- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
malphitee #2075 üzenetére
Miert ha mast irok kitiltasz vagy mi
Sem szándékom, sem jogosultságom nincs erre. Miért, úgy érzed, rászolgáltál volna erre?igen hallottam ha figyelmesebben olvastal volna irtam a fiio x7 nek nyomába sem érhet.
Ahogy másét is, úgy a te összes hozzászólásodat is figyelmesen elolvastam, de egyetlen egyszer sem említetted azt, hogy a V10-et, vagy bármi más olyan eszközt, amiben ugyanazon Sabre IC-k vannak, alaposan kipróbáltad volna.Ez esetben akkor reagálok az előző, nekem célzott "hozzászólásodra".
(#2060) malphitee
Elhiszem v10 nagyúr.
Erre inkább nem reagálok.Ezeket az okosságokat írd már be a szakmai fórumba, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt teszik rendbe fejedbe a dolgokat.
Ezeket az "okosságokat" a head-fi-ben leírták mások, miután azt letesztelték; itt a fórumban az egyik fórum társ leírta, kipróbálta. működött. A topik összefoglalóba leírtam, kipróbáltam, működött.
Itt nem elméleti hablatyolásokról van szó, hanem a gyakorlatban kipróbált módszerről.Az idézett dolog nem tudom, hogy melyik topikból származik (talán egy off-topik hozzászólásban megadhatnád a forrás linkjét) és számomra értelmezhetetlen és zavaros a szöveg, valamint kissé "érdekes" annak stílusa.
De megpróbálom értelmezni az egyik részét:
10 egység megy át, vagy a telefonból 20 megy ki és az adaptered után csökken 10-re szerinted min változtat?
Ha az adapter = impedancia illesztő, akkor ez azt jelenti, hogy a nyilatkozó személy nem ismeri a high gain trükköt, mégis megmagyarázza azt, hogy miért is nem működik az általa nem ismert dolog.
Ha hó!!! Az impedancia illesztőn a büdös életben nem megy át jel! Csak addig van rá szükség, amíg a V10 átvált high-gain-be. Ezt követően a kimeneti jel csak egy (elméletileg) nulla ellenállású extenderen megy át, ami nem csillapítja a high-gai magasabb erősítését.Hogy ez az egész min változtat? Csak azon, hogy kb. 67%-al nagyobb lesz a kimeneti hangerő, emellett nagyobb lesz a dinamika és a füllel hallható mély-közép-magas tartomány is magasabb lesz!
Ha lenne megfelelő műszerezettség, ezt ki is lehetne mérni.Van még egyéb ellenvetésed?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest