- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Átlátszót semmikép. Nem tetszik sajnos a fénylő prizma. De fekete gyári tokkal ha semmi nem látszik belőle, akkor mindegy melyik színt hozom el. Fogdoztam mindkettőt. Kicsi kézreállóbnak tűnt. iphone 8-ról jövök. Mellette még a kisebbik Note is hatalmas
Bár tavaly már eljátszottam a gondolattal, hogy kéne próbálnom egy i XS Max-ot. Szóval ehet a plus se lenne olyan gáz. Csak a zsebeimet kellene átszabatnom!
-
nylacika
aktív tag
-
Nekton
aktív tag
TpS és delta1017!
Köszi, de ezek nem források. Jesszusom!
ilyen dilettáns retteneteket! Bullshit az egész! Nem látjátok, hogy egyáltalán nem értenek hozzá? Minden szó és perc pazarlás. Ilyenkor lenne jó egy internet szűrő szakmai bizottság, ami kapásból leszedi az ilyen értelmetlen tartalmakat. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzi , annyira távol áll a valóságtól. Ezekre írtam, hogy nők lapja online és femina.hu.
-
Na ez aztán a tudományos cikk! Amúgy meg egy olyan termékről beszélünk, amit az átlag júzer max 2 évre vesz. Nekem a note 4 még 4 év után sem vesztett lényegesen az akku kapacitásból. Note 8at kb csak qi töltöttem, semmi akku problémát nem tapasztaltam két év alatt. A Tab S alaplapján megadta magát az usb port a töltésektől 6 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest