-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranje
tag
válasz
zoleeno1 #5595 üzenetére
Na sikerült beszélni a szervizzel. Nagyon jó a hozzáállásuk az egészhez, le a kalappal előttük. ( Kop-Kop)
Egyenlőre nincs raktáron kijelzőjük, de mivel mostanában nem készülök Bp.-re nem is gond.
De ha majd megyek előtte rendelnek, és még aznap meg is csinálják gariban. Hát ha így lesz akkor öröm is lesz. El vagyok szokva hogy Magyarországon így kezeljenek valami problémát.Ha majd oda kerül a sor hogy kész lett, jelentkezem a tapasztalokkal.
Üdv: L.
-
goranje
tag
válasz
zoleeno1 #5588 üzenetére
Szia!
Igen látom hogy ennek semmi köze a beégéshez, nem is láttam ilyen semmi hasonlót sem semelyik hozzászólásban, ezért is mutattam meg.
Nagyon be sem nyomódhatott , nem igazán szoktam rá ülni, legtöbbször az első zsebben hordom.
Ezt is először navigáció közben vettem észre miközben kint voltam Csehországban vagy tíz napig és csak lestem hogy mi is ez. Azóta egyébként is nem változott semmit, újraindítás után sem.Na majd holnap felhívom a szervizt, én is kíváncsi leszek, főleg hogy Partnerós a kicsike.
-
goranje
tag
Bejelentkeznék én is a Topik életébe. Ugyan már december óta nyúzom a telót de eddig csak olvasó üzemmódban voltam.
Csatlakoznák is azokhoz a véleményekhez amelyek csak tökéletesnek írják le a telót. Mert tényleg az is.Na de úgy néz ki hogy engem is elért a kijelző mizéria.
De ez nem egy szép vöröses foltban nyilvánul meg. Kijelzőben ilyet még nem nem igazán láttam még ilyet.
Nagyon úgy néz ki hogy ebből szerviz lesz.Screenshooton szép tiszta, de ha fényképet csinálok a a kijelzőről akkor látszik az eredmény.
Na majd kiváncsi leszek az eredményre, Partnerós vásárlás, még október végéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest