- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Nekem még garanciális digi csere előtt volt párszor, amellett, hogy nem érzékelt egy sávban, néha föl se tudtam oldani a záróképernyőt csak többszöri próbálkozásra, ez talán a rossz digitizer kábel érintkezése miatt lehetett vagy más zavarta a kábelt ( valahol a bekapcsológombnál).
-
törölt tag
AT&T szinte mind, ami 50-60 USD között van. Erre jön (ártól függően) "customs clearance" + szállítás, olyan 120 USD körül áll meg. + függetlenítés (ha az AT&T-től nem szerzel unlock kódot) + digi csere. Hidd el, néztem eleget, mikor alaplapot kerestem, de nem nagyon volt "tuti" vétel - a jobbak/szebbek simán 150 USD körül kelnek el. De ez csak az elmúlt 2 hónap...
-
-
nortol
senior tag
Finally got my phone working.
My problem was with the latest update (4.5.145)and trying to go back to 4.5.141. From Moto website" You cannot downgrade back to original software 4.5.141 after this update".
I read in a post somewhere that if you go into recovery and mount the phone as usb storage you can get access to the internal storage.
I copied Nottach Trix 1.2.9 zip to the internal storage and flashed that through recovery.
Phone booted right up into Nottach Trix and no more boot-loop.Lehet, hogy az eredeti motorolás androidtól el kell, hogy köszönj, de legalább lesz egy jó alternatív rom a telefonon.
-
nortol
senior tag
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok,
Megjött az atrixom
keretet is cseréltek rajta meg digitizert is, minden rendben van vele és már rá is tettem a legújabb zárt alphát ami csak úgy hasít a telefonon
csak egy a baj, hogy valamiért elvesztettem a mobil részét a telefonnak, és a vpn beállítás se segít.
-
Matada2.3
veterán
Szia,
Nem tudom, hogy neked a hosszú táv mivel függ össze
de ha nem az akku idővel a front kamerával és a HDMI-vel akkor ezt ajánlom az új kernellel (xda-s hsz.-ben ott van a kernel is) vagy esetleg ezt (gyári moto launcher de ugyan azok a hibák ment az előbbiben), de ha neked nem ez a tuti akkor ajánlom neked ezt (2.3.7) adw launcherrel.
(#3802) Tomacko: Köszönöm a bizalmat.
-
Tomacko
őstag
gyári ICS-re hajazó nincs ami jó lenne, az ICS romokkal le álltak. Viszont van stabilan jól használható JB 4.2.
Innen szedtem le én, Epinter romjai nagyon jók, de várj meg még 2-3 hsz-t a "profiktól" is, én 3-4 hete hajtom csak a tlefont.Matada pedig összefoglalt sok mindent szinte mindegyik létező ROM-ról, innen érdemes elindulni, kötelező olvasmány.
-
Tomacko
őstag
25ezerért vettem, nem egészen 1 hónapja, azóta vagyok itt veletek is
De az tény, hogy 25ezerért a ház eléggé strapás, nincs fólia rajta, mondjuk hajszálkarc sem sok található ennek ellenére. Szóval látszik rajta, hogy 2011 év elején került forgalomba és használták sokat. Amit kaptam hozzá az a töltő+dokkoló HDMI kábellel, adatkábel, se füles se egyéb más kiegészítők.
Szóval erősen nem mind1 milyen az állapota, mit kapsz hozzá és gondolom a garancia sem utolsó. Vagy esetleg ezen dolgok függvényében érdemes beárazni is ha valaki eladná. Volt egy ZTE Grand X IN telefonom még az év végén egészen márciusig, na ez lehet, hogy öregebb meg nincs rá hivatalos ICS stb., DE nem cserélném vissza a GXI-re ez is tény
És van egy SOny Xperia S is, de egetrengető különbség nincs avval se használatban, a kijelzőt leszámítva persze.
Antutu meg egyéb e-pénisz mérőket én hanyagolom -
tvamos
nagyúr
Az en tapasztalatom szerint kell 8-10 toltes-kisutes ciklus, hogy elerje a teljes kapacitasat az aksi.
Azt mondanam, hogy ha az eredeti gyari aksi, akkor ne aggodj!
En is azok koze tartozom, akinek megy a kijelzo egy nap 4-5 orat, es otthon is, meg a melohelyen is tolton van. Nekem ne merulgessen le! Ennyi... Utalom, ha hazafele feluton lemerul a vonaton. -
nortol
senior tag
Én rendes használatról beszéltem, mikor 3 napot mondtam :-)
Persze a rendes használat mindenkinek mást mond :-)
Van akinek azt jelenti, hogy reggeltől estig nyomja a 3d-s játékokat, és közben töltőn van de így is lemerül estére :-)Én most magamról beszéltem, aki telefonálgat is, ha kell netezik is egy picit, vagyis simán csak használja a kütyüt...
Így töltöm 3-4 naponként. -
nortol
senior tag
-
rum-cajsz
őstag
Ugyanolyan lesz a Te szempontodból. Egyedül a bootloader nem frissül, ami téged nem kell érdekeljen.
Idézek az XDA fórumából, aminek olvasását erősen tanácsolom Neked is:
"YOU COULD ALSO STOP USING SBF ALL TOGETHER. ITS NOT SAFE. RSD/SBF IS FOR INTERNAL CARRIER/MOTO USE. IT WAS NEVER MEANT FOR ANYONE TO EVER DOWNGRADE. PUT DOWN THE FLASE AND PRAISE THE SAFE METHODS."
[WARNING] Don't Hard Brick Your Atrix! Look Here.
Az SBF telepítés senkinek sem biztonságos, Én nem javaslom senkinek! Ha megcsinálod sikeresen is az egyik flesselést, semmi nem garantálja, hogy a következő is sikeres lesz!
-
Imdre
aktív tag
Nem próbáltam, de premete írásából az derül ki, hogy csak a 2.3.6-os romot tolhatod fel. Az amit linkeltem 2.3.6-os az jó (legalábbis a fájlnév alapján ez a legújabb at&t-s rom).
rum-cajsz egyébként azért javasolta azt a módszert, mert ha sbf-ből csinálod és valami közbejön, akkor kuka a telefon....rum-cajsz: passz.... Nem próbáltam/néztem utána, mert én a Retail verzióról váltottam Nottachtrix-ra, így ezt a kört nem kellett lefutnom. Csak jeleztem premete megjegyzését, nehogy gondja legyen belőle. De premete a mestere ennek, csak Ő elvan már az Atrix 2-vel
Egyébként valószínűsítem, hogy úgy megy, ahogy leírtad...
-
Imdre
aktív tag
-
Imdre
aktív tag
Itt a 2.3.6-os, itt, pedig a 2.3.4-es at&t-s sbf.
Igen RSD Lite-al kell felrakni. Nem pont úgy, mint Defy-n, de hasonló a menete.Szerk.: a 2.3.4-es valóban a Retail verzió a fájlnév alapján! Nézd meg XDA-n...
N.E.R.O: bátran ajánlom rum-cajsz és premete leírásait, azokkal simán menni fog. De előtte még próbáld ki, amit rum-cajsz javasolt...
-
RAiN91
őstag
Honnan tudom beszerezni a gyári AT&T-s sbf-eket? Utolsó 2 érdekelne, de amit xda-n linkeltek, nem tudom letölteni. Ez melyik? Mert a mappa nevében van ATT, a fájl nevében meg EU, AT&T-s telóra pedig nem szeretnék EU-sat rakni.
És akkor biztos, hogy a mostani ROM-ra RSD-val rátolhatom a korábbi AT&T-set, vagy ugyan azt, ami most van? (4.5.141.MB860.ATT.en.US) -
-
RAiN91
őstag
És olyan downgrade-t lehet csinálni, hogy 2.3.6 official-ról 2.3.4-re? Szerintem nem túl gyors a legújabb, sokat gondolkozik a menükbe lépkedéskor, Defy-n nem volt ilyen (igaz, hogy ott főzött ROM-volt, de nem bírom elhinni, hogy ne lenne gyorsabb valamelyik gyári ROM-al mint egy defy)
-
tvamos
nagyúr
Egy kicsit szokni kell az ujlenyomat olvasot. Nekem jobban bejon. (Foleg bicajon, meg idegesitett, hogy a vonaton barki lathatja, amikor beirom...) /* Tudom, ezt mar leirtam. */
Mas: Valaki probalt mar olcso kinai USB-s utolagosan monitorra applikalhato touch sensort venni, es illeszteni az Atrixhoz? PC-re lattam mar ilyet, meg Youtube videot is rola, de... az Atrixra lenne SMART...
-
premete
veterán
Ez a legjobb Atrix 4G akku ár=érték arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest