj, de azt a vackot muszáj volt átcserélni (persze már akkor is független volt).Első tulaj megmókolta...
-
dirtboy86
tag
válasz
Gizmo94 #17383 üzenetére
Gizmo94: Bocsi, a f*s nem úgy értettem, de aki rátette az a telefonra ami rajta volt az egy félkegyelmű...nagyon lassú volt és undorító is ráadásul a téma, a mappák ,stb...azzal ha custom amúgy nincs gond és persze tudom hogy jobb teljesítményt lehet elérni velük
.
Köszi a választ megpróbálom aztán meglátjuk. Amúgy mai napig használom vodával és 0 hiba, sosem fagyott, Antutu is szép 27k körüli eredményt hozott.
No megpróbálok majd egy másik SIM kártyát aztán visszarakni a 4 file T-t , köszi!
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #17396 üzenetére
Na emennyéé, máskoggyá, melegeggyé szépen az offtopikban..
Egyébként lehet itt vernyogni, hogy ez minden téren a legjobb, legszebb, stb, nekünk van a legcsodálatosabb telefonunk, bebeee. Csak nem igaz. A Samsung hardveresen gyilkol, rengeteg feature, nagyon jó akkuidő, tényleg innovatív, gyors és stabil hardver. De az anyaghasználattal ne küldjük már a mennybe, ennyire ne legyünk már elfogultak. Biliműanyag, "műfém" keret műanyag fóliával, szar fogású,gagyi hátlap. Nem ez az erősége, na.
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #17392 üzenetére
Egyébként rohadék a Samsung, mert ezt kihozhatta volna már az S4-re is, én vártam nagyon, hogy hajlított lesz az előzetes fake képek után. Nagy csalódás is volt részemről amikor megjelent és igazából kinézetre a mai napig sem tetszik túlzottan, egy semmitmondó, lapos valami. Különösen a feketének a hátlapját találom egy értékelhetetlen okádéknak. Fehéret meg sosem vennék.
Szerk: Kabbe.
Miért, szerinted talán szép ez az S4 forma? Ha kidobja a hajlított kijelzős modellt, különösen az átlag méretű sorozatokban is, fullra leveri az árát az összes meglévőnek.
tothl: Nem fognak. Nem stílusuk, sosem tették.
-
csabám
addikt
majd ha bejön a hajlított, flexibilis kijelző..majd akkor váltok
Akkor itt az idő -
T3ccO
csendes tag
Erre a tesztre csak azt tudom mondani, hogy minden autógyár tud olyan rámpát építeni, ahol csak az ő autója bír felmenni
A Galaxy F kategóriára meg azt mondom..minek..?? Ezek a dolgok amik az S4-ben vannak bőven elegendőek..majd ha bejön a hajlított, flexibilis kijelző..majd akkor váltok
-
Gizmo94
veterán
válasz
nggabi #17384 üzenetére
Émmeg biztos vagyok abban, hogy a csivavád rálépett, tehát ne kamuzzá' itt. Márpedig tudjuk, hogy csivavakaparás ellen nincs védelem.
Egyébként én nem kérdőjelezem meg, hogy Muneznál és a másik usernál is így volt, csak akárhogy gondolkozom, nem tudom, hogy hogy lehet, hogy egy ideig tök jól működik, utána egyszer csak előjön ez a hiba. Nem tudok másra gondolni, minthogy ez eleve gyári összeszerelési hiba lehet, már a gyártásnál felléphet valami hiba, feszültséges a cucc és egy idő múlva a hőingadozás hatására egyszer csak tök véletlenül, mindentől függetlenül elreped. Hogy töltésnél pl. melegszik rendesen az tény. Szerintem ilyesmi lehet a dolog mögött, az S4-ek egy része valószínűleg gyárilag hibás.
Szakiii Ez így van, nálam is volt egy pár,
meg van is.Ha gyári kóddal, normálisan függetlenítették, az semmiféle hibát nem tud okozni, mert a szolgáltatók is azzal függetlenítik, ha valaki kifizeti a horror összeget. Viszont amit kali mond is igaz. Vannak csont kókány módszerek is, amik pontosan ilyen dolgokat szoktak eredményezni, hogy egy romolás, a telefon "emlékezik" és annyi. Csak itt ez azért nem tűnik valószínűnek, mert állítólag t-s volt a telefon, tehát ha visszaáll, akkor pont azzal kellene mennie.
-
válasz
dirtboy86 #17381 üzenetére
szia,
amennyiben a t-s sim kártya más készülékben működik, úgy nem kizárt, hogy a nem legális módon eszközölt függetlenítés hátrányát szenveded meg - ha volt ilyen korábban, és feltételezem volt -, de azt itt nem szabad bővebben kifejteni.
nggabi; ne trollkodj, mert mész a levesbe!
link
jön ma egy nóta 2, megy rá az ios 7 és a wp8! -
nggabi
félisten
ma ránéztem a kijelzőmre és csak a nézéstől elrepedt
szemét samsung
kali: esküszöm a bablevesre, így vót. hajjakmeg ha a csivavám rálépett
-
Gizmo94
veterán
válasz
zakrafein #17380 üzenetére
LOL
dirtboy86 Elsőként.: a custom romok nem fosok, inkább jobbak, optimalizáltabbak,mint a gyári. Persze van belőlük kókány is, de így általánosítani gáz. A hiba: a: vagy a t-s sim kártya rossz, próba másik telefonban,b: vagy a hajdan T-s, de függetlenített telefonod a romolással visszaállt valami "gyári" állapotra (ez azért nem valószínű, mert pont a t-s kártyát nem érzékeli) , c: valamit elszartál romolás közben.
Próbálj másik t-s, telenoros, stb. kártyát a telefonban, ha megy, akkor kártyahiba. Ha nem, akkor újra gyári négyfájlos rom, majd kártyapróba, (ha az új t-s romot raktad fel akkor már kár lenne) Ebben az esetben data/factory reset, majd húzd újra a romot. -
dirtboy86
tag
Hali!
Valakinek esetleg tapasztalat romoka utáni történésekkel? Az a helyzet hogy T-s telefon amit vettem valami f*s rom volt rajta valami custom (viszont független volt, vodával használtam/om), tiszta hülyén néztek ki az ikonok stb...feltettem a gyári samsung XEH romot minden frankó volt. Gyári lett, rögtön ment minden, nem fagy nem akad, semmi baja...viszont beletettem tegnap egy T-s kártyát és kiírja hogy "tegye be a SIM kártyát" igaz amit elkövettem hogy nem vártam 2-3 percet vele, de a vodásnál rögtön kéri a PIN kodot, T-s nél pedig kiírja hogy nincs benne kártya.Mi lehet a gikszer? Kéne várni vele pár percet hogy hátha felismeri vagy ez valami sw hiba lesz?
Köszi -
muratomi1
senior tag
válasz
epakla #17378 üzenetére
Akkor értelme nincs egy galaxy s5-nek (márha lesz olyan) mert ha a note3 ára fölé lövik be akkor az nonszensz... az s4-ben note3-ban is iszonyat jó fejlesztések, hardver van ennél jobbat nem nagyon tudnak. Max. fém ház de istenem most csinálni fognak egy s5-t ami fém borítást kap? 300-at csak a mániákusok fognak kiperkálni..
-
epakla
tag
Érdekes...
[link] -
válasz
bulikavagyok #17376 üzenetére
Igen ezt elírtam, és köszi
-
válasz
N.YCityBoy #17375 üzenetére
Aktive nem Active?
..egyébként üdv újra itt! -
Újra itt HTC ONE kitérő után az aláírásomban szereplő gyönyörűségre esett a választásom
Kérdésem, ezt lehet rootolni?
Nem mintha szükségét érezném, mert valami brutál jó ROM és kernel van alatta -
Christian79
tag
válasz
Giovanny #17356 üzenetére
Szia! Nem sokáig mardtál távol tőlünk...:-) Én is feltettem az mh9-es romot, előtte mh7-es volt fönt. Sok német plussz prog miatt mh7 vissza. Nyugodtan vissza lehet tenni, és a product code is visszaáll TMH-ra, ezt a Kies-ben tudod ellenőrizi! Majd én fogtam és a Kies-ben is újratettem az mh7-et, és ez is gyalul mindent, hidd el! Így gyári szűz s4-em lett... Több romot is próbáltam /gyárit/, de a T-s még mindíg mindent ver!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
WinstonWolf #17372 üzenetére
Holnap veszem át, majd referálok.
Bár ma is megtehettem volna.
-
WinstonWolf
senior tag
Én meg azt nem értem, hogy egyesek miért veszik azt személyes sértésnek, ha a másiknak külső behatás nélkül elreped a kijelzője. Egyszerűen nem tudom ezeket az embereket hová tenni. Illetve tudom, de az elég szánalmas hely lenne. Azok tábora, akik személyes sértésnek veszik, ha a kis éppen aktuális liblingjükről bárki bármi rosszat is mer írni. Azért mert neked nem tört el magától a kijelzője, attól még nem kell mindenki mást hülyének nézni, lekezelni.
Aki meg megjárta kérem, hogy a vonatkozó topikba dobjon már egy bejegyzést, mert akkor van látszatja annak, hogy igenis van ez a spontán kijelzőtörés, és nem csak pár embernek...
Köszönöm.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Off lesz, de biztos tudtok hamarabb válaszolni mint máshol....
Egy ismerősöm kérdezi hogy adathalászok ellen érdemes megvásárolni ezt a Norton Mobile Security, vagy csak parasztvakítás az egész? Ér valamit? (Note2-re lenne amúgy).
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
proly01
őstag
válasz
Sebibalu #17365 üzenetére
nekem jó ez a BMF4 is tökéletesen addig kibírom vele amíg nem jön a 4.3
Ezt rögtön ráhúzhatom vagy tegyek fel ez előtt is egy 4+1 fájlost? Valahogy úgy kéne megoldanom,hogy a 12Gb adatomat ne kelljen újra felmásolnom,de ha bepipálom a Re-partitiont a 4+1 fájlosnál akkor ennek lőttek ugye.
Viszont múltkor factory resetet nyomtam CWM ből és akkor is kitörölt mindent a telefonból -
proly01
őstag
Na jó elegem van ebből a fosból....
folyamatosan azt csinálja hogy csak recoveryből bootolbe amúgy nyima csak villog a samsung felírat és ennyi.
Ma kb 15 perc alatt olyan 17% ot merült aztán kikapcsoltam nem bootolt be kb 40 percig aztán recovery és abból nagy nehezen 3. jára sikerült.
Szóval most fogom és úra teszem a ROMot viszont.....
Az új T-s szoftnak csak annyi a hátránya hogy ha feltettem utána már régebbi romot nem tudok feltenni rá?És ennyi?
gondolom ezt azért mert S2 nél sűrűn előfordult hogy gy rootolt rom ra rátettél egy egy fájlost akkor szintén nem bootolt be szóval egy 4+1 fájlossal megint úra kellett húzni.
Szóval tegyek fel egy 4+1 fájlost aztán pedig rögtön egy 1 fájlost?
Mert ha most felteszem rá az új T-s t ami ugye 1 fájlos és nem fog be bootolni akkor finoman szóval cseszhetem az egészet....mert akkor még több kárt csinálok mint eddig.Azt szeretném még hogy mi a pontos menet telefonban nyomjak egy restet aztán recoveryben is egy wipe ot és factory resetet és aztán új rom megint factory reset vagy ezen lépesek valamelyike kihagyható?
-
tibi3650
tag
Az új zárt Bootloader-es romoknál hogy lehet teljes nullázást alkalmazni? (Gondolok itt a repartos rom felhúzására, bár ahogy olvaslak Titeket még nincs 4+1-es) Pár napja elkezdte a teló hogy nem tudom bekapcsolni a wi-fit se kikapcsolni, folyamatossan csak ki be kapcsolgatja
néha elkapja akkor 3-4 percig csatlakozva is marad, aztán kezdi előlről a próbálkozást. Közben sokkal jobban melegszik a teló, mint eddig, és egyre többször van random reboot, ami elött vízszintesen becsikozódik a kijelző, ha épp használatban van. Új rom felhúzásán, factory reseten, sim-, memória kártya kivételén már túl vagyok, egyik sem segített. Valakinek valami ötlet?
Vagy magyar független romot hogy tudnék rárakni, hogy szervizbe vihessem? Régi romot már nem tudok felrakni, az újból meg még nincs magyar független, legalábbis én nem találtam -
muratomi1
senior tag
válasz
nggabi #17360 üzenetére
A fórumon 3-4 ember. Van aki nincs felregisztrálva fórumon .. sokkal több panasz érkezett a samsungnak arról hogy a töltőről lehúzva elpattant a kijelző. Ezt a szervízes csávó mondta, hogy havi 10 ember jön csak hozzájuk. Világszinten szerinted mennyinek lehet ez a problémája? Az a baj, hogy a samsung szarik rá, nem hiszi el pedig tényleg igaz nem legenda.
-
lefkosia
őstag
Ezen sírtam
jános: A TraingleAway nullázza a számlálót, ezután adj neki teljes unroot-ot
-
lefkosia
őstag
válasz
Giovanny #17352 üzenetére
Még egy kis segítség a TriangleAway használatához
-
Giovanny
őstag
Üdv, akinek eladtam a telefonomat nem akarja hogy root legyen, ( és rootoltam ) csinált egy gyári visszaállítást de a státus egyedi maradt,ha újra húzom odinnal a romot akkor gondolom nem lesz rootolva? Csak próbálom neki segíteni,de mivel én mindig rootoltam úgy nem is tudom hogy kell eltüntetni a rootot
-
szemhal
csendes tag
Kösz mindenkinek a segítőkész válaszokat,
de visszaviszem a boltosnak, küzdjön vele ő...hiszen még csak 3hetes
és 2 év garival árulta.
Amúgy egyenlőre korrektül állt hozzá, azt mondta 1héten belül kapom mer'hogy ez tulajdonképpen gyári garis ám csak 'kinti' és a samuservice a spanja stbstb...no meglátjuk
majd beszámolok a történtekről.....1hét..uhh -
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #17339 üzenetére
Újandrojidd neked.
-
kavics325i
őstag
válasz
Ghostman78 #17337 üzenetére
eemmmoosst mi?
-
Expected release date Android 4.3 for Galaxy S4....................
-
muratomi1
senior tag
Éppenséggel nem úgy kezelem mint mások akik leülnek a székre és pont a hátsó zsebükben van.. volt már ilyen az ismerősömmel el is hordtam mindennek hogy nem tud vigyázni rá. De én direkt vettem gyári tokot, mellényzsebben hordom mert nem fogom farmerben hordani így ez is kilőve. Az igaz hogy tűzforró volt reggel a töltőn de csak lehúztam, megnéztem hogy mennyi az idő és kikapcsoltam. Ennyi történt.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #17324 üzenetére
Pedig van, még dual sim-es csoda is.
Szilárd 10 Itt a topikban nemigen divat a clone, eredetit használ mindenki. Nem tudom van-e külön topikja, régebben valami klónoknak volt...
nggabi: Nem tudom hogy törnek ezek ennyire másoknál... Nekem még egy lcd se durrant el, pedig szoktak zúgni...
S3-asom állapotát ismered, többszöri marhanagy eséstől a gorilla full pókháló, de a kijelző ép azon is, pedig egyszer még rá is léptem a nyomorultra..
-
válasz
nggabi #17329 üzenetére
bizony érdekes, ellenkező esetben mindenkinek csak úgy törne meg repedne, pedig én is zsebben hordom ám, ráadásul nem is három számmal nagyobb farmernadrág zsebében, de attól még figyelek rá.
mint korábban is írtam, néhány ismerősöm úgy hurcolássza, hogy szinte sírok, amikor leülnek a zsebben a telefonnal, mégsem akar repedni/törni... -
muratomi1
senior tag
Sziasztok.
Ma az s4 kijelzője megrepedt belülről.
Ez már a második de már kezdem unni.
Folyton ez lesz valahányszor kicseréltetem? Nem is emlékszem, hogy az gariban javították volna de ajánlom, hogy ez ingyenesen legyen kicseréltetve különben füle nő a kígyónak.
Ja igen és kell valami plusz garancia hogy kijöjjenek kicserélni?Nem, direkt a mellényem zsebébe raktam nehogy valami gebasz legyen erre 1 óra múlva veszem elő bekapcsolnám aztán csak rezeg. Mi a bánat, gondolom lehet hogy lemerült megnézem otthon a töltövel. Villamoson veszem észre hogy elrepedt..
T3ccO: biztos a földhöz vágtam..
-
kengyel
nagyúr
válasz
Szilárd 10 #17323 üzenetére
Még ilyenről nem is hallottam
-
Szilárd 10
csendes tag
Sziasztok!
Samsung s4 clone,replika van valakinek tapasztalata ilyen telefonokkal?
Köszönöm!! -
tothl
addikt
Hozzáteszem, akinek az odin azt írja, hogy failed, mert új Fw -re akart rátenni régit, annak újra kell húzni az újat is mert nem indul el a teló ! Ezt tartsátok észben !
-
válasz
szemhal #17317 üzenetére
amennyiben már a friss zárt bootloader verziós firmware van fent, úgy sajnos még re-partition kipipálással sem fog menni egyelőre a korábbi rendszer felhúza, így ez kilőve, marad a gyári állapot visszaállítá utáni friss firmware újrahúzása, majd utána ismét visszaállítod gyári állapotba, és utána próba saját és idegen sim kártyával is.
-
lajki7
senior tag
válasz
Kapanyél #17313 üzenetére
Szuper! Thanks a lot
Kerdes! 4g mukodik? Es a sima vagy a language packeset tegyem fel?"legyen benne magyar,nekem az a lenyeg"
Amiket irtal problemakat az ram nm vonatkozik:p lunchert sem rakok fel es a light managert sem. Jo az ugy ahogy van. Mas gond akkor nincs vele?! Fut,smooth az egesz?
-
válasz
szemhal #17298 üzenetére
a kies általi frissítés semmit sem ér, csak a re-partition opciós rendszer felhúzása segíthet, ha szoftveres a probléma.
én továbbra is a sim kártáyra tippelnék, hiába új, próbáld ki másikkal, mert adott hibajelenség olyankor a leggyakoribb.
amennyiben a re-aprtition funkciós tiszta firmware alatt is jelentkezik a hiba, másik sim kártyával is, akkor hardveres a hiba.lajki7; nem, nem fog gyári garit kapni még egy évet sem, nem véletlenül csak gsm bolti az a gari, a 12 hónap gyártói gari akkor adott itthon, ha külföldön lett vásárolva a készülék, de ott is rendes gyártói garival, a gsm üzletek pedig nem erről híresek, ha csak bolti garit adnak.
-
tothl
addikt
válasz
szemhal #17309 üzenetére
sammobile.com -ra reggelj be és ott a firmware -k közül pl. az united kingdom btu xxudmh8 oxxdmh jelű tökéletes lesz neked, ez eus, xex-csc -t tartalmazó, legfrissebb.
Ha ezzel sem jó, factory reset után sem akkor valami bibi van a gépeddel.
Nem telepítettél esetleg valamit aminek lehet köze a problémádhoz ? -
Kapanyél
őstag
Tegnap kipróbáltam a MIUI-t, Paranoid-ot meg a CM10.2-t.
A MIUI nagyon szép még mindig, de launcher-t nem enged cserélni, csak kínkeservesen és kilövi folyton.
Színes LED-et csak maga kezeli, Light Manager összefosatja.CM10.2 csak a legújabb PhilZ kernellel, legfrissebb CWM-mel megy föl, különben IMEI eltűnik, fekete képernyő, stb.
Amúgy nem képes a hálózati módok között váltani, csak GSM/WCDMA/LTE megy. Váltáskor fc-zik.
A launcher-t ez sem szereti annyira lecserélni, legalábbis a TSF-fel nem barátkozik, de azért működik.ParanoidAndroid egész kellemes, de béna a hybridUI. Ha nem akarok alulra softkey-eket, mert ugye az van hardveres is a telón, akkor csak a stock UI-t használhatom, amiben meg nem tudtam megadni az egyedi DPI-t apponként.
Egyedül az automatikus fényerő állítás kalibrálhatósága tetszik a CM-alapú ROM-okban, de ezen a hardveren már nem érezhető semmilyen sebességjavulás a gyári TW ROM-okhoz képest.
Teszem is vissza az utolsó nyílt bootloader-es pre-rooted TW-t. -
lajki7
senior tag
Irtam is fentebb hogy utana nezek
mivel sejtettem h nm jo
Azt nem ertem miert vesznek egyesek gsm bolti garis telot :/ plusz 5ezer ftert vagy ugyan annyiert lehet kapni samsung hivatalos garisat
igy meg rizikos,ossze vissza takoljak a keszuleket ott bent...es kitudja meddig lesz leadva...hetekig
Lehet tudsz csinalni egy olyat h regeled a keszuleket es kapsz egy ev samsung hivatalos garanciatjol tudom?? Kali???
-
tothl
addikt
válasz
szemhal #17298 üzenetére
UDMH6 -ról nem tudsz MGA -ra váltani, lakji ezt rosszul mondta. Én azt javaslom, hogy a sammobile.com/firmware oldalról tölts le egy neked való ROM -ot és tedd fel Odinnal.
Ha nem lesz jó a telód, és nem sd kari okozza, akkor hardverhiba. Hozzáteszem, nekem junius óta ha nem tettem volna fel odinnal új ROM -okat, egyszer sem kellett volna újraindítani, tehát ennek a telónak atom stabilnak kell lennie !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest