- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
schor
tag
Tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli töltőt, még jobb lenne gyorstöltő (állványos), ami egyúttal a watch 2-t is tölti?
Vettem egyet, de rettenetes. A telefont még csak feltölti, bár baromi lassan, de az órát állandóan ledobja a töltésről és rendesen melegíti is.
Igen, a saját külön-külön töltő lenne nyilván a legoptimálisabb, de meguntam a kábelerdőt az éjjeliszekrényen. Mert a telefonon, órán kívül töltöm még az Iqost és az e-book olvasót is. Totál káosz... 😁
Köszönöm a segítséget előre is! -
schor
tag
Először azt hittem, a kijelzővédő történt valami, hogy nem érzékel - nálam kimindottan a jobb oldalon, alul problémás. De most megnyugodtam, hogy ez csak valami szoftveres hülyeség. És remélem, javítják majd.
Másik: köszönöm, tényleg az AOD Notify volt a ludas. Leszedtem, tökéletes újra az Always On. És amúgy tényleg jelez az óra, szóval valójában nekem is tök fölösleges a jelzőfény.
-
schor
tag
Ugyanez a problémám nekem is. Elég bosszantó. De nem akarok újabb izét letölteni, hogy úgy működjön, mint korábban, remélem javítják majd.
Viszont nálam van még egy gond. Az Always On kijelző nem működik. Bekapcsolom a beállításokban, kilépek, lezarom a képernyőt és semmi. Bármelyik módot kapcsolom be. Majd mikor ismét bemegyek a beállításokba, ki van kapcsolva. Automatikusan kikapcsol.
Ez azért is furcsa, mert az ujjlenyomat ikonja érintésre simán megjelenik és működik is kikapcsolt kijelzőnél.
Valakinél előjött ez még? És mi lehet a megoldás? -
schor
tag
Azt hiszem, ezt a problémát már írta valaki, de nem találom a hozzászólast.
Tehát: az utolsó frissítés óta ha bekapcsolom a fényképezőt néha azonnal ki is lép, de ha nem lép ki, szinte mindig felugrik egy ablak, hogy a Filter Provider alkalmazás leállt.
Egyáltalán mi ez az alkalmazás? És mit lehet kezdeni ezzel a dologgal? -
schor
tag
Sziasztok,
be tudom valahol állítani, hogy a flipes tok becsukásakor a képernyő automatikusan kikapcsoljon?
Nem gyári tok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest