- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Van vmi elörelèpès a kernelben? Vagy tovàbbra is tü a szènakazalban? Vàrhatò vmi update a közeljövöben?
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Rascally81 #4141 üzenetére
Èn elègedett vagyok vele (epinter cm10.1 08/26). Pàr dolog mèg nem megy de azt kivàrom, nem vèszes.Cserèbe gyors akadàsmentes ès ha nem netezek akkor elèg keveset fogyaszt 0.9% / h vagy mèg kevesebb. Ami nem megy: vaku, kocsiban bt kihangosítàs, hdmi, fp csak rèszben. S ha ezekkel együtt tudsz èlni pròbàld ki vsgy vàrd meg a hètvègèt akkor màr szükebb lesz a lista ha minden igaz
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Rascally81 #4138 üzenetére
Nekem van egy app a neve data defender. Azzal be lehet állítani bàrmelyik màsik appra hogy csak ùjjlenyomattal induljon el. Illetve navigálni lehet vele cm10.1-en
-
Kispósi
aktív tag
Én most a 8/26 CM10.1-et használom. Nem sok bajom van vele. Annyi talán (bár a korábbiakra is érvényes) hogy a Home gomb lenyomására ugye feljönnek a futó alkalmazások. Ezeket nekem csak részben mutatja a teló, a kép 2/3-a fekete. Ebben az esetben is fel kell rakni az alternatív kernelt? Máshol nem tapasztaltam bajt a kijelzővel. Vagy ez meglévő bug mindkét esetben?
-
Kispósi
aktív tag
Hogyan lehet màsik governorra vàltani? Most smartassv2-n van a cpu spy szerint
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Kispósi #4067 üzenetére
Na közben feltettem a cm10.1-et. Eddig annyi hogy a vaku nem müködik illetve voltak gondjaim a play store-ban alakalmazàsok felrakàsàval mert nèhàny csak sokadjàra sikerült (vmi error volt, nem tudta leszedni) illetve a gapps sem volt tökèletes mert az appokat manuàlisan raktam fel (pl YouTube gmail)
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4066 üzenetére
Te milyen recovery-t használsz TRWP vagy CWM? Mintha valami olyasmit olvastam volna hogy valamelyiket használva vannak gondok az új kernel felrakása után (legalább is pár embernek és lehet a recovery miatt) Nekem TRWP van de ha kell visszarakom a másikat. Ki akarom próbálni az új kernelt a Paranoidon hogy muzsikál. Ha nem lesz jó akkor felterszem lehet a CM10.1-et próbaképpen.
-
Kispósi
aktív tag
Nektek működik a facebook app-ban a képfeltöltés? Nekem már elég régóta nem megy, úgy tudom az app hibája. Nem tudjátok melyik verzióra kell lecserélni ahol még működött?
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Tomacko #3996 üzenetére
a kamera néha sz@rakodik, nem akar elindulni persze akkor amikor leginkább kellene
Video felvétel, de azt nem is nagyon erőltetem. Nincs HWA (bár nekem nem hiányzik) Tehát nekem csak a kamera a zavaró de az is 10-ből 1x. Hirtelen ennyi jjutott eszembe, de már több mint fél éve használom
-
Kispósi
aktív tag
Matada: hogy àll a tesztelès? Vannak új bugok? Vagy a kèszenlètet tesztelitek?
-
Kispósi
aktív tag
Titaniumot használom, csak azzal kicsit több időt vesz igénybe, gondoltam hátha van egy 5 perces módszer
De amúgy nem vészes, az apex néha belassul picit, a kamera néha nem indul (tudom hogy kernel hiba), illetve a youtubenál van pár idegesítő dolog. Elkezdek egy szöveget beütni: ilyenkor felugrik a billentyűzet majd egy pillanatra eltűnik, és ismét fel, persze az első pár karaktert nem veszi be. Szóval csak apróbb dolgok de egy idő után már idegesít nagyon -
Kispósi
aktív tag
A paranoid androidom kezd kicsit zizis lenni, fel akarom rakni újra de úgy hogy a beállítások üzik stb megmaradjanak. Milyen wipe kell a zip előtt hogy minden fasza legyen?
-
Kispósi
aktív tag
Kész a fingerprint kernel drivere
(csak ki lett postolva) -
Kispósi
aktív tag
Nekem sem volt bajom a nottachtrix romon. Szinte csak azt hasznàltam règen. Most meg a paranoid androidot. Ezen is van hdmi mirroring szòlval a lapdock is hasznàlhatò.
-
Kispósi
aktív tag
-
Kispósi
aktív tag
Megcsináltam a jack kimenetet
Gondoltam megér egy utolsó próbát hátha csak be van porosodva és igen ez volt a baj. Úgyhogy ha valakinek lesz hasonló gondja akkor az legyen az első hogy ezt ellenőrzi Én egy kis tővel csináltam de még ki akarom tisztítani rendesen valahogy.
-
Kispósi
aktív tag
Üdv!
Tegnap óta nem műxik a fülhallgató kimenet. Hiába dugtam bele 3 fülhallgatót is csak a hangszóró szól. Van rá esély hogy csak szoftveresen szállt el vmi és elég újraraknom a ROM-ot szerintettek? Volt már hasonló gondja vkinek?
Köszi! -
Kispósi
aktív tag
AZT nem tudom mitöl van az, hogy egy idö utàn megzakkan a ROM (paranoid android). Nem vilagitanak alul a gombok, gyorsabban merül, lassabban talàl WiFi stb. Persze ha ùjrarakom minden jo ismèt. meg lehet ezt oldani egy sima wipe-pal esetleg?
-
Kispósi
aktív tag
Talán kicsit felgyorsul az új kernel fejlesztése ugyanis sikerült összehozniuk az usb-t
-
Kispósi
aktív tag
Megjött az autós tartóm. Csak kicsit figyelmetlen voltam és nincs hozzá szivargyújtós cucc. Azt most akarok még rendelni. A hálózati töltő ugyebár 0.85A. Melyik a jobb ha 0.7A vagy ha 1A-est rendelek. 1A gyorsabban tölt de hamarabb megeszi az aksit?
-
Kispósi
aktív tag
Tudna valaki segíteni nekem autós tartó ügyben? Régebben volt amazonról linkelve autós tartó amit meg akartam rendelni de az amazon nem szállítja Debrecenbe... Hol lehet még normál áron beszerezni, vagy mi lehet a gond az amazonnal? Onnan még nem rendeltem soha, lehet én rontottam el valamit, remélem valakinek van már ilyen tapasztalalta. Ebayen drágább és amit néztem eddig az nem szállít Magyarországra. az itthoni boltokban is majdnem kétszer annyiba kerül :/
[link] erről lenne szó -
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3208 üzenetére
Amikor csörög a teló a képernyő alját el kell húzni jobbra hogy felvegyem. Csörög tegyük fel 15 mp-ig. Elhúzom talán már él is a vonal, de amint elhúztam belekezd újból a csengőhangba. Nagyon rövid időre. Mindegy, majd lecserélem vagy beillesztek 2mp szünetet az elejére
Nem fog ki rajtam ez az apróság.
A másik dologban az zavar hogy ES file explorert használok és alapból az sdcard0-t hozza be ami a küldő SD kártyám. Azon nem sok minden van de a mappákat meg létrehozta rajta a rendszer. A dolgaim ami miatt megnyitom a file kezelőt legtöbbször az pont a belsőn vannak így állandóan váltanom kell. Kényelmetlen
Amire felfigyeltem még az az, hogy a xda app-nál a fizikai vissza gomb nem egy szintet megy vissza hanem teljesen előröl kezdi a fórumot. Ez nem volt ilyen GB romon és ua az app van felrakva. Nem tudom van e összefüggés vagy beállítástól függ-e, nem találtam ilyen jellegű opciót a beállításokban.
A kamera is jobban tetszett a régi, szerintem szebb képet csinált (talán droid3 volt) Nem mindig jó a fókusz. Te azt használod amit felrak a ROM vagy lecserélted másra?
-
Kispósi
aktív tag
Egyre jobban bejön a Paranoid Android. Most màr az aksit se zabàlja (csak hozzà kellett szokni hogy a futó alkalmazàsokat ki kell löni) Este 8mA -t produkàlt, még a nottachtrix se tudta nàlam. A Webtop se hiànyzik, bejön ez a tablet mòd. Csak ajánlani tudom a lapdockosoknak.
-
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3190 üzenetére
két kérdésem lenne még:
-Észrevettem hogy amikor hívnak és felveszem akkor amint elhúztam a képernyőn az ujjamat jobbra a csengőhangba újra belekezd. Egy fél másodperc talán de kicsit idegesítő. Van ilyen nálad is?
-Az zavar még hogy most van egy sdcard0 és egy sdcard1. Ezt gondolom valami CM sajátosság csak ebben nem vagyok még jártas. Nem lehet valahogy megvariálni hogy olyan legyen mint egy GB ROMnál? Telepítésnél az EMMC-t választottam. -
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3190 üzenetére
Köszi szépen most már megy minden. Azóta próbálgatom, ismerkedek a beálításokkal. Eddig az egyetlen negatívum a fogyasztás. Este 40%-ot esett az aksi, most felraktam a bluesleep fixet hátha javul valamit. A battery monitorból még beszerzek egy frisset mert ami van az a widget appearance beállításoknál kifagy.
-
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3187 üzenetére
Beállítottam a könyvtárra és a file-ra is. Alul is kell valamit pipálni?
Ha váltani akarok a restart után ugyanúgy elvesztem a file tartalmát.
Egyébként ha a lapdockba tettem átváltott. Egy nagy órám volt, a másik lapon stopper a harmadikon visszaszámláló. Ennek kellett lennie? Én a tabet UI-t szerettem volna beállítani amikor a astatusbar lekerül lentre de ez valahogy nem jött össze.
Aromában a prop mod mit állít? Van standard meg tweaked. PA után options chooser, bluesleepfix, fix permissions. Utána kell wipe-olni?
Köszi! -
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3185 üzenetére
feltettem. most barátkozok vele. de van egy kis bibi. a properties.conf mindig kitörli magát (a tartalmat). pedig beállítottam a jogokat rootexplorerben ahogy írtad xda-n. restart után még megvan, de ha át akarok váltani tablet ui-ra elszáll ismét. erre tudod a megoldást? be tudnád másolni ide a te properties.conf -od tartalmát? vagy mit kell beállítanom? Bocs a sok kérdés miatt remélem hamar belerázódom. nem túl sok rom volt a cm vonalról
-
Kispósi
aktív tag
GB romon kívűl csak a Paranoid Androiddal tudom használni a lapdockot? Most van időm, lehet belevágok egy kis tesztelésbe...
-
Kispósi
aktív tag
terminálban ha beírod a köv parancsot: setxkbmap hu akkor átvált magyarra. Lesznek ékezetes betűk úgy mint most. L mellett éáű stb. Ha tudod mi hol van akkor nem gond. néha azért keresek pár karaktert ha magyarra van állítva. Pendrive-ot mg nem próbáltam. Majd megnézem csak most épp nem találom
-
Kispósi
aktív tag
Rájöttem hogy kell beállitani a magyar billentyüzetet a lapdockra állandóra (Ubuntop):
/etc/xdg/lxsession/LXDE/autostart
ide kell beirni a setxkbmap hu sort
Igy néz ki nálam:start-oshwt-1.sh
setxkbmap huMost restart után egyből magyar a billentyüzet.
Esetleg az lenne még jó ha magam tudnám kicsit varálni... -
Kispósi
aktív tag
wow, micsoda hírek! Erre (még) nem is számítottam
-
Kispósi
aktív tag
válasz
stbtamas #3037 üzenetére
Én simán a zsebemben hordom de egy darab karc sincs rajta. Mondjuk szerintem emberfüggő menniyre sérül egy telefon...
Arra kíváncsi leszek nálunk lesz-e 100$ (bár szerintem nincs rá esély se). Gondolom csak be kell mutatni hogy atrixod van (papírok) és megkapod a 100$ kedvezményt (ha nem így lenne nagy lehúzás lenne).
-
Kispósi
aktív tag
jut eszembe ha már sms: hogy állítom be hogy tudjak küldeni 160 karaktert 1 sms-ben? Nekem kb 60 fér bele egybe (gondolom az ékezetek miatt). Van erre megoldás?
Másik: Most figyelem a éjszakai alvást battery monitorral. Éjszaka 20mA a fogyasztás de egy este alatt van kb 2-3 ugrás benne valamikor 22-re most 18-ra volt. Ez azt jelenti hogy nem teljesen ok az alvó üzemmód? Hogy tudom kideríteni hogy mi miatt ugrál? Milyen alkalmazást ajánlotok?
-
Kispósi
aktív tag
Én egyelőre megtartom a Lapdock miatt. Várok 1-2 hónapot hátha kiszivárog valami és lesz teljes értékű főzött ICS ROM. Ha pedig nem lesz változás akkor megkapja a barátnőm
-
Kispósi
aktív tag
Hát valahogy engem is lehangolt, pedig semmi baj nincs a GB-del. De ha nem lesz előrelépés főzött romokban elkezdek új telefon után nézni
-
Kispósi
aktív tag
Root explorerben pedig ha már a megfelelő mappában vagy akkor:
1. Mount r/w
2. busybox file-ra hosszan rányomsz (/system/bin/) és permissions
3. "Set GID" -ből kiveszed a pipát ha van.
4- mount r/o
5. ugyanezt megcsinálod a webtop2sd könyvtárban is a biztonság kedéért (1-4) -
-
Kispósi
aktív tag
Én a következőképpen csináltam:
-Beléptem recoverybe,
-Felraktam a 2.3.4-es webtotop Fruitcaket
-Ezután az ubuntop flashelése. (Ubuntop\Tegra2_UbunTop.v1.1.0.zip)
-restart
-webtop2sd-t telepítése
-Stericson féle Busybox Pro beszerzése
-Busyboxot telepítése a /system/bin illetve a .../webtop2sd mappába is
-ezután a webtop2sd el fog indulni
-Ha nem indul akkor root explorerrel kell valamit módosítani
-ha elindul akkor ott létrehozok egy partíciót (2Gb) és lefuttatom. (eltart 10-15 percig is akár)
-ezután recoveryben flash menupatch és elvileg kész is.Ha nem jön össze akkor a jövő héten segítek 2-3 nap múlva. Most raktam újra a romot, tesztelek pár dolgot azán ismét felteszem én is.
-
Kispósi
aktív tag
Ez is elég jó hír Még a végén JB-t kapunk
-
Kispósi
aktív tag
Az nem lenne elég ha beleírnám a megfelelő file-ba a parancsot?
Csak tudnom kellene melyik file-lal töltődik be az ubuntop. -
Kispósi
aktív tag
Most próbáltam ki a voice search-öt (ha már van benne magyar nyelv) de fc-zik
Nektek megy rendesen? A google maps megy hibátlanul, de a google search kiakad -
Kispósi
aktív tag
meg tudja mondani valaki hogy állitom be ubuntop-ban hogy automatikusan magyar legyen a bill.kiosztás?
tudom h a parancs "sudo setxkbmap hu"
ahogy már rum-cajsz megirta korábban -
Kispósi
aktív tag
válasz
ressting #2619 üzenetére
igen inkább csak annyi az előnye hogy nagyobb kijelző.
Email, net, youtube fb, képek nézegetése. ezekre használom.
illetve mondjuk még imediashare, vagy pár alkalmazás van amit
még használok, mert közben tölti is a telót. Néha játszok is
(gravity defied pl sokkal játszhatóbb -
Kispósi
aktív tag
A nottachtrix-om elkezdett meghülyülni. Widgetek eltűnnek, néha újraindul hívás után... Lehet kipróbálom valamelyik új romot. A CM vonalon lehet már a Lapdockot használni? Van megoldás rá? Fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged