- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Mo Bill #8631 üzenetére
Egyrészt kíváncsiságból tedd fel az AccuBattery-t.Ártani nem használ alapon.Én régóta használom,csak úgy.
Viszont,ha lenyitod fent az összefoglalót,ott van alul 2 link akku töltésről.Érdekes leírás.Ahogy kivettem belőle,csak városi legenda a 40-80% közötti állapot tartás. (?)
Én is Note9-ről jöttem és tegnap tapasztaltam,hogy laptopról random nem akar töltődni csak minuszba a telefon.Viszont hálózatról saját töltővel tökéletes.Ezt a 9-nél nem tapasztaltam.Vagy telefon baj van,vagy nemtudom.... -
válasz
Mo Bill #7695 üzenetére
Na voltam megtapizni én is és valóban lehet hogy gg7 a hátulja is, de ahogy írod is, én is azt tapasztaltam hogy érintésre, kopogtataásra mintha valami gagyi műanyag lenne... A bronz tényleg szép. Ha egyéb már leírt dolog miatt nem váltottam volna másra, biztos maradt volna a Note 10+.
-
válasz
Mo Bill #7425 üzenetére
Ha a dupla koppra feloldás aktív, vagy épp jön egy értesítés ami aktiválja a kijelzőt, akkor zsebben elég könnyen elnavigálja magát a segélyhívóig, köszönhetően a távolságérzékelő / zseb mód "érdekes" működésének...
van akinél gyakrabban előjön (/me), van akinél szinte soha.
-
-
válasz
Mo Bill #7414 üzenetére
Mi fura benne? Én is Note 9-ről jöttem, csak 2 hónapra kipróbáltam az iPhone 11-et a kettő között.
Közben jönnek a pletykák a Note 20-ról, ha a sima 1250 a nagy meg 1500 euró lesz, akkor az rendesen odaver. Tavaly a nagy kezdett 380 ezerről vagy hogy? Most meg lesz 500 felett, akkor lehagyja az Apple-t is bőven ami azért durva. Nyilván csak pletyka, de na...
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Mo Bill #7407 üzenetére
Az írás hangját az S pen beállításainál tudod kikapcsolni. Hogy a tollat figyelembe vegye-e a navigációs sávon, azt pedig a navigációs sáv beállításainál lehet állítgatni. Én a gyári fóliát hagytam rajta, illetve a hátuljára tettem rendeltem egy nem-üveg fóliát, hogy nyugodtabban rakjam tok nélkül le helyekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest