- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Az Atrixnal olcsobb, es jobb is. (Meg az osszes eddig altalam birtokolt Androidos telefonnal.)
Ami popec, az a GPS, nem hagy ott, nem hiszteriazik, nem allitodik el a compass orankent, nem kell hekkelgetni, a gyari, feltelepitett alkalmazas tokeletes. (Kiveve, hogy nem tud kerekparos navigaciot.)
De vannak hisztik, amiket nem szeret, olvasd el a topic-jaban. A 620 topicban kuzdunk paran.
Hasznalok egy Nexus 7-et, azon a JB nagyon tetszik, telefonban patent lehet a Nexus. Csak szerintem nagy. -
tvamos
nagyúr
620-am van, es marad is, legalabb februarig.
Konkretan a bankos alkalmazas jut most az eszembe.
De amugy rendes file kezelot sem talaltam, ami van is fizetos.
Mint ahogy a jatekok nagyresze is.Ha viszont fizetos, akkor legalabb menne patentul!
De meg csak az sem feltetlen van ugy, hogy minden 100-as.Persze, nekem nehez megfelelni, ez tagadhatatlan...
-
Tomacko
őstag
CM 7.2 az stabil történet..én az MROM-t használtam rajta mindig, szinte probléma mentes volt vele minden napom ebbe a 4 hónapba. Nagyon jó kis beállításai vannak a romnak és szépre sikerült. Ugyanakkor a memória kezelése is barátságos, akku időben pedig csillagos 5-s adok neki, mert ha csak telefonnak használtam és napi 2 órákat telefonáltam átlag akkor elment majdnem 4 napot is. De aztán a lányom kezébe került és bizony a játékok izzasztják a gépet..... így is el volt rajta bő 4 órát is elosztva egésznapra a kijelző használatot játékokkal, kis wifivel.
-
kurion
senior tag
-
nortol
senior tag
"Gyors, stabil, akkukímélő legyen. Valami javaslat esetleg?"
A gyári romra gondoltál már?
Rootolni kell és kiszedni a felesleget.Ha már gondoltál a gyárira, akkor még mellé a cm 7.2-őt ajánlanám én, persze más mást ajánl majd :-)
De szerintem a gyárit lakjad csak be nyugodtan elsőre...
-
Kispósi
aktív tag
terminálban ha beírod a köv parancsot: setxkbmap hu akkor átvált magyarra. Lesznek ékezetes betűk úgy mint most. L mellett éáű stb. Ha tudod mi hol van akkor nem gond. néha azért keresek pár karaktert ha magyarra van állítva. Pendrive-ot mg nem próbáltam. Majd megnézem csak most épp nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest