-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
válasz
Picur882 #11588 üzenetére
Nem!
Más téma: 2 hete használom a LessPhone launchert
tapasztalat nagyon minimális a séma, de nekem majdnem 2X üzemidőt hoz
(Nincs háttérkép semmi csak a fekete valóság) Illetve válthatsz színt, de akkor picit több. És mivel Note 10 oldalt jobbra húzva elérek mindent amit akarok.
Fő képernyőre meg ami a legfontosabb. -
Ðávid
aktív tag
válasz
Picur882 #1429 üzenetére
Nem kerül bele a Start menübe? Ha jól emlékszem az asztalra is tesz egy parancsikont. Ha egyik helyen sem találsz semmit, akkor érdemes lenne megkeresni a telepítési könyvtárat és megnézni, hogy ott van-e a program mappája. Nekem a gépemen Windows 8.1 van és ezen az útvonalon érhető el:
C:\Program Files (x86)\Samsung\Samsung DeXSzerk.: Most látom, hogy megoldódott a helyzet, csak elfelejtettem lefrissíteni az oldalt a hozzászólás megírása előtt.
-
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Picur882 #1429 üzenetére
Próbálta már újraindítani?
Telepítés után pedig elvileg az asztalra is kellene ikont csinálnia, meg ha jól emlékszem, az értesítési sávba is berakta magát. Megpróbálhatod csak simán rádugni a laptopra a telefont, hátha arra feléled a DeX is. (A telefon képernyőjén engedélyezni kell a hozzáférést, hogy használható legyen a DeX.) -
adalbert1
veterán
Az S szériánál elérhető már, vagy csak később jön? Ha elérhető, akkor hol kellene keresni? Kerestem az S10e-m beállításai között, de nem találtam, és a topikjában is egy gyors keresésre annyit találtam, hogy a többség még mindig valami 3rd party appal, vagy AOD-val szenved...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged