Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

Téma-összefoglaló relevánsan frissítve

1. Fontos új információk az Android verziók fejezetben
    2. A Vásárlás/garancia TERMÉK REGISZTRÁCIÓ fejezetében releváns változások
    3. A Hi-Fi audio fejezetben a hardeveres minőség javítás altfejeben újabb kiegészítések

Az 1. és 2. pont az LG Magyarországgal folytatott konzultációm után került megírásra.

Topikgazda

(#1961) luimapeiz
    Az általad leírtak a V10 esetében (sajnos) nincsenek úgy. (lsd. előző fejezet 2. pont.)
    Sejtésemet az Lg Magyarország nyugtázta: a televízióval kapcsolatos termék el/vissza szállítási kötelezettségüket fogyasztóvédelmi jogszabályok írják elő. (Lásd. a rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termékek esetében fennáló jogszabályi hátteret.)

(#1976) WinstonWolf
    Az általad leírtak már nem állnak fenn, egy 2015-ös törvénymódosítás miatti jogszabályi változás miatt. A jelenlegi hivatalos állásfoglalás szerint elegendő az IMEI és/vagy gyáriszámmal ellátott számla is.
    Az LG továbbra is csak 1 év hivatalos garanciát vállal a termékre, a 2. év a forgalmazó bónusz ajánlata, aminek semmi köze sincs az LG-hez. (A forgalmazó úgy javíttatja és ott, ahogy és ahol szeretné.)

(#1978) stemplar07
    Megtisztelő ezt olvasni egy olyan fórum társamtól, aki írásaival - szerintem - úttörő munkát végzett a készülék Hi-Fi képességeivel kapcsoltban (is), s akitől, - hogy őszinte legyek - én is tanultam.
    Kedves stemplar07! A téma-összefoglaló Hi-Fi audio fejezetének írásakor, fórumos hozzászólásaid több ízben inspiráltak. Köszönet az eddigi - s remélem, hogy a jövőbeni - fórumos írásaidért. :R

Mindenki másnak is köszönöm, hogy kérdéseivel, észrevételeivel, javaslataival, tapasztalataik megosztásával színesítik ezt a közösséget.

Új hozzászólás Aktív témák