- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Javítgatják, javítgatják de az akku idő még mindig siralmas és nagyon hajlamos a random rebootra. Most azzal poróbálkoz(ok)nak, hogy lekapcsolnak 1 magot és kevesebb lesz a fogyasztás. Nálam ez 5+ órát jelent azaz 12. órát kibír kb.
Szerk1.: Már elkezdték a XOOM kernelét portolni atrixra és eddig úgy néz ki a dolog, hogy menni fog!
Szerk2: Nemsokára frissítem a rom listámat
-
snapdragon
tag
hát inkább még teszek fel ilyen meg olyan romot,kerneleket stb-ket,lehet radio-t is cserélek,megpróbálok kalibrálni,aztán utána fordulok max az alternatív gyógymódhoz
.de nekem ez a törölközőbe megsütés ismerős xbox360\ps3-ról ,bár ott utána max 1-2 óráig működött a gép.
-
rum-cajsz
őstag
van egy ún. aksi kalibrálás menet, amit több helyen is írnak, de nem tudom, hogy ez veszélytelen-e, mert megkerüli az aksi töltés védelmét.
Ha feltöltöd az aksit, és még a kábelen van a telefon, akkor kirántod belőle az aksit pár másodperc múlva visszateszed, és úgy töltöd még az akkumulátort.
Részletesebben le van írva elég sok fórumban (itt a mobilarénán is), akkor szokták javasolni, ha teljesen meghülyül az aksi kijelzés. -
-
-
Kispósi
aktív tag
Én a következőképpen csináltam:
-Beléptem recoverybe,
-Felraktam a 2.3.4-es webtotop Fruitcaket
-Ezután az ubuntop flashelése. (Ubuntop\Tegra2_UbunTop.v1.1.0.zip)
-restart
-webtop2sd-t telepítése
-Stericson féle Busybox Pro beszerzése
-Busyboxot telepítése a /system/bin illetve a .../webtop2sd mappába is
-ezután a webtop2sd el fog indulni
-Ha nem indul akkor root explorerrel kell valamit módosítani
-ha elindul akkor ott létrehozok egy partíciót (2Gb) és lefuttatom. (eltart 10-15 percig is akár)
-ezután recoveryben flash menupatch és elvileg kész is.Ha nem jön össze akkor a jövő héten segítek 2-3 nap múlva. Most raktam újra a romot, tesztelek pár dolgot azán ismét felteszem én is.
-
nortol
senior tag
Csak egy tanács a jövőre való tekintettel :-)
Máskor még csak véletlenül se vágd bele az angol szöveget a google translate-be vagy bármi más hasonló okosságba, mert ahogy ez a howto is, úgy szinte minden más is csak egy értelmetlen zagyvaság lesz...
Valszeg az eredeti angol még értelmes volt, de mire beírtad már érthetetlen is lett a nagyja :-)
-
Matada2.3
veterán
Ez a megoldás én már sokszor használtam és megy.
De az egyszerűbb módszer:
- feltöltöd ameddig tudod a telót
-kikapcs
- aksi ki
-feldugod a töltőre
-megvárod amíg egy ? jeles aksi ikon fel nem tűnik
- 5 percet vársz
-visszarakod az aksit
-bootKész
(#2688) stbtamas: ide akkor aksi kalibráció is kell
-
kurion
senior tag
"90% Charging Solution
I had the same problem, where my ATRIX would not charge past 90%. Based upon reading the android hackers posts for solutions to this problem I found one that worked for me.
1) Let your battery fall to 0%. (Play a game or something till it shuts itself down)
2) Pull out battery
3) wait 30 seconds put it back in
4) Charge phone from wall mount.DO NOT TURN PHONE ON
5) DO NOT TURN PHONE BACK ON , let it charge while off. Don't press button to check status or anything, just give it enough time fully charge. 5 hours should work.
6) After 5+ hours haveshould elapsed, leaving phone still plugged in, pull out battery
7) After Motorola logo pops up, unplug phone.
8) Put battery back in.
9) Turn on phone. It should now say 100%Seems there is a battery statistic file that your trying to fix. I read about rooting your phone and running battery calibration tools but my phone isn't rooted and I built this solution trying to reproduce the phone receiving a fresh new battery. I honestly don't know if all the steps are required, but its what I did and it worked for me. Good luck."
Szerintetek ez működhet? és ha igen milyen rommal ajánlatos?
Hallottam arról hogy ha lemerül 0%-ra a telefon akkor néha nem tudja tölteni magát és akkor gáz van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest