- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
snapdragon
tag
Sziasztok,ebay-en vettem egy brick-elt atrixot,szerintetek lehet valamit kezdeni ilyen hibával?
(bekapcs+ lefelére,vagy akárhogy kapcsolom be csak ez az üzenet kb 2mp-ig van,aztán ennyi..)rádugom gépre,akkor sincs semmi(másik atrixom megy hibátlanul fastboot-al)
Szóval,ha valakinek van ötlete,vagy ilyesmi meghallgatom. Vagy ez már akkora probléma amit JTAG-elni szoktak?
-
snapdragon
tag
érdekes a helyzet mindenképp,szerintem hamarost kint van.
-
snapdragon
tag
-
snapdragon
tag
ezt meg merjem játszani?
[Screen+Cpu's frenquency restored] -
snapdragon
tag
hát inkább még teszek fel ilyen meg olyan romot,kerneleket stb-ket,lehet radio-t is cserélek,megpróbálok kalibrálni,aztán utána fordulok max az alternatív gyógymódhoz
.de nekem ez a törölközőbe megsütés ismerős xbox360\ps3-ról ,bár ott utána max 1-2 óráig működött a gép.
-
snapdragon
tag
sziasztok! olyan problémám van,hogy a szeretett atrixom érintőjének a felső 1,5cm-es sávjába nem érzékel
nem ejtettem le,vigyáztam rá nagyon mint a hímes tojásra . Több fórumon és videón is találkoztam ezzel a hibajelenséggel,esetleg nincs valakinek ötlete mit lehetne tenni? valamiféle kalibráció kéne?
-
snapdragon
tag
nálam a következő hibák merültek fel:
-ram probléma (ramfix segít)
-ha újraindulás közben bent van a füles ,akkor bármit indítasz el,csak pattogó hang van.
-billentyűzár oldás képernyő néha csak 2xorra indul el.
-egyszer totál elhalt minden,nem reagált semmire,fekete képernyő volt,usb-re rádugtam és újraindult
-akku "furcsa" nagyon... mielőtt nem kalibráltam,kb 10perc alatt merült 40%-ot,kalibrálás után jó lett,de néha nem fokozatosan merül,hanem hirtelen esik.(szuper akkum volt minden romnál)
-kamera crash ,ha váltogatod a felbontást.amúgy szuper gyors,tényleg észrevenni ,hogy két mag dolgozik,nagyon szép munka a motorola részéről,megy az ujjlenyomat-olvasás,dokkolás is jó,böngésző is jó,egyedül ezzel a smart actions dologgal nem vagyok megbékélve,biztos hasznos,de állandóan zaklat,hogy használjam,majd belemerülök mi is ez
-
snapdragon
tag
na én is felraktam,igaz nekem csak 10 perce van fent
sajnos nagyon szaggat, de tetszetős,friss,szép, újdonság
rootolni amúgy már lehet.
-
snapdragon
tag
válasz
wertigo1984 #2902 üzenetére
szerintem is a legjobb a zajszűrése az összes telefon közül ,volt pár duplamikrofonos telefonom(nexus one\desire hd\xperia play),de abszolút meglepődtem első telefonálásnál,hogy ennyire tisztán hallom a másikat.
-
snapdragon
tag
válasz
rum-cajsz #2836 üzenetére
Tegra 250 AP20H(Ventana) soc van az atrixba nem? mert xoom-ba is pl csont ez van,és ez a referencia táblája a google-nek (még nexus7 elött). Aztán toshiba thrive,acer iconia család,sony tablet s,asus transformer. Jó ezek táblák,de ha nagyon akarnák már rég lenne atrixra is.
-
snapdragon
tag
Hát motorolán múlik az egész,driverek tuti vannak ics\jb-hez (pár tegra2-es tábla telefonon már megvalósult),max ilyen speciális perifériákat nehéz összehozni az új rendszerekkel(webtop\biometrikus szenzor\stb)Csak nem érdeke a motorolának mobilszolgáltatóknak és más mobilgyártónak sem,hogy hamar kész legyen minden rom,mert akkor nem vennék az új készülékeket. Nem azt mondom,hogy egyszerű portolni,de most ha azt nézzük,hogy pl xda-n egy vagy max pár ember miket hoz létre,akkor egy gyár miért ne tudná szakembereivel gyorsabban,hamarabb megcsinálni egy új romot...
-
snapdragon
tag
Na RSD lite-al flasheltem a bootloader nyitót. Miútán feltettem,újraindult,és elindult rendesen,bárhányszor indítom újra nincs a "motorola dual core" felíratnál,unlocked szöveg amit pl videókon láttam,vagy olvastam ,hogy unlocked van ha nyitva a bootloader. Mit csinálhatok rosszul? még nekiállok mégegyszer,hátha elsőre nem tetszett neki. Vagy ennek ellenére is nyitva a bootloader?
-
snapdragon
tag
Sziasztok,én is most vettem használtan atrixot,és hát lenne kérdésem.
Szóval alaphelyzetből angliából származik az atrix(t-mobile uk),de elöző gazdája valahogy ráerőszakolt egy 2.2.2-es at&t romot(vagyis ez volt rajta),én motorola software updattel felraktam rá egy gyári uk tmobile-os 2.3.4-es romot(ezt ajánlotta...persze volt egy kis bootloop és be is csináltam ,de ott volt a gugli)
szóval most jelen pillanatba a system version:45.31.2.MB860.T-Mobile.en.GB
Leírás alapján most nekiugranék a bootloader nyitáshoz,recovery felrakáshoz,majd .zip formájú romok felrakásának.
Ahogy nézem XDA-n két féle sbf unlock file van, van az ATT-s és vannak a Orange/Bell/Telestra/Latin America/International users ONLY-ok. [link]én T-mobile UK-ként hova tartozom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest