Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Jose1000
üzenetére
Nem az S8 tudja speciel, hanem a gmail-es naptárad. Onnan szinkronizálja a telefon. Ha nincs benne, akkor importálni kell asztali gépen, böngészőben. Valahogy így csináltam meg még nagyon régen a névnapokat is és az ünnepnapokat is. Én is kaptam ezt a leírást. Azóta így van:
"A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba importálod be a fájlt.
Íme:
- A Naptár webes felületén a "saját naptárak" melletti gombra kattintva létrehoztam egy új naptárat "magyar névnapok" címmel. Ez azért kell, mert eddig is külön volt, így most sem akartam betenni a neveket a fő naptáramba.
- Második lépésként a "más naptárak" melletti gombra kattintva kiválasztottam a naptár importálását. Fájl: nevnap.ics, Naptár: magyar névnapok.
- OK gomb
- Ezután a telefonon bepipáltam a "magyar névnapok" nevű naptárt a szinkronizálandó és megjelenítendő menüpontban (a gyári Naptár alkalmazásban)."
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi