Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Jah ennél a G repedéses esetnél se voltál ott,nem láttad,hogy történt,mégis körbejártál vele néhány topicot idén nyáron,holott 2012-es képről van szó. REPED a G kijelzője mi???
látom itt is csak okoskodsz,mint a g topicban,meg kimagyarázol értelmetlenül mindent..
Sorry a többiektől,csak neki s4 van és már unalmasan rontja a levegőt más nyugodt topicban.ezért irtam
-
válasz
jooker82 #14795 üzenetére
azt írtam, hogy általában!
meg aztán hírérték, illetve a negatív reklám is reklám, emiatt néha még a lejárás is rosszul sül el, arról nem is beszélve, hogy nem voltam ott, nem láttam, tehát vagy hiszem az eredeti kiegészítőket, vagy nem... a tulajdonos persze nem mondhat mást - ha igaz a kigyulladás -, mert így még kijöhet belőle jól, talán... -
válasz
jooker82 #14777 üzenetére
éljenek a pocsék minőségű, után gyártott töltők, akkumulátorok...stb, mert arra már minek költene a tulaj, hohy eredetit/minőségit vegyen - mert általában ilyen dolgok állnak a háttérben!
szabi510; van még egy ismert ok, de azt itt csak érintőlegesen írom le; egy ismert és közkedvelt lejátszó nem korrekt módon megvásárolt változata okoz ilyen problémát, beragadnak az állományok a memóriakártyáról, és emiatt folyamatosan pörög a rendszer!
-
szabi510
tag
Tudom hogy már valaki forszírozta, de megéri, megérné váltani HTC One-ra? Nem anyagilag gondolom...
köszi a válaszokat -
törölt tag
válasz
nggabi #14787 üzenetére
migabi24: Netről rendelve, kártyásan láttam annyiért.
Sokat játszanék rajta, netezés, zenehallgatás, dokumentumok tárolása (pdf, ppt, dokuk)
Azt hallottam, hogy jobban bírja az S4 akksija is.Anno S4ről váltottam i5re, de csalódtam (de végre kipróbáltam az iOS-t, sajnos...)
Anno zavart S4nél, hogy baromira be tudott forrósodni a kamera körül, még automata fényerőnél is. -
-
törölt tag
Sziasztok!
Jövő héten visszatérek az S4esek táborába.Olyan hülye kérdésem lenne, hogy tudtok-e valami szériahibáról vagy esetleg a színválasztás befolyásol-e valamit működés közben.Köszi
Még mindig nagyon melegszik a teló?(Tudom, hogy egy atomerőmű van benne telefonos berkekben
Sokat játszanék is rajta.S4 és S3 LTE között vacilláltam/ok.Győzzetek meg, hogy S4-gyel jobban járok -
jooker82
nagyúr
Ez gáz,vagyis tűz.
Sorra gyulladnak ki a Galaxy S4 telefonok A samsung már késziti az ajándékcsomagot,hogy több hir ne legyen erről..szerintem.
-
makra79
csendes tag
Sziasztok
Csak megosztom, ha esetleg valakit érdekelné a kis tesó
[link] -
_Orbi_
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám...Ma vettem át a S4-et, de van vele egy "kis" problémám. Az istennek sem akar működni rajta a mobilnet!
Wi-Fi megy szépen, de azon kívül semmilyen formában nem jutok nethez.
Mivel a teló új, ezért a gyári szoftver van rajta. Szerviz meg nincs nyitva, szóval hátha itt tud valaki segíteni...
T-Mobil függő, Mozaik díjcsomagos 500 Megás net van elvileg.Előre is köszi!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
rolcsibácsi #14768 üzenetére
Nem kell root, van ingyenes progi is a playen a neve ha Jól emlékszem Helium. A fizetős verzió többet tud, de a lényeg, hogy nem kell rootolni a rendszert.
-
rolcsibácsi
őstag
ujratettem a telomat a repartos mga-val de visszarestoroltam mindent remelve hogy a minion rushban visszakapom a pontjaimat, mikor elinditottam a jatekot meg is kerdezte hogy visszatoltse a cloudbol az allasomat, igent nyomtam csak epp rohadtul nem az volt a legutobbi... az elmentett mappaval is felulirtam a jatekot de semmi valtozas..
(meg jo hogy elmentettem titanium backuppal, de ez szerintem kurva vicc hogy egy reset utan mindent kezdhetek ujra... root kell ahhoz hogy elmentsem az allasaimat baszki?? meg jo hogy nem valami fontos dokumentum vagy valami ami nelkulozhetetlen) -
frantyi
tag
Sziasztok
C Charger kit -es hátlaphoz milyen szilikon tok passzol, méretben.
Ami most van az rámegy, de érezni hogy nem az igaz. a kameránál hézag van és bemegy a piszok.
Viszont most próbáltam, 30 perc alatt feltöltötte 80%-ról 100-raFrantyi
-
rolcsibácsi
őstag
az meg nem derult ki hogy a mediaszerver mit takar? jobban eszi az akksit mint a kijelzo..
(mert alig csesztetem a telot.., megis 3-4 orat bir max a screen.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
paulovitsd #14737 üzenetére
nincs rootolva a telefonom es nem is akarom
-
tothl
addikt
válasz
johnbeurer #14760 üzenetére
Bizony, alul egy sávban kicsit más, lilásabb volt az árnyalat.
-
ricsi0307
senior tag
Azt hiszen mától hagyom a francba a trét garis ügyekkel kapcsolatban.Hétvégén ugye több mint egy órát vártam a semmire, gondoltam hétköznap azért gyorsabbak.Bementem ugyan úgy a dunaplázába munka előtt hagytam rá 40 percet, biztos voltam benne, hogy ennyi elég lesz.Hát nem.A 3 pultból ami ezzel foglakozik csak egy haladt igazán a másik kettő meg úgy nyomkodta billentyűzetet, mintha most látnának ilyet először.40 perc után amikor már késében voltam ott hagytam őket a pi##ába. Ennyi nekem elég volt belőlük, innentől ha gondom van csak samsung szervizbe megyek vagy hívom őket.
-
válasz
johnbeurer #14751 üzenetére
itt; link
a regisztrációval a jótállás is 26 hónap lesz a 24 helyett! (12 + 2 + 12)
nem kell ráfizetni semmit, a samsung a csúcstelefonokhoz prémiumban biztosítja, hogy díjmentesen házhoz megy a szervizes, és garanciális kereteken belül javít.
van még prémium futár is, az is díjmentesen viszi és hozza a telefonokat, és lehetőség szerint egy munkanapon belül javítják, illetve addig is adnak cserés készüléket. -
válasz
johnbeurer #14749 üzenetére
szia,
a prémiumban házhoz kivuló szervizes, a garik extrája!
beregisztráltad már a készüléket a my samsung felületén?
amennyiben még nem, úgy tedd meg, és olvasd el a leírásokat és lehetőségeket! -
tothl
addikt
válasz
johnbeurer #14745 üzenetére
prémium szervizes házhoz megy és kicseréli a kijelzőt.
No para, nekem is ilyen volt, tökéletes azóta.. -
johnbeurer
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ti tapasztaltatok olyat, hogy pl egy fehér lap nézésekor a képernyő alsó része "lilás"an szaturált?! Felül szép fehér és alulról ilyen lilás-kékes sötétebb?! Erre nem tudtok valami fixet?
-
ricsi0307
senior tag
Tud valaki olyan romot ajánlani ami tulajdonképpen gyári csak fel van tuningolva? Nézegettem XDA-n őket de nincs túl nagy választék
Ami a legfontosabb lenne az a hangerőgombos kurzor mozgatás, viszont eddig ezt csak SlimBeanben találtam meg de az egy stock android rengeteg tesreszabhatósági ponttal.Nagyon pörög Nexuson is azt használtam, de megtetszett a samu féle motionwiz azért akarok ezen a vonalon maradni.MIUI-t használ itt valaki?
-
Bazsa74
tag
Sráccok a Spigen Neo Hybrid tok miatt le kell venni a hátlapot? Nekem így kinyomja egy picit a tok hátulját a kameránál. Ha leveszem úgy még nem próbáltam. Erröl lenne szó.
-
válasz
Something_ #14736 üzenetére
haragszik rád valamiért, csak nem a (rendszer) lelkébe gázoltál?
persze bosszantó, ha nem történt meg az ébresztés... -
paulovitsd
tag
válasz
rolcsibácsi #14735 üzenetére
szia
elég ha titanium backup-al lemented rom-olás előtt. -
Something_
őstag
Fasza ezt látni reggel 6:00 helyett..
-
rolcsibácsi
őstag
nem jatszik valaki veletlenul a minion rush-sal? mert csak amiatt nem akarom kiprobalgatni a romokat amiket szeretnek mert allandoan elvesztem a pontjaimat.. irtam a gameloftnak h hogy kene elmentenem de azt irtak hogy a facebook tarolja es ujratelepitesnel is csak be kell lepnem de ez tok nem igaz. ha elmentem a mappajat es visszateszem egy uj rendszerre az mukodik? esetleg kiprobalna vki aki ugyis romolgat. elore is koszi
-
WOLFPUNTO
csendes tag
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
S4 Google Edition verziót hol lehet letölteni és ,hogy kell felrakni?Ajánlatos vagy inkább hanyagoljam?
Előre is köszi a választ
-
lajki7
senior tag
Skacok valaki tudna ajanlani egy S3 kategorias dual simes telot?
persze samsungot
nem nekem kell,haveromnak
koszi
-
WOLFPUNTO
csendes tag
A karcolódás ellen s2-ből tanulva(slim műanyag tokkal használtam, ami annyira hazavágta, hogy még tok nélkül sem lett volna olyan karcos, amilyen volt akkor amikor lecseréltem s4-re...) én keményebb fajta tapadós szilikon tokot használok, ami nagyon passzosan illeszkedik, de még könnyű levenni.Érdemesebb drágábbat választani a minőség miatt.+természetesen fóliát, de így is nagyon érzékeny a keret, ami persze még most sem fém...csak olyan a hatása.Pl. nekem a bekapcsológombnál már a kicsomagolás után volt egy nagyon kicsit lepattanás, amivel igazából semmit sem tudok csinálni, csak vigyázni, hogy ne induljon tovább.Ennyi pénzért azért az ilyen dolgokat hanyagolhatták volna.Összességében amúgy meg vagyok elégedve a gyorsaságával és a kezelő felülettel is.Gyárilag független, de nem hinném, hogy a függő készülékek bármi hátrányt élveznének vele szemben.A 4 magos i9505 lte-t főleg a 4g miatt választottam.Azt azért nem értem, hogy a ,,8" magos változat miért nem kapott lte modemet...visszatekintve az akkumulátor üzemidejére és a 4g meglétére úgy érzem, hogy jól választottam.
-
Bazsa74
tag
Tényleg nem is mondtam. Vettem egy fehér szélü, de amúgy fekete Spigen Neo Hybrid Tokot, kijelzőfóliával. Nagyon királyul néz ki, bár a fóliát nem sikerült feltennem. Ismét kiderült béna vagyok a fóliázáshoz. Eddig 3:0 nekik.
-
szabi510
tag
Körbenéztem pár fórumon, mindenhol szívnak vele. Sok okosságot láttam rá:
-sd kivesz
-sd kártya lényeges fájljai lement, formáz, fájlok visszatesz (legutolsó hsz: [link])
-itt egy érdekes megoldás, de ahogy elnéztem ez sem lett jó: [link]
-itt már a picassa is beszáll: [link]
-reboot
-visszaállítás mindentAz eredmény pillanatnyi öröm e bódottá, de egy idő után (nem is értem) visszatért a probléma. Nálam kb 3 hete jelentkezik ez a dolog, visszanéztem és visszagondoltam de semmi appot azóta nem tettem fel. A rendszer gyári, T-s. SD kártya két hónapos, samsung 32gb-s. Passzolom mitől lehet.
-
samu496
tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy ugye minden töltéssel az aksi veszít az élettartamából .és ugye én csak 2 naponta vagy több töltöm a telót és ha mondjuk csak 20%-ot töltök rajta 2 naponta mielőtt elmegyek a kutyáimmal sétálni mert csak annyi kell bele míg este felrakom rendesen akkor is romlik az aksi vagy ez csak full töltésre igaz ? Köszi !
-
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Na beléptem én is a klubba, ma átvettem az S4-em
Mit javasoltok első lépéseknek?
-
supertrezi
aktív tag
válasz
szabi510 #14713 üzenetére
Nálam is a Médiaszerver akciózott már kétszer...
A memóriakártya bántja, mert ahogy újraformáztam, hirtelen megjuhászodott a Médiaszerver. De ezen túl még nem tudom, hogy pontosan mivel lehet baja. Talán a kéthangsávos filmek miatt ragad be a MS, ugyanis eddig mindkét alkalommal pont ilyen filmek voltak a memóriakártyán. De tényleg nem tudom. A lényeg, hogy most megint kussol. Van olyan program, amivel pontosan azonosítani lehet, hogy mi pörgeti a Médiaszervert, s ezáltal a procit? Mondjuk ennek alapból rajta kéne lennie a telón...
Engem is felbosszantott a Médiaszerver, mikor folyton a teljes fogyasztás 40%-át megzabálta...
-
frantyi
tag
Sziasztok, Valaki használ indukciós hátlapot meg töltőt?
Samsung Galaxy S4 Wireless S Charger kitTapasztalatok?
Mennyit bír így az aksi? -
tothl
addikt
válasz
szabi510 #14713 üzenetére
Konkretan nem a mediaserver szolgaltatassal van bajod hanem egy appal ami hasznalja. Tudsz irni egy listat miket tettel fel? Esetleg az sdkartyad kuka ha van.
Nekem 2009 ota androidos teloim voltak de eddig toronymagasan ez a legjobb amit valaha hasznaltam.
Mar eltelt ket honap de ugyanolyan orommel nyomkodom mint elso nap raadasul meg root nelkuli gyari rommal hasznalom pedig az elodeire meg a veres sz.rt is felraktam olyan hianyossagok voltak.Kicsit nehezemre esik elhinni hogy valakinek a gyari es esszel hasznalt rendszere rossz.
-
Bazsa74
tag
Na felraktam újbol a romot. Amint a pit-et betallozom autómatikusan beteszi a pipát a re partition-ba. Betallóztam az összes file-t és utána kivettem minden pipát, majd vissza. Most jónak tünik. Bár csak nem ez lehetett a gond. Na mindegy, most facának tűnik. Köszi a segítséget
-
szaboba2
tag
Sziasztok! Nemrég akartam használni a WatchOn-t, de csak ennyi jött be: [link]
Mit tegyek, Hogy működjön? :s -
válasz
paulovitsd #14706 üzenetére
ellenőrizd a google alkalmazások és funkciók (asszisztens, tartózkodási hely jelentése...stb) beállítását, kapcsold ki a nem használtakat, és amennyiben azzal sem javul, úgy nyomj neki egy gyári adatok visszaállítását menü alól.
eddig az xxubmga akkumulátoros üzemideje a legjobb, mióta megvan a telefonom - bő 2 hónapja -, általában 16 órát megy reggeltől késő estig, és amellett, hogy nyomom a 4g/lte mobilinternetet rendesen, meg telefonálok kicsit, simán tud 6 óra feletti kijelzőidőkett, és még le sem merül teljesen, legalább 20% marad benne, bár ha tehetem, inkább hamarabb felnyomom tölteni.
ilyentén bírja, ahogy itt is betettem; link -
válasz
Bazsa74 #14698 üzenetére
próbáld meg ismét, mert az odin magától nem teszi be a re-partition funkcióhoz a pipát, és szerintem az lesz a gond, hogy nem tiszta alapra ment fel a friss firmware.
paulovitsd; melyik firmware verziót tetted fel?
belaktad és utána merül úgy? állítottál vissza korábbi mentést?
tettél fel viber, facebook vagy hasonló alkalmazást?
az akkumulátoros statisztikában melyik folyamat százalékos értéke magas? -
csabám
addikt
válasz
komoramazsi #14702 üzenetére
Elméletileg nem kell (S1-nél, S2-nél nem kellett), de szerintem a békesség kedvéért jobb ha bent van a 4 fájlos rom telepítés esetén.
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy a bootloadert mindenképp be kell tallózni az Odinba, vagy kihagyható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest