- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Igazad lehet, most reggelre eltűnt az akadozás mind a két telón
Nekem is rémlik, hogy anno volt már ilyen az elején, (talán 2.5 éve) de az Beta-n volt, amit azért használtam mert akkor még csak ott lehetett elrejteni az állapotsort.Na mindegy, a lényeg, hogy megoldódott, köszi az infót
-
bobace
addikt
Ami nagyon durva az a Facebook app nekem. Régen nem volt ilyen, de most kb 2 percenként merít egy %-ot, már többet eszik mint egy játék.
Nem is jön már ki 2 nap, mert pont 50% körül fogy így egy nap, és utána jön az éjszaka, ami pár % illetve 7% alatt már pikkpakk lemerül, persze elmúlt 2 éves. -
-
-
-
gjoco1
addikt
Kíváncsian várom , hogy ez valóban az utolsó szava a Samunak . ( ? ) Egyszer már temettük és azután mégis meglebegtették az új verzióját a notesznek .
Komoly gondok lehetnek a fejükben , mert ahogy olvasom a hozzászólásokat nagy érvágás lesz a Samunak , mert elég nagy tábora volt / van ennek a telcsinek . Szerintem az egyik legszebb példánya a mobil kínálatnak .
Szerencsére kb. Én is úgy gondolkodom , hogy még szét nem dől marad . Utána ráérek agyalni mi legyen az utód. Remélem még jó két évet tudom használni , talán még egy battery csere is belefér . -
alasoh
aktív tag
Ha ismernél sose írnál ilyet
Szeretnék iPhone-t, de csak mert szeretem a technikát.
De baromira hiányozna, hogy minden apróságot testre lehet szabni launcherrel. (Bár ahogy öregszem kezd múlni az "átszabás" vágy)
Novat használtam többnyire. De most elkezdtem komolyabban ismerkedni így 4 év samsung telefon használat után a gyári launcherrelmert ha a gyári gesztus vezérlést bekapcsolom, nova mellett nagyon laggoltak az animáciok. Ezért néztem meg gyárival.
Nem laggol annyira de megroöccen. Tudom, ilyen az android.
Persze hülye voltam, mert kb 1 hónapja nem volt újrainditva. Tegnap megtörtént a reboot és fellélegzett...
Szóval most egy ideig megint nem röccen meg.
Marad a 120hz kíváncsiság, de a toll nagyon hiányozna.
Tudom S21 Ultra támogatja, de nagyon nehéz lenne beleeröltetni a telefonba gari vesztés nélkülszóval note a nekem való.
Viszont a Note 20 procijáról, annyi rosszat hallottam, hogy annyira már nem is hiányzik a 120 Hz.
"A lényeg, hogy szerintem erre a kérdésre, csak akkor lesz igazi válaszod, ha magad is használod." --> Ott a pont!
Igazad van.kovacs65: köszönöm!
-
gjoco1
addikt
-
F_Gergely
őstag
Mind a két sim LTE-re van állítva, és jelzi is a telefon, de a net a második sim esetén nagyon lassú, sokszor még nem is mérhető olyan lassú. Annó volt erről téma és akkor mintha azt mondták volna, hogy csak az első sim-el használható rendesen a net a második sim nem mert ott gagyi a modem vagy nem tudom.
-
gjoco1
addikt
Nálam tökéletesen működik , mint itt többünknek a kezdetek óta.
Estleg ötletként megnézheted : Beállítások - Alkalmazások - AodNotifity- Engedélyek - Jobbra három kis pötty - Összes [engedély] . Remélem tudtam segíteni . -
gjoco1
addikt
Szerintem vállalható abszolút . Mentettem is a linket , köszi ! Kíváncsi lennék arra , hogy az egy darab kilences ami a szembeötlő eltérés , mit jelent . Szerintem marketing , de elképzelhető , hogy " strapásabb " .
Rendelek is ebből is , hiszen még sacc. 2 évig nem szándékozom cserélni a telcsit. Nincs alternatíva. Ezek az új tepsik szerintem túl vannak árazva . Tökéletes gyári állapotú és az akkum is jól bírja. Szeptemberben lesz két éves. Szóval lehet próbálkozni a fóliákkal. -
-
Teal'C
veterán
-
Sanraith
aktív tag
Ha a "tokot" a kijelző és az ujjad közé helyezted, amikor rögzíted az ujjlenyomatodat, akkor igen. Egyébként nem. A hiba arról szól, hogy a hibásan rögzített ujjlenyomatot (ami valójában a tok lenyomata), valódi ujjlenyomatnak fogadja el a rendszer, ezután pedig a tok használható az ujjad helyett. A cikkek ellenben azt sugallják, hogy bárki egy tokkal fel tudja oldani bármelyik telefont, ami nettó hazugság.
-
norbi93
senior tag
Ezzel próbálkoztam, gyári töltőfejjel, gyári kábellal. Nem tudom milyen interferencia okozhatja, illetve van-e köze az S Pen wireless töltőtekercsének a dologhoz. Az a gyanúm, hogy a többféle tekercset egy készüléken belül (telefontöltő, s pen töltő) nem kezelik le a nagy méretű tekerccsel rendelkező töltők, ezért hülyül meg tőle az S Pen.
-
Roland861010
veterán
-
F_Gergely
őstag
nekem ilyesmi van [link]
nekem teljesen megfelel, olcsóbb is mint a gyári, és nem melegszik a telefon sem.
Gyorstöltés is megy (nyilván nem olyan gyors mint a gyári) de láthatóan gyorsabb mint a normál. Mondjuk nekem valami lebutított csepptöltés kéne, hogy éjszaka szépen lassan feltöltse a telefont. -
domerator
veterán
Érdekes, mert nekem note 8 és frontier van, én is használom a smart lockot, igaz a lift to wake nincs bekapcsolva, de... ha fizetni kell, akkor power gombbal bekapcsolom, írja hogy feloldotta a smart lock, de ujjlenyomattal be tudok lépni a főképernyőre. Ennek szerintem mennie kellene a 10-esen is.
-
TODI1111
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest