Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Nincs megállás akkuméretben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Hehe
Greenifyvel mint mondtam azt tudod csinalni, hogy kiraksz egy ikont a képernyőre, amire rabokve lezarja a képernyőt, valamint egyben lefagyasztja azt/azokat az alkalmazast/alkalmazasokat, amiket nem akarsz, hogy a hatterben fussanak. Lasd pl. facebook, ami zabalja az akksit. Ez eddig tokeletesen mukodott, illetve most is mukodik, csak az ujjlenyomat olvasoval nem tudod utana nyitni.Launcher: En miota az eszemet tudom, Apex-et hasznalok. Regebben mar csak azert is, mert gyorsabb volt a gyarinal (foleg anno samsungoknal). Valamint szeles korben testre szabhato. Pl nekem az ikonok szama a fokepernyon 8*5, szemben a gyari nemtudommennyivel, de ott kevesebb
Ilyesmi miatt, de van meg par dolog, mondom nagyon szeles korben testre szabhato. Itt egy kep, hogyan is nez ki a kepernyom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest