- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
littleshagy
csendes tag
Én is abban bízok, hogy csak üveg, de azt hallottam, hogy kijelzővel együtt cserélhető csak.. Egy komplett napom elkeseredett emiatt
élőben még szomorúbb látvány. Ha meg lesz javítva természetesen leírom a tapasztalatokat, mert mindenki benyalhat egy ilyet. Ami bosszantó, hogy csak 1 méter volt. A nexus 5 ennél sokkal nagyobbakat repült baj nélkül..
-
A villogás nálam is előjön néha, de nem annyira érdekel. A másik ami sötétben elég jól látható az a 2. kijelző bevilágítása, de éjszakára úgyis kikapcsolom.
Amúgy meg nincs tökéletes (és valszeg soha nem is lesz) telefon.Üzemidőről: most járok (20:30) 51%-on és 3h12m képernyőidőnél. Majdnem egész nap ment a mobilnet, itthon pedig wifi. Eddig ez a legjobb.
-
gretzky77
veterán
Viszont ott már nincs 2 órája vitték el az utolsót,beszéltem vele ,havernak vettem volna! Arra még nem kaptam választ,hogy lesz e még!
Hát igen ennyiért szerintem durván jó ár,én minden papír gari nélkül vettem drágábban és egyelőre nem bántam meg! Azt írta Eu modell V10- H960A
-
darthsmoke
Korrektor
Rögtön Bridge-dzsel frissítettem, nem bízom az OTA-ban... Így meg persze nem talál már frissítést...
Normál, általános LG garijegyet kaptam, ami a tévékhez is van. Rá van ragasztva az IMEI számos matrica, rajta van a pecsét is, minden. A leírásban az szerepel, hogy a telefonokra 1 év a garancia.
Mindegy, nem rugózom tovább ezen, örülök a telefonnak, és remélem, nem lesz semmi baja.Más: a SmartWorld-ön kívül lehet máshonnan témát, betűtípust letölteni?
Köszi,
G. -
MaxxDamage
félisten
HD700 az jobban tetszik!
"Ha pedig még szükség lenne némi hangerő többletre, akkor a Poweramp "Erősítés" (virtuális) potmétere még mimig ott van, bevetésre készen...
" ----> ezt nem értem (hol található meg?) Poweramp fizetős verzió van meg + az ajánlott add progija vagy mi az a "plus"), ki szeretném használni minden funkcióját)
L
-
zoleeno1
veterán
Hogy is mondjam... Minden tiszteletem Legendd fórumtársé, de vannak ebben a tesztben furcsaságok
(#2304) tetobau: Mármint mit mire alapoznak? Ha arra gondolsz, hogy a H962-ből is elő csalogatható root után a B20, akkor azt arra, hogy ez van a H961N esetében is. Összefoglalóban le is van írva. Az "esetleg" pedig azért van ott, mert ez sem biztos, szerintem senkinek nem volt még itt ez a típus. Utána kéne nézni, mondjuk xda-n, de ezt tegye meg az, akinek szüksége van rá
(#2305) koxx: jaja, mobilnet lényegesen jobban szívja, mint a wifi, ez tény. De szerintem cirka 4.5 óra így is benne van.
(#2306) dalek: Senkinek nem volt még ilyen problémája itt szerencsére. Első körben próbálj meg egy factory resetet. Lehet valamelyik app csinálja. Aztán használd pár napot "szüzen", ha úgy is csinálja, akkor szerviz.
-
Taci
addikt
Sajnos valóban nem férhet hozzá már 4.4.2 óta 3rd party app ehhez a funkcióhoz. (Csakis root-olt telefonon, na de az nekünk nem pálya.
)
Egyedül annyit tudnék esetleg megcsinálni (app), hogy a beállított időpontokban jelez (hang, rezgés, ami jól esik), és megnyitja a beállítások azon lapját, ahol már csak az airplane mód kapcsolóját kell átbillenteni. Viszont ennek így nem sok értelme van, mert ennyi erővel ébresztő be, meg egy parancsikon az asztalra, és már kész is van kb. ugyanez. -
gretzky77
veterán
Szia ne értsd félre tök jó,hogy ennyit ment neked de ha ezt beírod az összefoglalóba az szerintem elég megtévesztő és előbb utóbb jönnek majd a nyavajgások,hogy nekem közel nem megy ennyit miért van ez? Ez a 8 óra sztem egy erősebb napi használat esetén kizárt! Én pl elég sokat nyomkodom nem tiltogatok se netet se gps-t semmit így reggeltől estig általában kibírja de ez kb 4-4,5 óra kijelző idő ! Nem vitatkozni szeretnék ezen mert sztem ez annyira felhasználói szokás függő és soha nem is értettem mire jó berakni képeket,hogy mi mennyit ment!
Elnézést nem kötekedem ám! -
A 8 ora nagyreszeben mit hasznaltwl, mert ezalapjan mintha a legalacsonyabb fenyeron csak belett volna kapcsolva a kijelzo de alig nyultal volna a telohoz. Mert, nalam barmelyik apot hasznalnam 1 oraig az nem hatul kullogna a felsorolasban. Grat az eredmenyhez, de ezen csak az latszik a kijelzo ment, nehany youtube egy kis zene meg nehany uzenetet valtottal.
-
Javaslom a Player Pro-t a hozzá megvehető DSP Pack-el tesztelni, aminek a funkciói hasonlóak a Poweramp-hez (bár nem olyan részletesek, mint a kiegészítő 703-aséi).
Számomra az teszi nehézzé ezeket a teszteket, illetve a belőlük való következtetést, hogy zenei stílus, füles, egyéni ízlés szerint változik a megítélés. -
A vélemények megalapozottságáról annyit, hogy természetesen lejátszik FLAC file-t. Enélkül szóba se jöhetne nálam, mert a zenekari háttéralapokat 24 bites Flac-ban játszom le a telefonon.
A specifikációkra pedig sokat nem érdemes adni, épp te szoktad hangoztatni, hogy van egy analóg audioeszközünk, ami übereli ezeket a bitszagú eszmefuttatásokat, nem igaz? -
-
Taci
addikt
Szerintem neked erre van szükséged: LG Universal Mobile Drivers.
-
zoleeno1
veterán
Hehe
Greenifyvel mint mondtam azt tudod csinalni, hogy kiraksz egy ikont a képernyőre, amire rabokve lezarja a képernyőt, valamint egyben lefagyasztja azt/azokat az alkalmazast/alkalmazasokat, amiket nem akarsz, hogy a hatterben fussanak. Lasd pl. facebook, ami zabalja az akksit. Ez eddig tokeletesen mukodott, illetve most is mukodik, csak az ujjlenyomat olvasoval nem tudod utana nyitni.Launcher: En miota az eszemet tudom, Apex-et hasznalok. Regebben mar csak azert is, mert gyorsabb volt a gyarinal (foleg anno samsungoknal). Valamint szeles korben testre szabhato. Pl nekem az ikonok szama a fokepernyon 8*5, szemben a gyari nemtudommennyivel, de ott kevesebb
Ilyesmi miatt, de van meg par dolog, mondom nagyon szeles korben testre szabhato. Itt egy kep, hogyan is nez ki a kepernyom: [link]
-
zoleeno1
veterán
Sajnos egyik megoldas sem mukodik, probaltam már
Face lite nem jott be, megszoktam ezt a fos alap appot, csak zabalja az aksit
tudom, bongeszobol is lehetne, de igy kényelmesebb
dupla kopp nalam nem játszik lezárásra, 3rd launchert hasznalok
Azert koszonom az utana jarast!
Litvan Zongora: Ez oly annyira szubjektib, hogy rajtad kivul meg senkit sem lattam, h ezt mondta volna
De kinek a pap, kinek a paplan
-
Hat ha en bongeszem, nalam a chrome a 2ik legtobbet fogyaszto app. Kozben messengeren, viberen irkalok, de 4 ora sotban nagyon alul maradt nalad a chtome fogyasztasa.. Nalam is jo kijelzo ido van vegre, de a fenyero manualis hasznalata jazsott kozre... A qick memo nalam 4% evett az aksibol mikor 20% merult... Azert az eleg sok nalad nem igazan latom, hogy az is lenne. Na mind1 a lenyeg, hogy most elegedetebb vagyok.
-
zoleeno1
veterán
Akkor egy hiba is: Ha Greenify "alkalmazas fagyasztas+kepernyo lezarasa" parancsikonnal zarom a kepernyot, akkor nem mukodik feloldasnal az ujjlenyomat olvaso, csak a pinnel lehet feloldani... Ezt banom, mert a kcsg facebook appot mindig fagyasztom vele, raadasul en jobban is szeretem ugy lezarni, hogy rabokok az ikonra, mint hatul tapizni.
Gmail nalam is mukodik gond nelkul.
-
2 sim kartyas valtozatot vesz belole, lattam mar, hogy ird ide.
1 oraval kevesebb a sot ido mint masoknal (ez idegesit csak). Hc mobil hasznalo vagyok, bar appok szempontjabol egyszeru vagyok, mint a faek
Nem hiszem, hogy hw hiba lenne. Nincs fc, nincs semmi ami ne mukodne...
Holnap fogom tudni letesztelni milyen a 2 fr utani sot, utana meg 1 lehetoseg, hogy ujra rakom a romot. Ha utana is ugyan ez lesz akkor feladom
4 oras sot-al mar elegedett lennek, de a talan 3 ora ugy, hogy nem is jatszom az kicsit kiabrandito egyenlore.
Ami fura, hogy eleg soxor felmelegszik a keszulek, a snapi 810 hez kepest tobbszor es nem erzem, hogy kevesbe erne el azt a melegseget. Osszesegeben viszont nagyon eleve ett vagyok a telefonnal. Gyors es szep
Lg 4x, optimus lte, g, g2, flex 2 hasznaltam es ar ertekben mindig is elegedett voltam az lg vel. Megjelenes koveto fel ev eltelte utani arazast nezve
Valoszinu fel-1 evig ez is kitart majd. Csak az akksi ido ami bosszant. Par csucsmobil iranyaba kitekintettem es mindig az lg nel kottem ki hosszabb tavon.
Szerintem az idei ev utan mar akkorat felfejlodott a piac, hogy nagy kulonbsegek mar nem lesznek hasznalhatosagot tekintve, ami a gyorsasagot, kijelzo minoseget illeti. Legalabbis szerintem a kijelzo, memoria, proci, fenykepezo elerte azt a szintet, hogy mar nem nagyon tudnak olyat alkotni akksin kivul amiert erdemes lenne felevente, evente valtani.
-
Hat azert vettem a telefontm hogy hasznaljam, ha a chat progit se rakom ra akkor telefon se kell, de ketlem, hogy csak nalam lenne rossz a messenger. Talan ma este lesz idom ujra fr-t nyomni a telefonra. Az a baj munka eszkoz is es nem igazan van arra idom, hogy ujra belakjam meg ha csak 1 ora is. Amugy mint lathatod a kb fele fogyszstas android rendszer, keszenleti allapot... Ebbeol nem derul ki mi akadhatd be. Chrome, gmail, viber, whatup, messenger. Gps offlineba raktam, mert napi tobbszor sokaig porgeti a gps-t. Indokolatlanul, mert gyakorlatilag 3 orankent frissul az idojaras es nagyon mas nem hiszem, hogy hasznalna. A syncronizalas eseten szinten mindent letiltottam a googleben. Lehet a sokadik fr lesz a segitseg. Az jo jel, hogy masnak ilyen problemaja nincs.
-
Ra kattintottam a kepernyore es megneztem a futott idot, ehez nem kellett beszorozni semmit (engem bant A legjobban, hogy energiatakarekos modban tudott kozel 4en orat..)
E2E4: ha jo lenne az akksi ido, nem tudnek panaszkodni a telefonra, de mivel 12 orakat vaan ugy hogy nem vagyok konnektor kozelben es a mobil tolto hordozasa se mindig megoldott, igy jo ha a telefon tovabb birna.
A hifi jo, de sajnos nemtudom kihasznalni ugy ahogy kellene.
-
zoleeno1
veterán
Amennyiben megfelelő számban össze jönnek a tesztelők (de nem csak a "lehet elmegy"-ek), felőlem egyik 7végén megejthetjük. Csak jó előre tudnom kéne mikor. Hétköznap nekem meló miatt tuti kilőve. De azt tényleg hangsúlyozni szeretném, hogy legyen meg a megfelelő létszám, mert én csak ezért mennék fel Pestre, amúgy kb semmi dolgom ott
u.i.: ja és nekem a telón kívül semmi kütyüm sincs, úgy kalkulálj
-
Doller
tag
Szép jó estét Mindenki!
Bocsánat, igazad van, figyelmetlen voltam. Tényleg ott van, hogy a másodlagos 2 fényerővel játszik.
A fülesre viszont annyi: ha jól emlékszem, írtatok olyat, hogy a csalás működik olyannal, amit vezetékkel is össze lehet dugni.
Ehhez van egy vezeték, a végén 3.5-es dugó. Ha ezzel kötöm össze, akkor a vezeték nélküli részt be sem lehet kapcsolni, hangerőt sem lehet ott változtatni.
Pl, amikor a 10essel kötöttem össze, rögtön megjelent a hifi ikon, plusz kapcsolni lehetett a DAC-ot. Bár az én bot fülem különbséget nem észlelt lényegeset. Ja, flac volt, nem MP3.
Nálam nem a hifi volt a lényeg, hanem, hogy jól néz ki, nagy, és ami a legfontosabb: panasz nem nagyon van rá (vagy azok az írások automatikusan törlődnek)!
-
d@minator
addikt
Tetszenek a válaszok... (#2147) sixpak elég meggyőző.
Itt közép tájon lenne felsorolva amit a szabvány tud [link] (Humidity)? Vagy hogy van ez a szabvány?
Futni szoktam és párásodnak a telefonjaim pl. i6S.
Hiszek nektek de a Sony-m pont ilyen homály volt, mint a videón ezért kérdeztem. Ők gyártják a szenzort csak a szoftvert nem tudták mellé megírni. Amúgy automatic mód amit preferálok. Úgy is kisz@rja az S7-et? Pl. a i6S-em az nagyon adaptív akár a napot is fotózhatom vele. Nem művészfotót akarok hanem gyorsan használhatókat.(#2149) tothak: Még pár kérdés:
1. Befér e farmer első zsebbe? (Note4 befért). De ez nehezebb és mindig első zsebben hordom.
2. Ha rádugom PC-re másolhatok e oda-vissza ezt azt külső program nélkül. Pl. SD-re. Iphone-hoz mindig kellett progi. Rendszergazda jog vagy internet hiányában ez kivitelezhetetlen volt (képek kivételével).
3. Fingerprint a hátoldalon nem kényelmetlen? amúgy jól olvas?
4. Üzemidőben hogy áll az i6S-hez képest?
5. Call + sms blocker van e a szoftverben? Nem szeretnék külső appot.
6. "Dupla koppos" képernyőébresztést tudja e?
7. Ha e mellett döntök akkor hol vegyem? MM-ben drága. bétel? az valamiért szimpatikus. -
Ixion77
addikt
Felesleges a vakteszt több okból is.
Egyrészt ha kipróbálsz vele egy komolyabb fejhallgatót (esetemben Sennheisser HD650), akkor nem tudod nem észrevenni hogy Hifi módban normális hangerőt kapsz, míg anélkül töredékére (használhatatlanul alacsony szintre) esik a hangerő.
Másrészt meg akinek nincs gyakorlata hangminőség összehasonlításában azok 90%-a max. azt tudja megmondani hogy "valami változott", de sokszor még azt sem. Kivéve persze ha hangerő változás van (azt mindenki észreveszi, ált. úgy hogy a hangosabb a "jobb"). -
E2E4
aktív tag
Kedves topiklakók!
Az LG V10 OFF topik: Hi-Fi vakteszt fórum megszületett.
Kérek minden Hi-Fi-t használó érdeklődőt, hogy részvételi szándékát oda jelezze, illetve erősítse meg.
Köszönöm.Jómagam felajánlottam a vakteszthez - a teszt idejéig - V10-esemet, de még szükséges egy másik V10 tulaj is, aki kész felajánlani a teszt idejére a V10-esét. Ki lesz az?
Személy szerint bízom benne, hogy akad egy "régi motoros", vagy friss tulaj... Legyen már egy objektív teszt a telefonról, amit az itteni topik lakói is referenciaként használhatnak, sőt, akár bekerülhetne a hivatalos tesztbe is, amit ugye Legendd írt! Mivel az érdeklődő tesztelők között ott van szentkuti11 MobilArena házigazda is, így erre meg van minden esély.Szóval, gyorsan jöjjön a másik V10 tulaj, és hagy szóljon az a teszt!
Topikgazda
-
Bevan kapcsolva. Hasznaltan vettem, de mivel forumot olvassa az elozo tulaj gondolom igy frissitette. Ujrainditottam a telefont, bar most 2 napig nem erek ra este, hogy teszteljem a keszenleti fogyasztast... Csak irrealis szerintem is ekkora fogyasztas keszenletben, meg ha frissit is a telefon emailt.. Hivas, egyebb uzenet nem volt amit jeleznie kellett. Lg idojaras widgetet hasznalok a gyari helyett, bar ez is kevesebb infot jelenit meg mint a v10 verzioca sok kartyajaval. Pluszba, hogy chrome hasznalat melegebb a keszulek mint a flex 2 vel, eleg fura... Nem a melegseg zavar, hanem hogy ezekszerint jobban porog, melegszik, mint a sokat szidott 810..
-
Doller
tag
Szia!
Félreértettél!
A fényszivárgás ott van, a kijelző típusából adódik. Tudom, olvastam.
Csak azt nem tudom, hogy a másodlagosnak miért nem állandó a fényereje.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a high gain nem megyen bluetooth-on keresztül. Ezért, amikor elég a vezetékes mód, akkor használnám a csalásokat. Amikor a vezeték nélküli módban használom, akkor csak háttérzajnak kell szinte. -
Aryon87
félisten
Viszont az én hsz-m is törlődött, pedig csak egy finom válaszom volt egy másik tagnak az említett tagról.. Egye fene, nem érdekes, csak a végén volt egy kérdésem is, igaz offként: lumiapeiz (bocs ha rosszul írom a nevet) betett korábban egy linket, ami igaz a G5 audiójára vonatkozik, és mivel itt amúgyis ebben a témakörben jártas tagok vannak, bátorkodom megkérdezni, hogy az a leírás miben merül ki? Nyekergem az angolt, a gugli fordító meg em épp a legjobb..
Mivel audió téma, így nem hinném hogy nagyon off lenne, a G5 topikban meg nem hinném hogy egyhamar kapnék választ rá.
Azért off-ba teszem a hszt.. -
-
Doller
tag
Sziasztok!
Végre kedden megkaptam a telót! Átvettem, be a szekrénybe, vissza melózni. Aztán sietve be a telenorhoz, nano sim-ért. Ott kérdezi a csaj, hogy mibe lesz. LG V10. K10. Nem, V10. Az K10, nem? Nem. Megnézheti? Természetesen, még én sem láttam, ki sincs bontva! Utána ott futkározott vele, hogy milyen jól néz ki. Gondoltam, ha akarja, melón kívül is ismerkedhet vele(m). De nem vagyok tolakodó.
Zsebbe be, S3 a táskába. Addig a Samsung simám elvolt a zsebemben, ennek a teteje nézeget.De nem baj.
Rohadt jól néz ki!
Még nem frissítettem 6.0-ra, de majd annak is eljön az ideje.
Amiket itt sokan írtak hibának a szivárgó fény, azt én is tapasztalom. De nem zavar. Viszont az az érdekes, hogy kikapcsolt kijelzőnél a másodlagos nem állandó fényerőn van, hanem néha világosabb, néha tompább, a szivárgás is így változik. Nem tudom, mitől lehet, nem jöttem rá az okára..
Tegnap meg azt vettem észre mikor kivettem a zsebemből, hogy világít a vaku és fényképező módban van. Pedig kikapcsoltam a kijelzőt, a fényképezőt egész nap nem is használtam.
Ha messengeren írok, néha azt csinálja, hogy mikor elküldöm az üzit és írom a következő, akkor az előzőleg elküldött utolsó szavát (vagy annak utolsó karaktereit) bedobja az elejére. Ez is egy érdekes dolog,
Az akksitól féltem, ahogy itt olvastam a véleményeket, de ahogy én használom, estére is 20% felett van. Ha kevesebbet kell melóznom és jobban merítem, rádugom töltőre, úgyhogy ez ok is lesz.A lényeg, hogy ez a 2 hiba volt, van (kamera ment, utolsó szót beteszi az új üzenet elejére), de valahogy kibírom!
Nem fogom emiatt haragudni rá.
A másodlagos kijelző fényerejének változását lehet írtátok korábban, csak átfutottam rajta. A szivárgás ott van, sötétben látható, de csak amíg el nem alszok vagy nem oda figyelek. Van-van. Ennyi.
Nincs értesítési led. Nem volt rossz dolog a samsungon, már messziről láttam, hogy valami történt, a villogás színéből sejtettem is az okát. Itt nem villog, közelebb kell menni.Rohadtul tetszik a teló, örülök, hogy ezt választottam.
Ebben Nektek is részetek van!
A végére, olvasva a "kellemes" beszélgetésekre reagálok: Venni kell egy jó fejhallgatót és akkor nem kell ilyen csatlakozókkal csalni s jobb hangminőségért. Igen, ez így van! De, gondolom nem én vagyok az egyetlen (ha mégis, akkor jól elcsesztem valamit), akit nem vet fel a pénz. 3 hónapja vettem egy JBL Bt50-es fejhallgatót. Jobb lett volna egy Sennheiser Momentum Wireless. De az majdnem az 5szörösébe kerül ennek. Nem engedhetem meg magamnak. A bluetooth azért előny, mert sokszor nem tudok a telefon mellett lenni közvetlenül, nem tudom zsebre tenni, stb. Tisztában vagyok vele, hogy jobb hangminőség szinte csak vezetékkel érhető el. Hiába van bot fülem, én is a jobb minőséget szeretném. Viszont csak ezt a pár ezer forintos csalást tudom majd kivitelezni. Ha úgy állnék anyagilag, akkor lenne olyan fejhallgatóm is, ami csak vezetékes, felsőkategóriás. Nem kellene plusz csatlakozó, meg semmi.
Amint láthatjuk, vannak, akik jobb anyagi lehetőségekkel rendelkeznek, jobb fejhallgatót tudtak vásárolni. De nem úgy állnak hozzá, hogy b...meg, szedd össze a pénzt, vegyél jó cuccot! Hanem próbálnak segíteni, tippet adni. Ezért nem vitatkozni kell, hanem megköszönni!!! -
MaxxDamage
félisten
-
sixpak
nagyúr
Fényképezőgéppel nem is tudod reprodukálni.
Annyira nem zavaró a dolog és csak világos háttérnél látszik, de attól is függ a dolog, hogy a second screen-en milyen tartalom van.
Ugyanaz mint a kikapcsolt screen-nél látható halvány bevilágítás. Csak mivel a main display-en fehér (világos) tartalom van, a másodlagos kijelzőn szintén hasonló, ezért a fő képernyő fehérje kicsit tompul felül.
Szinte észrevehetetlen a dolog, de létezik.
Megmondom a frankot, túl részeg vagyok ahhoz, hogy normálisan le tudjam írni a dolgot, de remélem érthető.Szerk.: javítások, melyeket eszrevettem, maradt bőven így is gondolom..
gondolom... -
-
Taci
addikt
Na safe mode-ban minden rendben van, szóval akkor az egyik app lesz.
Van valami technika rá, hogy kiderítsem, melyik az, vagy csak kezdjek el törölni?Köszönöm a tanácsot!
Amúgy most meg nem tudok belépni... Nem fogadja el a jelszavamat... Nem rontom el, milliószor beütöttem már, de most már nem tudok belépni. :/
(Ujjlenyomat van beállítva, de itt még nem engedi használni)Ötlet esetleg?
Időközben megtaláltam: pár elrontott próbálkozás után engedi, hogy belépjek a google accountommal.
-
Ralfi
csendes tag
Tisztelt E2E4 !!!
Írásoddal teljesen egyet értek !!!
Jómagam közel 30 éve foglalkozok hangtechnikával .
Saját véleményem szerint 3 fejhallgató gyártó céggel érdemes foglalkozni .Röviden:
1. AKG - ét az vegyen aki általában Jazz vagy Komoly zenét hallgat ( ennek a legjobb a tér le képzése és ez színezi legkevésbé a hangszerek hangját ).
2 . Beyerdynamic - ot az vegyen aki Techno és Disco zenéket hallgat ( tér leképzés úgy ahogy van , viszont cserébe mélye az van EQ - un a magast lehet felfele tologatni bátran ).
3. Sennheiser pedig azok akik úgy általában minden evők ( Én magam ezt protezsálom , ennek azért van tere megbirkózik a hangszerekkel is. És van rendesen mélye is ! )Agybadugós füleseket nem ismerem azzal ki lehet kerget ni a világból !
Amit a V10 - hez tudnák ajánlani : Sennheiser Momentum kicsit olcsóbban Sennheiser HD 380 pro vagy aki tényleg spórolni akar az feltétlen hallgassa meg a Sennheiser HD 202 ( és nem a HD 202 II )Én utcán és a meló helyen Sennheiser HD 202 otthon Sennheiser HD 250 Linear II - est hallgatok .
-
malphitee
senior tag
Elhiszem v10 nagyúr. Ezeket az okosságokat írd már be a szakmai fórumba, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt teszik rendbe fejedbe a dolgokat.
"" a véleményem, hogy engedd el ezt a kimeneti impedancia dolgot.
ahogy sheratan is leírta félreértelmezed a telefonod funkcióját.
azért van benne olyan, mert ha van egy fejesed most, amit mindenképpen a telefonról akarnál hajtani akkor legyen lehetőséged (több-kevesebb kompromisszummal) nem azért, mert ez a másiknál egy JOBB mód.
amit most csinálsz, attól csak az lesz, hogy nem a telefonod veszi gyengébbre a jelet default, hanem egy ellenállás lecsökkenti az erősebb jelet. de utána a fülesedig pont ugyan annyi fog eljutni. hogy az elejétől 10 egység megy át, vagy a telefonból 20 megy ki és az adaptered után csökken 10-re szerinted min változtat? "" -
MaxxDamage
félisten
Köszönöm!
(világos hát)
Audio részt nem igen vágom, de az már világos volt, hogy az említett dolgokkal elérhető a kívánt hatás. (csak ez az IE-7 16 Ohm -os Imp. értéke kicsit letaglózott naBocs a sok kellemetlen (és hülye kérdésért) de szeretem átrágni a dolgokat minden szempontból és a legjobb megoldást megtalálni (mindenben)...
Megrendeltem ezt a 2-t.... [link] , [link]
L.
-
MaxxDamage
félisten
Köszi!
Akkor elvileg az IE7-hez nekem elegendő lenne a 75 Ohmos (vagy 150-es) impedancia illesztő ?
Külön nézek "gyári" 75+ Ohm-os fülhallgatót is, kíváncsi vagyok, találok-e spec alapján(és mennyiért) bár, ha az IE-7 az említett illesztővel tudja, akkor tök felesleges egy vagyont kidobni új fülesre....
L
-
MaxxDamage
félisten
Kicsit útánna néztem a dolgoknak és arra a következtetésre jutottam, hogy a nagy, neves és k*rva drága Sennheiser IE-7 a legelső kategoriába tartozik HiFi imp.-be ! Mivel 50 Ohm alatti az IE7 (nem gondoltam volna, bár 6+ éves technology biztos van már...de akkor is csalódtam most benne) lényeg, hogy szépen szól és a leírtak miatt nem hallható sok különbség az IE-7 és HBS-900 (BT füles) közt!
Alábbi IE-7 gyári spec adatokat megosztom és látható...
(asszem élek az általad említett trükkel!/ kell nekem egy 75 Ohmos impedancia illesztő!. /mi van akkor, ha 150 Ohm-os vennék?
/ Másik két termék linkjét kérlek javítsd, Köszönöm!
L
-
WinstonWolf
senior tag
"Az LG továbbra is csak 1 év hivatalos garanciát vállal a termékre, a 2. év a forgalmazó bónusz ajánlata, aminek semmi köze sincs az LG-hez. (A forgalmazó úgy javíttatja és ott, ahogy és ahol szeretné.)"
Az Expansys esetében ez az LG Londoni szervize. Erről tájékoztattak... Ez azért számomra elég megnyugtató.
De jó hír, hogy az első évben hazánkban is garanciáztathatjuk!
Van ötletem egyébként miért...
-
Remekelek28
őstag
Hogy mit irtál?
"Kiegészíteném: Pl. PartNero-nál már csak 127 eFt! (3 hete vettem, akkor még 132 volt!)
Mobilkerewskedes.hu: 128 + 2,5 eFt postaköltség = 130,5 eFt.
Különbözet 3,5 eFt"
Ez csak abban az esetben állja meg a helyét,ha tudod,tudjuk,hogy a kérdező budapesti.. De még ez esetben is érte kell mennie.Mivel a partneroról volt szó irtam,hogy tőlük még csak 0%-os számlát se kaptam...Amit te úgy irsz le ide,mintha egy üzlet csak 27%-os,meg 0%-os számlát adhatna. Holott van a sima jótállási jegy is melyet nem fogad el az LG..
Ez esetben vállalod a felelősséget,ha a kérdezőnek ajánlod a partnerot,,vagy egyéb számla nélküli helyeket és csődbe megy a bolt?
ezért is kezdtem rögtön a mobilkereskedést ajánlani,amit meg is erősitettek.. A partnero ellenében,melyre te ezt irtad "Kiegészíteném: Pl. PartNero-nál már csak 127 eFt! "Szóval elhiszem,hogy 0%,meg 27,de az én esetemben nem láttam ilyen számlákat a partnerotól átvéve a telefont.
Itt a vége
üdv -
Remekelek28
őstag
"Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd."
Ezt még kifejthetnéd kicsit,hol irtam valótlanságot..ha nem tudod igazolni akkor......Lumiapeiz:Jelenleg nem én akarom venni,egy fentebbi kérdezőnek próbáltam segiteni,csak lefékeztek...
-
Remekelek28
őstag
Úgy jön ide,hogy mindkét emlitett bolt budapesti. És Te az egyiknél felszámoltad a postaköltséget a másiknál nem De tudod ezt már kitárgyaltuk
Tudok róla,hogy hogy áfás számlával elfogadja az LG,nem kell már többször leirnod,megtettem én is. Kb 3x irtam le.
De mint irtam a gond ott kezdődik,ha az ügyfél ázsiai régióst kap számla nélkül. Ahogy én is jártam. Itt nincs LG gari. A partnero ilyet is árul,eztvis leirtam,hátha megérted egyszer.
Az meg tök jó dolog,hogy plusz költségek nélkül tudsz utazni pestre 200 km t,hogy megspórolj 3500 ft ot,de ez más vidékinek ez nem nagyon jön össze. -
Remekelek28
őstag
Tehát akkor te,csak a budapesti vásárlási opciót vetted figyelembe. Vidéket nem,igy érthető. Én mondjuk vidéki vagyok,az biztosan nem számit. de Budapesten se lakik mindenki az üzlet mellett.
Én értem,hogy csak az az eset számit,amit te hozol fel példának,hidd el én amit vettem a partnerotól,tiszta porosan jött kivül belül,illetve a számlaszerűségen,még csak a nevem se szerepelt. A garanciális javitásnál pedig fel kellett küldenem 2000 ft ért pestre,illetve vissza 2000 ft ért tudtam átvenni.
De biztosan csak velem csinálták ezt. 3x vettem tőlük telefont.Szépen megcsináltad az 1 hsz-t,ritka az a topic,ahol ilyen kreativ,de attól még a garancia terén azt hiszem el,amit a gyártó mond ,nem azt ami ide le van irva.
További jó munkátOriipo: Ezek szerint az 1941 es hsz odban te is teleszemrtelted a topicot,már,ha nekem cimezted az irást?
-
Remekelek28
őstag
Ha a mobilkereskedésnél hozzácsaptad a postaköltséget,a partnerónál,miért nem? Ha jól tudom ők is vagy 2000 ft ért postáznak. Mellesleg vettem már a partnerotól,tiszta porosan kiküldték a telefont,ázsiai töltővel átalakitó nélkül. Garancián még csak véletlenül se szerepelt áfa,de még,ha a váci úti LG szerviz el is fogadja,az LG álláspontja az,hogy áfás számlával viheted a szervizbe. A vidéki LG szervizek pedig nem biztos,hogy elfogadják,ők a telemaxhoz küldik vagy a cordonhoz. Már,ha a postaköltségről beszéltünk.
Inkább veszek 100%ban eus telefont normális számlával,mint rizikózzak 1500 ft on.
Az első hsz-t meg ne tedd már kötelezővé,hogy elolvassuk,okit minket eleget majd holnap a főnökünk. Köszi -
zoleeno1
veterán
-
MaxxDamage
félisten
Mit jelentenek számodra a tányérok, mint Hi-Fi elem?" --->> mély"sugárzó", hangszóró (amire gondoltam)
Szerinted tök felesleges a 9H üveg?
Tok az lehet felesleges (hátlap is sérülhet, ha nagyot esik és kemény felületre) ....de üveg az mindig jó ha vanBattery time egyre jobb. 15% jelenleg és 4hr 35min+ a SOT Time.
Van nyomkodva, használva eleget...elégedett vagyok!L
-
MaxxDamage
félisten
"Igen, el lehet menni a csillagos égig. A legfényesebb csillag jelen esetben a natív 32 bit DSD (SACD)" --->> Pont erre gondoltam, a "32bit" -re (.flac és mp3 typ sajnos nem 32bit (ahogy néztem) ez a "DSD" hol beszerezhető? (nCore-n csak .flac.-t láttam, vagy nem néztem megfelelően át a listát?
)
"Mégis mi a szent tehénnek kapcsoltad be a "tiszta térhatás" nevű "torzítót"?" --->> jobb volt az "érezhető" hangzás mint pl. normal-on
"U.S.A.tányérok?
S azon finomabb volt az étel?
" --->> minőségre gondoltam ez által (arra akartam célozni) - - ez olyan mint a 90-es évekbeli fekete-fehér Compaq notim, amiben minden alkatrészen megtalálható "jelzés" pl.
Tény, hogy ez a telefon egy "TOP" kategory ! (nem vitás)
9H üvegfólia is felhelyezésre került a telóra és az ujjlenyomatokat sem gyűjti (hála isten)
"Verus" tokra leszek kíváncsi még, majd ha megjön írok... (nem olcsók közé tartozik) és biztonságba tudnám, ha pl. véletlen kiesik a kezemből a V10 (bár lehet az nélkül is biztonságban tudhatom egy 9H üvegfóliával ?(elvileg Igen!) "de jobb a + védelem"
L
-
MaxxDamage
félisten
Térhatás normálon, .flac track megy és HiFi ON/OFF próbálgatva.
Eredmény: Mikor ON , akkor erőteljesebb, tisztább a zene hallásra (ez a nagy különbség) amúgy igen, kicsivel jobb mint alap esetben!/anno mikor szobámba volt 2db 3 utas hangfal + végfok (mély, közép, magas is... manual állítható volt).... na az igazán érezhető volt (2x500w , mély , közép, magas , U.S.A.tányérok (+profi hangszabályzó panel)... Ohm-számra már nem emlékszem (nem e évtizedbeli), de a hangfal mérete ilyen közel 2 emberes volt
/
Szóval tapasztalatból, tudom mi a "lényegi" különbség a hallhatóság és zenei hatás szemszögéből, annyira nem hozta azt a "nagy különbséget" mint amire számítottam, de tény, hogy telefon ilyen minőséget nem tud (még1) zenei lejátszhatóságban.. így mondhatni, hogy "egyedi" a cucc (tisztább és erőteljesebb hang mint normal esetben) !
Amúgy .flac -nél van jobb? (quality)L
-
MaxxDamage
félisten
Gyári "Zene Lejátszó" között és "PowerAmp" tapasztalható különbség? (Android 6.0 V20a-EUR-XX)
Másik:
Honnan tudom azt, hogy melyik "üzemmódba" kapcsol át a készülék az IE7 csatlakoztatásakor?
PowerAmp -ot megéri megvenni? (letölteni és full verziót használni)
Mint mondtam, korábban....én nem különösen tapasztalok különbséget (hang effekt vagy hangszínszabályozásnál a "tiszta térhatás" van használatban) a HiFi ON és OFF között.... (ja és BT eszközzel is közel ugyanaz a szint hallható!) ~ LG HBS-900L
-
zoleeno1
veterán
Nos, elnézést a késedelemért, el voltam havazva, most jutottam el oda, hogy átolvassam az összefoglalót. Még1x gratulálok, igényes, össze szedett, részletes, minőségi munka, a tőled megszokott választékos megfogalmazásban
((( Legendd kolléga jó néhány dolgot átvehetne belőle a teszthez
)))
Észrevétel, ami még eszembe jutott, hogy mit lehetne bele rakni a buhera részbe: Hogyan csináljunk gyári beállítás visszaállítását kdz fájlból, amivel törlődik a root. Ez ugye hasznos lehet, illetve kötelező, ha ne adj Isten garanciális probléma adódik
- ha lesz időd és kedved, ez még mehetne szerintem.
Valamint mindjárt megy egy pm, apróbb gépelési hibák listájával.
Újfent köszönjük a belefektetett energiát és időt
-
Doller
tag
Ősszel, mikor különösképpen szabin voltam és tévéztem, jött a vihar. Ez bőven éjfél után volt. Na, akkor olyat szólt egy villám, hogy én is azt nézegettem, kinél van tűz.
Powerbank? Azt sem tudom, hova tettem.
Mindegy, ha hétfőig nem válaszolnak, felhívom őket. Aztán megrendelem máshonnan. És akkor nem hagyom ellopni, viharban meg a bankról töltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest