Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #15798 üzenetére
Létezik hát. KNOX-os. Erről volt szó egész nap.
Itt postolta a kolléga a módszert, amivel lehet.
-
létezik, hogy az MGG romot nem lehet a CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.tar.md5 fájlal rootolni ???
odin+pda -ból lett csinálva ahogy kell....super su fel ment de nincs root jogom továbbra sem
MGA-n működött minden
-
Macsorsi
tag
válasz
Something_ #15790 üzenetére
Ajánlom a futáshoz: [link]
-
Giovanny
őstag
Üdv. Most felment az angol DMH8 és adam kernel,a kérdésem Triangle Away lehet használni a számláló nullázásához?
-
mumk1
addikt
válasz
Hiába na, a Samsung prémium garanciának nincs párja!!
-
nggabi
félisten
válasz
szép
-
lajki7
senior tag
Valaki kerdezte mi a legfrissebb magyar fuggetlen rom. MGA!
Ugye helyes az allitasom?
-
Something_
őstag
Üdv!
Újra van működőképes S4-em és végre nincs a kijelző tetején az a pepecs zsírosodás a gyári fólia miatt
Előd:
Utód:
[link]Szerk.:
uhh, a két kép elég sok helyet foglalt, így a másodikat linkként raktam be. -
FireShadow
senior tag
i9500-as nem LTE-s modellre lehet LTE-t 'csinálni' T-mobile 4G stick USB modemmel USB OTG kábelbe dugva?
-
MunezXBK
nagyúr
Holnap megy fel a többi.
-
belashx
senior tag
válasz
nggabi #15774 üzenetére
Semmi. Feltettem a T-mobile-os MF4-et. ugyanaz. (Nem is számítottam másra.)
Lehet olyan baja a szenzornak, hogy csak a közelséget érzékeli, és nem "old ki" mikor elveszem a fejem?
Nem tudom számít-e, de az iránytű sem jól jelez, de ez nem tudom mióta van.
Megnéztem tesztprogival, tényleg nem érzékeli, ha elveszem a kezem.
-
belashx
senior tag
Valaki hallott már olyan hibáról, hogy a kijelző nem kapcsol vissza a hívás végén?
Már tettem fel repartos romot, de még ez sem segített. A szenzor működik, mert lekapcsol ha közelítem, csak vissza nem akaródzik neki.
4 fájlos magyar független MGA rommal próbálkoztam eddig, most jön le a magyar T-mobile-os. -
MunezXBK
nagyúr
Betűtípusok. Most találtam a gépemen.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Mi okozhatja az "Android operációs rendszer" címszó alatt futó adatforgalmat? Nálam 1 hét alatt 3,42 MB úgy, hogy ki van kapcsolva minden szinkronizálás, csak a névjegyek és a naptár van bekapcsolva. Facebook, Google+ nem fut, nem vagyok bejelentkezve, csak Whatsapp meg Viber megy állandóan, de azokon sem küldök képeket, csak szöveget. Minden backup funkció ki van kapcsolva, és a Samsung fiók sem szinkronizál.
-
zseko
veterán
ha valami osztóval két felé vinném a hangot hogy két fülessel használhassuk, az mennyire terhelné le?
-
2008Kft
tag
Na sikerült megcsinálni az mbh1-est rootolni és a kt kernelt feltenni, a xda-n leírtak szerint kell telepíteni az Adam kernelt az 1.6!!-ot, utána titánium backup-al tiltottam az összes knox-os szart, és utána felraktam a kt kernelt. A TurboZram is felkerült, de annak kéne egy wipe chahe, de azt nem mertem
mert itt a ext4.cache particóval van megáldva a knox, és kitudja mit okozna ha rányomnék...root és minden gördülés mentesen megy már, semmi laggolás!
-
Macsorsi
tag
Mi a legfrissebb független magyar ROM?
-
Giovanny
őstag
Még egy kérdésem lenne,vész esetén honnan lehet letölteni a gyári romot,hogy a szervizben ne legyen gond.
MunezXBK Majd számolj be mi a tapasztalat az új romal.
-
2008Kft
tag
válasz
MunezXBK #15755 üzenetére
Du-n már nekem is meg van, csak nem ezen a gépen, most 5perc és lent van az mh8-as azt megy felfele...changelog alapján nincsen különbség az mgg-vel, de remélem vissza állítja
ha nem akkor marad minden eredetiben, bár a kt-s4 kernel hiányozni fog nagyon. Du-n a drive-ra én is feltudom tenni, az mh8-al egyetemben...
köszönöm
-
2008Kft
tag
Sziasztok! Gyors info:MGG-re frissítés után custom recoveryvel fellehet tenni majdnem minden custom romot, DE se hang se hívás nem működik. Ez azért ki lett találva rendesen, hogy b*sz*k meg..., de van egy ilyen "megoldás" majd kipróbálom ha lejön végre a mh8
nem tudja valaki feltenni drive-ra az mgg-t? -
tothl
addikt
na az angoloknak van mar udmh8 is...
-
csabám
addikt
-
Gizmo94
veterán
válasz
Moorzsa #15740 üzenetére
Ha lennék olyan marha, hogy vennék egyet, egyből ráirányítanám a körömpörköltre, hogy analizálja. Minnyá kifüstölne az összes ramja.
10 órás üzemidő.. Reggel felveszed töltve, este hatkor nézegetheted a műanyagot.. Pazar..
Igaz, a telefonról megtudod,hogy hány óra van.. Azt majd csak pár óra múlva töltheted, addigra újra működik az óra.. Praktikus.. -
ricsi0307
senior tag
Ha már senki se tud válaszolni a kérdéseimre akkor légyszíves valamelyikőtök csináljon egy screenshotot a t-mobilos 4g apn beállításairól.Beállítások>Kapcsolatok fül>további hálózatok>Mobilhálózatok>hozzáférési pontok nevei és itt a 4g- telekom
-
Gizmo94
veterán
válasz
nggabi #15737 üzenetére
Jahh.. Egyre inkább kezd a púpom telelenni velük.
Mooorzsa: Nagyon kellett. Újabb pénzlehúzó, felesleges, értéktelen szemét, ami egy optimalizálatlan szar, és egy év múlva fillérekért sem tudsz megszabadulni tőle, ha megveszed, ráadásul egy hét alatt megunod...
A már kiadott dolgokra meg fejlesztés nincs, csak hazudozás, ami meg van, azt lásd fentebb. Putris banda. -
Moorzsa
csendes tag
Okos telefonhoz okos óra is jár! Ma lesz a hivatalos bemutatója!
-
2008Kft
tag
Hello! Nyitni fognak rajta az biztos, napok kérdése. Custom rom felmegy philztouch-al, de nem mind! Van, hogy bootloaderbe lépbe és írja, hogy nem lehet normál indítást. A 4.3 simán felmászik, de nincsen hang, ugyan ez a 4.2.2-es omegával is ezt a kettőt próbáltam. A 4.2.2-es hamar összeomlik. Ha más nincs megy vissza az eredeti mgg...de ezeknél a root megy normálisan, csak nincsen se értesítés se semmilyen hang.
Aki nem szeretne egyenlőre szívni a telefonnal az NE frissítse az MGG-re!!
Persze a sima user nyugodtan -
tick
aktív tag
megérkezett vodához az MGG (legalábbis nekem) egyenlőre sok újdonságot nem veszek észre, a telefonkönyv jobban teljesít, irdatlan hosszú contact listát is úgy lehet görgetni, mintha jégen csúszna az egész
-
tothl
addikt
válasz
Gizmo94 #15727 üzenetére
Hát basszus eddig az összes androidos telómon megfordult szinte minden CFW, ez az első amit még nem bántottam mert elég jól össze van rakva a gyári és a szokásosnál tovább tartott az új teló feeling. Pláne, hogy relatíve fürgén jöttek a frissítések amiket föl is tettem azonnal kiváncsiságtól vezérelve...
Tegnap ezt jól benyaltam..
-
tothl
addikt
Vagy ha más nem marad a Loki...de nyugodtabb lennék, ha akkor már az összes új samsung gyári rom Knox -os lenne..
-
Gizmo94
veterán
Bízom abban, hogy hamarosan felnyomják, vagy a Samsung visszakozik, mert ha ezt tartósan meglépi, rengeteg ügyfelet veszít. Az Android használók legalább 80%-a azért veszi az Androidos telefont, mert testreszabható, menedzselhető, mint a Windows. Amúgy alapból szar, mert nem rendszerszinten használja az eszközt, mint az iOS, hanem egy linux kernel alól virtuális eszközként kezeli. Ezért is akad, lagol, mert rengeteg teljesítményt elveszít, nem az adott eszközre optimalizált, valahogy olyan ez, mintha egy Win7 alatt virtuális XP-t futtatsz...
Jobban járnánk ezek helyett a baszakodások helyett, ha alapból új Android platformot fejlesztenének.
Ha már az a lehetőség sem lesz, hogy mi tudunk hangolni-javítani rajta, ha nem lehetek a saját szaromon rendszergazda, akkor nekem nem fog kelleni, az az egy biztos, akkor meghagyom azoknak, akik csak nézegetik, mert jó a gyári úgy ahogy van. -
tothl
addikt
válasz
Gizmo94 #15722 üzenetére
Így van kipróbáltam, checksum errorral elszáll az 1 fileos bmh1 is. Most rakom vissza az újat. Nekem jól működött amúgy, csak kicsit most aggaszt ez a zárt bootloader, mert ha csak néhány romnál játsszák el ezt, mint usában az AT&T és Verizon, akkor a zártból lehetséges, hogy nem lesz sima unbranded változat, és akkor ez a jövőre és a garra nézve problémás lehet, arról nem is beszélve, hogy még nem raktam fel főzött romot erre a telóra..... de ha nem lesz unlock akkor nem is fogok... :/
-
Gizmo94
veterán
Nem vagy hülye egyáltalán, mert jól gondolod, de a kolléga pont jól leírta, hogy miért lesz problémás..
Várni kell egy kicsit, szerintem igen hamar úgyis fel fogják nyomni.jános Nem. Ne bántsd egyelőre ezt a kérdést, várj vele egy pár napot. A régebbi romok is jók azért, szerintem nem ér annyit a root jog elvesztése.
CyberSoma:
1, Igen, néha előfordul, csak a névjegyzékkel, de kb.egy másodperces torpanás és ez sem mindig.
Ezen kívül nálam nem akad semmi, mondjuk Torrente777 3.0-s custom romját használom még mindig.
2, Nem, ez egyáltalán nem fordul elő, ezt a 2GB ram megszüntette.
3, Ezt nem tudom sajna, mert nemigen játszom rajta.
4, Nem, sosem akad a TW, a böngészőből is jól megy a gyári. -
Giovanny
őstag
Akkor ha elmagyarázna valaki nekem hogy most pontosan mi a helyzet az az új XXUDMGG rom-al? Én Note2 topikból jöttem ide és még új nekem ez a nem lehet root-olni dolog. Én nem szoktam főzött romokkal foglalkozni,csak gyárit rootolom azt ennyi,nekem ez elegendő.Szóval rootolhatom az MGG romot vagy nem?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
2008Kft
tag
Igen, én. De megoldom, hogy vissza menjen az mbh1
de kicsit várni kell azt írták, és ki lesz nyitva a bootloader
de egyébként úgy lehet megpróbálni, hogy felrakod a régi romot, ami nem fog elindulni...és utána recoveryből csinálni egy factory resetet, nekem úgy indult csak el az mgg is. Csak az a bajom, hogy nincsen nandroidos mentésem
"So I'm sure that an locked bootloaders will be quickly unlocked. That should let you bounce back and fortch between ROMS of all shapes and sizes. But you may not be able to use the Knox system with an unlocked bootloader." -
CyberSoma
tag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni.
Galaxy S3 ról gondolkodom az S4 -re váltáson, mert van egy pár dolog, ami az S3 -ban (gyári rendszer, 4.1.2, no root, no cust. rom) nagyon idegesít. Szeretném megkérdezni, hogy ezeket az S4 napi használatában lehet e tapasztalni?- A gyári dialer és a képnézegető nagyon lassan indúl el (le kellett cserélnem Exdialer-re és másik képkezelőre)
- Sokszor van, hogy a gyári launcher újratölti magát és szépen, kb. 3-4 másodperc alatt ikononként építi fel magát
- Ha játszom egy játékkal és közben hívás érkezik, a hívás után a játék nem folytatódik, hanem újra elkezdi betölteni
- Gyári launcher sokszor akadozik, bár ez zavar a legkevésbé.....Köszi
-
tothl
addikt
Van meg rajtam kivul aki foltette az udmgg-t ?
-
tothl
addikt
válasz
2008Kft #15714 üzenetére
Hat ahogy nezem ez sux lesz. Varatlan fordulat.
Egyebkent anyukajat annak az arcnak is aki ellenorzes nelkul pakolja fel a csomagokat az xdara. Most persze kurva nagy kuss van. Paraknak sikerult visszaterni regebbi romra de hogy a custom recovery is megy-e az meg homaly. Meg egyebkent is ugyanis ha zarolva van tenyleg akkor nem lehetne visszaterni regebbi verziora lasd verizonos mf3 verzio. -
Sword
őstag
válasz
mr.szabados #15682 üzenetére
LTE
T-nél 3 dolog kell hozzá:
- jó APN megadás (internet.telekom vagy valami hasonló, megmondják)
- 4g képes előfizu (+ 1 gigás kiegészítő már mozaik s-nél is 4g-sít)
- legújabb fajta sim kártya -
kisedi
csendes tag
válasz
netcore #15704 üzenetére
Pont ma olvastam vhol h mostantól a hipernet csomaghoz is jár a 4G. Én relaxnetes simmel használom, azzal eddig mindenhol volt 4G. (Siófok, Bp, Nyháza) Azt vettem észre hogy ha van LTE, nem merül úgy mint 3G-vel.(persze az is lehet hogy a kezemmel takarom, mivel 3G antenna alulra került nem felülre mint a 4G.)
-
netcore
tag
valaki használ telenornál esetleg 4g-t? vagy még nem megy?
-
válasz
proly01 #15700 üzenetére
Szerintem meg csak kezd belefáradni ő is, hogy minden vissza jön időről időre. Én már az S3 topicnál feladtam .. Mindenki rootol meg romol össze-vissza anélkül, hogy legalább egyszer figyelmesen utána nézne mit is kell és hogyan. Utána pedig jönnek a bajok, ha egyből nincs válasz a topicban és a telefon esetleg nem bootol. Te például azt sem tudod mi az, hogy az eszköz állapota módosított..
(Ami azért elég alap dolog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest