- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Az Atrixnal olcsobb, es jobb is. (Meg az osszes eddig altalam birtokolt Androidos telefonnal.)
Ami popec, az a GPS, nem hagy ott, nem hiszteriazik, nem allitodik el a compass orankent, nem kell hekkelgetni, a gyari, feltelepitett alkalmazas tokeletes. (Kiveve, hogy nem tud kerekparos navigaciot.)
De vannak hisztik, amiket nem szeret, olvasd el a topic-jaban. A 620 topicban kuzdunk paran.
Hasznalok egy Nexus 7-et, azon a JB nagyon tetszik, telefonban patent lehet a Nexus. Csak szerintem nagy. -
tvamos
nagyúr
620-am van, es marad is, legalabb februarig.
Konkretan a bankos alkalmazas jut most az eszembe.
De amugy rendes file kezelot sem talaltam, ami van is fizetos.
Mint ahogy a jatekok nagyresze is.Ha viszont fizetos, akkor legalabb menne patentul!
De meg csak az sem feltetlen van ugy, hogy minden 100-as.Persze, nekem nehez megfelelni, ez tagadhatatlan...
-
Tomacko
őstag
CM 7.2 az stabil történet..én az MROM-t használtam rajta mindig, szinte probléma mentes volt vele minden napom ebbe a 4 hónapba. Nagyon jó kis beállításai vannak a romnak és szépre sikerült. Ugyanakkor a memória kezelése is barátságos, akku időben pedig csillagos 5-s adok neki, mert ha csak telefonnak használtam és napi 2 órákat telefonáltam átlag akkor elment majdnem 4 napot is. De aztán a lányom kezébe került és bizony a játékok izzasztják a gépet..... így is el volt rajta bő 4 órát is elosztva egésznapra a kijelző használatot játékokkal, kis wifivel.
-
kurion
senior tag
-
nortol
senior tag
"Gyors, stabil, akkukímélő legyen. Valami javaslat esetleg?"
A gyári romra gondoltál már?
Rootolni kell és kiszedni a felesleget.Ha már gondoltál a gyárira, akkor még mellé a cm 7.2-őt ajánlanám én, persze más mást ajánl majd :-)
De szerintem a gyárit lakjad csak be nyugodtan elsőre...
-
Kispósi
aktív tag
terminálban ha beírod a köv parancsot: setxkbmap hu akkor átvált magyarra. Lesznek ékezetes betűk úgy mint most. L mellett éáű stb. Ha tudod mi hol van akkor nem gond. néha azért keresek pár karaktert ha magyarra van állítva. Pendrive-ot mg nem próbáltam. Majd megnézem csak most épp nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Synology NAS
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Opel topik