- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
-
tvamos
nagyúr
válasz
#41180928 #4021 üzenetére
Koszi! Feltettem a GPS Status & Toolbox -ot, es ma jol viselkedett a GPS.
Az volt a legerdekesebb, hogy mig a Sportstracker jol mutatta a poziciot, a Google Maps es a navigator teljesen rossz helyre rakott bennunket, ugy meg nem lehet navigalni. (Termeszetesen ugyan akkor, ugyan azon a telefonon...) -
RAiN91
őstag
válasz
#41180928 #4015 üzenetére
Pedig annyi, amennyit írtam
Konkrét példa, telefon 40$, szállítás 20$, áfa+vám 16$. Ez így kb. 17e Ft. Függetlenítés ebay-en elég olcsó 4-5$. Töltőt is lehet hozzá venni 1-2 ezer forintért, persze nem a sajátját. Digitizer eredeti van ebay uk-n, használtan, minőségét lehet választani, 5-10e Ft, de tapasztalat, hogy az 5e Ft-s is szép szokott lenni.
Nézd majd meg, nagyon gyorsan el fognak ezek kelni, mert Atrix ennyiért jó vétel. Ha a hátlap karcos, nem gond, azt is lehet venni, de én nem vagyok allergiás a karcokra, pár év múlva úgy is kukába lesz a telefon.. -
nortol
senior tag
válasz
#41180928 #3977 üzenetére
A több magot csak a frissebb kernelek kezelik. Ennyi az egész. És én sem vagyok meggyőződve már, hogy ez ennyire fontos, főleg, hogy a minap olvastam egy cikket, hogy a voda kiadott egy 1 magos telefont 15.000 Ft-ért, és már azon is vagy ICS vagy Jb fut...
Márpedig a jelenlegi helyzet az, hogy az xda-s developerek igaz, hogy nagyot alkottak azzal, hogy új kernelt barkácsoltak össze az atrix 4g alá, de az akkumulátor idő kicsinysége gyakorlatilag nem teszi lehetővé azt, hogy az ember a mindennapokban nyugodtan használhassa arra a telefont, amire azt ki is találták.
Nekem most cm7.2 van fennt és átlaghasználom a telefont, így 2-3 naponta kell töltőre tennem.
A másfél 2 nappal még kompromisszumot tudnék tenni, de jelenleg szerencsés esetben reggeltől estig elég az akkuidő az új kernellel. Egy napot nem lehet kihagyni töltés nélkül, ez pedig már nagyon kényelmetlen tud lenni.2.99-es Paranoid Android-ot: egy linket tudnál nekem adni? Kipróbálnám én is...
-
-
Tomacko
őstag
válasz
#41180928 #3927 üzenetére
Be tudod nekem linkelni őket? Mert ha magam kell meg keressem akkor azt hiszem, sose találom meg őket. Tegnap olyan helyen voltam éjjel ahol keresni kell a térerőt sok mindennel.....de egy ócska régiséggel éveken át nem volt bajom ott, legalábbis mindig fent volt 1-2 csíknyit a hálózaton. Na tegnap az Atrix egész éjjel el volt hasalva sajnos. Szóval kipróbálnék néhányat én is, meg gondolom a wifi erősség is ezen a rádiós részeken múlhat, abból se túl erős de az nem is annyira érdekes. Meg ha nem gond akkor a felrakásukról is írhatnál pár sort, egy analfabétának(nekem)
Matada, köszi a gyors ismertetőt az újításokról, a rádiós blokkodnak meg azt üzenném, hogy "felkeresem" ha nem szedi össze magát
-
hatpersze
tag
válasz
#41180928 #3897 üzenetére
A bb csere utan en swipe-oltam mindent (a dalvic cache se maradt ki...)
Mas: a telefont egyelore eredeti angol nyelvu droiddal szeretnem hasznalni, egeszen szimpatikus, nem erzem hianyat semminek (most meg) a Magyar billentyuzeten kivul. Van ra lehetoseg, hogy mondjuk a swype-ot meggyozzem a magyarositasrol? Akarmit probaltam eddig sehogy nem jott ossze, de persze lehet hogy elsiklottam valami felett...
-
ADP10
aktív tag
válasz
#41180928 #3871 üzenetére
Zsír.
Akkor tudsz nekem abban segíteni, hogy mi a teendőm, ha feltettem a NottachTrix 2.3.0-s romot, és azzal jött az UbunTop 1.1.0 is.
Viszonylag egyértelmű a webtop2sd, de azért egy gyors leírást nagyon megköszönnék, hogy mi a teendő első indítás (és életem első webtopozása előtt).Végigtolom a webtop2sd-t, partícionálja az sd-t és átrakja a webtopot, majd beteszem a dokkolóba és indul? Vagy van még valami teendő? webtop2sd-ben kell valamire figyelni, kell valami extra beállítás?
Előre is nagyon köszönöm a segítséged! -
RAiN91
őstag
válasz
#41180928 #3829 üzenetére
Nekem is volt egy wifi erroros Atrixom tavaly, én tettem tönkre, függetlenítettem. Ha jól tudom EU-s atrix volt, és ATT-s cuccal függetlenítettem, sikeresen, és utána lett rossz. (vagy előtte is rossz volt csak nem vettem észre). Sok mindent megpróbáltam, de aztán túladtam rajta.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
#41180928 #3823 üzenetére
Wifi problémát orvosolhatja a routeren a csatorna változtatás, vagy a telefonon a csatorna helyes beállítás.
(Ne feledd, hogy neked amerikai telefonod van, a router meg európai. Lehet, hogy olyan csatornán akar a telefon csatlakozni, ahol valójában instabil/gyenge a jel. De ez függ a romtól is, ahogy matada is írja. ) -
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3823 üzenetére
Kitartás... egy régi sony ericssont verek már egy ideje és hiányzik már nagyon az "okosság" a telefonból
+ A GS2-m aksija halott és a wifi/bt is halott benne most antenna és aksi cserére várok, hátha jó lesz minden(remélhetőleg a wifi/bt nem alaplap hiba)
Én olvastam efféle hibáról (mint mondtam rossz SBF okozza) meg régi OC kernel ami túl nagy feszültséget adott a wifi chipnek és az meg kiégett emiatt. Megoldás nincs rá. Alaplap csere.
-
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3821 üzenetére
Sokaknak volt wifi problémája rossz SBF miatt, úgy látszik te ez egész rendszer jó alapra helyezésével orvosoltad a problémát
(a loop és a wipe azért kellett mert akkor látszik belenyúltak a rendszerbe) Hát az Atrixom egy hete szervizbe van, többet nem tudok még 1 hét és majd fölhívom őket, hogy mi van, ha hamarabb ők hívnak h kész akkor az lenne a legjobb.
Szerk.: Nemsokára jön ki a következő alpha, most nagyon rajta vannak a rendszer optimalizáláson
-
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3771 üzenetére
Nem emékeztem pontosan, hogy melyik kell, meg elvileg van a BELL atrix amit alapból minden brickel és bármikor lehetnek szövődmények.
BTW: miért akarod ennyire rátenni az sbf-et? Ha dobozostul kaptad a telefonodat ott nézd meg hogy melyik régióhoz készült. Pl.: nekem PL,HR,HU,CZ ha neked is akkor rá teheted elvileg azt amit itt linkeltem.
-
törölt tag
válasz
#41180928 #3736 üzenetére
HDMI -> VGA még nincs, viszont még fent van a Nottachtrix 2.3
Eddig ey rejtélyes újrainduláson kívül más baja még nem volt, widget sem tűnt el.
Az egyetlen "gondom" vele az, hogy a kedvenc clock jb-m nem méretezhető át, így nem középen van, hanem kissé oldalt. Persze az oszlopok számát, ha növelhetném... de nem
Amúgy biztos perverz vagyok, de nekem tetszik a Motorola felület, Defy+omon is azt használom.
Átlag -10 mV / 10 perc esés idle üzemben, mikor csak edge megy meg sync 15 percenként. -
válasz
#41180928 #3728 üzenetére
Én még nem futtattam a V6 scriptet, de ennek ellenére törlődik a widget minden újraindításkor. Ezen kívül nem tapasztaltam hibát. Kipróbáltam sok romot, de a nottach a legjobb. Hangminőségben, ha ki van hangosítva verhetetlen, az ubuntop is integrálva van, és használható is, ujjlenyomat is megy (nekem fontos), és végre a bluetooth is rendesen működik az autókihangosítóval, listázza a telefonkönyvemet, nem fogadott hívásokat stb..
Mielőtt felraktam a nottach romot pár hete, sokat gondolkodtam készülék cserében, de azóta nem jutott eszembe. -
nortol
senior tag
válasz
#41180928 #3717 üzenetére
Ha jól emlékszem még régebbi hozzászólásokra, ha vissza teszed az eredeti rendszert és ne adja Isten frissíted is, akkor az unlockolt telefonod ha minden igaz, végérvényesen lockolt lesz és leszögezed magadat, illetve a telefont abban az állapotban(lehet, hogy keverem valamivel, de majd jön a helyesbítés)...
Igaz, csak magánvélemény, de szerintem a lapdock inkább szemfényvesztés, mint egy nagyon jól használható valami...
-
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3715 üzenetére
Pontosan, ha nem az eredeti rendszert teszed vissza, akkor vége a mókának. (még az OTA se eredeti!!) És én is emlékszem a defyn rutin volt
. Nem kell turkálnod már utánanéztem neked:
[link]
[link]
[link]
[link](ja igen és ha 5 percen belül még írnál valamit akkor van szerkesztés opció) bocsi nem vagyok mod de azért mégiscsak
-
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3707 üzenetére
Szia,
Én nem ajánlom senkinek se az sfb-vel való szórakozást, mert defy-n (haaaajjjszép idők) még elment de itt nagyon gyorsan brickelhet, én magam 5x sfb-ztem a telefonomon mert elrontottam és 5x sikeresen visszahoztam (nagyon utánanéztem mindennek). Szóval ha webtop kell akkor igen, nottach, ha durvább webtop kell akkor vannak alternatív linuxok is xda-n.
Az eszközöd, hogy honnan származik az aksi alatt található cetlin vagy a dobozon találod meg
BTW: Üdv a csapatban, nagyon örülök, hogy élénkül a topic
-
Tomacko
őstag
válasz
#41180928 #3709 üzenetére
Nem tudsz téglát csinálni. Egyszerű romot telepíteni mint a faék. Csak olvasva tűnik bonyolultabbnak. Én úgy csináltam, hogy átolvastam a fórumot és minden egyebet a rootolással rom telepítéssel kapcsolatba amit találtam rajta. Aztán neki mentem mint Zrínyi a várkapunak. Szóval szépen lépésről lépsre olvastam a leírást és csináltam.....és most MROM 7.2 van nálam is.
Másik, nem olvastam utánna abszolút...mi az a WEBTOP és mit lehet vele csinálni ?
-
Tomacko
őstag
válasz
#41180928 #3707 üzenetére
Várd meg a "mesterek" válaszát én nem értek hozzá, DE egy kérdésem lenne azért. Miért akarsz gyári rendszert használni? Szerintem a custom romok jobban optimalizáltak, nem lagolnak, és a CM7.2 amit te is fel raktál még stabilan megbízhatóan is működik. Szóval tényleg csak a kiváncsiság, hogy miért? Mert biztosan meg van rá az indokod amiért mégis, na persze csak ha nem titok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest