- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Olyanba belefutottam párszor, hogy emlékeztetőt nem bírtam elfogadni, vagy szundira tenni, mert lefagyott maga az alkalmazás. De erről nem a tok tehet.
Azt is szeretem, hogy ébresztőnél elég egy kicsit megemelni a tok nyitható részét, és újabb 5 percet kapok érte(ébresztőnél még sose fagyott le érdekes módon).
-
TpS
őstag
-
TpS
őstag
Köszi, ez be van kapcsolva, lehet, hogy a szemüvegem bezavarja, mert sajnos nem működik.
-
TpS
őstag
A note2-n és note3 volt olyan funkció, hogy figyelte, hogy nézem-e, és akkor nem kapcsolta le pl. gondolkodós játéknál a képernyőt. Itt nem találok ilyet, van ilyen beállítás, nem találom?
-
TpS
őstag
-
TpS
őstag
válasz
RAYBOMB #3545 üzenetére
Lett valami az eladásból? Most megint divatba jött egy vásárlós átverés, régebben nigériai, most angliai érdeklődővel. Ezt a videót érdemes megnézni. A napokban nálam is bepróbálkozott egy "vevő" egy eladó gitáromra. Kellő óvatossággal kell kezelni! Persze ettől még lehet valós az érdeklődő, bár kétlem. Átverésről beszél egy srác
-
TpS
őstag
válasz
eladogeppc #3445 üzenetére
Korábban nem voltak ilyen használhatatlan ajánlatok. Az utóbbi időben vettem észre én is. Amikor megvettem a telefont, még csodálkoztam is, hogy milyen jók a samsung billentyűzet javítási ajánlatai, hosszú évek után nem használtam a swiftkey-t emiatt. Most már nem érzem ezt.
-
TpS
őstag
-
TpS
őstag
válasz
BossBoss #2688 üzenetére
Nekem bejön a nagy méret. Csak a telefonálás nem annyira kényelmes (bár nekem már nem zavaró egy szemet sem), minden más esetén nekem sokkal jobb a vacak szemeim miatt a nagyobb méret (6.4"-ról váltottam). Régebben volt huawei mediapad X2-m, ami 7"-os, és 16:10 képarányú. Na ez már kényelmetlen volt a szélessége miatt. Ha nem adták volna olyan drágán, akkor a huawei mate 20 x-et is megvettem volna a 7.2"-os kijelzővel. Nagyon hamar meg lehet szokni a nagyobb méretet.
-
TpS
őstag
válasz
BossBoss #2684 üzenetére
Ha átlátszó tokot teszel rá, akkor látszik valamennyire. De amíg az volt rajta, akkor se figyeltem a hátulját sose. Most clear view van, így meg nem is látszik.
Egy iphonos ismerősöm megtapogatta a telefont. Előtte mindig nyafogott a xiaomi 2s és 3 esetén, hogy ez neki túl nagy, meg kényelmetlen fogni. A pluszra viszont azt mondta, hogy teljesen kényelmes a szélessége. Tapogasd meg mindkettőt, ha van rá lehetőséged. -
TpS
őstag
Egy trond bt-rx s-et használok egy sony vezetés fülessel. Nekem is pocsék rosszak a füleim. Időnként meg egy samsung y100-at, de a fülbedugósakat annyira nem szeretem.
A soundbart meg akkor, ha tele van robbanással a film, bár a samsung tv-mnek enélkül is kiváló hangja van. -
TpS
őstag
Tudtok ajánlani asztali 3 lábú állványt, ami fektetve megtartja a note+-t?
-
TpS
őstag
válasz
nylacika #2011 üzenetére
Rendeltem én is, ma jött meg. Nagyon igényesen néz ki, a töltőfejen ott a samsung felirat, (eu dugó) illetve a töltő alján, a dobozon, és a benne lévő tájékoztatón is. Nem állítom, hogy tényleg samsung, de akár az is lehetne, engem simán megetetne a látvány és igényesség alapján. A telefont gyorstöltéssel tölti (vezeték nélkül). A xiaomi 20W-os töltőnél nem írja a gyorstöltést, ennél igen, és jelentősen kevesebb hátrelévő időt ír.
-
TpS
őstag
válasz
Pioneer #2500 üzenetére
Azt nem tudom, melyik e legjobb, de én ezt használom: Xiaomi MI 20 W-os töltőpad
-
TpS
őstag
válasz
telefonmágus #2400 üzenetére
A végén már csak egy üres dobozt kapsz.
-
TpS
őstag
válasz
Oposzumtoszó #2409 üzenetére
Clear view tokot, marha jó a szélen lévő értesítősáv.
-
TpS
őstag
Mivel szeretem a témákat csereberélni, ezért kiraktam az ikonját a főképernyőre a téma beállításokban. Viszont időnként eltűnik az ikon, annak ellenére, hogy a téma beállításban be van kapcsolva. Tapasztalt más is ilyet, illetve ilyenkor hova tűnik el, mert sehol sem találom?
-
TpS
őstag
-
TpS
őstag
válasz
barcsajani #2247 üzenetére
A full fekete biztos, hogy nem árt a kijelzőnek, de valszeg a halvány kiírás sem.
-
TpS
őstag
válasz
barcsajani #2244 üzenetére
Clear view tokot használok, így nálam ez nem okoz gondot.
-
TpS
őstag
válasz
barcsajani #2242 üzenetére
Nálam is 40.8%. Egyelőre ez a megoldás van, hátha később a samu is letilthatóvá teszi: [link]
-
TpS
őstag
-
TpS
őstag
Valaki próbálta már a gcam-ot?
-
TpS
őstag
válasz
LordRajZoL #2048 üzenetére
Látszik oldalt az elhúzó fül (vagy minek lehet nevezni), vagy már az se?
-
TpS
őstag
Nem is az original-ra gondoltam, hanem hogy a címben szerepel a samsung, persze azt már tapasztaltuk, hogy az alin ez nem biztos, hogy sokat jelent.
Vettem már olyan "elixir" húrt, hogy a csomagban némelyik rövidebb volt, mint a menzúra, és persze tapintásra is érződött, hogy egy szemét vacak. -
TpS
őstag
A vásárlói véleményeknél írja, hogy a Samsung logó itt és itt megtalálható. Persze ez még nem jelenti, valóban Samsung, de azért egyet én is rendeltem. Amúgy a cikk neve "Samsung Original 25W Fast Wireless Charger 2.0 Duo Pad For Samsung Galaxy S10 S10+ S10E Galaxy Watch Active Galaxy Gear S4 S3" így mégis csak írja, hogy Samsung.
-
TpS
őstag
Van olyan lehetőség, hogy a redőnyön valami ikonra rábökök (pl. wifi), és után fel is csukja a redőnyt? Nem találom sehol, de lehet, hogy csak átsiklottam felette.
-
TpS
őstag
Xiaomi MIX 3-ról váltottam note 10 plus-ra. Régebben volt note1-3, aztán más gyártóhoz igazoltam, de most megint belopta magát a szívembe.
A dex nagyon ott van a szeren!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest