- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz golyós #11638 üzenetére
Igen , szerintem is a Google kavar be , de eskü megnézem ,mert nagyon bekavart itt mindent.
Az este még azt megcsináltam , hogy egyenlőre a Névjegyzék szinkronizálást kikapcsoltam . Ma hajnal 3 kor elindultam melózni és most végeztem. Napközben semmi adatkapcsolat a melóm miatt . De holnaptól szabad leszek és megnézegetek mindent.
Azt viszont még tudni szeretném , hogy a vcf. mentést ( aki csinál ) gyaluljam ? Mert hajnalban míg " melegítettem " a Transportert , szétnéztem és négy vcf. mentés volt a telcsin. Ha rendet rakok megcsinálom a Google-ból a vissza pakolást ( előtte törlöm a mostanit a telcsiről ) , ha nincs folyamatos adat , maradnak a névjegyek , ha nincs a telcsin vcf. mentés ? Így már egész amatőr kérdés , de tényleg ilyen még soha nem fordult elő . Nem is értem.........
SD - n volt és nem kavart be soha."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
axlfsi
veterán
válasz golyós #11389 üzenetére
Pontosan úgy van!
Ez olyan képeken jelenik meg, ahol arc található - és egyáltalán nem arra való, mint az object eraser.
Midnegy, ez van, el kell fogadni, hogy a fogyasztói társadalom tagadhatatlanul (nyilván nem a hardverünk nem tudja, hanem szándékosan hagyják ki néha a megnyerő, új featureoket...)
Mindnesetre, emiatt én ugyan nem veszek új Note-ot, mert számtalan app tudja ugyanezt, csak jópofa volt, hogy gyárilag is elérhető lett,...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Probert75
addikt
válasz golyós #11357 üzenetére
Én ezt használtam és nekem is folyton kilőtte bármit csináltam vele. Még ezt is megcsináltam, de csak annyit tett, hogy nem pár nap alatt lőtte ki, hanem kb. havonta 1X. Mivel nem tudtam folyamatos működésre bírni a samsung agresszív akku védelme miatt így töröltem. Nagyon sajnáltam, mert a bal kézre eső hangerő szabályzást kiváltotta gesztusvezérléssel.
-
őstag
válasz golyós #10846 üzenetére
"semmit nem tesz hozzá számonra plusszban" - akkor miért használod másfél éve?
azért kell rádugni, mert a kocsid csak így támogatja, ahogy más is írta ha olyan központi egységed van ami tudja vezeték nélkül akkor azzal úgy megy, de attól még több funkciót nem fogsz tudni elérni.. így neked akkor se érne többet.
(és értelemszerűen a különbség csak a töltés vagy nem töltés lenne..)nekem is van navigáció a kocsiban, de mégis jobba szeretem a waze-t, ezért használom, illetve jobban lehet spotify-ban navigálni mint BT-n keresztül (előre, hátra..)
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
M_AND_Ms
veterán
válasz golyós #10843 üzenetére
"Android autot én használom, bár ép ésszel nem tudom felfogni, hogy mi értelme ha vezetékkel kell csatlakozni az autóhoz."
Bár tény, hogy vezeték nélkül sokkal kényelmesebb és frappánsabb, de hidd el, így vezetékkel is sok értelme van.
Beülsz rádugod és használod menet közben (navigáció, zene, stb) Ha te ezeknek nem látod az értelmét, akkor lehet, nem vagy tagja a célközönségnek, vagy extra felhasználási móddal használod.
Anno a különálló navigációkat is vezetékkel kötöttük az autóhoz a töltés miatt. Ez okból, hosszabb úton a telefonnal is megtesszük ugyanezt. Rövid úton, meg sokkal ritkábban kell navigáció. Olyankor zenére bőven elég a sima Bt, ami ugye vezetékmentesAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
gjoco1
addikt
válasz golyós #10840 üzenetére
Így igaz , amit mutattam valóban a N8-topikból való.
Valójában nem sokat:
-Android Autó
-Bixby cuccok
-Dictionary
-Duo
-Game Launcher
-Googl Play Zene
-Netflix
-SpotfyÉn a GoodLock-ot használom és abból is már csak a LockSart és a Home UP-ot.
2,5 alatt még használtam a Task Cangert - MultiSart.[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
aktív tag
válasz golyós #10810 üzenetére
Mindent maximális felbontásban használok, vagyis amit az eszköz kijelzője tud. Nem szoktam megosztani a mobilinternetet, mert mindegyik eszközömben van beépített LTE vagy 5G modem. Ezeket használom: YouTube, Spotify, HBO GO, stb. Csak mobilinternetet használok minden nap.
Ezekben van korlátlan mobilinternetet tartalmazó SIM kártya: Dell Latitude 5491, Samsung Galaxy Note 10+ 5G, Nokia 8.1Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
gjoco1
addikt
válasz golyós #10818 üzenetére
Ezt nem értem, felül kiválasztod az " összest " és lát mindent , ami a telefon belső tárhelyén van . De választhatod a " Rendszer " -t és akkor csak a rendszeralkalmazásokat látja.
Tehát , akár az egész telefon is lefagyaszthatod.
Valami user error van Nálad."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
aktív tag
válasz golyós #10771 üzenetére
Nekem kb. 150 GB/hónap a mobilinternet adatfogyasztásom. Viszont nekem korlátlan mobilinternetem van 3 db SIM kártyával 3 eszközben (1 eszköz = 1 SIM kártya).
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
francz'70
senior tag
válasz golyós #10316 üzenetére
Még arra nem találok megoldást, hogy ha csinálok egy jegyzetet akkor arra hogyan állítsak be emlékeztetőt. Úgy oké, hogy átalakítom szöveggé és beillesztem emlékeztetőbe, de egyszerűbb lenne a kézírásos jegyzethez beállítani.
Baloldalt a cím mellet a "fülecskére" ráböksz és már ott lesz az opciók között az emlékeztető. Reminderbe meg beállítod. -
-
gjoco1
addikt
válasz golyós #10180 üzenetére
Ez sajnos ( Részedre ) nem gyanú,hanem tényleg nem tudja. De,amit linkeltem szerintem próbáld ki. Én nagyon szeretem,mert szövegesen is kiírja az üzenetet( betű nagysága állítható ) . Sőt Én a kamera köré kitettem az értesítési villogást. Nagyon hasznos.De teheted a kijelző széleire. Alúra-felűre-oldara.......Rengeteg beállítási lehetősége van. Imádom.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz golyós #10168 üzenetére
Képernyőt nem éleszti fel az értesítés. Ha látni szeretnéd,akkor [tedd fel] Én imádom.
Jelzés időtartamát be tudod állítani,sőt sokminden mást is. Ha jól értelmezem a kérdésed."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
őstag
válasz golyós #10098 üzenetére
Miért nem nézed meg az E-mag fiókodban, mit ír a renedeléseidnél a garanciára? Letölthető és Emag vagy mellékelt gyári papír a dobozban vagy valami ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
-
MODERÁTOR
válasz golyós #10071 üzenetére
Van egy olyan app, hogy Filter Provider, első körben próbáld annak törölni az adatait. System app, szóval az app listában be kell kapcsolnod a rendszerappok mutatását.
mod: lassú voltam
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GeoJoe
senior tag
válasz golyós #10071 üzenetére
Csak ezt találtam róla:
"Filter Provider alkalmazásadatainak törlése (Beállítások➡️Alkalamazások➡️⋮➡️Rendszeralkalmazások megjelenítése➡️Filter Provider➡️Tárhely➡️Adatok törlése), majd ezek után nyissátok meg a Fényképezőt és a jobb felső "szűrő" ikonra kattintva hozzatok létre 2db saját szűrőt."
Btw én azt se tudtam h vannak szűrők..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest