- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Hátha valakinek érdekes . Hatalmas [akcióóóóóó] .
-
gjoco1
addikt
válasz
axlfsi #11595 üzenetére
Szia !
Cube ACR 2.2.182 ( semmi mókolás ) most [készítettem] , ahogy olvastam a posztod. -
axlfsi
veterán
Hm, most tűnt fel, hogy egy ideje (valamikor június eleje óta) az amúgy addig tökéletes ACR már hibásan rögzíti a felvételt (szándékosan?)
A beszélgető partnert úgy hallani, hogy közben erős recsegés, sercegest hallani, mint egy régi URH rádión...
Ti is tapasztaljátok?
Megvan már két éve az izraeli SIM kártyám (lehet már nem is használható?), de sosem kellett, mert igazából nekem mindezidáig jó volt az ACR...
Nem akarok újratelepíteni ...
(habár tuti jót tenne a telefonnak, mert amióta megvan, az lassan 2 éve, még egyszer sem volt...).
Ti (akik), mivel rögzítetek most hibátlanul?
-
gjoco1
addikt
válasz
torrrent #11590 üzenetére
Én Nova-t használok KWGT - vel [ezzel] a témával. Nálam is az Edge oldalon vannak a fontos
" gyors gombjaim " . Üzemidőben talán egy picivel többet hoz .
Amúgy máshol az elején többen panaszkodtak az A 11 akkufogyasztására . Kezdetben Nálam is mintha jobban merült volna , de " beállt " mára szépen . Sőt a RAM fogyasztás is kellemesebb.
Megnézem kíváncsiságból Én is azt a LessPhone launchert .Bár szerintem a Nova szabhatóságát nem űbereli semmi . Évekig SS-t és utána Total Launchert használtam , de a Nova az egyik legjobb.
-
torrrent
aktív tag
válasz
Picur882 #11588 üzenetére
Nem!
Más téma: 2 hete használom a LessPhone launchert
tapasztalat nagyon minimális a séma, de nekem majdnem 2X üzemidőt hoz
(Nincs háttérkép semmi csak a fekete valóság) Illetve válthatsz színt, de akkor picit több. És mivel Note 10 oldalt jobbra húzva elérek mindent amit akarok.
Fő képernyőre meg ami a legfontosabb. -
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek érdemes manapság rootolni a telót? A megjelenése óta meg van, hamarosan lejár a gari, szóval elgondolkodtam ad-e annyi pluszt a root, hogy megérje
-
Probert75
addikt
-
Diokhan
addikt
Használ valaki okosórát a telefonhoz?
-
torrrent
aktív tag
Szeged, vértónál telefontorony közelében vagyok. Egész tűrhető 3 as jelzés erősség panelban.
(telekom)
Diokhan: Sajnos lekéstem a választ, de nekem eddig egy napot mindig bírt. Sok net, közepes you tube. Viszont a viber nagyon nagyon szívja úgyhogy azt minimalizáltam. -
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
Bizony! Sajnos nalam a hazban is ennyi... brutalis. Mar gondolkodtam, hogy ki is kapcsolom a GSM-et, amikor otton vagyok, hiszen, akinek kell / akit varok, az ugyis megtalal 6 masik (online) platformon...
Brutalis amugy, jon 5G meg a l0f@asz 2021 vegen es ott tartunk, mint 21 evvel ezelott (sot); meg emlekszem, amikor Biatorbagyon, az unokabattyam pincejeben(!) szar volt a terero es a T kijott es telepitett kulteri antennakat a hazra es vezetekesen lett csatlakoztatva a mobilkeszulek (valamilyen Ericsson volt...), hogy "mukodjon az alagsori iroda" ... eltelt 21 ev es eszak Pest megyeben rosszabb a helyzet, mint valaha. Szep is fejlodes...
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Ti nem tapasztaltátok, hogy megröccen a videó lejátszás mx player vlc youtube kb bárhol a június update óta?
Májusig semmi baj nem volt, vagy egyedül vagyok ezzel?
Wipe cache minden volt már -
Cobrusz
senior tag
Kijelző cserénél nem cserélik az aksit?
Nekem Note 8-9-nél cserélték... -
sziasztok,
lassan 2 éves a telom (10+) és gondolkozom, hogy kicseréltetem az akksit, van valakinek tapasztalata, hogy mennyiért cserélik a samsungba? (csak hivatalos szervizben cseréltetném) -
Diokhan
addikt
-
-
torrrent
aktív tag
Nekem is megvan még. Kizárólag ezt a telefont használom (kisebbik note) több, mint másfél éve, nincsen céges.
Semmi problémám vele, mint ahogyan a többiek is írták nincs oka a cserének. A kamerája is a mai napig megállja a helyét. Ez a megapixel verseny a gyártók között csak parasztvakítás mondom ezt mint fotós. persze van jobb, újabb telefon kicsit jobb rendszerrel, de nekem annyit nem ér meg, hogy kétszer ilyen vastag legyen.
Ilyen szép formát (ami nekem nagyon fontos) nem találok a mai telefonok között. Megint mindegyik átment szappantartó lekerített kinézetbe.
Még esetleg ami a képfrissítésben rejlik az új telókban, de az én szememnek nem jelent pluszt, inkább az aksi lenne miatta minuszba.
Úgyhogy egy jó darabig még mellettem lesz. -
axlfsi
veterán
-
fzboxx
senior tag
válasz
Diokhan #11533 üzenetére
Tökéletesen megértem.
Nekem is ez van, és egy rakat egyéb tok is, de pár óra után mindig vissza térek ehhez.
Számomra ez a TOK.
Szép, a kijelzőt is védi, két kézzel ezt tudom a legbiztonságosabban tartani. (Én)
Egy dolog zavar, hogy autós tartóba szinte lehetetlenség jól rögzíteni. -
Diokhan
addikt
Jó reggelt srácok. Próbálok keresni a plusra clearview tokot, de csak ilyen nagyon nevenincs oldalakon van. Szerintetek honnan tudnék vásárolni úgy, híg, ne kelljen 3 hónapot várni rá?
-
novinyul
veterán
Meg is érkezett a júniusi security patch
-
bbendre
őstag
Én váltottam a Note 10+ -t Note 20U -ra és megbántam. A kijelző a 120Hz jobban néz ki ha görgetsz, de ennyi máskor nem látod. A 108Mpx pedig lassú és sok vele a gond, az 5x zoom sokszor nem talál fokuszt. Az aksit gyorsabban el lehet fogyasztani. Note 10+ forever
-
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #11520 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nem rossz a nyolcas sem, én nagyon szerettem amikor az volt nekem. Viszont a 10-es annyival már tud többet, hogy megéri váltani. El sem tudtam képzelni, hogy hogyan működhet a toll távirányítóként, mégis amikor kipróbáltam, annyira magától értetődő volt, hogy el sem hittem. A jack csatlakozó hiánya nálam az egyetlen negatívum idáig, így a SkullCandy-t a fiókba kellett tenni, vagyis már csak a laptop és XBOX-hoz használom. De tervben van egy BT füles.gjoco köszönöm szépen.
Az új note-ra én is kiváncsi leszek majd. A Note 20 ma volt a kezemben a médiában, nem volt sok különbség a 10-es és az között.És akkor az első kérdésem: Milyen BT fülest ajánlotok hozzá, ami mondjuk nem olyan drága, mint egy Galaxy Buds?
Meghökkentő, hogy milyen drága még mindig a gyári clear view tok...
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11518 üzenetére
Üdv a Klubban !
Nagyon szerethető " kis " vas ez a maga apró hibáit eltekintve ( Én igazán nem találtam ) .
Egy éve lassan , hogy használom és egyszerűen szeretem. Nincs is késztetésem jó ideig a cserén.
Meglátjuk majd az új Notesz mit alakít és persze az ár lesz érdekes. -
Diokhan
addikt
Üdv srácok. Diokhan vagyok, almáról jöttem.
Volt már Note 4-em és Note 8-am korábban, most viszont nagy álmom vált valóra egy Note 10+ készülékkel. Ismerem a rendszert és az S-pent, de ettől függetlenül biztosan lesz kérdésem néha.Kb. egy hete van meg a készülék, első benyomások pedig a következők:
-Üzemidő klasszisokkal jobb, mint az almánál (SE2020 volt előtte)
-Kijelző gyönyörű, nagy, egy kézzel nem tudom használni, férfi létemre nincs túl nagy kezem.
-A rendszer gyors, átlátható, hozzá vagyok már szokva (cégesem egy lajhár A40)
-Google asszisztens klasszisokkal okosabb, mint Siri (ezt magamnak is nagyon nehezen hittem el). Bixby viszont egyszerűen butácska, nem is használom, kikapcsoltam szinte teljesen. Arra nem sikerült egyedül rájönni, hogy ha a BT fülesen nyomok gombot, akkor hogyan lehet beállítani, hogy Google asszisztens induljon el, ne Bixby. Google asszisztenst viszont nagyon szeretem, folyamatos beszélgetéseket folytatok vele a legnagyobb szórakozásom az elmúlt néhán napban
A legkülönbözőbb dolgokat kérek tőle és legtöbbször minden gond nélkül működik a dolog.
Csak néhány példa. Időpontot foglaltam fodrásznál, mondtam google asszisztensnek (továbbiakban G.A.), hogy emlékeztessen, hogy mennem kell fodrászhoz. Megklérdezte, hogy ok, mikor? Mondtam az időpontot, de elsőre azt az időpontot mondtam, amikor már ott kell lennem, így újra kértem G.A.-t, hogy változtassunk rajta. Megkérdezte, hogy ok, mit szeretnék változtatni? Mondtam, hogy az időt egy fél órtával korábbra. Azt felelte, hogy rendben, kész van.
Ezen kívül időjárás, telefonszám, emlékeztető, ébresztő, bármit kérek tőle, hiány és gond nélkül végre tudja hajtani. Nagyon tetszik.
-A toll most már sokkal okosabb, mint a legutóbbi Note-om, a 8-as esetében, de már ott sem volt buta. Nagyon szeretem minden funkcióját.Egyelőre ennyi, köszi, hogy itt lehetek.
U.I.: Üdv gyuri81, köszi, hogy kollágaként köszönthetlek ebben a topikban is.
-
csubííí
senior tag
válasz
MikeWazowski #11515 üzenetére
Köszi! Megvan.
-
axlfsi
veterán
Igazabol vannak mar jo telefonok (pl. nekem tetszik az uj OnePlus is...), de a ceruza miatt, semmire masra nem valtanek, ... majd a kovetkezo Note talan.
-
csubííí
senior tag
Segítsen már valaki. Alsó sarkok átlósan simitásakor nekem most a kereső jön elő. Úgy emlékszem, hogy ez változtatható milyen művelet legyen. Már mindent átnéztem és nem találtam meg a beállítást. Merre találom?
-
-
kovacs65
őstag
Augusztusban lesz két éves. Vágyok ugyan valami újra, de egyszerűen nem találok jobbat.
-
VivienR
tag
Hasonlóan vagyok én is vele. Közelíti a 1.5 évet, remekül teszi a dolgát, akkura sem panaszkodok. Tárhely bőven van benne, mert 512-es. Az előző S7 Edge-el közel 3 évet húztam, ezzel is szerintem elleszek még 1.5 évet biztosan. Max ha úgy érzem lehet csereltetek benne akksit. Remélhetőleg lesz rá lehetőség akkor is... Ahogy most látom, nem hiszem hogy addig lecserelném amíg érkeznek biztonsági frissítések.
A kamerás megoldások nem izgatnak fel, ha fotózáshoz van megfelelő eszközparkom, de már az S7-ről is tudtam A3 méretben nyomtatni, persze nem kell közelről bámulni a képet... Kamerákat leszámítva meg oly kevésnek érzem az ujjításokat. 5G szintén felesleges számomra, ahol néha igazán kellene a net ott meg általában úgy sincs...Minden más általában előre le van töltve.
Mellesleg meg úgy látom hiába a csúcs kategóriás proci, egyenlőre nincs sok értelmes dolog ami kihasználná. Max mellé raknak lassan 4K-s kijelzőt, aztán az haza is vágja a processzor energiatakarékosságát. -
tucsok.
senior tag
Nincsennek már akkora újítások, hogy fél évente cserélni kelljen a mobilt. Szerintem, a 10 plus jól eltalált telefon csak teszi a dolgát és kész. Az én példányom idén augusztusban lesz 1 éves eszemben sincs cserélni.
-
GeoJoe
senior tag
Köszi a válaszokat! Baja valóban nincs, teljesít ahogy kell de a megjelenéskor vettem, nem szoktak ezek nálam ilyen sok időt tölteni
Hátha beletömködik már a tollat egy Fold-ba, majd meglátjuk.
-
novinyul
veterán
válasz
fzboxx #11502 üzenetére
Még az Android 12-t megkapja, aztán már csak a biztonsági frissítések lesznek, de akkor is benne van 2 év még. Még a Note 9 is simán bírja a tempót.
Asszony sem cserélte le az S10-t, még a gari lejárta előtt megy be egy nagy revízióra. Nem is fogjuk eladni, bevált megbízható telefon.
-
fzboxx
senior tag
Nálam is egy éves, de semmi gond vele.
Én is néztem, mire lehetne cserélni, de nem találtam semmit, ami megmozgatott volna.
OS upgrade is van még egyszer, ha jól számolom, tehát az sem szempont...
Jó iparos munka ez a telefon, szerintem. -
novinyul
veterán
válasz
GeoJoe #11498 üzenetére
Hála istennek hogy nincs gond vele. Váltani nem érdemes, ahogy írták még 2 év benne van. Még az 5G hiánya sem okoz gondot, az még vagy 2 év mire normálisan ki lesz építve. A Note 20Ultra meg az Exynos 990 miatt nálam fekete listán van, de még a 2100 sem lett nyerő. Az utolsó Exynos ami jó lett az a 9825, na pont emiatt vettem a Note10 Plus-t(3 hónaposan 128-ba nem tudtam kihagyni) Ráadásul napi használatban szinte nincs is észrevehető különbség a 2 telefon között, ahogy a multimédiás részben sincs olyan hatalmas előnye. Sőt bizonyos esetekben jobb a Note 10 Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stellar Blade
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged