-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladogeppc #5417 üzenetére
Eszem ágában sincs semmilyen vitát kirobbantani, de a pontosság kedvéért leírom, hogy de igen, létezett "azon az oldalon" is ez a hiba, mikor kijött az iOS 13, voltak emberek, akik eladták a készülékeiket, mert egyszerűen nem tudták telefonálásra használni és az Apple hosszú hetekig nem javíotta a hibát.
-
hanti
senior tag
válasz
eladogeppc #5417 üzenetére
Akkor miért csak a magyar Vodafone-nál és Telenornál volt az egész világon? Szerinted csak nekünk csináltak egy független s..ar romot? 3 héten belül javították! Hogy mi volt az i11-en szoftveres gond arról inkább ne beszéljünk mert ez nem az a topik, elég ha rákeresel mi az a sok verziószám változás és miket javítottak.
-
silvergod
őstag
válasz
eladogeppc #5407 üzenetére
Ez azért nem kis hiba...ha jól értem az új 10-es androiddal csinálta. Van esetleg másnál is valami jelentősebb szoftveres hiba? Pl. Újraindulás,fagyások, egyéb random dolgok..
-
hanti
senior tag
válasz
A váltási hibák kizárólag a magyar Vodafonnál és Telenornál fordultak elő egész Európában az Android 10 kiadása után, amit az első frissítésben javítottak a szolgáltatók és a Samsung.(szolgáltatói hiba volt Note 10, S10) Volt olyan kolléga itt a fórumon, aki jelezte hogy a határátlépést követően jelentkezett neki a probléma.
Gondolom amikor a Note 10 megkapja az S20 újdonságait akkor nem leszel felháborodva, mint Not 10 tulaj! -
TODI1111
veterán
válasz
"Ami még nem tetszett az az, hogy az S10 ugyanúgy megkapta a Note funkciókat."
Miért, valamelyik frissítéssel kaptak S pen-t?
-
xedamen
senior tag
válasz
eladogeppc #5251 üzenetére
Note 10 Plus
-
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #5233 üzenetére
"Egyenlőre a rivális oldalra állok át"
Ha ez alatt Apple-t értesz akkor remélem tisztában vagy, hogy a SOT ott rosszabb csak az idle drain ami jobb.gl & hf
-
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #5178 üzenetére
Egy francot volt jobb, s9+ot váltott a kicsin note 10, az első az volt hogy egymas mellé tettem a két készüléket és az s9en annyira latszott az a homályos filter szerű fika. Autofokusza se volt ennyire gyors.
-
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #5121 üzenetére
-
válasz
eladogeppc #5113 üzenetére
Hát tudom, megy a vergődés rendesen... Azért nem 2 forintról van szó és úgyis tok lesz rajta.
Olvastam még az elején a topikot, mert akkor még Note 9-em volt. Sokan egyszerűen szidták a kamerát, tényleg gáz volt, Note 9-hez képest is.
Azóta szoftveresen már megoldották a dolgot (akkor abban maradt a dolog,hogy ahogy a note 9 esetén is, a szoftver updatekkel nagyon jó lett a kezdeti silány minőség)?
-
válasz
eladogeppc #5108 üzenetére
Az biztos, nagyon szerettem Note 9-en,. Nagyon ritkán kellett, de szerettem, az biztos. Ha lenne fehér már mennék is venni, de vagy fekete, vagy ez a "szivárvány tükröződő" van raktáron. Bár egy sima matricával bármikor csinálhatok bármilyen színűt, az is igaz.
-
Gyula84
veterán
válasz
eladogeppc #5077 üzenetére
mintha amúgy is csak a nagy várások a cél úgy rémlik
-
xedamen
senior tag
válasz
eladogeppc #5030 üzenetére
Note 10+, Telenor és Telekom SIM-mel.
Minden telepítve van (FB, Messenger, Insta, CIB, Viber, Whatsapp, Revolut, Netpincér és még sorolhatnám reggelig)
Ezek fogyasztottak most leginkább:
-
válasz
eladogeppc #5032 üzenetére
Nekem is Telenor SIM, a fényerő automatán van, mondjuk keveset telefonálok, van hogy napokig nem. Általában netezni szoktam, streamet, youtube-ot nézni, és játszani.
-
válasz
eladogeppc #5030 üzenetére
Nekem is simán összejönnek 8 órák a Note10+-szal, az android 10 óta. 1 SIM.
-
xedamen
senior tag
válasz
eladogeppc #5024 üzenetére
Egy hard reset lehet segítene.
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #5021 üzenetére
Mindig ugyan ott jelentkezik a probléma?Mikori a sim kártyád? Esetleg meg lehetne próbálni kicserélni, mert a régi sim is tud ilyen problémát okozni.
-
mizoli
addikt
válasz
eladogeppc #5021 üzenetére
"nem tudom elhinni, hogy egy adott ROM másként viselkedik egyforma készülékeken"
Van olyan gyártó, ahol ez az alapértelmezett
-
madkiller
őstag
válasz
eladogeppc #4989 üzenetére
Nálam a ne zavarj mód szuperál, időzítve használom én is galaxy watch active2vel. Az energiatakarékos nem a Bixby rutinok miatt változik? Nincs az véletlenül bekapcsolva?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Ha FR után is ezeket tapasztalod akkor van baj. Főverzió frissítésnél kell az FR. Sokan ezt képtelenek felfogni, de ez van, sajnos.... és ez nem azt jeleneti, hogy szerintem is rendben van.
-
válasz
nálam sincs semmi probléma.
lehet egy fr ott nem ártana -
TODI1111
veterán
válasz
"- ne zavarj mód nem kapcsol ki. Csak az ütemezés van beállítva este 10-től reggel 6-ig."...
Kezdetektől használom a ne zavarjanak üzemmódot (22-10. - 5-30) és eddig tökéletesen üzemel. Az órán is ki-be kapcsolja (gear s3 frontier). -
viera
őstag
válasz
Nálam semmi gond nincs szerencsére.
Az enyémen már 10-es Android volt amikor megvettem. -
haligali72
aktív tag
válasz
eladogeppc #4916 üzenetére
Köszi torrent és eladogeppc, nekem az egyik fő szempont a kamera, ha gyengébb a note 10 plusz kamerája akkor nem cserélem le.
-
haligali72
aktív tag
válasz
eladogeppc #4877 üzenetére
Szia! Egy ideje gondolkodom hogy lecserélem a nete 9 -emet 10 plusz ra, egyik ok a kamera lett volna. Viszont most frissítettem android 10-re ami nagyon jó lett. Az aksi ideje jóval 6 h SOT felett van és amit te írsz a note 10+ kamerájáról... elbizonytalanít a csere.
-
tjokai
senior tag
válasz
eladogeppc #4877 üzenetére
Szia.
Bocs, új tag vagyok. Beleolvasgattam a fórumba, nem ajánljátok az Android 10-re való frissítést? Nekem még Android 9 van, hagyjam is?! -
alasoh
aktív tag
válasz
eladogeppc #4826 üzenetére
-
alasoh
aktív tag
válasz
eladogeppc #4815 üzenetére
Szia!
Elvileg csak azt kell állítani amit múltkor is írtam:
"Abszolút hangerő funkció letiltása" ezt kapcsold be. Utána ha nem akar működni, nyomj egy restartot a telefonon. Nekem így működik minden bluetooth eszközzel. Hangszóró, füles, headset. Mindegyik jó. -
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #4815 üzenetére
Nálam csak a média hangerejét változtatja a telefonon a Buds...
-
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #4664 üzenetére
Elhisszük
De nálam is megvan sima Note 10, Android 10 januári frissítésen -
F_Gergely
őstag
válasz
eladogeppc #4657 üzenetére
Ez eleg fura, en most direkt megneztem, nalam 10es rendszeren mindketto altalad hianyolt funkcio megvan, es mukodik is.
-
alasoh
aktív tag
válasz
eladogeppc #4633 üzenetére
Nincs mit, Te tudod!
Viszont ezt a beállítást ott is meg kell ejtened majd... -
alasoh
aktív tag
válasz
eladogeppc #4630 üzenetére
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #4592 üzenetére
Menjél Star Wars-ra az novemberi
-
Stabi83
senior tag
válasz
eladogeppc #4589 üzenetére
Most már illik az android száma a telefonéhoz!
Még azt is vártad hogy jobb legyen?Viccet félretéve az ujjlenyomatolvasó gyorsabb lett, kamera képei némileg javultak bár nem jelentős, új gesztusvezérles, és pár idegesítő hiba amit remélem hamar javítanak...
-
válasz
eladogeppc #4518 üzenetére
Egyáltalán minek ez az Exynos vonal, ha pl. az USA mindig SD-t kap..
-
Stabi83
senior tag
válasz
eladogeppc #4518 üzenetére
Én úgy tudom hogy 9810-et kap és az S10L kap 855-öt
-
madkiller
őstag
válasz
eladogeppc #4445 üzenetére
Sziasztok! S10+ról váltottam pár napja. Egyenlőre még szokom, de nagyon tetszik. 10es droid van fent. Én látom a képernyő időt az akkumlátor használat alatt. Baloldali gombokra is hamar átszoktam. Star Wars firmwaret rá lehet mókolni knox ugrás nélkül?
-
dkovizoli
addikt
válasz
eladogeppc #4443 üzenetére
Mármint melyik részére gondolsz?
-
dkovizoli
addikt
válasz
eladogeppc #4441 üzenetére
Nem vagy vele egyedül. Raktam már fel én is külön programot, de nem az igazi. Így viszont nem napi téma a sot.
-
dkovizoli
addikt
válasz
eladogeppc #4207 üzenetére
Annyit az eszmefuttatásotokhoz hozzáteszek, hogy a sammobile.com nem a Samsung hivatalos oldala. Ők is a samfirm vagy Frija programmal szedik le a samsung szervereiről az oda kikerülő friss szoftvereket, majd teszik fel a saját szerverükre, amiről ha normális sebességgel akarsz tölteni, akkor fizetned kell! Ellenben erősen korlátozott sebességgel tudsz letölteni. Szerinted ez hivatalos Samsung support? Nyilván mindenki pénzből él és időnként jó is az oldaluk, ha pl.régebbi romot keres valaki, de ha az új kell, akkor minek fizessek valakinek, amikor ugyanonnan, ugyanazt, ugyanúgy elérem ingyen én is , mint ő?
-
válasz
eladogeppc #4248 üzenetére
Megint be kell állnia, 1-2 hét után már valszeg jó lesz.
-
danisuto
csendes tag
válasz
eladogeppc #4222 üzenetére
Nálam működik. Külföldi fórumon olvastam erről, ott megoldásnak azt írják, hogy át kell állítani a felbontást és megjelenik újra az ikon.
-
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #4235 üzenetére
Sztem volt, aztan lehet placebo de motion photobol biztos volt teljes értékű kép mentése akkor inkabb azert hisztizek tovabb
-
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #4222 üzenetére
Volt! Már megint rossz kapura rugdosnak
-
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #4214 üzenetére
Ők nem azzal frissítenek?
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4210 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a Sammobile-ról letöltött romot is odinnal kell feltenni. Onnantól nem mindegy, hogy melyik programmal töltöd le a samsung szerveréről? Amennyiben a samsung felteszi a letöltő szerverére a romot és engedélyezi, hogy a SamFirm letöltő program hozzáférjen akkor az nem hivatalos? Az odin otthoni használata hivatalos? Csak az OTA és a Smart Switch a hivatalos. Akkor mi a probléma?
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4207 üzenetére
Nekem a SamFirm is hivatalos megjelenés ugyanis a program a Samsung szervereiről tölti a romot.
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4203 üzenetére
-
Luser2000
addikt
válasz
eladogeppc #4203 üzenetére
Szerintem még ma, vagy legkésőbb holnap az is itt lesz.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #4116 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4116 üzenetére
Igen. DBT (német) ugyan az mint a XEH. OTA is csak az van még.
[link] -
JoseGee
tag
válasz
eladogeppc #4053 üzenetére
Ha használtál volna almát, akkor kifejlődött volna benned a türelem, hogy nem kell elsőnek letölteni az új főverziókat. ..opjon vele más először
-
Stabi83
senior tag
válasz
Ha hetek, hónapok teltek volna el jogos lenne amit írsz. Így viszont max hisztinek tudható be...
-
ricsike_p20
tag
válasz
Az a vicc, amit most leírtál.
S10e, benne van a nevében, hogy miért kapta meg már a tegnapelőtt..
-
TODI1111
veterán
válasz
Ezen miért mérgelődsz? Évről évre így működik. Először az S széria kapja meg az új főverziót majd utána a note.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Annak is van ceruzája?
-
dkovizoli
addikt
válasz
eladogeppc #3975 üzenetére
Abból kiindulva, hogy az s sorozaton volt vagy 7 béta, még jöhet ide is pár. Igaz a végén már nagyon sürün jöttek. Szerintem karácsony előtt megérkezhet.
-
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #3979 üzenetére
Én nem bántam meg a nagyot, mindent látok rajta, szinte szemüveg nélkül...
-
viera
őstag
válasz
eladogeppc #3979 üzenetére
Én tegnap vittem vissza a Note10+ -t mert nekem túl nagy volt.
Maradok a sima Note10-nél. -
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #3947 üzenetére
-
iceQ!
addikt
válasz
eladogeppc #3950 üzenetére
Amúgy igen...
-
viera
őstag
válasz
S10-re már kint van,reméljük jön már Note10-re is.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Ezen nem kell csodálkozni. A gyártók közül talán a Samsung aki a legjobban átszabja a gyári droidot és akkor még azt nem is számoltuk bele hogy nekik kell egyedül az Exinos-ra az optimalizációt elvégezni.
-
iceQ!
addikt
válasz
eladogeppc #3940 üzenetére
Nem tudom, olyan SoTokat látok hogy ámulok bámulok. 6-7 óra. Össze jönne az 5 óra boldog ember lennék. 4200as aksi ennyit bír? :) Fura ez nekem, lehet nyomok egy FR-t.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #3868 üzenetére
160000kb a bontatlan
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #3865 üzenetére
Mindent tud,van rajta jópár port
Akku is 4órát bír simán
Zsebbe elfér simán
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #3862 üzenetére
Ockel Sirius A Pro 8GB/128GB Win10Pro
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #3839 üzenetére
Nem ugrik. Így van fent nekem is. A note 9-nél is így bétáztam végig. A hivatalos ota frissítési fájlt telepítés előtt kinyerik és azt lehet telepíteni először adb segítségével majd a többit SD kártyáról. A recovery menüben gyárilag szerepel is a 2 lehetőség.
apply update from adb
apply update from sd card -
KZP
őstag
válasz
eladogeppc #3839 üzenetére
Elvileg nem kellene ugrania.
-
KZP
őstag
válasz
eladogeppc #3837 üzenetére
Persze, ODIN-nal simán fel lehet majd tenni a véglegest. (Én is így csináltam az S10+ -nál.)
-
KZP
őstag
válasz
eladogeppc #3834 üzenetére
Nem kell hozzá német SIM, mert ADB-vel majd SD kártya segítségével fel lehet tenni. Csak ebben az esetben nem jönnek OTA-n a frissítések, hanem ugyanúgy SD kártya használatával lehet frissítgetni.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #3834 üzenetére
És akkor,hogy fogsz frissítést kapni???
-
nylacika
aktív tag
válasz
eladogeppc #3653 üzenetére
Nekem a fiam A50-es gyári kábelével simán működött... Igaz, nekem All-in-one PC-m van...
-
válasz
eladogeppc #3607 üzenetére
Igen mi is kiprobaltunk mar mindent, de tenyleg. Raadasul nalunk meg akkor sem jon be az uzenet, ha az app-ot elindutjuk. Meg appon belul ra kell frissiteni es azutan latjuk csak, hogy jott e valami
Megcsinaltunk pedig mindent ami itt le volt irva, meg volt youtube video alapjan is, de 1 napnal tovabb meg nem volt jo:) De szamunkra ez annyira nem eletbe vago, teljesen jo az outlook. Bar megertem akinek fontos a gmai app.
-
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #3608 üzenetére
-
S. Laci
tag
válasz
eladogeppc #3607 üzenetére
Így van, ez valami Gmail alkalmazás probléma lesz, én sem hinném, hogy a telefon a sz@r. Ugyanezekkel a problémákkal küzdök én is N10+-on, ráadásul a Samsung saját levelező appja is ugyanezt produkálja nálam, mint a Gmail. Pedig régóta használtam hibátlanul a Samsung Emailt egy magán és egy munkahelyi címmel, S8,S9+,Note9, Note10+. Most valamiért nem akar működni normálisan. De pár napja letöltöttem az Outlook-ot, egyelőre hibátlan.
-
JoseGee
tag
válasz
eladogeppc #3598 üzenetére
Mondjuk ez elég nagy öngól a Googletől, hiszen az iPhoneomon hibátlanul működött. Vagyis, inkább minden google alkalmazás. Most a Noteomon a Youtube nem akar átmenni a tv-re.
-
válasz
eladogeppc #3594 üzenetére
Először is, látom nem olvasol, már írtam hogy nem a telefon hibája, bár azt hozzáteszem, a bátyám s10 telefonján ugyan az az android van, ugyan az a gmail verzió, és ott semmi gond, vagy akkor még is a telefon hibája? Ha veszel 20 millióért egy mercit, aminek szoftveresen van gondja, az akkor nem is gond, mert nem az autó hibája? Nem hiszem hogy ha a feleségem bemegy vásárolni 300ezerért egy telefont, nem működik majd neki az email, ezért neki érteni kell ezekhez a beállításokhoz, logikus hogy a telefont fogja hibáztatni. A másik dolog, nem kell megköszönnöm senkinek, mivel 2 hete küzdöm ezzel a gonddal, és ezeket már magamtól is végigzongoráztam, akkor is volt hogy működött fél napig, de mielőtt megköszöntem volna, írtam hogy kivárom a holnapi napot, de ezt sem olvastad..
Ui; most teszteltem egy újabb emailt, nem jelez, szóval elég volt néhány óra, már nem is működik. Köszönöm szépen az eddigi segítséget, de azt hiszem, már nincs miről beszélni ebben a témában itt, amit lehetett megtettünk, ha vitatkozni akarok arra itt a feleségem 24 éve...
-
Pioneer
őstag
válasz
eladogeppc #3586 üzenetére
Hol lehet a dark módot beállítani a GMAIL-ben?
-
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #3580 üzenetére
-
válasz
eladogeppc #3564 üzenetére
Az a baj hogy nem tudom, nem birok rájönni, minden app levan pucolva már, semmi sallang, kipróbáltam mindent már, most hajnalba csináltam egy factory resetet is, az első két email jelzett, azóta semmi. Szükségem lenne a gmail appra, mert ott van az összes cím akikkel levelezek...
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #3555 üzenetére
Nem kell hozzá német sim viszont minden frissítést csak így lehet utána feltenni amíg meg nem jelenik a végleges.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #3542 üzenetére
Nincs más ,most még 10 béta néven fut,de ez frissül és egyszer már csak 10nek nevezik és majd idővel az mindenhol elérhető lesz
Majd a magyar is a sima10est kapja meg,csak jóval később
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #3540 üzenetére
Az október25i kiadott 10es frissítése
-
F_Gergely
őstag
válasz
eladogeppc #3486 üzenetére
Most megnéztem, nálam működik, próbáld meg újra indítani a telefont, hátha úgy működik majd.
-
Luser2000
addikt
válasz
eladogeppc #3470 üzenetére
Azt tudnod kell (nem tudom, hogy tudod-e), hogy egy adott bolt (értsd: bolt név) mögött az üzemeltető cégek (értsd akár: himi-humi kft-k) folyamatosan cseréldő(het)nek.
Magyarul: az, hogy mondjuk a Körúton 10 éve lászik egy üzlet fölött a JóasszonyGSM felirat, az pont nem jelent semmit (illetve egyet talán: 10 éve használja valaki ugyan azt a nevet).
-
HaliGab23
senior tag
válasz
eladogeppc #3458 üzenetére
Én ma kaptam egy új laptopot a cégtől, kb. 20 perc alatt lettem tőle KO.
Elkezdtem szédülni mint a fene és a fejem majd szét ment... Én is érzékeny vagyok rá. (Amúgy tudtom régóta ezt.)
Úgyhogy laptop csere, ezt megkapja másik kolléga.
Érdekes, engem a Note10+ nem zavar, de bizonyos latopok kijelzője igen.Nem foglalkoztam vele, hogy kiderítsem, hogy pontosan milyen megjelentők okozzák nálam.
-
TpS
őstag
válasz
eladogeppc #3445 üzenetére
Korábban nem voltak ilyen használhatatlan ajánlatok. Az utóbbi időben vettem észre én is. Amikor megvettem a telefont, még csodálkoztam is, hogy milyen jók a samsung billentyűzet javítási ajánlatai, hosszú évek után nem használtam a swiftkey-t emiatt. Most már nem érzem ezt.
-
Carlytoo
senior tag
válasz
eladogeppc #3452 üzenetére
A világért sem akarnám szétoffolni a topikot, de talán ez egy olyan információ, amiről túl keveset beszélnek és közel sem annyira elhanyagolható téma. Mivel AMOLED panellel szerelt a készülék és PWM-et használ, így talán nem is baj, ha látják, olvassák azok, akiknek erre fokozottabban oda kell figyelniük. Akik akarnak ebben a témában olvasgatni, azoknak már áll a rendelkezésére anyag az interneten. Magyarul: Impulzusszélesség-moduláció . Nagyon sok ember keresi fel az orvost általános közérzet romlás, fáradékonyság, fejfájás, émelygés tünetekkel. "Biztos az időjárás", "Kicsit stresszesebb voltam az elmúlt hetekben", "Nem aludtam eleget", "Nem ittam elég folyadékot". Félre értés ne essék, ezek is okozhatnak ilyen tüneteket, de amikor a tünetek nem nagyon akarnak múlni, akkor ráfogják valami mentális kilengésre és tömik gyógyszerrel a beteget, mintha az bármit is megoldana. Fel sem merül a legtöbb emberben és köztük van a kezelőorvosban sem, hogy ezt okozhatja képernyő ártalom is. Az utóbbi években megszokszorozódott az ilyen tünetek száma és párhuzam vonható a megnövekedett telefonhasználattal. A gyártók már elkezdtek vele foglalkozni- a Samsung még nem nagyon-, de ez akkor is tényező.
-
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #3444 üzenetére
Tvt egyáltalán nem nézek, van eleg szarság az interneten. Lapost most adtam el, szal mondhatjuk hogy csak a note 10 kijelzőjét nézem kb napi 2-3 órát. De mint mondtam a huawei ips lcd paneljéről amikor az s9+ra valtottam a szemem kifolyt 3 hétig, és 4-5 nap hasznalat utan azon gondolkoztam hogy eladom elcserélem a készüléket. Én tökre megértem és átéltem azt amin a kollega most végig megy.
A samsung led tvvel se volt problemam anno, se a laptop kijelzőjével.
De hiaba győzködlek, amíg te nem éled át addig úgy se fogod érteni miről van szó. -
válasz
Dehogyisnem rongálja a szemet. Én a miatt lettem szemüveges. Fél év alatt,14 évesen, 2,5-et romlott a szemem miatta, előtte tökéletes volt.
-
Carlytoo
senior tag
válasz
Az ember szeme nem kijelzőt hivatott bámulni. Ha már a technika idáig fejlődött, akkor valahogy meg kell oldani, hogy ne okozzon annyi kellemetlenséget. Ne vonj párhuzamot a PWM-nél használt frissítési rátával és a kijelző képfrissítésével. A note 10 60Hz-es kijelzővel rendelkezik és ha jól tudom -persze ebben tévedhetek- 240Hz-es a frissítés, ami a PWM-hez köthető. A kettő nem ua.
UI.: Az emberek nagy százalékának baja van tőle. Csupán csak kevesen vannak azok, akik ezt tudják is, hogy mitől.
-
Joachim21
őstag
válasz
Eleinte nekem is fos volt az s8+ után, de be lehet allítani szépen, hogy jó legyen, csak a beállításokban el kell mélyedni és személyre szabni.
-
Divinity
őstag
válasz
GBoard-al is megy a toll
Kel lhozzáa a Handwrite plugin és megy szépen
-
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #3432 üzenetére
Attol hogy téged nem zavar, hidd el hogy van akinek kemény fejfájást es kellemetlenseget tud okozni. Huawei p10 utan az s9+ az elso 2-3 hetben olyan migrent okozott hogy nem tudtam mit csinaljak már kínomban. Aztán hozzászoktam.
De ha a te cinikus stílusodban szeretnéd akkor abban is leírhatom.
-
Carlytoo
senior tag
válasz
eladogeppc #3432 üzenetére
Ja. Pláne, ha amúgy a telefon baromira tetszik neked, csak épp nem tudod használni, mert fél óra után lerobban a fejed a helyéről.
-
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #3346 üzenetére
Hátul is? Mert akkor lemondom a hátlapot az Amazonról...
-
Kasya
nagyúr
válasz
eladogeppc #3352 üzenetére
Korán volt
-
Kasya
nagyúr
válasz
eladogeppc #3346 üzenetére
Ehhez meg koran van, vagy nem ertem a szarkazmust. Megyek egy kaveert inkabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest