- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10598 üzenetére
Ha navigációs sávot nem használsz, csak gesztussal, akkor a GoodLock-ban használd a NavStar-t. Abban lehet a swipe-oláshoz állítani dolgokat érzékenységet, méretet is ha jól láttam. 1 perc 40-től.
-
F_Gergely
őstag
Lehet csak nekem ujdonsag (valoszinulg igen) de vegre be lehet allitani, hogy dual sim eseten adott nevjegyet melyik sim kartyarol hivja.
Nem tudom ezt a 11es droid hozta-e vagy csak en vagyok olyan bena hogy lassan 2 ev alatt nem fedeztem fel, de nagyon orulok neki -
bcl
senior tag
Ha már UI 3.0 / Android 11
Nekem a frissítés óta a gesztusok (vissza, task list, home gomb) sokszor csak 6.-8. alkalomra működnek. Baromi idegesítő.
OTA frissítettem. Ezeket a gesztusokat már a Note 8 óta használom, kézre állnak, jók, erre most ez van.
Olyan, mintha... nem tudom jobban leírni, jobban ragaszkodna ahhoz, hogy a mozdulat tényleg a képernyő szó szerinti aljáról induljon, nem mondjuk egy mm-rel feljebbről. Ez azért gond, mert a Spigen toknak van egy kb 1-1 mm-es magasított pereme a képernyő alján, és tetején (nyilván, hogy ha pofára esik, legalább ennyit védjen), és nem is tudom a mozdulatot úgy kezdeni. De ez másfél évig nem volt gond...Sőt (és lehet, hogy a kettő gyökere hasonló), a GBoard néha az alsó billentyűket nem érzékeli. Aztán pár másodperc múlva igen. (szóköz, vessző, pont, emoji-billentyű...)
Nem a kijelző romlott el, mert egyébként működik ott is az érintés, és csak a frissítés óta van így.
Más is tapasztalta valamelyiket?
-
gjoco1
addikt
Újabb észrevétel UI 3.0 .
Galériában szerkesztettek már képet 11 - en ?
Előző verziónál , ha szerkesztettem , akkor az eredeti kép maradt, és melltette a szerkesztettet. Most az eredeti nem marad meg , csak a szerkesztett . Nemigazán találok a beállításokban rá megoldást . -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #10572 üzenetére
Ha vaóban a CP melett döntesz , vigyázz mert egy teljes napig ha megoldható ne nyúzd a kijelzőt. De fogják mondani és komolyra kell venni . Utána is még egy két napig " foltos " lesz ,mert párologni fog a zselé Én mindkét telefonomra nyá időben tetettem fel és így is napok teltek el ,mire teljesen kikeményedett . Óvatosan LCD tórlő kendővel símogattam le a kipárolgó matériát.
Szval , csak óvatosan ! -
makoss
veterán
Üdv!
Note 10+ nál milyen 256 GB-os micro SD-t érdemes venni amivel a legjobban együtt tud működni a telefonnal? -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10568 üzenetére
[Köszönöm] szépen !
Jobb alsó sarok nyert.Ott figyelt nyitva a Dex.
-
gjoco1
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Telepítettem a Smart Switch aztali verziót a laptopra ( 1-0-0-16 ) . Szerettem volna csatlakozni,viszont feldobja,hogy zárjam be a Dex-et . Már szinte mindent bezártam,de mindíg sikítozik. Mit csinálok rosszul ? -
Egy csomó téma le van árazva a Galaxy Themes áruházban. A fenti Csak a Hétfő bannerre kell nyomni (ott 150 forintot ír, de ha bemész, mindenre 80-at fog).
-
$atirka
őstag
válasz
gjoco1 #10548 üzenetére
Lehet félre értettél!
A Note 8-9-en nincs kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, Note 9-en én is UV ragacsos üveget használtam, de úgy hallottam ezen nem biztos, hogy menni fog rendesen. Szóval jó lenne ha továbbra is tudnám használni az ujjlenyomatis feloldást, pénzt kidobni az ablakon meg nem szeretnék.
Ha jól értem, akkor Neked megy üvegfóliával a biometrikus ketyere? -
iceQ!
addikt
Első Andorid 11 hiba (számomra):
Konferenciahívás nem működik.10-es androidon ez a funkció szépen működött, most nem. Fontos számomra, mert néha így szoktunk egy pár dolgot megbeszélni utazás közben.
-
válasz
MikeWazowski #10549 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #10542 üzenetére
Konkrétan ezt,amit mutatsz nem isemerem......Az üvegfóliáról eltérőek a tapasztalatok abban a tekintetben,hogy érzékeli/nem érzékeli. Nekem Note 8 -on UV ragasztós volt és érzékelte. Annyi a titka,hogy felrakásnál a zselét erősebben szét kell oszlatni és nem lesz annyira vastag az anyag azon a részen. A hátránya pedig egyértelmű tapasztalatom,hogy a lehajló ívnél irritálja az ujjunkat. Magyarul ott éles .
Úgy adtam el és sokat agyaltam a Note 9 fólia cserénél mit tegyek fel. Átnéztem sok lehetőséget és a MediaMarkt - os [Clear Plex] fóliát tetettem fel. Nem olcsó ,de Nekem bevállt. Így most Note10+-on is ezt használom a kijelzőn és a hátlapon is. Van két lehetőség a választáskor. Van olyan,ami az széleire nem ér rá , illetve , ami a széleire is ráhajlik. Én az utóbbit használom. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Schuler888 #10543 üzenetére
....mondjuk, kíváncsi lennék az okra, hogy miért nem volt jó a 4 ikon egy sorban?
-
MLA
aktív tag
válasz
Schuler888 #10534 üzenetére
Az mindig minimálisan van.
Akkor várok hátha javítják. -
$atirka
őstag
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Schuler888 #10539 üzenetére
Nem változtat mást, csak az ikonok méretét, a számát nem
-
dkovizoli
addikt
válasz
Schuler888 #10539 üzenetére
Akkor legalább nem kell keresnie
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Probert75 #10523 üzenetére
Most így állítottam....eddig jó...(mintha, ezzel a beállítással is letth volna, hogy reggel nem ébresztett).
Most csak 15-30 perccel későbbre állítgattam ébresztést és ügy ment, jól. Kíváncsi leszek, egy egész éjszakai tétlenség után, képes lesz-e felébresztrni.
Meglátjuk -
dkovizoli
addikt
Valaki van sima note 10-en AUT kódon? Most néztem frija szerint arra van frissítés. Esetleg OTA kapott valaki ilyen régión?
-
fzboxx
senior tag
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
Egy Nokia 8.1-re is beállítottam az órát, és minden jól működött.
Véletlenül tűnt fel, hogy telepítette a Samsung Accessory Service rendszer programot is.
Töröltem ennek adatait a note 10-en, utána kezdtem a párosítást elölről.
Így már a note 10 is telepítette ezt a programot, és minden remekül működik ismét.
Nem volt FR a note 10-en.
Ha valaki így jár, akkor ez a javítási módszer.
Még egyszer köszönöm a segítséget mindenkinek! -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Probert75 #10520 üzenetére
Én már mindenhol tiltottam az altatást és engedélyeztem a háttérbel futást. Védettség beállítást még láttam sehol sem.
Ez az app mindig is fent volt ezen a telefonon és működött, ahogy kell neki. A frissítés utáni reggelen meg hagyta, hogy tovább aludjak. Elfelejtett ébreszteni Azóta próbálkozom, de nem sok sikerrel.
-
M_AND_Ms
veterán
A 11-es frissítés után a rádió streames appok (pl XiiaLive, TuneIn) nem tudnak rendesen ébreszteni, különösen ha a telefon épp zárolva van (márpedig, reggel, az ébredésem előtt ez általános állapota neki)
A TuneIn akárhogy is, tökre nem csinál semmit az ébresztés időpontjában, az XiiaLive pedig csak épp nyitott telefonnál hajlandó ébreszteni. (ez utóbbit évek óta használtam így, gond nélkül)Tapasztaltatok hasonló problémát?
-
MLA
aktív tag
Sziasztok
Ma kaptam meg a frissítést.
Az új verzióval szerintetek is nőttek az ikonok méretei?
Azért gondolom, mert a mappákban eddig négy ikon fért el egy sorban, most csak három. Állítható valahol az ikonok mérete, vagy legalább az hogy a mappában ismét négy ikon legyen egymás mellett? -
fzboxx
senior tag
11 frissítés óta nem kapcsolódik a gear S3 a note 10+ -hoz.
Más is tapasztalt ilyet? -
válasz
torrrent #10505 üzenetére
Én általában két évente cserélek. A note 8 nekem jobban tetszett, mint a 10 plus, a kamerája is jobb volt. Nem tudom, milyen lesz a note 21, meg hogy hány féle lesz, de nem hinném, hogy kiadnék 500e forintot telefonra, ami két év után cserés. A note 4 megvolt 3 évig, lehet ez is most marad. Egyelőre még nem lassult annyit, hogy zavarjon. Sőt, most 11 alatt 6 óra SOTnál tartok 23 órája volt töltve és még van 12%
-
francz'70
senior tag
-
torrrent
aktív tag
válasz
gjoco1 #10501 üzenetére
Csatlakozom simán még vállalható két évig. Engem is nagyon irritálnak a lekerekített kávák illetve az új trend a kamera sziget.
Mivel a "kis" Note 10-et M.M -ben vettem megtehetném, hogy váltok mondjuk szolgáltatónál egy s21-re, vagy Note 20 ra, de nem.
Vissza lesz még sírva jó pár év múlva a telefonba rejtett ceruza. -
gjoco1
addikt
Ebben a telefonban bőven benne van még két év ( legalábbis Nekem ),de mi lesz [utána] ?
A foma kialakítása ezeknek a legjobb. A többi az sacc benne lesz gondolom az utódokban is, de Nekem például a lekerekített kávák nem jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest