- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
válasz
acura13 #4311 üzenetére
Az utolsó hivatalos rom a GB volt, szóval ha hibátlan rendszert akarsz, akkor az kell majd neked. Erre a legjobb választás a már említett MROM és a szerintem legjobb Neutrino. Ezek egyikében sincs webtop funkció, szóval ha az is szempont, akkor marad a teljesen gyári rom vagy a Nottachtrix. Ezeket megtalálod itt.
Vannak rá frissebb romok is, amik ICS és JB alapúak. Ezekről azt kell tudni, hogy ezt a kernelt használják, amit évek óta barkácsolnak a srácok. Ha jól látom, akkor most már csak a vaku, hdmi és ujjlenyomat olvasó a problémás, illetve az akkuidővel is gyakran van gond. Én soha nem próbáltam őket, mert mindig elriasztott a rengeteg random bug a felsoroltakon kívül, és a Neutrino is rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amik nekem ICS hiányában szükségesek voltak.Múlt héten vettem egy Razr Maxx-ot, szóval el is búcsúzom a topiktól. Meglepő módon nem volt olyan nagy lépés az Atrixhoz képest, szóval látszik, hogy ez még mindig egy jó kis telefon.
-
ADP10
aktív tag
Sajnos már náluk sem igaz ez manapság.
"Is Google releasing Android 4.4 as a system update for Galaxy Nexus?
No, Galaxy Nexus phones won’t be receiving the update for Android 4.4 (KitKat).Why isn’t Galaxy Nexus receiving the update to Android 4.4?
Galaxy Nexus, which first launched two years ago, falls outside of the 18-month update window when Google and others traditionally update devices." -
ADP10
aktív tag
Igen, csak ilyen esetben figyelni kell arra, hogy a régi készülék rendszerappjai közül ne akarj feltenni valamit, illetve a rendszerbeállításokat ne akard visszaállítani mentésből (hangok, hangerő, stb).
Én legutóbb az Atrix vásárlásakor állítottam vele vissza minden user appot és a hozzájuk tartozó beállítást, wifi és bt párosításokat, smseket és a háttérképet. A névjegyzék és a többi pedig jött magától.Ja és mindezt AOKP romról Moto Blur-re váltva tettem, nem volt vele semmi gubanc.
-
ADP10
aktív tag
Én Titanium Backup-pal mentek el mindent, kétnaponta lefut automatikusan, és mindent elment (appok, beállításaik, mentések, wifi, névjegyzék, bt-párosítások, háttérkép, tényleg mindent). Aztán hetente szinkronizál is egyet a Dropbox-szal. Meg vannak benne tök jó extra funkciók, például tudsz csinálni az kiválasztott mentésekből egy update.zip-et, így ha romot cserélsz, utána azt csak feltolod recoveryből és minden megvan, mintha mi sem történt volna. Bár a romcserének itt atrixon nem sok értelme van, de másik típusokon ez is jól jött.
Szerintem simán megéri a pro key is, bár már nem emlékszem, lehet hogy csak mentés-visszaállításra elég az ingyenes is. Én anno azért vettem meg, mert a régi telefonomon kellett a system appok sd-re mozgatása, és ezt csak a pro támogatta. -
ADP10
aktív tag
Jó ideje szemezek egy Lumia 920-szal, de éppen ezek azok a hozzászólások, amik már vagy fél éve visszatartanak a váltástól. Köszönöm neked is, úgy tűnik, hogy bármennyire is szimpatikus, még várnom kell néhány évet, hogy valóban használható rendszer legyen a WP. Köszi, hogy megosztottad ezeket!
-
ADP10
aktív tag
válasz
szoke12 #4249 üzenetére
Attól függ, hogy milyen szempontok fontosak neked.
Szerintem az egyetlen hátránya, hogy nincs rá GB-nél frissebb, használható rom. Viszont cserébe van 1-2 szuperül működő CM7 alapú rom, amikkel bőven ki lehet terjeszteni a gyári GB képességeit. Nekem van JB-s cuccom is, de egyáltalán nem érzem hátrányát a GB-nek ezen a telefonon az általam használt rommal. (Játékok nincsenek rajta.) Ezen kívül elég gyenge képeket készít, de rossznak azért nem mondanám, amire egy telefon kamerája kell, arra éppen megfelel.
Előnyök: olcsó, jó akksi, nem tepsi kijelző, nagy belső tárhely, 1 GB ram, szóval fürge telefon. Ha érdekel, akkor lehet vele linuoxni dokkolón keresztül, vagy akár laptoppá is tudod alakítani. (a lapdock viszont nem olcsó) -
ADP10
aktív tag
válasz
ressting #4233 üzenetére
Én a Neutrino-t nyúzom már jó ideje, mindennemű (rom-hoz köthető) probléma nélkül. Minden működik rajta, ahogy kell, bár ha a mindenbe a weptopot is beleszámítod, akkor kb csak a NottachTrix marad, mert CM esetében az nincs. Ha nem kell a webtop, akkor valóban bármelyik CM7 alapú rom jó választás lehet. Nálam az volt még a döntő érv a Neutrino mellett, hogy bár majdnem mindenki az MROM-ot ajánlotta, az szerintem nagyon rondán szét van skinelve, a Neutrino meg majdnem "gyári" CM-kinézetű.
-
ADP10
aktív tag
válasz
stbtamas #4216 üzenetére
Rosszat linkeltem... Ha még nem találtad volna meg, akkor itt van az előző, az 5.0.21.
-
ADP10
aktív tag
Azt meg nem mondom, hogy miért, de ahányszor újraindítom a telefont, annyiszor visszakerül a legfrissebb (rossz) verzió... Az automatikus frissítés természetesen ki van kapcsolva Play-ben. Majd megpróbálom, hogy letörlöm a fenébe, és úgy telepítem a korábban linkelt apk-ból, és nem csak simán cserélem mint eddig, de most nincs hozzá erőm.
Valószínűleg nálad is ez történhetett.
-
ADP10
aktív tag
Kész a 4-es Neutrino, csak még nem működnek a letöltési linkek.
-
ADP10
aktív tag
Tedd vissza az előző verziót, és megint jó lesz.
-
ADP10
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4201 üzenetére
Én már feladtam, mert rátaláltam a Neutrino-ra, amiben minden pöpec és nem hiányzik semmi.
Mindenki az MROM-ot ajánlotta, de annak a kinézetétől rosszul voltam, xda-n meg nem lapoztam a 2-3. oldalra, így az eléggé inaktív Neutrino thread-et nem vettem észre. Szerencsére nemrég megtaláltam, és búcsút is intettem a Nottachtrixnak.
-
ADP10
aktív tag
válasz
Tomacko #4189 üzenetére
Minden igaz amit leírtál, én csak egyetlen dologgal egészíteném ki. A 4.0 és a 4.1 szerintem nagyon messze van a mindennapos használatra való állapottól, ill. abban sem vagyok biztos, hogy a közeljövőben bármelyik is elkészülne, látva a bugok listáját és a haladási tempót.
Ettől függetlenül a GB-alapú romokkal tökéletesen használható, nekem nem hiányzik semmi az ICS-ből, pedig én is JB-ről váltottam vissza. (A fene sem gondolta, hogy ez a hardver megállt a GB-nél...)
-
ADP10
aktív tag
válasz
stbtamas #4177 üzenetére
Én is régen lemondtam már a mindennapos használatra való, jó akkuidővel rendelkező, bugmentes JB romról. Minden tiszteletem a fejlesztőké, de amit lassan egy éve hegesztenek és még mindig elég messze van a tökéletestől, abban én már nem nagyon reménykedem. De remélem rámcáfolnak.
-
ADP10
aktív tag
-
ADP10
aktív tag
válasz
Rascally81 #4111 üzenetére
A Chrome nem eleve csak ICS+ rendszerrel kompatibilis?
-
ADP10
aktív tag
válasz
Rascally81 #4109 üzenetére
Nézd meg, amit itt írnak, elvileg így működik.
A Primo nekem az előző telefonon is fagyott még JB alatt is (gondolom a DCIM mappa miatt, hiába volt olyan apk, ami ezt elvileg javította), szóval maradtam a jól bevált korábbi verziónál. De jó tudni, hogy itt működnek a frissebbek is CM alatt.
-
ADP10
aktív tag
válasz
Rascally81 #4104 üzenetére
Nálam a 9.6.7.235654 jól működik, az ennél újabbak mindig lefagytak indulás után, szóval egy ideje már nem is figyelem a frissebbeket. (Így például az általad említett 9.6.22-t sem próbáltam.)
-
ADP10
aktív tag
Benéztem valamit, ahol az ábra mögött ráadásul hivatkozás van, amit ha megnézel, akkor download=fájlnevet takar. Elhiszem, hogy te még sosem néztél el semmit és amúgy is hihetetlenül okos vagy, de ha nem tűnt fel, akkor nem téged kérdeztelek, és amúgy sem kioktatást meg ...-ot kértem minden mondat végére, hanem segítséget, amit érdekes módon mások lekezelő hangnem nélkül is meg tudnak adni.
Ezt BallyS16-nak köszönöm szépen, te meg legközelebb inkább maradj meg magadnak, ha esetleg kérdeznék még itt a jövőben. Ezt pedig neked köszönöm előre is.Szerk.: Te a "mentorom"? LOL
-
ADP10
aktív tag
Tényleg nem ide tartozik, de ha használtál vagy legalább láttál már floppyt, akkor tudod, hogy az van az ábrán, és ez a legtöbb programban éppen a mentést jelenti (pl MS Office, hogy csak egyet említsek). Illetve ugyanúgy ott van a nem zipelt howto.TXT mellett is, ami meg nem éppen tömörített.
-
ADP10
aktív tag
Ha már szóba került: van CWM-ből telepíthető gyári (esetleg rootolt) 2.3.6 zip valahol? xda-n nem találtam, vagy csak rossz helyen kerestem.
-
ADP10
aktív tag
-
ADP10
aktív tag
válasz
#41180928 #3871 üzenetére
Zsír.
Akkor tudsz nekem abban segíteni, hogy mi a teendőm, ha feltettem a NottachTrix 2.3.0-s romot, és azzal jött az UbunTop 1.1.0 is.
Viszonylag egyértelmű a webtop2sd, de azért egy gyors leírást nagyon megköszönnék, hogy mi a teendő első indítás (és életem első webtopozása előtt).Végigtolom a webtop2sd-t, partícionálja az sd-t és átrakja a webtopot, majd beteszem a dokkolóba és indul? Vagy van még valami teendő? webtop2sd-ben kell valamire figyelni, kell valami extra beállítás?
Előre is nagyon köszönöm a segítséged! -
ADP10
aktív tag
Senki nem Ubuntop/Webtop+-ozik?
-
ADP10
aktív tag
-
ADP10
aktív tag
Sziasztok!
Elöljáróban: új még számomra a telefon, és mivel Motorolám még nem volt, erősen szoknom kell az új eljárásokat.
Rögtön 1-2 kérdéssel is kezdeném.
Feltettem a 2.3.0-s NottachTrix romot, és az aromában az Ubuntop opciót választottam. Mivel xda-n a "lelkemre kötötte" a leírás, hogy a webtop2sd-vel kezdjem, ezért így is tennék, de ott még mindig túl sok az opció. Szóval tud valaki abban segíteni, hogy mi a teendő ezzel a webtop-csodával, ha a Notta 1.3.1-ről 2.3.0-ra frissítettem? Még semmihez nem nyúltam.
A másik, amivel szívok, az a legfrissebb Youtube app. Telepíteni szeretné a Play Services appot, de az meg nem megy egy user ID konfliktus miatt. Olvastam több helyen erről a problémáról, de általában másoknak az volt a megoldás, hogy frissítették a romot. Nekem meg már nincs hova frissítenem...De olvastam xda-n, hogy már működik az JB kernelben az ujjlenyomat és a front kamera is, és az akksi is jól fogyaszt, szóval remélem lassan használható lesz az is, mert a JB AOKP-s telefonom után ez a GB-s Gmail kliens eléggé fapados...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szerk.: De a frissítés legalább megoldotta a Titanium Backup SU-val kapcsolatos nyűgjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest