- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száguldo
aktív tag
A 11 alatt eltüntek a hiváslístából a hívók képei vissza lehet azt valahogyan varázsolni mert a beállításokban nem találok rá lehetőséget, vagy megint veszíttetünk egy funkciót.
-
fzboxx
senior tag
OTA-t nem lehet valahogy kierőszakolni?
Valami System app clear data-val?
Nagyon kíváncsi vagyok a 3.0-ra, de odin-t már nincs kedvem csinálni...
Megöregedtem... -
woreuth
csendes újonc
Sziasztok!
A "kicsi" Note 10 még nem dobta fel OTA-n a frissítést. Nagyon hajt a kíváncsiság és Smart Switch-el tudnám frissíteni. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem.1 : A Smart Switch és az OTA nem ugyanabból a forrásból töltené le a frissítést?
2 : Azzal ha Smart Swtich-el frissítem ugyanúgy megmarad minden adat a telfonon ugye? FR-t kicsit később kapna. -
Probert75
addikt
Sima 10-re is lehet már tölteni az XEH android 11-et Frija-val!
-
Florens
tag
Itt a magyar XEH 10+ra!
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-10-plus/firmware/SM-N975F/XEH/download/N975FXXU6ETLL/1146913/
-
gjoco1
addikt
S10 -re tolják ezerrel a srácok. [kép]
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #10183 üzenetére
Sokáig ezerrel nyomtam a HS gyártást ( lásd "Témázgatunk Témázgatunk ) itt a PH-n ,de ezt amit használsz nem hallottam.
Már tökéletes számomra a gyári Launcher.Örülök,hogy feltudtam kelteni az érdeklődésed. Meglátod szeretni fogod.
-
Schuler888
senior tag
válasz
gjoco1 #10163 üzenetére
Dehogyis. S8 ota (de lehet mar s7edge) nem hasznalok launchert, tobbnyire az ikonok sarkalltak ra mindig is, de a grace samsung experience ui ikonjai(amiket mai napig kulon appal allitgatog be egyenkent) nagyon megfogott, na meg a gyorsasag, igy semmi szuksegem csillivillu korbeforgo szinvaltos launcherekre, 10 eve meno volt, ma mar..
-
gjoco1
addikt
válasz
golyós #10180 üzenetére
Ez sajnos ( Részedre ) nem gyanú,hanem tényleg nem tudja. De,amit linkeltem szerintem próbáld ki. Én nagyon szeretem,mert szövegesen is kiírja az üzenetet( betű nagysága állítható ) . Sőt Én a kamera köré kitettem az értesítési villogást. Nagyon hasznos.De teheted a kijelző széleire. Alúra-felűre-oldara.......Rengeteg beállítási lehetősége van. Imádom.
-
golyós
addikt
válasz
gjoco1 #10178 üzenetére
Köszi!
Egyre inkább az a gyanum, hogy a Samsung nem tudja ezt. Jön az értesítés hangjelzése, ki is rakja AOD-re az ikonját, de nem ébred fel a kijelző.Ha meg akarim nézni, hogy ki írt akkor vagy bekapcsoló gomb megnyom vagy dupla kopp.
De pont ez lenne a lényeg, hogy ne kelljen hozzányúlni.
Nem gondoltam, hogy ez kimaradt a Samukból.
Mate szérián szerettem, egyből láttam az asztalra rakott telefonon, hogy fontos-e vagy ráér az üzenet. -
gjoco1
addikt
válasz
golyós #10168 üzenetére
Képernyőt nem éleszti fel az értesítés. Ha látni szeretnéd,akkor [tedd fel] Én imádom.
Jelzés időtartamát be tudod állítani,sőt sokminden mást is. Ha jól értelmezem a kérdésed. -
gjoco1
addikt
válasz
Memmaao #10174 üzenetére
Igen,valóban tanácstalan vagyok. Több helyen más más a véleménye az usereknek . Szóval egyik énem azt diktálja,hogy FR és frissítés a másik pedig,hogy kiráz a hideg az újra belakástól.
Pedig első telefonom,amin nincs is semmilyen Launcher. S2 óta először SSLauncher,majd a turbózott TotalLauncher volt. Még a N9 en is. Most mivel meguntam a HS "gyártást" direkt nem tettem fel.
Ez igaz......
-
iceQ!
addikt
Akkura visszatérve egy gondolat érjéig:
Ma vitte el a futár a készüléket. Át is álltam A70-es Samura. Ugyan az minden, ugyan annyit nyomkodom a telefont. Nap végére így 50%on áll, tegnap nekem ugyan ekkor már 30% volt a Notin. Akku biztos ennyit romlott az 1 év alatt, mivel ez egy fél éves készülék. De furcsállom, nagyon, hogy ennyit.
Mielőtt valaki kérdezi: A SoT 3 óránál jár.
-
gjoco1
addikt
Friss [hír] . Mi még várakozunk.
-
golyós
addikt
Üdv!
Lezárt képernyőn nem mutatja a telefon az értesítéseket, bármit állítok. AOD ha be van kapcsolva, ha ki van kapcsolva akkor se. Értesítéseknél, lezárt képernyőnél minden be van állítva mégsem mutatja. Hangjelzés van, de ezen kívül semmi. Nem éleszti fel a kijelzőt. Ha nem hallom az értesítést akkor nem is tudom, hogy jött-e valami anélkül, hogy a képernyőt fel nem oldom?
Kitöröltem az arcfelismerést, Huaweinél valamikor az zavart be.
Nem hiszem el, hogy nem tud ilyet a telefon, akkor nem lenne menűje. -
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #10161 üzenetére
De gondolom Launcherrel vagy vértezve ?
Ezen agyalok napok óta,hogy mit tegyek annyira eltérőek a vélemények.
Memmaao akkor ezekszerint próbáljam nélküle ? -
Schuler888
senior tag
válasz
gjoco1 #10160 üzenetére
En orulnek meguszni fr nelkul mert mindent ujra belakni beallitgatni, meg az ikonokat is egyesevel modositgatom
viszont tab S4-gyel egyszer jartam ugy hogy foverzio frissitesnel ment minden a fenebe...kicsit bosszankodtam de semmi fontos nem veszett el, es toredeke dolog van rajta, na ez telonal hatvanyozottan baj lenne
-
gjoco1
addikt
válasz
Memmaao #10157 üzenetére
Jól értelmezem,hogy főverzió váltáskor is mehet rá FR nélkül ? ( mostanában a telefon cserélgetéseimet megúsztam az átmenetet ).
Múltoriban csináltam egy "szavazást" a FB testvér csoportba és 99% a válaszolóknak simán tolják rá.Két szemly adta azt a választ,hogy frissítés után csinálnak FR-t. -
Nekem még smart switch mellett is több óra, mire minden app apró kis dolgát visszaállítom. Én a note 10 plus esetén még egyszer sem csináltam, csak a cache ürítést, az előző fő verzió után sem volt vele gond. Régen minden nagy frissítés után volt FR. Régen nem volt 3 fiam. Akkor volt időm ilyenekre. Most ha nincs baj, inkább hanyagolom.
-
francz'70
senior tag
válasz
F_Gergely #10150 üzenetére
Azért vastagabb se legyen, egy Note-nál tokkal együtt az már féltégla. Led Cover tokot használok a Note10+ on, hát ....nálam ez a határ.
Tény, hogy ezek a kamerasziget megoldások nem valami szépek (gyártótól függetlenül) de muszáj megbarátkozni velük mert most ez a dizájn. Amúgy nyilván szubjektív, de pl. nekem ezen a belinkelt renderen tetszik így feketében, akárcsak az S21U szigete. Mondjuk szvsz pont az az egyedisége, hogy ráhajlik a teló oldalára. -
-
Probert75
addikt
-
HaliGab23
senior tag
válasz
VivienR #10139 üzenetére
Igen, nagyon jó dolog, hogy hamar felpumpálja a gyorstöltés
Ahogy Memmaao írja a Tab S7-nél (nekem nem a plus van) látszik igazán a különbség.
Egyébként nagyon csalogat az S21 széria.. pedig úgy voltam vele, hogy ez marad, viszont a Tab S7 sok mindent kivált a Note tudásából, így el tudnám engedni a Note-ot, persze fájó szívvel.
Konkrétan elég lenne egy kisebb teló, szóval a sima S21re pályáznék. -
iceQ!
addikt
Maximus
ILO-ra kint a 11es droid.
-
KZP
őstag
Telekomos 5G-re még mindig nem műtötte fel senki az AUT romot?
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Joachim21 #10133 üzenetére
Én minden este ráteszem lefekvéskor a 45W-os töltőre és "szupergyors töltés 2.0"-val rajta van reggelig. (Ezt írja ki 45W-os töltőre téve
)
Ez így megy kb. egy éve, semmi negatívum nincs eddig.
Nagyon jó a töltésvezérlése ennek a telónak, nem emlékszem már, de talán az S8nál vagy a Note9nél ennyi idő után akkut cseréltettem, mert ott már érezhető volt a kapacitás csökkenés. -
Joachim21
őstag
válasz
gjoco1 #10132 üzenetére
Nekem is ez a véleményem. Minden este megy töltőre, és minden reggel leveszem. MInd1 hogy az este 40% vagy 80%-on van éppen. Soha nem érzékeltem, hogy károsodott volna ettől bármelyik telefon akkuja is. Sőt, az autóban is egy QI töltőn van, és semmi baja. Nem is vagyok ettől gyomorgörcsös, hogy az akkustatisztika éppen melyik nap hogyan alakult.
-
-
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #10126 üzenetére
Lítiumos aksiknál nincs cseptöltés,
tudomásom szerint.
Volt pár készülékem, mindegyiket úgy töltöttem, ahogy írtad, vagy legalábbis hasonlóan.
20% alá soha nem engedem merülni, nem töltök rá soha sem. Ha feltettem töltőre és bevan kapcsolva a készülék, amikor élérte a 100%-ot leveszem a töltőről. Ha kikapcsolt állapotában rakom töltőre, amit este lefekvéskor szoktam (számomra nem fontos, hogy éjjel elérjenek, aludni szeretnék) , csak felkelés után veszem le. Nekem ez vált be.
Van olyan készülékem vagyis volt, már anyukámnak adtam, ami 5 éves és még mindig jól bírja az akku, ( egy online filmnézés kB.20%- vesz le az aksiból). -
lizakd
tag
Sziasztok! Mitől van az, hogy ha beállítok egy képet háttérnek akkor pár perc múlva "lapoz" a következőre az adott mappában és váltogatja a háttereket. Hogyan tudom bállítani, hogy egy kép legyen fixen és ne váltogassa?
-
gjoco1
addikt
AccuBattery-vel 40-80% között tartottam.Azután nem foglalkoztam vele (meguntam ) . Lemerült-töltöttem akár reggelig. Most próbálom ( engedi az időm ) azt,amit ha jól emlékszem Probert75 is alkalmaz. Merül kb 20%-ra és töltöm max-ra. Utána kihúzom.Szóval nincs csepptöltés. Persze lehet placebó érzés,de mintha tovább bírná ugyanazon felhasználási szokás mellett.
-
iceQ!
addikt
Akkor a céges hozom-viszem szolgáltatás marad. Én BIZTOS nem fogok telefon nélkül lenni 2 hétig
Akku cserélnél csak akkut cserélnek? Olvastam, hogy volt olyan akinek még 1-2 dolgot cseréltek pluszba, gondolom amiatt mert nem tudták megbontani a telót sérülés nélkül. (ez csak feltételezés)
-
A Kökis boltból továbbküldik a szervizbe, ott nem csinálnak semmit, és mivel hetente egyszer jön a futár, ha peched van, ülhet majd 1 hétig is a boltban a telód. Nálam 1 hónapig tartott egy kijelző csere rajtuk keresztül (bár benne volt, hogy egyéni elbírálás alapján történt).
-
iceQ!
addikt
Én speciel 1 éves(új) telót viszem akku cserére. Nem bírja. Gyári hibás vagy sokat tölöttem, nem tudom. FR sem segített nekem. Új korában, belakás után gazdagon bírta az akku.
Más:
KÖKI-s Samsung bolttal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Szervízelés milyen gyorsan megy végbe( fent említett akku csere)?
-
Plebi
senior tag
válasz
gjoco1 #10121 üzenetére
A töltési szokásokban mit változtattál? Akku gondolom azért bír többet mert nem ment annyit a kijelző.
Szeptemberig garis a telefonom, egyik ismerősöm cserélte le egy iPhone 12 Pro Max-ra. S8 után valahogy nem vonzottak be a 300 feletti közel 400k-s új telefonok, mondjuk használtan se vennék ilyen kategóriát, de erről tudom ki használta, mennyire kímélte meg és vigyázott rá.
-
Probert75
addikt
Egy kis energiamegtakarítás a Bixby rutin helymeghatározás automata ki-be kapcsolásával, ha valaki sokat használja a maps-et.
-
Plebi
senior tag
Köszi, akkor már csak meg kell érkeznie a frissítésnek a telekomos változatomra.
Nem szoktam nézegetni, de most még "szűz" kézzel érdekel a valóság.
-
-
Plebi
senior tag
Sziasztok,
S8-ról váltottam, Note 10+-ra, elsőre elég durva a méret különbség, de szokható, sebességben összességében fürgébb, de nem akkora a különbség, hogy emiatt egy S8-at dobni kellene, vannak az S8-nál bőven rosszabb készülékek.
A kérdésem az lenne, hogy a régebbi akkuhasználat diagramm valahogy elérhető? Nagyon hiányzik az utolsó töltés óra eltelt idő, illetve össz. kijelző idő. Napi bontásban jeleníti meg, mint az iOS-es készülékek, ami összesítők nélkül irritáló és nem hasznos, bár iPad legalább mutatja, hogy legutóbb mikor volt teljesen töltve (nap, óra, perc), így onnan meg tudom nézni. (ez itt is adott, de diagrammon)
Nem vagyok üzemidő fetisiszta, de jó vele tisztában lenni, főleg így váltáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest