-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Jose1000 #11344 üzenetére
Nem az S8 tudja speciel, hanem a gmail-es naptárad. Onnan szinkronizálja a telefon. Ha nincs benne, akkor importálni kell asztali gépen, böngészőben. Valahogy így csináltam meg még nagyon régen a névnapokat is és az ünnepnapokat is. Én is kaptam ezt a leírást. Azóta így van:
"A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba importálod be a fájlt.
Íme:
- A Naptár webes felületén a "saját naptárak" melletti gombra kattintva létrehoztam egy új naptárat "magyar névnapok" címmel. Ez azért kell, mert eddig is külön volt, így most sem akartam betenni a neveket a fő naptáramba.
- Második lépésként a "más naptárak" melletti gombra kattintva kiválasztottam a naptár importálását. Fájl: nevnap.ics, Naptár: magyar névnapok.
- OK gomb
- Ezután a telefonon bepipáltam a "magyar névnapok" nevű naptárt a szinkronizálandó és megjelenítendő menüpontban (a gyári Naptár alkalmazásban)."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest