- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Bekékült a Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Úgy jön ide,hogy mindkét emlitett bolt budapesti. És Te az egyiknél felszámoltad a postaköltséget a másiknál nem De tudod ezt már kitárgyaltuk

Mit írtam, - de megpróbálom akkor még részletsebben elmondani - ez egyiknél (mobilkereskedes.hu) csak kiszállításos lehetőség van, tehát a postaköltség kötelező díjtétel!;
a másiknál (PartNero) van kiszállításos és személyes átvételi lehetőség is. Itt választható a személyes átvétel is, ami ingyenes. Így már világos?
Tudok róla,hogy hogy áfás számlával elfogadja az LG,nem kell már többször leirnod,megtettem én is. Kb 3x irtam le.
#1943 Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak.
#1946 az LG álláspontja az,hogy áfás számlával viheted a szervizbe.Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd."
Ezt még kifejthetnéd kicsit,hol irtam valótlanságot..ha nem tudod igazolni akkor......Utoljára írom le, nem kell 27%-os, ÁFÁ-s számla a garanciához!
Elegendő egy sima készpénzfizetési száma is, ami lehet 0% ÁFA tartalmú is!Lumiapeiz:Jelenleg nem én akarom venni,egy fentebbi kérdezőnek próbáltam segiteni,csak lefékeztek...
Ki fékezett le?
Csak arra lettél kérve, hogy ne terjessz olyan dolgokat, ami valótlan. (27% ÁFA)
Meg te és más is olvassa a téma-összefoglalót.Hozzászólásaid többi részre rendben van. Ha másnak szeretnél csak segíteni, az is rendben van.
(Tényleg csak zárójelben: megkért az a másik arra, hogy segíts neki? Hogy helyette felszólalj? ...
)Részemről itt ezt a témát befejeztem.
Köszönöm a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)