- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Használja valaki ezt az alkalmazást? Mik a tapasztalatok? Előre is köszi
https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10/themes/app-aodnotify-notification-light-led-t3957906
-
joker1220
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #7734 üzenetére
Szia! Köszi szépen. Nekem most egy másik telón a liquid crystal van és nagyon elégedett vagyok vele. Jól illeszkedik, jó a fogása. Ennek is ilyen szinátmenetes a hátlapja, azon mondjuk nagyon sokat tompít...
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Az alábbi tokok közül melyiket érdemes venni? Én nem látok túl sok különbséget köztük. Inkább ezek közül valamelyiket vagy a gyárit?
Előre is köszönöm
-
joker1220
őstag
Sziasztok! Hosszas vakarózás (note10 vs s20) után megrendeltem a note 10 et
Egy huawei p20 at vált majd. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket
Üdv
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni hogy sima Note 10 vagy sima S20 legyen.
A Note 10 mellett szól hogy 30k val olcsóbban tudnám megvenni mint az S20 at, viszont kisebb az akku és a tollat ill a hozzá kapcsolódó funkciókat valószínűleg az életbe nem használnám ki.
Az S20 nak nagyobb az akksija, a lekerekített forma picit jobban tetszik, viszont olvastam hogy sokaknak gyorsan merül és többen írták hogy nagyon melegszik, a WQHD felbontás ekkora kijelző méretben szerintem nem észrevehető különbség a HD hoz képest, 120hz sem hoz lázba ha 3x gyorsabban merül le tőle a telefon.
Külföldi teszteket olvasva mindkét telefonnál 9,5 óra kijelző időt hoztak ki átlagra, (S20 nál 60hz -en) igaz azok snapdragon chipesek nem exynos.
Az lenne a kérdésem hogy kinek mennyit bír kb egy feltöltéssel a note 10 általános használat mellett.
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Hegesztés topic
- Milyen házat vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest