-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
VivienR #14717 üzenetére
Ez a térerő kérdés a Samunál már igencsak egy régen lerágott csont
Köztudott, hogy az összes mobilgyártó közül a Samsungnak a legkisebb a SAR értéke (sugárzás testre és fejre) ami sajnos pont a térerőre van hatással, szóval valamit valamiért. Ha ez az ára, én inkább elfogadom, hogy kicsit gyengébb a térerő, de nyilván nem vagyunk egyformák -
gjoco1
addikt
válasz
VivienR #14717 üzenetére
Nóta mellett ( igaz 20 U ) használok egy Redmi note 13 prot , előtte 11 pro t , és összehasonlíthatatlanul jobbak térerőben .
Nálam a 10+ is és a 20 U is szenved . . Korábban a note 8-9 is kínlódott . Valószínűleg a Samu gyengesége . Legalábbis én is ezt tapasztalom / tam . -
Shyciii
veterán
válasz
VivienR #13813 üzenetére
De milyen adatot? Mert programok-hoz, játékokhoz tartozó adathoz tudtommal root kell. Ha pl beállítom a Shizuku-t, ami wireless adb-n keresztül éri el a telefont, akkor a Swift Backup jelzi hogy nincsen root, csak adb-s metódus van, és rögtön jelzi, hogy programokhoz tartozó Data-kat nem lehet menteni.
Esetleg emlékszel, hogy te hogyan csináltad? -
-
francz'70
senior tag
-
gjoco1
addikt
válasz
VivienR #10454 üzenetére
Szerintem nem Mi kapkodtuk el ( bár olyan dolog,ami zavarná alapjaiban a minden napjaim még nem merült fel ) , hanem mint látjuk a tesó telefon használókat is ( S10-S10+ ) elkapkodták a ROM elkészítését. Lesz egy pár dolog ,amit javítaniuk kell. Van néhány alkalmazás , amit nem optimalizáltak a rendszerhez. Várják is ezerrel a visszajelzéseket a fejlesztők. Jöhetnek a javítási/biztonsági frissítések.
SamMobile-n már csepegtetnek hozzá. -
HaliGab23
senior tag
válasz
VivienR #10139 üzenetére
Igen, nagyon jó dolog, hogy hamar felpumpálja a gyorstöltés
Ahogy Memmaao írja a Tab S7-nél (nekem nem a plus van) látszik igazán a különbség.
Egyébként nagyon csalogat az S21 széria.. pedig úgy voltam vele, hogy ez marad, viszont a Tab S7 sok mindent kivált a Note tudásából, így el tudnám engedni a Note-ot, persze fájó szívvel.
Konkrétan elég lenne egy kisebb teló, szóval a sima S21re pályáznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest