Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
Sebibalu
üzenetére
Volt már ilyen gond, ezt olvasd el.
-
Sziasztok. Kattog a home gomb ha finoman megnyomom. Ezt cserélik gariba szerintetek?
-
Gizmo94
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Root és felraksz egy Triangle Away-t. Megmutatja egyből.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
csabám
üzenetére
Ezt most már inkább kihagyom, mert nem szeretnék megint mindent újrarakni. Inkább megvárom a 4.3-at, és akkor majd kipróbálom a menüből factory-t

Végül is csak a gari miatt lenne jó, ha vodás lenne a pc-m, de most még amúgy sem aktuális a gariztatás..
De azért köszi Neked is!
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Beállításokból próbáld meg visszaállítani a gyári állapotot.
-
kozmy
őstag
Érdemes S4 Telót venni. Vannak nagy hátul ütői?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
pedig a teljes nullázás után illene beállni a szolgáltatós értékre, hiszen a firmware csak azt a product code identitást tartalmazza.
menü alól ment a gyári adatok visszaállítása?EasyLife; van szundi lehetőség, beállítható, hogy milyen intervallumban és hányszor ébresszen újra.
-
EasyLife
aktív tag
Lehet hogy hülye kérdés, de sikerült ma elaludnom munkából így jó lenen tudni rá a választ. Alapból az ébresztőben nincs szundi? vagy csak én nem találom, vagy most hogy van ez? :S Kómásan f7 kor megfordítottam telefonom annak tudatában h 5 perc múlva majd újra kezdi, de nem tette így sikerült f8 kor kelnem :S
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
a szolgáltatós firmware felhúzása után kell egy gyári visszaállítás, hogy érvényesüljön a megfelelő product code.
silentkiller; külsős alkalmazások is okozhatják, de elsőre érdemesebb a memóriakártyás hibalehetőséget kizárni, mert az a jellemzőbb.
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem lett rosszul feltéve, csak éppen nem csináltál egy factory resetet, hogy beálljon a vodás pc-re!
-
tick
aktív tag
válasz
silentkiller
üzenetére
zene/video lejátszás, fájlok indexelése, galéria betöltés stb. minden ami kép/zene/hang kezelését jelenti
(ha neutronban normalizálsz az totál lezabálja pl.)
okozhatja a hibát egy megszakadt folyamat (pl aksi kivétel) közben félbe maradt fájl amit nem képes analizálni a rendszer vagy egy sd kártyán felejtett fájl amivel a telefon nem birkózik meg -
bulikavagyok
nagyúr
..megvan köszi!

Sejtettem, hogy valami gebasz van, mert miután feltoltam a vodás MGG-t, szlovén volt az alap nyelv amit felajánlott, most meg látom, hogy SIM a pc kód.
Pedig most ellenőriztem, VDH-s romot szedtem le a samsung-update-ről, ezek szerint rosszul volt feltéve..
-
válasz
silentkiller
üzenetére
amennyiben van memóriakártya a telefonban, úgy használd kicsit anélkül, ha úgy visszaesik adott folyamat százalékos értéke, akkor érdemes leformázni a memóriakártyát, mert az okozza a dolgot.
-
silentkiller
senior tag
Nem tudom, hogy volt már róla szó de nálam iszonyatosan eszi az akksit a Médiaszerver nevű rondaság. Utána olvastam de nem lettem okosabb... root nélkül valahogy meg lehetne oldani, hogy ne egye meg az akksim 45%-át úgy, hogy a következő tétel 16%!!

Tudtok esetleg valami megoldást rá? Köszönöm előre is...
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
s4 esetén is van számláló, mindig is volt, az más kérdés, hogy már nem olyan egyszerű megnézni és nullázni, mint például a bizonyos korábbi típusoknál fizikálisan, akár néhány ellenállás segítségével.
-
FIREBLADE78
addikt
Nem értem ezt a számláló dolgot. Mivel s4-nél nincs számláló, s3 nál volt. Vagy tán visszatért?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
az opciók és a robot között írja ki, a sárga szövegben.
-
Giovanny
őstag
Mi ez a PC mizéria?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
recovery?
-
bulikavagyok
nagyúr
Srácok, vodás MGG-n más sem tudja megnézni a product code-ot? Se download módban, se Kies-en nem látható...

-
válasz
buborekosviz
üzenetére
nem valószínű.
próbáld ki a telefont másik sim kártyával, és adott sim kártyát másik telefonban, persze azonos helyen és hálózaton (3g, 4g/lte...stb), hogy a hiba forrása konkretizálható legyen.
milyen apn van beállítva? -
buborekosviz
tag
szerintetek elképzelhető hogy T szolgáltató azért dobálja el a hálózatot meg mobilnetet mert elmászott a CSC BTUra?
-
Dare2Live
félisten
válasz
supervisor
üzenetére
nagyétvágyú Snapdragon 800
Tény LG G2ben 3000es aksi van és LG nagyon sok trükköt alkalmaz pl GRAM de akkor is bzzeg G2 csúnyán elveri az eddigi legeket a Note2/ RAZR It aksiidőben mindezt béta állapotban....
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
Le szeretném cserélni egy fekete színűre s4re. Ki akar telenoros fehér hibátlan s4et s4ért?
Viszont hallottam olyanról ami a fényképezőgéphez van. Egy úgynevezett nagyító amivel jobb képeket lehet csinálni. De nem tudom hol keressek s4hez kifejezetten. Vagy létezik ilyen egyáltalán?
-
ricsi0307
senior tag
Már egyszer kérdeztem de nem kaptam választ hátha most: Eldöntöttem egy UAG tok lesz rajta.Szerintetek ugyan azt kapom e-bayről 15$-ért mint amit 35-ért az offical honlapon?
-
válasz
Rengete
üzenetére
szia,
rosszul kezdődik, csak halkan kérdezem, hogy az akkumulátor alatti matricán és a *#06# kódra kiír imei azonos?
a t-s firmware is frissíthető kies és (f)ota útján, ha adnak ki frissítést.
amennyiben re-partition kipipálással kerül felhúzásra a 4 + 1 + 1 állományos szolgáltatós vagy független firmware, úgy nem dobhat frissítési hibát, hogy módosított eszköz, vagy nagy a gond.
itt találsz független és t-s re-partition képes firmware verziókat; link
az xxubmga az újabb független, az xxubmf4 a t-s.
fontos, hogy re-partition kipipálással húzd fel, de mivel módosított eszközöd van jelenleg, érdemes előtte nullázni a számlálót - ha nem 0 értéken áll -, illetve beállítani a megfelelő product code értéket. -
kacsuszka
aktív tag
hali
valami uj gyári független rom-ot tudnátok adni gyors letöltésűt?
lehetőleg 1 fájlosat. az se baj ha nem magyar akár német vagy osztrák is lehet.
köszi -
Rengete
aktív tag
Sziaztok! Vásároltam egy galaxy S4-et. Tescóban egy mobil boltban. 115000- ért szerintem jó áron. Elvileg ismerem a srácot és szerintem nem vág át. A telefon elvileg az elmondása szerint t-mobile-s. Ahogy én is!
Elmondása szerint függetlenítve a van a telefon. A régi S3-mat csak Cyanogen moddal használtam mert azzal villám gyors volt és nem volt teli sok szeméttel. Erre is meg póbáltam fel tenni de valamiért nem sikerült. Felraktam hát a ha legfrissebb t-s 4-1 fájlos t-s romot.Most működik elég jól. Viszont szeretnék egy független romot feltenni hogy otán is tudjam frissíteni. És a gyári romban azért tetszik pár dolog ami a CM-ben nincs benne. MIt javasoltok mit tegyek fel és mire figyeljek?Ui.: Akartam fissítést keresni a telefonon belül de azt írta, hogy ez egy módosított készülék.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
attól még frissül, az az egy állomány is tartalmazza a modem és a csc összetevőket is.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A #16139-ben linkelt "Magyar független XEH i9505 4 fájlos 4.2.2 Jelly Bean I9505XXUBMGA"
-
FIREBLADE78
addikt
Mga az utolsó több fájlos rom? Szeretném teljesen kipucolni a gépet, mert előbb is leraktam kicsit nagyobb hévvel a telefont az asztalra és újraindult magától. Egyszerűen nem jövök rá miért.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek
üzenetére
Ja és még annyi, hogy a 4+1 fájlos frissítéssel nem csak gördülékenyebb lett minden, hanem még a telefon beszélgetés hangminősége is nagyot javult nálam.. Addig olyan mély, morgó, néha érthetetlen volt, furcsáltam is, hogy 2013-ban így kell szólnia egy telefonnak, még ha a túloldali mikrofonnal van is a hiba. Na most már teljesen jó minőségben szól. Az okát nemtom, de jó lett!

-
Poplacsek
senior tag
Az új firmekkel egyelőre nem szabad Triangle Away-t és Mobile Odin-t használni.
Most olvastam Chainfire-től: "don't run Triangle Away or Mobile ODIN on these firmwares (GG, H8, ...) until I've updated them, or your phone will explode." -
válasz
Poplacsek
üzenetére
igen, főként ezért szoktam én is a tiszta telepítést javasolni, akik különböző problémák miatt panaszkodnak, azok jelentős többsége nem tiszta alapra húzta fel adott firmware verziókat, és így hiába is próbálnak újabb és újabb frissítéseket, sosem lesz tökéletes a rendszer, és attól sem lesz jobb, ha a vonatkozó firmware verziókat szidják, mert nem feltétlenül abban van a hiba...
Sanya72; azért linkeltem a vonatkozó firmware verziót, mert az ezen régióba kiadott hivatalos verzió.
root nem kell, a product code viszont nem biztos, hogy elsőre xeh lesz - jellemzően nem az az alapértelmezett -, és akkor sajnos külön tenni kell érte; root, customer sales code changer alatt a megfelelő csc beállítása, triangle away segítségével a számláló nulláz, root eltüntet (re-partition kipipálással firmware felhúz). csak egyszer beállítandó a xeh product code, utána már mindig marad, amíg olyan firmware verzió kerül felhúzásra, amiben van xeh identitás.
az xxubmga független, és igen, onnantól a független frissítéseket kezeli (f)ota és kies útján is.
megfelelő az odin 3.07 verziója. -
Sanya72
csendes tag
Üdv. Köszönöm a választ. Akkor ha jól értelmezem letölthetek bármilyen 4+1 fájlos MGA romot, újraparticionálva rootolás nélkül felrakhatom az odinal, és át fogja írni a product kódot is XEH-re, és mint egy független telefon fogja a további kiadott frissítéseket is kezelni? A xxubmga rom független vagy szolgáltatós?
B.S.
U.i.: az Odin3 v3.07 megfelelő hozzá? -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem alapvetően az Android új. Szóval nem tudom mit mivel lehet lementeni. KIES-t tudom, hogy elvileg mindent lement, de azon kívül semmilyen mást nem ismerek. Anno én csak BADA-t flashelgettem Wave-re. Úgy nagyjából átfutottam az Androidról írtakat, de a későbbiekben beleásom magam jobban és felflashelem a legújabb ROM-okat. Ha lesz időm, mert azért abszolút kezdőként kell idő mindenre. Ha el is basznék valamit, hogy hogy kell visszaállítani meg pl. a gyári állapotot is stb. Gondolom téglásítani ezt sem igen lehet, mert az Odin-al akkor is felflasheled a szoftvert, ha nem jön be maga az Android csak a download mode.
-
Poplacsek
senior tag
Én is mindig csak 1 fájlossal frissítgettem a régi laggolós gyári szoftot, elmentem így az MGA-ig, de sose lett jó.
Rábeszéltem magam a 4+1-fájos MGA felrakására. Na most atomgyors minden, nem bántam meg, hogy fél napot rá kellett szánjak mire mindent feltettem utánna + beállítgattam...Egy kérdés: az MGA-nál újabb ROM-okkal (MGG, MH8) most mi a baj? Rootolhatók? Ajánlottak, vagy maradjon az MGA, az a tuti alapon?
-
FIREBLADE78
addikt
Tudtok olyan programot amivel kideríthető, hogy független e a telefon? Telenornál vettem, de xeh rom volt rajta. Nincs körülöttem más szolgáltatós micro sim, azért kérdem
-
válasz
Sanya72
üzenetére
szia,
szolgáltatós firmware verzióra nem szerencsés egy állományból álló firmware felhúzása, és pláne ne régi firmware verziót akar felhúzni, mert az újabbak sokkal jobbak!
itt találsz olyan firmware verziókat, amik re-partition képesek, tehát nem rátelepülnek a szolgáltatós firmware verzióra, hanem teljesen tiszta alappal kapod a rendszert, így az a javaslatom, hogy a leírt módon, a re-partition kipipálásával tedd fel az xxubmga firmware verziót. -
Sanya72
csendes tag
Sziasztok. 1év után iPhone-ról váltottam galaxy S4-re, azelőtt is samsung telefonjaim voltak, és cserélgettem a firmwarek-et az odin-al. Most segítséget szeretnék kérni, mivel le szeretném cserélni a t-s szoftvert gyári-ra.
A telefonomon jelenleg MF4-es szoftver van, ami júniusi kiadás. A SamMobil oldalról letöltöttem a független legutolsó egy fájlos MDM végű rom-ot, ami áprilisi, a kérdésem az lenne, hogy odin-al felrakhatom ezt a rom-ot, nem minősül downgrade-nek a dátumok miatt? A telefon nincs rootolva, piszkálva, csupán a t-s belvilágot szeretném eltüntetni.
B.S. -
FireShadow
senior tag
Spigen Neo Hybrid és/vagy Slim Armor tokokba belefér a gyári wireless hátlap? Vagy érdemesebb külön belerakható nem-hagyományos-coilos cuccot venni QI Wireless Charging Receiver Card For Samsung Galaxy S4 SIV i9505 with NFC 0.6m külön QI töltővel?
Samsung Galaxy S 4 Charging Back Thickness (Measured)
SGS4 No Battery Cover 7.20 mm
SGS4 Stock Battery Cover 7.94 mm
SGS4 Wireless Charging Battery Cover 9.70 mm -
lefkosia
őstag
válasz
mr.szabados
üzenetére
-
2008Kft
tag
válasz
mr.szabados
üzenetére
BetterBatteryStats
fasza nagyon
root ajánlott! -
mr.szabados
tag
Mivel tudok részletes fogyasztást nézni a folyamatokról?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha értenék az Android flasheléshez nem ragaszkodnék a KIES-hez. De mint mondtam lusta vagyok mindent lementegetni, de lehet majd nekiállok. Egyelőre várom, hogy a szolgáltató függetlenítse a telefont.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kérdésem: Ha kifüggetlenítem a telefont attól még lényegében nem fogok független szoftvereket tudni feltelepíteni KIES-el? Egyetlen módja csak az, ha felflashelek egyet, amit nem akarok. Nincs kedvem mindent lementegetni, appokat stb., ennyi az egész. Más módja, hogy a KIES lássa úgy, hogy frissíthető a szoftver? Three UK szolgáltató, egyébként magyar nyelvvel használom. H3G azt hiszem a betűjel és még mindig XXUBMEA rom náluk a legfrissebb.
-
oceanrush
senior tag
Valami otlet hogy miert produkal 80% feletti akksihasznalatot az Android System, es miert szopja le az akksimat fel nap alatt?

-
ricsi0307
senior tag
Kinek hogy bírja az SPG Neo Hybrid tokja? Jövőhéten megjön a fizu így beruházok egyre de nem tudom melyik legyen.Három darabra szűkítettem a kört: SPG Neo Hybrid, Slim Armor és UAG tok.Ezek közül csak az utolsóról vannak videók, hogy mennyire bírja a strapát és barátomnak is ilyen van ezért tudom milyen a fogása. A Samsung Protective Covernek van olyan része ami szilikon?Az az ára miatt szimpatikus de nem tűnik túl masszívnak.
-
tsuckware
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az hogy lehet, hogy nekem gyári xeh és xeh mga van rajta, mégsem jött a frissítés??
-
szaboba2
tag
T-Mobile-nál még nincs új frissítés, igaz? Rákerestem Sammobile-on, de nem találtam

-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975
üzenetére
És akkor miért nem keresed, miért csak keresnéd?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Illetve hiányoznak a vodás progik is..szerintem tuti rosszul lett feltéve.

fasza nagyon