Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
malphitee
üzenetére
En is orulok neki, leirtak neked is szepen, nem er semmit az impedancia trukk, csak hangosabb lesz. Erre modosithatod szerintem az osszefoglalot is. nem lesz se dinamikusabb,se jobb hangu semmi.
Te el is olvastad azt, amit oda írtak, vagy folytatod a troll-stílust és a hazugságok írását???!!!
(#64229) schawo írja:
A V10-ben két külön, fix erősítésű füles előfok van. Az egyiket akkor kapcsolja, ha kis impedanciát érzékel, a másikat nagy impedancia esetén.A V10-ben a két opamp teljesen különböző, és a megfigyelések szerint a nagyimpedanciás álláshoz rendelt opamp amellett, hogy nagyobb gainje, kicsit jobban is szól.
Még az ottani Topikgazda úgy reagált, hogy "(#64229) schawo köszi az infót, ezt nem tudtam."
(#49935) schawo írta továbbá ezeket is:
Korábban azt olvastam róla (keresem a forrást, de most nem találom), hogy low gain módban nem megy át a jel 9602-n, hanem más műveleti erősítőket (valószínűleg a Snapdragonba építetteket) használ. És szintén nem megy át a jel vonali módban, akkor is más opampok (szintén Snapisok) erősítik fel a DAC jelét a szükséges szintre. Tehát a 9602 fülespuffert csak high gain módban használja.Szummázva:
CSAK HIGH GAIN módban megy át a jel az ESS Sabre 9602C OP-AMP (fejhallgató erősítőn), a másik két üzemmódban, csak egy kommersz OP-AMP működik, ami gyengébb hangminőséget és dinamikát ad!!! (Ahogyan a kikapcsolt Hi-Fi üzemmódnál is. - Mondjuk kikapcsolt Hi-Fi üzemmódban a DAC is kommersz.)Tehát high-gaiben a jel:
- nagyobb lesz (hangerő többlet)
- dinamikusabb lesz;
- minőségibb (jobb) lesz.S ezt mi, akik már próbálták ezt az üzemmódot, halljuk is.
Láthatod, hogy megint csak sikerült ordas hülyeséget írnod, mindezt úgy, hogy nem próbáltad ki a high-gain trükköt, de még csak olvasni sem tudsz azokból a topikokból, amit annyira ajánlottál.
Éppen ezért nem módosítom a téma-összefoglalót, mert valóban jobb a hangminőség, nagyobb a dinamika high-gain üzemmódban, emellett a schawo fórumtárs általi írtak linkjét még sem ő, sem én nem találtam. Ha meg lesz, apróbb módosításként beírom azt a TIR-ben, és még jobban hangsúlyosabbá teszem, hogy érdemes élni a high-gain trükkel, és kihasználni a Sabre DAC mellett a Sabre OP-AMP-ot is, ahelyett, hogy egy kommersz OP-AMP-on menjen át a jel. Tehát a hallható minőségjavulásnak megvan a technikai, racionális magyarázata is.Ezen újabb megnyilvánulásod után hatványozottan felhívom a figyelmedet a #2090-ben leírtakra!
Csak azért reagáltam a hozzászólásodra, hogy végre szakmailag is helyre legyen téve az ad-hoc módon írt szakmaiatlan "trollkodás cunamid".
A high-gain vita végére így végre felkerülhetett a pont! -
joco1977
tag
válasz
malphitee
üzenetére
El is olvasod amit írsz? Önmagadnak mondasz ellent ("nem er semmit" <--> "hangosabb lesz"), mindezt úgy, hogy meg sem tapasztaltad azt, amit leírsz, hiszen nincs is ilyen készüléked. Egyszerűen csak irigykedsz. Bármit is mondasz a V10 képességeiről, hiteltelen és megalapozatlan.
Azt kellene tudatosítanod, hogy az LG V10 készülék egy TELEFON elsősorban, extra funkciókkal, mint pl. kiváló audió képesség. Kevésbé fontos egy 220eFt-os FIIO X7-hez hasonlítgatni, mert azzal biztos nem fogsz telefonálni, fotózni, vagy videót rögzíteni manuális módban. A többi hasonló képességekkel rendelkező okostelefonhoz van értelme hasonlítani, azokat pedig a HiFi területén lemossa a színről. A készülék használóinak nagy része, mint én is, amatőr zenefogyasztó, az a legfontosabb, hogy kiváló minőségben hallgathasson zenét, erre pedig az okostelefonok piacán jelenleg a V10 a legjobb megoldás. Ennyi.
Nem is értem, hogy ha ennyire utálod a készüléket (esetleg Önmagadat, hiszen saját tudatlanságodon nem tudsz felülemelkedni), akkor minek írogatsz ide. Csak saját magadat bosszantod fel, mert - azt hiszem mondhatom minden V10 tulajdonos nevében - mindenki elégedett ezzel a készülékkel, aki meg is vásárolta.
Ha bármilyen véleményed van a készülékről, akkor azt mindenképpen a továbbiakban a saját tapasztalataidra hagyatkozva oszd meg velünk, vagyis vásárolj egy LG V10 készüléket, majd pedig tesztelgesd néhány hétig, legalább olyan alapossággal, mint ahogy azt a topikgazda tette. Minden más "okoskodás" felesleges, céltalan és hasztalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Arc Raiders
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest