Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Halihó!
Kellene a leendő telefonra valamilyen tok. A sokat emlegetett ProtectiveCover+ nekem annyira nem bejövős, bár a telefonnal együtt még nem láttam csak külön-külön.
Nekem bár nem annyira tetszik, meg talán kényelmetlen is lenne a mindennapi használatban, de valamilyen szinten muszáj a flip cover szerűség. Ugyanis telefonálás közben attól függ milyen helyen/helyzetben vagyok izzad a fülem a telefonra...amennyiben sokáig tart a beszélgetés. Ezt részben kiküszöböltem egy Plantronics BT headsettel, de az nem mindig van nálam. Párom S3 LTE-hez használ Flip Covert és ugye telefonáláskor az érintkezik a fülével amit én is kipróbáltam és tök jó.
SPIGEN-nek van pár jó ilyen fajta tokja. Mondjuk az egyik 50$ ami horror szállítás nélkül is. (ez a Slim Armor View Case) Ami viszont nem rossz, de még mindig drága az pl az Ultra Flip View Case...ehhez hasonló alternatíva létezik valamelyest olcsóbban? A lényeg, hogy védje is a keretet a tok + ez a flip-es dolog is jó lenne. A Neo Hybrid is tetszik. Arról van valakinek véleménye, tapasztalata?
Köszi a segítséget!
ÜdvDe jó, hogy meló közben kb fél óra megírni egy üzit...bocsi most látom, hogy épp most kérdezte más is a Neo Hybridet.
-
Használ valaki SGP Neo Hybrid tokot? Vélemény róla? Megéri várni rá 2 hetet vagy inkább sétáljak be a boltba aztán a gyári protective covert vegyem?
-
apaszka
veterán
válasz
gologolo #15992 üzenetére
[link] Én nem raknék bele ilyen vackot. NFC ugye felejtős azonnal,és mikor esetleg felrobban akkor lesz sírás!
Szerintem vegyél original aksit még egyet akár külön töltővel inkább hozzá.
Persze csak ha elfogadod a tanácsomat,ami eltérhet másétól !(#15987) proly01
Pedig én az S bugettes vackokkal szoktam kezdeni a kipucolást!
Azok mennek a levesbe először
Svoice ,és társai miket nem használok. Ébresztések nagy bajkeverője szerintem. -
gologolo
tag
Túl hamar lemerül a telefon ezért nagyobb milliamperórás aksik után nézelődök.
http://www.ebay.com/itm/MPJ-3500mAh-Battery-for-Samsung-Galaxy-S4-SIV-I9500-I545-I337-L720-R970-M919-/221230267566?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item338259fcae
Ez ígéretesnek látszik, de nem írja az I9505-ös támogatást.
Van valakinek tapasztalata custom aksikkal? Nem tudom megérteni miért nem rak bele a Samsung alapból ekkora kapacitást, ha létezik már a technológia. Egy csúcstelefonról lenne szó, vagy mi a fene. -
Wa2x_
veterán
Hátha valakit érdekel innen is egy kis mobilfotós verseny: [link]
-
válasz
ricsi0307 #15950 üzenetére
Nekem első napos vásárlás volt és 190000ft-ért vettem, semmi ilyen amiket írtál nincs az enyémmel a mai napig pedig nem kímélem elhiheted, sőt még fólia sincs rajta és tokom sincs hozzá!
Az első héten pofára ejtettem a betonra másfél méter magasból és még csak egy mikrokarc se lett rajta, ja és csúszott is a betonon vagy 1 métert!
Lehet, hogy szerencsés vagyok és kifogtam egy mindent kibíró darabot vagy, mert 40000-el többért vettem lehet ezt jobban összerakták
100 szónak is egy a vége, ilyen jó telefonom még sohase volt pedig volt egy jó pár elhiheted, én nagyon megvagyok vele elégedve minden szempontból! -
proly01
őstag
Kicsit komolyabb dologban kérnék segítséget!
Ezek vagy ezen alkalmazások valamelyike törölhető vagy jegelhető e titanium backuppal?
Sajnos a leírásban a "törölhető alkalmazások listája"-ban egyiket sem találtam meg ezért nem mertem törölni.Nyilván nem a feladatkezelőre az Svoice ra vagy a watch on ra gondolok....csak benne maradt a képben
-
s4hu|SyD^
addikt
A BTU lenne a független telefon?
-
Poplacsek
senior tag
Feltettem a 4 + 1 fájlos független MGA ROM-ot. Minden ok, de most be akarnám kapcsolni az USB hibakeresést, de sehol nem találom a Fejlesztői beállítások menüt se... Biztos én vagyok a béna, segítsen valaki plz....
-
proly01
őstag
Nektek volt már olyan,hogy a telefon nem bootolt be?Tegnap este kikapcsoltam vagyis újraindításra nyomtam és a samsung logónál megállt.eléggé beparáztam,de aztán megint újraindítottam(8mp ig nyomtam a bekapcs. gombot) és bebootolt kb 5 mp alatt másodjára....
A rom gyári T-mobil ,rootolva van a telefon és titanium backuppal a sallangot kiszedtem.
???? -
tothl
addikt
válasz
supervisor #15976 üzenetére
Ha jól látom ennek az alanynak is le van pattogva a kerete..
-
supervisor
csendes tag
http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/94595-image/Sony-Xperia-Z1-vs-Samsung-Galaxy-S4-3.JPG.jpg
Megjelent az 5"-os Z1!! 3000 mAh-ás akksi!
-
csabicska
senior tag
Telepitettem a MGG,MH8 romokat ,de a KNOX feature sehol sem jelentlezett.
Nem mintha hiányozna,de hogyan van ez?
Van már olyan rom ami tartalmazza? Álllitólag van.
Segitettek eligazodni?
Köszi. -
Gizmo94
veterán
Megúszta..
Most meg is takarítottam a kis drágát és örömmel vettem tudomásul, hogy makulátlan, mikrokarcmentes. Azért a gyári protective cover jó dolog, tényleg olyan a telefon, mint az unboxing napján.. Ráadásul most ahogy visszaraktam a hátlapot, a finom ropogás is megszűnt. Remek.
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Gizmo94 #15951 üzenetére
Nincs az a pénz amiért én bármilyen apple terméket is vennék.
Az Alle-ban egy nagyon kedves és rettenetesen csinos gyönyörű kék szemű hölgy fogadott.Ő is megerősített abban, hogy ropog a készülék és nem a hátlap okozza, mert azt levéve is ugyan ezt teszi, saját belátása szerint ilyennel még nem találkozott pedig rengeteg S4 megfordult a kezében.Azt javasolta, hogy beküldik kivizsgálásra hogy anyag hiba-e vagy más okozza.Mondtam neki, hogy köszi nem előbb visszaálítanám gyári állapotra utána talán tudom nélkülözni 5-8 napra.De ha már van prémium gari akkor jöjjön érte a futár.Bár visszaviszem hátha láthatom ismét a lányt.
-
Giovanny
őstag
válasz
Hát igen,ott az iphone,rendesen összerakott,bár ott is festési problémák vannak,de ezen kívül nincs szabadság ios-ba,kötött az egész rendszer,akkor én is ez alapján döntöttem az alma mellett,de hamar ráuntam a fentiek miatt,részemről valami valamiért,nekem sem tetszik az összerakása,de ez van,de ha van egy jó minőségű tok,szerintem ki lehet bírni.
csabám
-
Gizmo94
veterán
válasz
A Samsungot sosem az anyaghasználata miatt szerettük, olcsó műanyag és nem is a legszebben megmunkálva, öntésnyomok, egyebek.
Az enyém is ropog, ha megnyomkodom, a hátlap műveli, pedig nem dobáltam én sem. Az egyéb jóságok miatt szemet hunyok efelett, úgyis tokban van, nem érződik.
-
ricsi0307
senior tag
Érdekes jelenségre lettem ma figyelmes.Éppen telefonáltam amikor kicsit erősebben rányomtam a fülemre a telefont és ropogott. Hívás után fogtam és elkezdtem csavargatni óvatosan és azonnal elszállt az agyam.Ropogott mint ha nem lenne eléggé összerakva benne minden.Ha hazaérek megpróbálom meghúzni a csavarokat hátul hátha az megoldja.
Összegzés 1 hónap használat után: Nulla perces korában fel volt pár mm helyen pattogva a króm a keretről ami azóta bővült egy másik ilyen ponttal.A hangerőgomb megkopott 2 hét használat után.A töltő szintén nulla perces kora óta csörög mint a gyerekjáték és akkor ezeket most megfejelte a telefon ropogása is.Azt hozzá kell tenni, hogy leejtve sosem volt, még csak ágyra se dobáltam.Sokat vártam a telóra nem voltak nagyok az elvarásaim lévén tudtam mit fogok kézbe venni meg a családban is van még egy, de jelen pillanatban úgy érzem magam mint aki át lett verve.Nagyon nem eszt vártam egy 150000ft-os csúcs samsungtól.A közeljövőben mostmár szinte biztos a váltás.Most azért bemegyek az Alle-ben lévő samsung szervízbe hátha mondanak valami okosat.
-
Giovanny
őstag
Nagyon bírom Titeket,legalább van itt kis humor is,nem csak kinek mekkora a .....
-
Giovanny
őstag
Valamikor almás voltam,és onnan kiindulva megtetszett a fémes tok,de most már a droid megette az almát reggelire
A másik tok is tetszik,csak lehet hogy túl elegáns és fehér.
-
tothl
addikt
-
Giovanny
őstag
Erről a tokról mi a véleményetek,mivel fémből van.
csabicska Elméletileg MH8 frissebb,nekem ez van.
-
csabicska
senior tag
MGG vagy MH8 ??
Köszi. -
Gizmo94
veterán
válasz
sebesvarib #15934 üzenetére
Hát valami csak elszállt. A négyfájloshoz nem kell root, semmi, sima gyári rom, simán felmegy.
-
sebesvarib
csendes tag
-
Gizmo94
veterán
Már megyek is a moderátorokhoz!
Az én hivatalos eredményemet hamisítottad meg, te szégyentelen! Az óra 08.03. lebuktál, véged, halál!
A becsületes antutu használók ezért nem ünnepelhetőek megfelelően, az ilyenek miatt, mint te!!
A rossz, ótvaros , ócska pontszámot elért telefonodat az én remek eredményem alapján akartad gyanútlan felhasználókra rásózni.. Micsoda világ!!
Tanúnak hívom kengyelt ( privátban megegyezünk)és jelentelek, te csaló!!
sebesvarib Hát pedig ha kies nem akarja ismerni akkor a CSC-d változott alighanem. Próbáld meg a kékbéka négyfájlosát feldobni, utána egy CSC changerrel beállítani a kódot.
tothl: Felettébb gyanús vagy nekem.. Nem is értem miért.. Dehát, igaz, elismerem a jobb teszteredményedet.
Ezért le is engedem az enyém árát 148 k-ra, de ez csak a mai napra érvényes..
-
tothl
addikt
Az én telóm is eladó lehet.... Mint láthatjátok pontszámban ez még jobb is..
-
sebesvarib
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan kerdesem lenne, hogy van egy BTU regio kodos 9505-om, amire mivel sokaig nem jott ki az MDM-nel ujabb rom, felhuztam odin-nal egy hivatalos XEH romot, majd amikor kijott a BTU MDM, akkor azt vissza, szinten hivatalosat odin-nal. A kerdesem az lenne, hogy az miert van, hogy a kies azt irja hogy nem tamogatott rom most es ha OTA frissitest probalok, akkor az meg tolt es a vegen azt mondja, hogy rossz a kapcsolat? Nem volt root, nem volt semmi mas, csak odin-nal Sammobile-rol toltott hivatalos rom-ok felhuzasa es nem valtozott a regio kodom sem.
Koszi szepen! -
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #15927 üzenetére
Hát tudod, minden eladó, ha megfizetik. De ugye megérted, hogy egy ilyen különleges tesztgyőztes ever példányért felárat kell, hogy kérjek..
Monnyuk legyen 150 csak neked, csak ma, természetesen mellékelve a kinyomtatott és általam aláírt antutu tesztet, amivel bizonyos körökben garantáltan raj lehetsz. Sőt, bonus ajándékként az általad kívánt pontszámmal mellékelem
Na nem offolok tovább..
-
kengyel
nagyúr
válasz
Gizmo94 #15925 üzenetére
Akkor a mai napra meg is van az elfoglaltságod, de tuti hogy te viszed a trófeát
Én összesen a vásárlás után csináltam egyet, de azóta sem. Egy ilyen tesztet az ember, merő kíváncsiságból is megcsinál. De nem folyamatosan, vagy többször.
(#15926) Gizmo94
Jó a teszteredményed
Nem eladó a telefonod ?
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #15924 üzenetére
Úúúú de jó lesz akkor nekem.
Sokkal egyszerűbb, hogy addig nyomkodom az antutut, amíg olyan pontszámokat dobál, amikből ps-sal összerakok öt perc alatt egy hihetetlen.hu pontszámot, azt postolom be és én leszek az etalon..
Orbitális faszságnak tartom az egészet, még mindig...
-
kengyel
nagyúr
válasz
Gizmo94 #15923 üzenetére
Ha az általad leírtakat megcsinálod, csinálsz egy tesztet. A teszt képét ide kirakod a legnagyobb felbontásban, akkor a tied a topic legjobb telefonja
És persze hatalmas pontszámnak kell szerepelnie
Semmit nem határozó tényező. Én nem az alapján veszek készüléket ! ( szvsz )
-
-
Gizmo94
veterán
Az S3 topikban elharapózott az antutu őrület.. Fel nem foghatom mi a jó ezekben a szintetikus szarokban.
Egy egészségtelen önbizalmat ad, vagy mi? -
Vertigo
aktív tag
Sziasztok, NFCs bankkartya matricat ragasztott mar valaki hatlapra?
Belso felere gondoltam, mondjuk az also felebe, talan akksi fole...
Befer (nem tudom mennyire vastag a matrica), nem feszit, jol gondolom ott nincs annyira meleg huzosabb igenybevetelnel? -
Gizmo94
veterán
válasz
kelemenkelo #15911 üzenetére
Nem. A legjobb arcok a kvázi-tagok.
-
Something_
őstag
Help! :S
Hogy lehet kikapcsolni ezt az állatságot? E-mail alkalmazásban lévő címekhez beadja az sms-eket is. Jön egy sms, akkor mindkét beállított címnél megjelenik olvasatlanként. Ez még ok, de pl a hotmail webes felületén olvasatlanként jelöl meg üzeneteket, de ugye ott nem látszik, hogy mi ez.. Félkövérrel szedi és írja a számokat.
Nagyon idegesítő.. -
Gizmo94
veterán
válasz
kelemenkelo #15905 üzenetére
A csoki után rohangálni fárasztóbb és költségesebb , mint az első boltban megvenni.
-
kelemenkelo
tag
Pl.volt hogy nekem egy töltőből volt kettőés egy tagtársnak odaadtam 2 milka csoki-ért!ha nekem felesleges ő miért adjon ki több ezret?lehet én rosszul gondolkodom
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kelemenkelo #15902 üzenetére
1.500-2.000 ft-os tétel.
-
FireShadow
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #15857 üzenetére
Ilyen UNAS shopot meg barki tud csinalni amúgy. Sok ilyen van, legitim is meg nem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- PlayStation 5
- Politika
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest