Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Jose1000
üzenetére
Nem az S8 tudja speciel, hanem a gmail-es naptárad. Onnan szinkronizálja a telefon. Ha nincs benne, akkor importálni kell asztali gépen, böngészőben. Valahogy így csináltam meg még nagyon régen a névnapokat is és az ünnepnapokat is. Én is kaptam ezt a leírást. Azóta így van:
"A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba importálod be a fájlt.
Íme:
- A Naptár webes felületén a "saját naptárak" melletti gombra kattintva létrehoztam egy új naptárat "magyar névnapok" címmel. Ez azért kell, mert eddig is külön volt, így most sem akartam betenni a neveket a fő naptáramba.
- Második lépésként a "más naptárak" melletti gombra kattintva kiválasztottam a naptár importálását. Fájl: nevnap.ics, Naptár: magyar névnapok.
- OK gomb
- Ezután a telefonon bepipáltam a "magyar névnapok" nevű naptárt a szinkronizálandó és megjelenítendő menüpontban (a gyári Naptár alkalmazásban)."
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi