Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Fail3D!
üzenetére
Automata kijelző fényerőn volt, és kinti- valamint benti használatban egyaránt ment a készülék, bár kétségtelen, hogy - a kánikula miatt is - inkább fedett helyen használtam, ahol az automata fényerősség miatt, a LED háttérvilágítás fényereje - s így fogyasztása is - mérsékeltebb lehetett.
Hajnalban úgy vettem le a töltőről, hogy este végig rajta volt. Ez is számít. Hogy miért? Mert ha a töltésnél éppen csak eléri a 100%-ot az akkumulátor kapacitása, és akkor választjuk le a töltést, akkor lényegesen hamarabb kezd el reálisan merülni (100% -> 99% ...), mint abban az esetben, ha 100%-on még ment a töltőn. (Ezt többször megtapasztaltam.)
Tevékenységek:
Telefonálás, Viber, Messenger, Facebook Lite, Youtube fejhallgatóval (AKG K66), böngészés (Chrome és Opera mini), zenehallgatás (PowerAmp)A YouTube ment a végén a legtöbbet, hogy lemerítsem az akkut. (Volt, hogy magára is hagytam a telefont, és közben mást csináltam, mert már nem bírtam nézni, merülni meg nem nagyon akart.
) Nagyjából 3-4 óra hosszáig (!) ment a YouTube, és mégis csak 4%-on volt a statisztika szerint, talán azért, mert Chrome böngészőből volt megnyitva, (nagy és kis nézetben begyesen, de legtöbbször teljes kijelzős módban) nem a külön YouTube kliens ment.Hogy ez engem zavar -e az, hogy mit ír a statisztika? Egyáltalán nem.

Csak azt tapasztalom, hogy a telefon megy és megy, mint a kisangyal.
Eddig csak az volt, hogy az autós töltőben ott árválkodott töltés nélkül. Pedig ott van a 4 kivezetéses BlitzWolf szivargyújtós töltő, egy dedikált Quick Charge QC 2.0 kimenettel, és ott van az autóban egy Nokia USB - micro USB 2.0 kábel, ugrásra készen, hogy szolgálatba léphessenek. De ez ügyben csak árválkodnak a közép tartó boxban. Néha megtörlöm könnyes szemeiket, amikor már nagyon elszontyolodnak azért, mert a V10-el nem adatik meg a randevú. Tulajdonképpen csak egyszer estek eddig nagy szerelembe a V10-el, akkor, amikor a téma-összefoglalóba írandó Quick Charge QC 2.0 töltési időtartam miatt, teljesen feltöltötték a V10-et. Előtte, utána eddig még nem voltak használva, csak akkor, ha más tulaj, más készülékében álltak csatasorba, illetve a szivargyújtó töltő még akkor is, amikor egy másik kábellel, az autós GPS navigációs egység töltésében serénykedett. (Mert hogy a GPS gyári töltője nyugdíjba vonult akkor, amikor Blitz Farkas vonyítása vérbe fagyasztó kiáltással száműzte őt a színtérről.
)Epilógus: soha nem volt szándékom a készülék üzemidejét tesztelni, s tulajdonképpen most sem ennek indult az egész. Csak annyira meg vagyok vele elégedve ez ügyben is, hogy úgy döntöttem, ezen értéket megosztom. Ettől még biztos vagyok benne, hogy a saját farkasom nem duzzadt nagyobbra, vagy legalábbis azt nem teszteltem. De - magunk közt maradva - annak precíz tesztelését inkább másra bíznám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Nagyjából 3-4 óra hosszáig (!) ment a YouTube, és mégis csak 4%-on volt a statisztika szerint, talán azért, mert Chrome böngészőből volt megnyitva, (nagy és kis nézetben begyesen, de legtöbbször teljes kijelzős módban) nem a külön YouTube kliens ment.
)