- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
Router-ben beállítod külön névre őket (pl. 5GHz, 2,4GHz), a jelszó maradhat ugyanaz. Ebben az esetben mivel változás lesz, minden készüléken újra be kell jelentkezni!
Kérdéses készüléken meg csak a 2,4GHz részére adod meg a jelszót.
Mért gond ha az 5GHz-et használja, hisz gyorsabb? -
-
Nézd meg, hogy ha kiveszed, meddig tudod vezérelni vele a telefont távolról. Lehetséges, hogy kinyiffant benne a kondi. De itt is láthatod ha gond van: Beállítások\Speciális funkciók\S Pen\Gyorsműveletek. Ha itt a töltöttséged dobálja úgy, hogy közben benne van a telefonban, akkor kuka a toll. Ebben az esetben kikapcsolod a Gyorsműveletek funkciót, és nem fogja többet kiírni.
-
Kamikazeman
aktív tag
Ez az értesítés dolog nálam is elég hektikus. Minden be van állítva és egyszer működnek, egyszer nem. Lehet kötekedni azokkal, akik ezzel szenvednek és lehet, hogy nem is ennek a telefonnak a hibája, de ettől függetlenül ez gáz. Az előző Note 5-ön az évek alatt ilyen gond soha nem volt. Szerintem azért ez nem normális. Egy telefonnak szerintem inkább úgy kellene működni, hogy minden értesítés alapból megjön és nem altat a készülék semmit. Ha én valamit altatni akarok, akkor majd beállítom! Bár mondom még egyszer, nálam a kezdeti beállításokkal kb. 1 hétig ment minden, majd magától megint nem. Fontos magától!! Ne legyen már olyan okos az a telefon, hogy felülírja azt, amit én egyszer beállítok! Ettől függetlenül imádom ezt a telefont, de B_Csaba védelmében el kell mondanom, hogy szerintem is hülyén működik ez a része. Tudom ezzel hiába is vinném szervízbe, mert ott újra beállítanák ezeket és azt hinnék én vagyok a hülye, majd egy hét múlva persze megint nem működne és így tovább....
-
eladogeppc
veterán
Szervusz !
Egyet értek veled. Nem kell megköszönni senkinek semmit, van ilyen ember is az országban nem is egy.
Minden esetre nálam működik ezen beállítások mellett, de persze lenne még mit megnézni, de mivel ilyen rendes vagy velem, nem osztom meg mit kellene átnézni.
Szerintem add el mielőbb a telefont,.rossz konstrukció.
Szép napot kívánok. -
eladogeppc
veterán
Bármennyire is szeretnéd elhitetni mindenkivel hogy ez a telefon hibája, nem fog menni, mert nem az.
Az, hogy 1968-ban a Gmail akkori mail programja jól működött, nem jelenti azt, hogy most az új verzió tökéletesen jól működik.
Akkor azokon a telefonokon nem Android 9 volt az új klienssel, így hülyeség azt mondani, hogy az akkor jó volt.
Továbbá nem firmware hiba, hanem Google Mail kliens újabb verziójának prooblémája.
De még csak nem is mondhatjuk hogy probléma, mert a Google alkalmazások frissítése során ilyen beállítás elállítódás előfordulhat.
Annyira nem voltál képes, hogy ezt a pár opciót megnézzed, vagy talán megköszönd, hogy valaki megnézte helyetted.
Nem került nagy erőfeszítésembe, de nagyjából 0 kreativitás kellett volna. -
F_Gergely
őstag
Első körben nálam sem működött mikor megvettem a telefont, de után mondták a srácok, hogy a telefon kilő minden háttérben futó alkalmazást, hogy kímélje az akkut.
Utána beállítottam, ahogy mondták hogy a Gmail legyen engedélyezve, azóta nincs vele gond illetve más alkalmazásnál is be lehet ezt állítani ahol gond van az értesítésekkel.Más:
Milyen USB van a telefonban? USB3? Azért kérdezem mert 512 GB-os a teló, és pakolnék fel rá nagyobb mennyiségű adatot, de ha USB3-at tudja akkor vennék ehhez megfelelő kábelt. -
-
Sajnos ez ilyen
Elvileg a gmail-el van gond. Itt ha rakeresel, van beteve, miket lehet megprobalni. Valakinek jo lesz valakinek nem
Mi mindent megcsinaltunk amit irtak, de nem jo. Ha elolvasod a play aruhazban a hozzaszolasokat, akkor latod, hogy rengeteg embernek ez a problemaja mindenfele telefonokkal. Nem olyan regen jott frissites a gmail app-ra de most sem jo, legalabbis nalunk. Mi most az outlook-ot hasznaljuk, evvel nincs gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest