- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
Kispósi #4148 üzenetére
Na én nekem ez a legfőbb bajom, hogy jönnek ki a basic cyanogenek de semmi PA semmi PAC-MAN semmi Slim Bean, MIUI etc. ezeket nagyon hiányolom akár csak a készítőiket, kellene valahogy xda-n toborozni embereket akit tudnak romot portolni...
(#4149) BallyS16: valami nem hagyja a telefonodat deep sleepbe menni nekem is pont ugyan ez van, esetleg próbálj govenort váltani smartassv2-re.
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Kispósi #4067 üzenetére
Na közben feltettem a cm10.1-et. Eddig annyi hogy a vaku nem müködik illetve voltak gondjaim a play store-ban alakalmazàsok felrakàsàval mert nèhàny csak sokadjàra sikerült (vmi error volt, nem tudta leszedni) illetve a gapps sem volt tökèletes mert az appokat manuàlisan raktam fel (pl YouTube gmail)
-
törölt tag
válasz
Kispósi #3997 üzenetére
Eddig minden funkció, amit használok, megy. Kameráról nem tudok mit mondani, kipróbáltam, ment - de hogy holnap is? Nem tudom, de nem is fáj
A tethering még 1 dolog, amit ki kell majd próbálnom, de ahhoz kell a 3G kártyám - ki kell cserélnem a másikból, és ezt per pill lustaság okán hanyagoltam.
Ja! Quadrant nem indul el.... -
Matada2.3
veterán
válasz
Kispósi #3976 üzenetére
Ahogy Nortol kolléga is írta az akkumulátor ideje egy napot is csak szűkösen bír ki mindennapi használattal, sok a fix és most egy új cpu governort is tettek bele ami csínján bánik az akkuval de nem hat a teljesítményre. Az előlapi kamera megy a flash még nagyon harmatos de alakul. Ha bármi kérdésetek van.akkor nyugodtan kérdezzetek.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Kispósi #3892 üzenetére
Van egy olyan program is a paranoidban, hogy paranoidbackup, ott minden PA beállítást el tudsz menteni
BTW: Nem jött le a telefonom, a rohadék futár szolgálat miatt és jövő héten pedig nyaralok, ezért szét vet az ideg + kijött a következő alpha! és ezt se tudom testselni.
-
nortol
senior tag
válasz
Kispósi #3889 üzenetére
Ha kezd zizis lenni, akkor szerintem mindent wipe-olni kell.
Nem véletlenül kezdett "zizis" lenni...
Pont azért lett zizis, mert sok zizis adat van benne már...Az üzeneteket elötte lemented pl az sms backup programmal, aztán restart és full wipe mindennek...
Vagy használod a zizis oprendszert továbbra is...
Amúgy általában a felhasználói programok tesznek "zizissé" egy androidot, így lehet, hogy a felhasználói szokásaiddal kell kompromisszumokat kötni...
-
Matada2.3
veterán
válasz
Kispósi #3780 üzenetére
Semmi látható progress maximum, hogy gyűjtik be az adatokat bugokat. :/
(#3783) nortol: Igazad van részben, de itt azért nem csak a gapps ludas hanem, pl.: a bluesleep se rendesen megy és a modem másodpercenként többször ki-be kapcsolgat + a 4 fajta atrixon belül is mások az üzemidők
-
nortol
senior tag
válasz
Kispósi #3782 üzenetére
Itt vannak a legfrissebb infók mindig.
Ha meg van frissítés, hidd el, hogy itt is nagyon hamar híre kel...Számomra az akkuidő növelése lenne már csak a friss hír, de ez még odébb van, ahogy nézem, és a topikból azt vettem ki, hogy a gappsal van összefüggésben a rövid akkuidő.
Gapps nélkül az üzemidő látványosan megnő, viszont gapps nélkül az androidos telefon nem ér semmit se... -
Matada2.3
veterán
válasz
Kispósi #3617 üzenetére
Szia, Epinter is elkezdett CM10 alapot készíteni az új kernelre
Az nagyon jól működik alig van benne bug, FPS megy de sajnos a hívásoknál amikor a proxy bekapcsol akkor kikapcsol a mikrofon.. Az akku idő nagyon adja
telkeztük az ujjlenyomat olvasót is tesztelni. Még a képernyő grafikával van egy kis gond + nem tud újra indulni a telefon csak ki tud kapcsolni.
Ha van valami kérdésetek akkor nyugodtan tegyétek föl!
BTW: Ha kész a kernel meg kell válnom ettől a telefontol :/
-
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Kispósi #3221 üzenetére
Tényleg, ez lehet hogy jó ötlet, kernel csere eszembe sem jutott.
Most amúgy végülis a TopSmarts cm7-et raktam fel még tegnap éjszaka nagy kínomban. Az nagyon tuti, egyetlen egy problémát észleltünk, mégpedig a widgeteknél. Pl a go taskmanager widget tökéletesen települt, és ki is lehetett tenni gond nélkül, de pl akármilyen időjárás widgetet töltünk le rá marketből, települ, a telepített alkalmazások listájában is megjelenik, de a widget választónál nem, és nem lehet kitenni...más widgetekkel még nem próbáltuk, ami nem időjárás azt csak a go taskmanagert próbáltuk az ment simán...
Ez mitől lehet? Lehet ezt valahogy orvosolni?
-
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Kispósi #3188 üzenetére
Beállítottam a könyvtárra és a file-ra is. Alul is kell valamit pipálni?
Hol alul?
Én így csináltam:
1. rwxrwxrwx jog a paranoid könyvtárra.
2. rwxrwxrwx jog a properties.conf fájlra
3. reboot
4.észrevettem, hogy 0 a mérete, ezért belemásoltam a backup.conf tartalmát, elmentettem.
5. frissítettem a könyvtárat, és láttam, hogy van ott egy bak fájl. Azt kitöröltem.
6. újraindítottam, és azóta minden jól működik. Viszont én nem állítgattam a paranoid settingsben semmit azóta.Ha váltani akarok a restart után ugyanúgy elvesztem a file tartalmát.
Egyébként ha a lapdockba tettem átváltott. Egy nagy órám volt, a másik lapon stopper a harmadikon visszaszámláló. Ennek kellett lennie?Ha lapdockba teszed a telefon kijelzőjét fogod látni, mivel ez a megoldás csak egy hdmi mirroring.
Én a tabet UI-t szerettem volna beállítani amikor a astatusbar lekerül lentre de ez valahogy nem jött össze.
Aromában a prop mod mit állít? Van standard meg tweaked. PA után options chooser, bluesleepfix, fix permissions. Utána kell wipe-olni?Először legyen normál properties.conf-od, csak utána állítgass szerintem.
Én a tweaked mod-ot telepítettem. a bluesleepfix szerintem már nem kell. És nem kell utána wipe, csak előtte. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Kispósi #3186 üzenetére
hát, neked is csak két dolgot tudok mondani.
AZ egyik, hogy én a könyvtárra is megadtam a full jogot, a másik, hogy ha van bak fájl, akkor azt töröld ki!Íme a tartalma:
###################
# PARANOIDANDROID #
###################
## CONFIGURATION
%rom_dpi_min=120
%rom_dpi_max=240
%rom_default_dpi=240
%rom_default_layout=360
## CONFIGURATION
%hybrid_mode=1
%system_default_layout=0
%user_default_layout=0
%system_default_dpi=0
%user_default_dpi=0
## WORKSPACE PREFERENCES
android.dpi=0
android.layout=0
com.android.systemui.dpi=%rom_default_dpi
com.android.systemui.layout=%rom_default_layout
## SYSTEM PREFERENCES
com.paranoid.preferences.dpi=160
com.paranoid.preferences.layout=600
com.android.chrome.dpi=%rom_default_dpi
com.android.chrome.layout=%rom_default_layout
com.android.contacts.dpi=%rom_default_dpi
com.android.contacts.layout=%rom_default_layout
com.android.settings.dpi=160
com.android.settings.layout=720
com.android.calendar.dpi=160
com.android.calendar.layout=600
com.android.browser.dpi=160
com.android.browser.layout=600
com.android.calculator2.dpi=160
com.android.calculator2.layout=720
com.google.android.gm.dpi=160
com.google.android.gm.layout=720
com.google.android.talk.dpi=200
com.google.android.talk.layout=360
com.google.android.apps.docs.dpi=200
com.google.android.apps.docs.layout=600
## USER PREFERENCES -
tvamos
nagyúr
válasz
Kispósi #2992 üzenetére
En is hasonloan erzek. (Annyi kulonbseggel, hogy viszolygom a fozott ROM-oktol.) Bar azt nem ertem, minek uj telefon, ha jo a GB... de megis... nekem is az a kenyszerkepzetem, hogy kell egy JB-es keszulek.
Azt viszont kivalt kepp nem ertem, ha a notebookokon lehet ujjlenyomat olvaso, miert nincs egy tableten se, es a telefonok kozott is csak a mi Atrixunkon arvalkodik. En nagyon szeretem! Ezt nezze la a buszon valaki! -
kurion
senior tag
válasz
Kispósi #2920 üzenetére
Lehet az a hiba oka hogy én ezt egy 2.3.6-os Nottach Trix romra akarom ráerőszakolni? Busybox hányas verzióját kell telepíteni? (telepítés után a Su nem működik és így a rootexpolert se tudom használni)
a.../webtop2sd a /system/etc/webtop2sd/ -t jelentené? mert oda pedig abszolúte nem engedi telepíteni.Próbálkozok még hátha sikerül valahogy, a válaszodat pedig előre köszönöm.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Kispósi #2829 üzenetére
pont az atrixnál lóg ki a lóláb, hiszen hardveresen 100%osan fel van készítve a jb-re is. A tempójukat látva kicsit szkeptikus vagyok. Ha a motoblur helyett a google alap felületét adnák, amire igy van némi esély, akár sikerülhet is. Ami érdekeség még, hogy a milestone 2 helyett még sehol semmi európában.
-
hito
nagyúr
válasz
Kispósi #2073 üzenetére
Hoppa, sudo-val az elejen valami tortenik!
Ezt irja enter utan:
adas@localhost:/data/home/adas$ sudo apt-get install synaptic
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
You might want to run 'apt-get -f install' to correct these:
The following packages have unmet dependencies.
adduser: Depends: passwd (>= 1:4.0.12) but it is not going to be installed
apt-utils: Depends: libdb4.7 but it is not going to be installed
bsdmainutils: Depends: cpp but it is not going to be installed
dpkg: PreDepends: coreutils (>= 5.93-1) but it is not going to be installed
gtk2-engines-pixbuf: Depends: libgtk2.0-0 (= 2.16.1-0ubuntu2) but 2.16.1-0ubuntu2-mot1 is to be installed
initramfs-tools: Depends: klibc-utils (>= 1.5.9-1) but it is not going to be installed
Depends: cpio but it is not going to be installed
Depends: findutils (>= 4.2.24) but it is not going to be installed
initscripts: Depends: passwd but it is not going to be installed
iproute: Depends: libdb4.6 but it is not going to be installed
libawn-dev: Depends: libgnome2-dev but it is not going to be installed
Depends: libgtk2.0-dev but it is not going to be installed
Depends: libgnome-desktop-dev but it is not going to be installed
Depends: libdbus-glib-1-dev but it is not going to be installed
libc6: Depends: findutils (>= 4.4.0-2ubuntu2) but it is not going to be installed
libgail18: Depends: libgtk2.0-0 (= 2.16.1-0ubuntu2) but 2.16.1-0ubuntu2-mot1 is to be installed
libgcc1: Depends: gcc-4.3-base (= 4.3.3-5ubuntu4) but it is not going to be installed
libgomp1: Depends: gcc-4.3-base (= 4.3.3-5ubuntu4) but it is not going to be installed
libidl0: Depends: cpp but it is not going to be installed
libmpfr1ldbl: Depends: libgmp3c2 (>= 4.2.dfsg-1) but it is not going to be installed
libpam-modules: PreDepends: libdb4.7 but it is not going to be installed
libsasl2-2: Depends: libdb4.6 but it is not going to be installed
Depends: libsasl2-modules (= 2.1.22.dfsg1-23ubuntu3.1~mot1) but it is not going to be installed or
libsasl2-modules-sql (= 2.1.22.dfsg1-23ubuntu3.1~mot1) but it is not going to be installed or
libsasl2-modules-gssapi-heimdal (= 2.1.22.dfsg1-23ubuntu3.1~mot1) but it is not going to be installed or
libsasl2-modules-kerberos-heimdal (= 2.1.22.dfsg1-23ubuntu3.1~mot1) but it is not installable
libstdc++6: Depends: gcc-4.3-base (= 4.3.3-5ubuntu4) but it is not going to be installed
libuuid1: Depends: passwd but it is not going to be installed
Recommends: uuid-runtime but it is not going to be installed
logrotate: Depends: cron or
anacron but it is not going to be installed or
fcron but it is not going to be installed
lxde: Depends: lxappearance (>= 0.2) but it is not going to be installed
Recommends: gdm but it is not going to be installed
perl: Depends: libdb4.6 but it is not going to be installed
python2.6: Depends: libdb4.7 but it is not going to be installed
ubuntu-keyring: Depends: gnupg (>= 1.0.6-4) but it is not going to be installed
ubuntu-minimal: Depends: gnupg but it is not going to be installed
Depends: iputils-ping but it is not going to be installed
Depends: passwd but it is not going to be installed
ucf: Depends: coreutils (>= 5.91) but it is not going to be installed
x11-xkb-utils: Depends: cpp but it is not going to be installed
x11-xserver-utils: Depends: cpp but it is not going to be installed
xinit: Depends: cpp but it is not going to be installed
E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).
adas@localhost:/data/home/adas$ -
hito
nagyúr
válasz
Kispósi #2069 üzenetére
Nincs fenn sajnos. 3 uj ikonnal lettem gazdagabb: leafpad, lxterminal, linux. Ha megnyitom az lxterminalt sem tudok sokmindent kezdeni, mert ugy latom nincs root jogom.
Ugyhogy a kerdes nyitott: hogy tudok telepiteni alkalmazasokat, vagy hogy tudom telepiteni a synaptic nevezetu alkalmazast?
-
hito
nagyúr
válasz
Kispósi #2066 üzenetére
Persze, itt a leiras. Mar csak azt nem tudom, hogy hogy tudok ra alkalmazasokat varazsolni
-
tvamos
nagyúr
válasz
Kispósi #1852 üzenetére
Ennyi mondjuk belefer a gyartok +/-10%-os igazmondasi faktorjaba, szerintem. Nekem valami 1910-et... de amikor megvettem, szerintem valahol 1820-rol indult.
Na... ma csucsot dontott a keszulek, mert 2 ora navigalas utan kifekudt az aksi. Mondjuk az igaz, hogy GPS, meg csuma fenyero is jatszott... megjohetne mar a kinai aksi... meg szerencse, hogy mar ki volt tablazva, ahova mentem. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Kispósi #1725 üzenetére
nem, a könyvtáron belüli hely jó, bár nekem furcsa ez a könyvtárnév.
Nekem is az van fenn, amit balage25 kollega linkelt.De szerintem nagyon valószínű, hogy abból a recoveryből tudod visszatenni, amivel kimentetted. Sajnos ennél többet nem nagyon tudok én magam se. Utoljára február végén foglalkoztam ilyesmivel.
Viszont ha csak az osh partíciót akard feltenni, nem lenne elég, a gyári webtop.zip-et flesselni recoveryben?
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Kispósi #1691 üzenetére
Hát csak nem jött össze tegnap. Kezdjük az elején. Van egy 4gb-os FAT32 SD karim. A partíciót webtop2sd-ben csináljam rá vagy windowsban?
Még amit észrevettem: A diagnosztika fülben a busyboknál N volt. Át kell esetleg másolni az /etc/webtop2sd mappába? (olvastam ilyet)
-
-
premete
veterán
válasz
Kispósi #1424 üzenetére
1300 Mhz-en minden vsel értéket kb. 100-zal csökkenthetsz, de ezt telefonja válogatja, mennyit bír el; tehát a fogyasztás 1300 Mhz-en még mindig a gyári 1000 Mhz fogyasztása felett lesz. Nem tudom, hogy mihez nem elég a 2x1000 Mhz, azt leszámítva, hogy 2x1300 Mhz-en Antutu szerint már gyorsabb az SGS2-nél és a Note-nál is.
Egyébként a 1300-at még szereti, de 1450-en már melegszik a cuccos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8GB Green
- iPhone 14 pro 128 GB kártyafüggetlen
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest