- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nokia 6120 Classic - megelőlegezett bizalom
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Egy The Dark Ages-hez hasonló remaket érdemelne a Heretic is!
Egyébként erre a remastered csomagra várok évek óta, amióta elérhető lett Xbox-on is a Doom 1 és 2. Végre!Az nagyon jó lenne...
-
Neurotoxin
őstag
Remake-t érdemelnének a legendás Hexen 2-vel egyetemben! Ez így gyengus ma már.
Egy The Dark Ages-hez hasonló remaket érdemelne a Heretic is!
Egyébként erre a remastered csomagra várok évek óta, amióta elérhető lett Xbox-on is a Doom 1 és 2. Végre! -
törölt tag
Van benne osztott képernyős multi is. Meg fogom venni.
-
CriticalHit
addikt
Remake-t érdemelnének a legendás Hexen 2-vel egyetemben! Ez így gyengus ma már.
-
Bad Pritt
félisten
Tehát az id is dolgozott rajta. Ennyit írtam az első kommentben is.
-
negro
őstag
Ez ugyhiszem kimarad mert jo ~1 eve ujra vittem A Heretic-et. A Hexen meg ahogy megjelenes idejeben sem tudott megfoni ma (1eve) sem
Viszont ranezesre ennek igy nem tudom mi ertelme? Ott a gzdoom amiben "millio" lehetoseg van a grafikai beallitasok kozt (dynamic light, stb.) es ez ranezesre sem nem nez ki olyan jol. -
wjbhbdux
veterán
Nightdive volt a port felelős, az id-től pályaszerkesztők járultak hozzá egy új fejezettel, hasonlóan mint amikor a Doom1+2 remaster kapott új pályákat tavaly, vagy a Quake 1 és 2 remaster a MachineGames-től új fejezeteket.
-
Bad Pritt
félisten
-
cami][us
őstag
Kis kiegészítés: nem csak a Nightdive dolgozott ezen a remaszteren, Bethesda és id együtt készítették, sőt, még az Activision és Raven logo is ott van a játékoknál gondolom a kacifántos IP tulajdon miatt.
Amúgy az árából sejthető (5600 a két játék), hogy nem egy olyan impresszív felújítás, mint mondjuk a nemrég megjelent System Shock vagy a Dark Forces, de azért elég kellemes nosztalgikus élmény és konzolon is fasza lett. Ajánlott.Bethesda és id együtt készítették
Ezt honnan veszed? -
TESCO-Zsömle
titán
Pár napja jártam így az itthoni melóval meg közben baszogattak az üzemből is pedig semmi alapjuk sem volt rá.
Aztán közölték ,hogy ja amúgy fizut sem kapunk csak a jövő héten tőlem független dolgok miatt azt akkor mondtam azt hogy ok basszátok meg és lekapcsoltam minden gépet és mentem vissza aludni a fenébe.
Hírhez kapcsolatban meg csak annyit, hogy már fent van a Gamepasson amim nekem van az év végéig, lehet majd kíváncsiságból rá nézek.

#4 ripla
Remaster az általában a régi játék marad max kap új nagyobb felbontású textúrákat meg kompatibilitást az új modern rendszerekhez illetve egyéb quality of life javításokat.Remake az meg teljese újra csinált illetve általában új grafikai motoron is van mint a Dead Space. 'Ezekbe nyilván több meló van'
Remake még a mai napig sincs túl sok inkább remaster ami gyakoribb de azok nem is szoktak teljes árú játékok lenni.Én pont idén rántottam be gombokért ezeket a régi játékokat, most meg itt van ingyen a remaster.
És akkor ott van még a Reboot is, ami meg egy teljesen új játék egy korábbi frencsájz újragondolására/újraindítására, ami mintegy új kánont is indít. -
Daelion
őstag
Van az a szakmafüggetlen mondás, miszerint az
Ott b*ssza meg a k*rvaélet!
felkiáltással minden munka befejezettnek tekinthető.
Amúgy meg viccet félretéve nyilván nem a szerelés a cumi, az mindig olyan-amilyen, az igazi gond a váratlanság és az abból következő kapkodás, idegesség, frusztráció kombó, ami legritkább esetekben sem járul hozzá pozitív jelleggel a kialakult problémához.Pár napja jártam így az itthoni melóval meg közben baszogattak az üzemből is pedig semmi alapjuk sem volt rá.
Aztán közölték ,hogy ja amúgy fizut sem kapunk csak a jövő héten tőlem független dolgok miatt azt akkor mondtam azt hogy ok basszátok meg és lekapcsoltam minden gépet és mentem vissza aludni a fenébe.
Hírhez kapcsolatban meg csak annyit, hogy már fent van a Gamepasson amim nekem van az év végéig, lehet majd kíváncsiságból rá nézek.

#4 ripla
Remaster az általában a régi játék marad max kap új nagyobb felbontású textúrákat meg kompatibilitást az új modern rendszerekhez illetve egyéb quality of life javításokat.Remake az meg teljese újra csinált illetve általában új grafikai motoron is van mint a Dead Space. 'Ezekbe nyilván több meló van'
Remake még a mai napig sincs túl sok inkább remaster ami gyakoribb de azok nem is szoktak teljes árú játékok lenni. -
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy meg viccet félretéve nyilván nem a szerelés a cumi, az mindig olyan-amilyen, az igazi gond a váratlanság és az abból következő kapkodás, idegesség, frusztráció kombó, ami legritkább esetekben sem járul hozzá pozitív jelleggel a kialakult problémához.Meg a kiadott pénz sem volt kevés nyilván, de legalább meg lett csinálva.
-
TESCO-Zsömle
titán
Amúgy meg viccet félretéve nyilván nem a szerelés a cumi, az mindig olyan-amilyen, az igazi gond a váratlanság és az abból következő kapkodás, idegesség, frusztráció kombó, ami legritkább esetekben sem járul hozzá pozitív jelleggel a kialakult problémához. -
oriic
HÁZIGAZDA
Részvétem...
Ott rohad meg most már

-
TESCO-Zsömle
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Chp
őstag
Köszönet a cikkért, tegnap azt hittem nem lesz említve. Köszönjük!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis kiegészítés: nem csak a Nightdive dolgozott ezen a remaszteren, Bethesda és id együtt készítették, sőt, még az Activision és Raven logo is ott van a játékoknál gondolom a kacifántos IP tulajdon miatt.
Amúgy az árából sejthető (5600 a két játék), hogy nem egy olyan impresszív felújítás, mint mondjuk a nemrég megjelent System Shock vagy a Dark Forces, de azért elég kellemes nosztalgikus élmény és konzolon is fasza lett. Ajánlott.Ők nem csak az új epizódokat csinálták velük?
Közben látom nem. -
ripla
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
ripla
addikt
Amúgy az árából sejthető (5600 a két játék), hogy nem egy olyan impresszív felújítás, mint mondjuk a nemrég megjelent System Shock vagy a Dark Forces, de azért elég kellemes nosztalgikus élmény és konzolon is fasza lett. Ajánlott.Kinek mi. Nálam a remaster a Dead Space-nél indul, alatta csak pénzlehúzás létezik.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy az árából sejthető (5600 a két játék), hogy nem egy olyan impresszív felújítás, mint mondjuk a nemrég megjelent System Shock vagy a Dark Forces, de azért elég kellemes nosztalgikus élmény és konzolon is fasza lett. Ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Silver - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Kozmosznarancs - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- Macbook Pro 14 M5 32GB RAM 1TB SSD Asztrofekete
- Apple IPhone 16 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓS! ÚJ! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ OLED Touch 3évGar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ELITEBOOK, ZBOOK Thunderbolt 3 Dock (P5Q58AA) (akár 2x4K felbontás)
Egyébként erre a remastered csomagra várok évek óta, amióta elérhető lett Xbox-on is a Doom 1 és 2. Végre!
Viszont ranezesre ennek igy nem tudom mi ertelme? Ott a gzdoom amiben "millio" lehetoseg van a grafikai beallitasok kozt (dynamic light, stb.) es ez ranezesre sem nem nez ki olyan jol.