-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTee
aktív tag
válasz
bbendre #11262 üzenetére
Mivel éppen van 1 csomagom úton Hollandiából, szinte automatikusan kattintottam a linkre.
FedEx logós app telepítés felajánlása (paraszt mire gondol? Hurrá gyorsan itt lesz Fedexel)
App feltelpül és azonnal átveszi az üzenetek kezelését, és ki sem tudod irtani, mivel "rendszer alkalmazás" (később megtudtam sanyijedi-től: nem kell fr, csak kapcsold ki "accessibility"-n belül "installed services" és utána engedi törölni
(ugyan így jártam én is, pont vártam egy csomagot és én hülye reflexből rákattintottam és tettem fel..)
és igazából ennyi, visszont a hírek szerint már küldi is vhova a telefonkönyvedet, ahonnan majd új kuncsaftokat keresi, és persze a hírek szerint egyéb, érzékeny (banki pl.) adatokat.
Mivel az SMS-eket ő kezeli, a banki controll SMS-t is látja.....
kb. 1 óra alatt rájöttem a hibámra (reggel volt, kávé előtt/közben) és már ment is a factory reset.
Ennyi az én történetem.
OTee -
OTee
aktív tag
Hello Notefans!
Kellen 1 kis segítség, mert óvatlanulfeltelepült egy FedEx-nek látszó progi, amit nem tudok kiirtani.
Várok 1 csomagot, és emiatt beszoptam az Sms-ben érkező linket, így most átvette az üzenetkezelést ez a FedEx app, és nem engedi magát kiirtani.
Van valakinek ötlete a FR-en kívül?
THX!!
OTee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest