Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Azt, hogy sok formátumhoz kodec kell azaz nincs hw gyorsítás mindenhol de ez egyáltalán nem zavaró. Játszani azért jó vele mivel kifejezetten tegrára optimalizált játékok gyönyörűek rajta. Zene hallgatás terén szerintem mindig a füles számít, bár ha felteszed majd a telóra a beats audio hangminőség javító programot akkor semmi kifogásod nem lesz vele.
Egy atrix 2 lehet, hogy jobb választás lenne. Anno én is az ár és a kijelző+ méretek miatt döntöttem a 4g mellet. Abban meg nagyon bízok, hogy okt-nov. környékén megjön az ICS és onnan szabad az út a kifogástalan costum JB-hez stb.
Remélem segítettem
-
drzsoo1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged